Find din rejse til Afrika her:

Handicaprejser

 

 

Skræddersyede safarirejser for alle

For mange mennesker står en afrikansk safari højt på listen over drømmeoplevelser. Hos Rickshaw Tours & Travel er vi bestemt også af den overbevisning, at alle bør opleve en rigtig safari i Afrika mindst én gang i deres liv. At tage på en safarirejse og opleve de uendelige champagnefarvede sletter, hvor det vrimler med flokke af vilde dyr som elefanter, løver, gnuer, zebraer og giraffer, for blot at nævne nogle få, vil være en oplevelse, der skaber fantastiske minder resten af dit liv. Kenya og Tanzania er de oplagte safaridestinationer, og bliver af mange betragtet som verdens bedste safarilande – og ikke uden grund. Her finder du nemlig alt hvad hjertet begærer inden for kultur, natur, historie og naturligvis dyreliv. For mennesker med et handicap eller begrænset mobilitet kan et safarieventyr måske virke uden for rækkevidde, men heldigvis lever vi i en tid, hvor stort set alt er muligt. Naturligvis vil spørgsmål opstå: ’Hvordan foregår det, hvor skal man tage hen og hvordan planlægger jeg egentlig min rejse?’ Vi er klar over, at ikke alle handicappede eller personer med nedsat funktion har de samme behov, og det er derfor vigtigt, at være opmærksom på den unikke situation.

  

Vores fornemmeste opgave er at guide dig på bedst mulige vis, således at du får den rejse, du drømmer om.

Safarirejser for handicappede

Hos Rickshaw er vi meget glade for at kunne tilbyde personer med særlige behov muligheden for at  komme på et skræddersyet safarieventyr til Kenya. Sammen med vores øvrige Rickshaw kontorer i Østafrika har vi fundet frem til handicapvenlige safarilodges, som gør det muligt for bl.a. kørestolsbrugere, at nyde den afrikanske stemning og savannens mange vilde dyr på egen krop og sjæl. Glæd dig til verdens bedste safari, et spektakulært landskab, Afrikas smukke farver hvad end du betragter en smuk orangefarvet solnedgang eller de blege gule vidder. Glæd dig til nattens mange lyde fra løver, der brøler og flodheste, der pruster, velvidende om, at du befinder dig trygt og godt i din lodge.

  

Vi ved hvor vigtigt det er, at vores handicapvenlige rejser er gennemtestede og afprøvet inden vi sender dig afsted. Derfor har vi, sammen med en kørestolsbruger, selv været afsted for at tjekke om handicapfaciliteterne på vores udvalgte hoteller og lodges stemmer overens med det virkelige behov. Vi har skiftet hoteller ud undervejs og fundet frem til nye, som er bedre udrustet til at gøre din ferie til noget særligt. Vi benytter firhjulstrukne safaribiler med rampe. For at hjælpe dig på bedst muligt vis fungerer vores lokale chauffører som hjælpere – og altid med et smil på læben.

Handicapvenlig safarirejse med Rickshaw Tours & Travel

Når du kontakter os, begynder planlægningen af din afrikarejse. Sammen med fastlægning af program sørger vi for, at alt det praktiske er i orden fra du ankommer i lufthavnen på afrejsedagen, til du atter returnerer til Danmark. Vores fornemmeste opgave er at arrangere rejsen, du aldrig glemmer – uanset om du har funktionsnedsættelse eller ej. Vi glæder os til at høre fra dig, og ser frem til at sende dig på dit livs rejseeventyr i trygge rammer.

 

Artikel om safari for alle


Klik på billedet herover for at læse artiklen

 

Handicapkonsulent - Palle Brøndum


Rickshaw Tours & Travel samarbejder med Palle Brøndum i forbindelse med vores rejser til Afrika – rejser der er tilpasset personer med handicap. Palle brækkede ryggen for 26 år siden, da han styrtede med en galophest og har siden siddet i kørestol.  Han interesserer sig meget for vilkårene for personer med forskellige handicaps, og han bruger sine egne erfaringer til blandt andet at rådgive omkring tilgængeligheden for kørestolsbrugere. Palle har tidligere været tilknyttet Aalborg Kommune som konsulent inden for handicapområdet og er i dag formand i Ulykkespatientforeningen og Polioforeningen i Nordjylland.

 

Palle har sammen med Rickshaw Tours & Travel kvalitetstjekket udvalgte rejseprogrammer til Afrika. Alt fra safaribiler til hotelværelser og seværdigheder er blevet testet og tilpasset.

 

Privat bor Palle i Godthåb syd for Aalborg. Han har to døtre, to børnebørn og et oldebarn, som han nyder at tilbringe tid sammen med, når han ikke arbejder frivilligt i de forskellige handicaporganisationer.

 

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias