Find din rejse til Afrika her:

 

Samarbejdspartnere

 

 

Vi samarbejder vi med friliv.dk, som er specialister i outdoor- og trekkingudstyr. Her kan du få kompetent rådgivning omkring alt udstyr til din rejse og 20% rabat, på ikke i forvejen nedsatte varer, hvis du køber din rejse hos Rickshaw Tours & Travel. Derudover har du også mulighed for at leje udstyrspakker, eksempelvis til din bestigning af Kilimanjaro, til gode priser. Du kan se mere om det store udvalg af udstyr i webshoppen ved at klikke på logoet. Du kan også kigge forbi butikken i Støvring.

 

 

 

 

 

 

 

Rickshaw Tours & Travel har indgået et partnerskab med Kilimanjaro Porters Assistance Project i Tanzania. (KPAP). Organisationen arbejder for ordnede arbejdsforhold for de mange bærere og guider, der arbejder på Kilimanjaro. Igennem dette arbejde sikres det lokale personale bedre løn, ordnede arbejdsforhold, og adgang til kurser. Hos Rickshaw Gruppen bakker vi op om det arbejde, der udføres af KPAP. Klik på logoet for at læse mere.

 

 

 

Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring, som er specialister i rejseforsikringer til private og virksomheder. De har eksisteret i Danmark siden 1994, og på Gouda Rejseforsikrings døgnbemandede alarmcentral sidder medarbejderne klar til at vores rejsende kompetent og personlig service, uanset hvor i verden der er brug for hjælp. Alarmcentralen har tilknyttet dansk lægekorps og et særligt kriseberedskab.

 

 

 

 

Rickshaw Tours & Travel er medlem af Rejsegarantifonden. Fonden er en privat, selvejende institution, som dækker tab og udgifter (hjemrejse, godtgørelse m.v.) overfor rejsekunder, der har indgået en aftale om et rejsearrangement hos en dansk etableret rejsearrangør. Du kan læse mere om rejsegarantien på fondens hjemmeside via logoet til venstre.

 

 

 

 

Rickshaw Tours & Travel er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF). Danmarks Rejsebureau Forening (Association of Danish Travel Agents and Tour Operators) er brancheforening for danske rejsebureauer.

 

 

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias

Trustpilot