Find din rejse til Afrika her:

Skræddersyede rejser

 

Som specialister i skræddersyede rejser til Afrika, ved vi at rigtige eventyr ikke er en metervare. Vi sætter en ære i at skræddersy hvert enkelt rejse nøje efter den enkelte gæsts ønsker og interesser. Lad dig inspirere af vores rejseprogrammer, og kontakt os for et uforpligtende bud på din drømmerejse.

 

 

Skræddersyede rejser til Afrika, lige efter dit hoved!

Hos Rickshaw Tours & Travel har vi specialiseret os i skræddersyede rejser til Afrika. Vores tilgang til safari og turplanlægning anser vi for relativ unik, uanset om du søger safarirejser i Kenya, trekkingrejser, kulturoplevelser eller en afslappende badeferie. Vi tilbyder en rejseplan baseret på din rejsepersonlighed, forventninger og ønsker, en tilgang som bliver mere og mere sjælden i rejsebranchen. Når du kontakter os, giver vi dig uforpligtende og personlig rådgivning, som hjælper dig med inspiration til din rejse. Hos Rickshaw sætter vi en ære i at arrangere rejser, der kombinerer gæstens ønsker med vores viden. Vores mission er at tilbyde en Afrika-oplevelse af høj kvalitet, som forhåbentlig vil få vores rejsegæster til at forelske sig ligeså meget i dette helt utrolige kontinent som os. Vores rejseplaner er personlige, fantasifulde og vil altid vise dig det ægte Afrika.

 

Afrika har oplevelser for alle

Vores hjemmeside er fyldt med fantastiske rejser i Afrika. Måske har du kigget på en rejse, hvor du skal trekke på Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro ad Marangu ruten. Det kan også være du overvejer at tage på en rundrejse i Vestafrika, hvor du med stor sandsynlighed ikke vil møde andre turister end dem du selv rejser med. Mulighederne er næsten uendelige, men med det in mente er det vigtigt du husker på, at næsten alle rejserne her på hjemmesiden blot er forslag. Vores rejseforslag er ikke firkantede pakker, men kan skræddersyes som du ønsker det. Dog kan det være en forvirrende proces at planlægge sin rejse til Afrika. Det er simpelthen for let at fare vildt i endeløse meninger og valg af safarilodges, som de fleste hjemmesider vil bede dig om at engagere dig i. Vi forsøger at forenkle dette ved bare at være her for dig og give dig tillid til vores fremgangsmåde. Ring eller send os en mail. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor i Aalborg, så vi kan lære dig og din rejsepersonlighed at kende for på bedst mulige måde at hjælpe dig med at træffe de valg, der passer bedst til dig.

 

Hvorfor skal du på en skræddersyet rejse?

Ingen mennesker er ens, og ingen har de samme interesser, det samme fokus, samme feriestil, samme safariønsker, tolerancer til dyr, ønsker til varme, kulde – og vi kunne blive ved, men du forstår sikkert godt pointen. Din private skræddersyet rejse i Afrika er kort fortalt designet til at inkludere de ting, som du har lyst til at se og opleve og til en pris, der matcher dine forventninger. Sammen med den øvrige Rickshaw gruppe, som findes på flere af vores destinationer, mingelerer vi alle detaljer på plads således at det eneste du skal gøre er at pakke kufferten og tage af sted på dit eget private eventyr. Selv bil og guide er med blot for din skyld, og skal ikke deles med andre.

 

En rejse du aldrig glemmer

Rickshaw Gruppen har alt i alt over 30 års erfaring med skræddersyede rejser til Afrika, og har opbygget detaljeret og grundig viden om adskillige afrikanske lande syd for Sahara. Vi tilbyder ikke kun velkendte destinationer som Kenya og Tanzania, men forsøger aktivt at fremme og støtte lande, hvor turismen ikke er så avanceret eller – tør vi sige det – kommerciel. Her kunne der bl.a. være tale om vestafrikanske lande som Ghana, Togo, Benin eller Elfenbenskysten. Ikke alene vil du nyde at tage på udforskning i disse lande, du vil gøre en positiv og langvarig indvirkning på udviklingen af lokal turisme, bevarelse og jobskabelse. Du skal være velkommen til at bruge lidt tid på vores hjemmeside og læse om vores forskellige rejsedestinationer. Vi glæder os til at sende dig afsted på din helt særlige Afrika-rejse. En rejse, du aldrig glemmer.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias