Find din rejse til Afrika her:

 

22

sep

Tak for fremmødet til vores reception

Fredag den 5. september 2014 var en stor dag for Rickshaw Tours & Travel Scandinavia A/S. Den dag fejrede vi åbningen af vores nyetablerede rejsebureau, der er beliggende i lækre og indbydende lokaler på Østre Kanalgade 16 i Aalborg og med Limfjorden som nærmeste nabo.

 

Med deltagelse af vore afrikanske samarbejdspartnere og mere end 100 indbudte glade gæster, høj sol, blå himmel og Jazz Musik leveret af P.S Swingband bidrog alle til at gøre dagen festlig og minderig.

 

Vi benyttede festlighederne i anledning af Aalborg in Red til at holde åbent om aftenen og adskillige glade mennesker udviste interesse for vore aktiviteter.

 

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige alle tak for en god og positiv modtagelse af Rickshaw Tours & Travel Scandinavia A/S.

 

Med de bedste hilsner
Nana & Einar

 

Revolution Slider Error: Slider with alias reception not found.

Maybe you mean: 'ny-forside-2015'

 

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias