Find din rejse til Afrika her:

Grupperejser

Ta' med Rickshaw på grupperejse i Afrika

 

Afrika byder på et væld af oplevelser. Når du deltager på en grupperejse med Rickshaw Tours & Travel, så får du mest muligt med samt eventyrlystne rejsefæller at dele alle oplevelserne med.

 

Vores erfarne danske rejseledere har indgående kendskab til deres destinationer. Grupperne er aldrig større end, at alle får glæde at vores rejselederes store passion for Afrika.

 

Vi sender hvert år gæster på grupperejser til Kilimanjaro, ekspedition i Botswana og på safari i det østlige Afrika. Se de planlagte grupperejser herunder, og bliv inspireret til din næste rejse.

Kort

 

Kort over Rickshaws grupperejsedestinationer

 

 

Afrika_Grupperejser-2

Oplevelser

 

Oplevelser på Rickshaws grupperejser

 

 

Tag på dit livs eventyr på en grupperejse

 

Som det er med så mange ting i livet, er rejser og oplevelser ofte sjovere, når de deles med andre. At rejse med en gruppe giver dig store oplevelser i en social sammenhæng, og det er uanset om du rejser med familie, venner eller en gruppe af rejseglade mennesker, du kun lige har mødt. På en grupperejse til Afrika deler I de helt store oplevelser, og der er en helt særlig stemning, når gruppen samles sidst på dagen og deler dagens vilde indtryk og sjove episoder.

 

 

Hvad er en grupperejse?

 

En grupperejse er en type af rejse, hvor du rejser sammen med andre, rejseglade mennesker. Vores grupperejser har forskellige temaer, hvor vi indtil nu har en grupperejse til toppen af Kilimanjaro, en yogarejse på Zanzibar, en tur til Kenya og Mombasa og en rundrejse i Vestafrika. Under rejsen er du afsted med en kompetent, dansk rejseleder og bliver under rejsen ledsaget af lokale, passionerede guider på destinationen.

 

 

Hvorfor en grupperejse i Afrika?

 

Hvis overvældende landskaber, mødet med et utroligt dyreliv, fascinerende mennesker og en opslugende kultur er hvad du leder efter på din rejse, så er Afrika det helt rette valg af destination. Her skal du ikke lede længe efter storslåede naturoplevelser og varme smil. For ikke at tale om zebraer, gnuer og giraffer, der lever over alt på de enorme græssletter i Afrikas mange nationalparker.

 

Rejser du med en gruppe, findes der adskillige fordele ved netop denne rejseform. Rejserne giver ikke blot muligheden for at opleve et spændende nyt land og dets kultur, men du får samtidig muligheden for at skabe nye venskaber og dyrke fælles interesser. Du får skabt nogle minder sammen med andre personer, uanset om det er venner, familie eller nye bekendtskaber, som I har sammen for altid. En grupperejse eliminerer desuden stresset, som man føler ved at skulle arrangere en rejse på egen hånd. På grupperejsen er programmet planlagt fra start til slut, og du har en eller flere rejseledere med på turen, der sørger for alt det praktiske. Skulle der mod forventning opstå problemer, har du hjælpen med på rejsen, og det giver tryghed. Du skal bare koncentrere dig om at nyde turen og hverken bekymre dig om logistik, praktik eller andet.

 

Størrelsen på vores grupperejser overstiger aldrig 20 personer og på en safari grupperejse, kan det også give nogle fordele. Det giver nemlig mulighed for at opleve mere fjerntliggende og afsondrede områder, der samtidig kombineres med de klassiske og mest elskede destinationer. Ved at besøge de mere anderledes områder, bliver du mere involveret i den lokale kultur og kommer tættere på lokalbefolkningen.

 

Grupperejse til toppen af Kilimanjaro

 

Det kan være du overvejer at tage udfordringen op med Kilimanjaro, men ikke ønsker at gøre det alene. Hvis du nikker genkendende til dette, kan du glæde dig til at møde vores Kilimanjaro-ekspert Jesper. Her i huset nyder vi godt af Jespers mange kompetencer. Ud over at være et behageligt menneske, kan han prale med at være både coach og personlig træner, hvilket kommer dig til gode, når du selv skal på grupperejse til Kilimanjaro. Med i rejsepakken får du nemlig både lagt et personligt træningsprogram samt coaching af Jesper inden I, i en lille gruppe på max 20 deltagere, tager afsted mod Tanzania og verdens højeste fritstående bjerg for at nå turens højdepunkt, Uhuru Peak i 5.895 meters højde.

Grupperejse på Kilimanjaro
jeppe-kilimanjaro-07
tanzania-kilimanjaro-walking-safari-

Grupperejse med safari i Kenya

 

Er du til dyr i store mængder, klassiske savannelandskaber og en spændende kultur, er vores safarigrupperejser til Kenya lige noget for dig. Her besøger du nogle af Kenyas bedst kendte og smukkeste nationalparker, hvor der venter store oplevelser. Du rejser med vores danske grupperejseleder Bettina, som har boet i Kenya i 5 år og derfor kender landet som sin egen bukselomme. Hun kender alle smuthullerne væk fra turisterne, hvert et træ på den smukke Masai Mara savanne og alle de gode snorklesteder i Mombasa og på Zanzibar, hvor Det Indiske Ocean byder op til dans og dejlig strandferie. Vi tør godt at sige, at du ikke finder en bedre rejseleder til en tur til Kenya end Bettina!

tanzania-serengeti-safari-biler-gruppe-jumpstory-1024x685
kenya-safari-savanne-gnuer-zebraer-1024x685
tanzania-safari-elefanter-2-1024x685

Yogarejse til Zanzibar

 

Vores nyeste skud på stammen indenfor grupperejser, er vores yogarejse til paradisøen Zanzibar. Her finder du dig til rette ved øens kridhvide sandstrande, hvor du kan nyde det krystalklare ocean og den lette brise. Programmet består af forskellige stile indenfor yoga, og det er en rejse for både nybegyndere, øvede og erfarne. Ligeså meget som rejsen handler om afstressende yogaøvelser, sund livsstil og friske råvarer, handler turen også om uhøjtidelighed og om at have det sjovt. Du er afsted med den dygtige og passionerede yogalærer Britt Ziwes fra Prana-yoga. Britt har mange års erfaring med yoga, og hvordan den er med til at skabe større styrke, velvære og indre balance. Du kan se frem til en øjenåbnende rejseoplevelse, hvor du vender hjem med fornyet energi og føler dig sundere, stærkere, gladere og i mere balance.

zanzibar-tanzania-ocean-båd-jumpstory-1024x685
Stone Town Zanzibar
yoga-zanzibar-1024x685

Gruppeekspedition i Botswana

 

Følelsen af et vaskeægte eventyr og ren frihed kombineret med sublim natur og et overflod af dyreliv - det kan de færreste da modstå? Det er lige præcis hvad vores aktive ekspeditionsrejse i Botswana byder på. Her er du afsted med en gruppe, hvor I par- eller familievis kører rundt i jeres egen landrover og får lov at prøve kræfter med outdoor livet i den afrikanske bush.

 

Du vil opleve hvad der kendetegnes som Afrikas mest uberørte og storslåede dyreliv i smukke naturområder, kombineret med autentiske kulturmøder i lokale landsbyer. Som et af rejsens højdepunkter vil du besøge det majestætiske Victoria Falls. Du kan forvente at få jord under neglen og blive kastet ud i udfordringer, når du skal krydse floder og manøvrere gennem mudrede og bumlede veje. Det er essensen af et ægte safarieventyr, og der er stor sandsynlighed for, at du vil få dit livs rejseoplevelse, når du tager med Rickshaw og Richi på ekspeditionsrejse i Botswana!

Richi-Botswana-kano-flod-tur-rund-linse-1024x685
Richi-Botswana-safari-vandhul-elefanter-1024x685
Richi-Botswana-Africa-Botswana-Okavango-Delta-Tours-1024x685

Rundrejser i Vestafrika

 

Er du til helt andre oplevelser i Afrika, kan det være du skal vende snuden mod Vestafrika. Her venter der spændende rundrejser i Ghana, Togo, Benin, Senegal og mange andre lande i regionen. Hver især har de noget unikt at byde på i form af farverige kulturer, festlige fejringer, traditionelle ceremonier og en yderst spændende historie. På vores grupperejser til Vestafrika kan du glæde dig til mødet med moderne kulturer og storbyliv, samtidig med at du på andre tidspunkter vil befinde dig i fjerntliggende landsbyer, hvor livet foregår som det gjorde for 200 år siden. Du besøger kun steder, hvor meget få eller ingen turister har været før. Vores rundrejser i den vestafrikanske region er som udgangspunkt internationale med en yderst erfaren engelsktalende lokal guide, som kender alt til de områder, I bevæger jer rundt i. Du vil hurtigt opdage, at vores guider er som et levende leksikon, der ved alt om de befolkningsgrupper I skal møde, kender naturen og hurtigt spotter, hvis der foregår noget specielt i en landsby.

Ghana i Vestafrika
Lac Rose-senegal
amazons- benin-2

Grupperejser for familier

 

Ud over de skræddersyede grupperejser, vi jævnligt arrangerer for familier, som f.eks. har store begivenheder at fejre, udbyder vi ligeledes nogle få nøje udvalgte grupperejser med danske rejseledere. Disse rejser har vi sammensat i tæt samarbejde med rejselederne, der tager med på rejserne, og præsenterer dig for nogle af de absolutte højdepunkter i Afrika og deres personlige favoritsteder. Så står du og skal til at arrangere familierejsen over dem alle, er vi gerne behjælpelig med at sammensætte en grupperejse, der passer til voksne og børn i alle aldre. 

familierejse-5-1024x685
familierejser-7-1024x685
familiesafari-2-1024x685

Guide

 

Guide til Rickshaws grupperejser med dansk rejseleder

 

Kom med til rejseforedrag

 

Tiltaler idéen om en grupperejse dig, og vil du gerne høre mere om rejsen og møde rejselederne, kan du komme med til et af vores mange rejseforedrag. Her kommer Bettina, Jesper eller Britt forbi vores kontor i Aalborg og bruger aftenen på at fortælle om rejsen og viser billeder derfra. På den måde får du et større indblik i rejsen og kan samtidig afprøve om mavefornemmelsen omkring rejsen stadig er der. Samtidig får du mulighed for at stille alle de spørgsmål, du brænder inde med. Rejseforedragene ender altid ud med at være en rigtig hyggelig aften, hvor vi taler på livet løs over et godt glas vin.

 

Har du ikke mulighed for at deltage i de fysiske rejseforedrag på kontoret, afholder vi regelmæssige online foredrag i form af webinarer. Du kan læse mere om vores online rejseforedrag her.

 

 

Rickshaws rejseblog

 

Klik på billederne herunder og lad dig inspirere yderligere til vores grupperejser på vores rejseblog, hvor vi deler information om og inspiration til vores fantastiske grupperejsedestinationer i Afrika.

Fakta

 

Fakta om Rickshaws grupperejser

 

 

Skræddersyede grupperejser til Afrika

 

Hos Rickshaw beskæftiger vi os især med skræddersyede rejser, hvor rejseprogrammet sammensættes ud fra kundens ønsker. Selvom du er afsted på en grupperejse, er der stadig mulighed for at forme rejsen efter dine ønsker og behov. Har du lyst til at udvide rejsen med nogle dage, kan vi altid få arrangeret det for dig. Flere af vores grupperejsedeltagere på Kilimanjaro vælger at afslutte bjergbestigningen med nogle afslappende dage på Zanzibar eller tage på safari i nogle af Tanzanias eller Kenyas fantastiske nationalparker. Har du særlige krav til maden grundet intolerance eller allergi, vil vi også altid forsøge at få hotellet til at imødekomme dette så vidt muligt. Det er små detaljer som dette, der gør, at rejsen bliver præcis, som du ønsker. 

 

Grupperejserne sammensættes som et fast rejseprogram, hvor I rejser maksimalt 20 mennesker rundt sammen. Vi samarbejder med lokale turagenter, som sammen med den danske rejseleder, står klar til at assistere jer. Vores ekspertise, rejselederens erfaring, turagentens lokale viden og gruppens dynamik giver grundlaget for dit livs rejseeventyr.

 

 

Sikkerheden på Rickshaws grupperejser

 

Når du rejser til en af vores destinationer i Afrika, anbefaler vi altid, at du lytter til guidens anbefalinger. Afrika er generelt et sikkert kontinent at rejse på, men du bør være opmærksom på en række forhold, der mindsker risikoen for ubehagelige overraskelser undervejs. Lad være med at gå på gaden om aftenen, tag en taxa rundt og pak de dyre smykker væk. Følger du nogle af de gængse råd og bruger din mavefornemmelse, kan du trygt læne dig tilbage og nyde din rejse i Afrika.

 

 

Indkvartering på Rickshaws grupperejser

 

Hotellerne, vi samarbejder med på destinationen, er nøje udvalgte. Vi prioriterer især de lokale hoteller, der besidder en høj grad af autenticitet og komfort. Hotellerne er som regel simpelt indrettede, men kvaliteten og servicen kan der ikke sættes en finger på. Værelserne er rene og pæne, og personalet er smilende og imødekommende.

 

 

Eventyrlyst og komfort på Rickshaws grupperejser

 

Hvis du er den eventyrlystne og sociale type, der kan lide et rejseprogram, der er fyldt med spændende aktiviteter, er en grupperejse lige noget for dig. Vi gør meget for, at komforten under rejsen er så god, som mulig. Dog skal der tages højde for afrikanske forhold, som ikke kan undgås - men som samtidig er en del af charmen. Bumlede veje, forsinkelser og lignende hører alt sammen til den afrikanske kultur.

 

Vores grupperejser er først og fremmest bygget op omkring det tema, der karakteriserer dem. Du vil på flere af rejserne opleve fantastisk natur og et imponerende dyreliv. Vi forsøger at designe rejseprogrammet således, at du oplever mest muligt af den afrikanske nerve med en fascinerende kultur og storslået natur. Af samme grund er det vigtigt, at du går ind til oplevelserne med en nysgerrighed og et åbent sind. Det vil gavne dig i mødet med nye mennesker og fremmede kulturer. Husk at udvise respekt for de oprindelige beboere på destinationen, hvadend de er dyr eller mennesker. Går du ind til rejsen med den indstilling, tør vi godt love, at du får en uforglemmelig rejseoplevelse sammen med resten af gruppen.

 

 

Praktiske oplysninger

 

Pas & visum

I Tanzania og Kenya, hvor vores grupperejser med dansk rejseleder går til, er der visumpligt ved indrejse. Det koster typisk 50 dollars og betales ved indrejse til landet. I Vestafrika koster visum også, og det skal nogle steder søges hjemmefra via ambassaden. Uanset rejsedestination skal du altid huske at medbringe dit pas, som skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen.

 

Reglerne for pas/visum ændrer sig hurtigt, og du bør derfor holde dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside. 

 

Vaccinationer og malariaforebyggelse

Inden afrejse er det vigtigt at få styr på de nødvendige vaccinationer inden rejsen. De generelle vaccinationsanbefalinger lyder på difteri, stivkrampe og hepatitis A. Ankommer du fra et land med risiko for smitte med gul feber, skal du kunne fremvise dokumentation på vaccine mod dette. Skal du være i landet i længere tid anbefales det ofte at blive vaccineret mod hepatitis B og tyfus samt at tage malariaforebyggende medicin.

 

Anbefalingerne for vaccinationer varierer fra destination til destination, og som rejsebureau må Rickshaw Tours & Travel ikke rådgive om vaccinationer og malariapiller. Du bør derfor kontakte din egen læge angående dette.

 

Valuta og drikkepenge under en grupperejse

I Afrika bruges ofte lokal valuta samt dollars. Det kan være svært at få vekslet danske kroner på destinationen, så det anbefales at medbringe dollars hjemmefra. Du kan desuden hæve den lokale valuta i lufthavnen, i bankernes hæveautomater eller i Forex butikker.

 

Husk at tilkendegive tilfredsheden med din guide ved at give drikkepenge. Typisk gives 5-10 dollars pr. person pr. dag. På restauranten lægges gerne 10 % af regningens beløb oveni. Rengøringen og portøren honoreres typisk med 1 dollar.

FAQ

 

Ofte stillede spørgsmål om Rickshaws grupperejser til Afrika

 

 

Hvad er en grupperejse?

 

En grupperejser karakteriseres som den type af rejse, hvor du rejser sammen med andre rejseglade mennesker. Det kan både være venner, familie eller helt nye bekendtskaber.

 

 

Hvem tager på en grupperejse i Afrika?

 

Folk, der tager på en grupperejse, har ofte det til fælles, at de er socialt anlagte. Vi har haft grupper afsted, hvor aldersspændet har været stort, men det har kun været med til at skabe en fed dynamik i gruppen. Så lad være med at bekymre dig for meget om alder og rejseerfaring, og mærk i stedet efter, om du har lysten til at dele rejseoplevelsen sammen med andre mennesker.

 

 

Hvor gamle er folk på en grupperejse i Afrika?

 

Det er meget forskelligt, hvor gamle folk er på en grupperejse. Vi har haft folk afsted, der har været i starten af 20'erne, hvor deres rejsekammerater har været i 70'erne. Den store forskellighed i gruppen er ofte med til at skabe en god gruppedynamik.

 

 

Hvor kan man tage på en grupperejse i Afrika?

 

Hos Rickshaw tilbyder vi grupperejser til Kilimanjaro i Tanzania, til Kenya og Mombasa, i Vestafrika og på Zanzibar.

 

 

Er det farligt at tage på en grupperejse i Afrika?

 

Nej, det er ikke farligt at rejse med en gruppe i Afrika. Vi og den lokale turoperatør sørger for, at jeres sikkerhed er i top, så I kan nyde rejsen i fulde drag sammen med jeres rejsekammerater. Vi anbefaler altid, at I lytter efter guidens anbefalinger, så I minimerer risikoen for ubehagelige overraskelser undervejs.

 

 

Er det sikkert at tage på en grupperejse i Afrika?

 

Ja, det er sikkert at rejse med en gruppe i Afrika. Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan nyde dit livs rejseoplevelse til fulde. Lyt altid efter guidens anbefalinger og brug din sunde fornuft.

 

 

Er der dansk rejseleder med på en grupperejse i Afrika?

 

På vores grupperejser er du afsted med en dansk rejseleder og bliver i nogle tilfælde assisteret af en lokal, engelsktalende guide. Undtagelsen er vores grupperejse i Vestafrika, hvor du er afsted med en international gruppe, og guiden derfor taler engelsk.

 

 

Kan man tage på en yogarejse i Afrika?

 

Ja, vi tilbyder en yogarejse til eksotiske Zanzibar. Her er du afsted 10 dage sammen med den erfarne og dygtige yogainstruktør Britt Ziwes. Turen består af en masse yoga, som tiltaler både nybegyndere og øvede. Du vil vende hjem fra yogarejsen med fornyet energi og føle dig i mere balance, end inden du rejste.

 

 

Kan man tage på en grupperejse til Kilimanjaro i Afrika?

 

Ja, hos Rickshaw sender vi hvert år glade rejsegæster afsted til toppen af Kilimanjaro. Her er du afsted med Jesper Thomsen, der er personlig træner og en vaskeægte Kilimanjaro-ekspert. På grupperejsen er det desuden muligt at få lavet et skræddersyet træningsprogram, så du forhøjer chancerne for at nå til toppen.

 

 

Kan man tage på en grupperejse til Kenya?

 

Ja, vi udbyder en grupperejse til Kenya og Mombasa med vores egen Kenya-ekspert Bettina. Her besøger I Kenyas fantastiske natur og dyreliv og er på jeres livs safarirejse sammen. Rejsen afsluttes med en fantastisk badeferie ved Mombasas hvide sandstrande.

 

 

Kan man tage på en safari grupperejse?

 

Ja, vores grupperejse til Kenya er det oplagte valg, hvis du gerne vil på safari sammen med en gruppe. Her rejser I maksimalt 20 mennesker sammen, og oplever Afrikas vilde dyreliv.

 

 

Hvor mange mennesker er med på en grupperejse i Afrika?

 

På vores grupperejser er du typisk afsted med en gruppe på max 20 mennesker.

 

 

Hvad koster en grupperejse i Afrika?

 

Vores grupperejser koster fra 15.995 kr. pr. person inkl. fly.

 

 

Hvad kan man opleve på en grupperejse i Afrika?

 

Vores grupperejser byder på forskellige oplevelser, men er generelt bygget op omkring et tema, som rejsen bærer præg af. Du kan bestige Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, dyrke yoga på Zanzibars kridhvide sandstrande, opleve Kenyas storslåede dyreliv eller dykke ned i Vestafrikas mystiske kultur og traditioner.

Trustpilot