Find din rejse til Afrika her:

Luksusrejser

 

Vores luksusrejser en garanti for at opleve det bedste Afrika har at byde på. Uanset om ferien står på safari, badeferie, kulinariske oplevelser eller noget helt fjerde, så har disse rejser kun det bedste på programmet. Vi skræddersyr rejsen helt efter dine ønsker så du får den rejse du går og drømmer om.

 

 

Luksusrejser – når kvalitet og forkælelse tæller

Forestil dig Afrika. Lad tankerne vandre til en endeløs himmel, store sletter af dyreliv, paradisstrande og ’picture perfect’ solnedgange. Lad os vise dig Afrika fra hendes fineste side.

 

En afrikansk safari behøver ikke betyde, at du skal gå på kompromis med komforten. Med vores håndplukkede samling af eksklusiv indkvartering og skræddersyede rejseplaner har vi luksussafarier dækket. Vores luksusrejser er særligt tilrettelagte rejser, hvor kun de ypperste oplevelser og bedste hoteller og lodges kommer igennem nåleøjet. På disse rejser bliver du indkvarteret i overdådige omgivelser med fantastisk beliggenhed, der således danner rammerne for de helt store ferieoplevelser.

 

I samarbejde med vores lokale kontorer og samarbejdspartnere skræddersyr vi hver enkelt rejse med udgangspunkt i dine ønsker og interesser således at kvaliteten er helt i top. Vi tilbyder alt fra luksus safari i Kenya og Tanzania med privat chauffør og indkvartering på de bedst beliggende lodges til spa-ophold eller luksus resorts på Maldiverne, Zanzibar og Seychellerne. Eller hvor du nu gerne vil stikke tæerne i vandet. Altid med mindst 4-stjerner. Her er det blot fantasien, der sætter grænser. Hvem drømmer ikke om en luksuriøs bungalow midt på stranden med frit udsyn over det Indiske Ocean og omgivet af palmer, hvidt sand og gourmet mad. Står programmet på safari, ligger lodgen naturligvis midt i de store nationalparker og safariområder omgivet af dyreliv og oplevelser, der venter lige udenfor døren.

 

Vidunderlige oplevelser venter

Afrika har uden tvivl nogle af verdens smukkeste camps og lodges, hvor der findes første klasses vinkældre, og hvor private swimming pools og kurbade er blevet opført i de smukkeste områder. Teltene kan kun beskrives som femstjernede hotelværelser – blot med lærred fremfor almindelige kedelige vægge. Men en luksussafari handler ikke kun om din bolig under rejsen; det handler ligeledes om den eksklusive safarioplevelse, der følger med. Det er hele grunden til, at du er her. Med et skræddersyet program og en privat guide kan du glæde dig til et eventyr i overflod og med vidunderlige safarioplevelser, der kommer helt ind under huden.

 

Forestil dig en ballonsafari tidligt om morgenen mens du betragter solen stå op over de champagnefarvede sletter. Udsigten ud over savannerne er uendelig, og under dig står dyrene op sammen med solen. Bagefter kan du lade den vilde oplevelse synke ind, mens du nyder en delikat morgenmad midt på savannen. Måske skal du på helikoptertur over de majestætiske Victoriavandfald, eller tages tilbage i tiden, når du skal på eksklusiv togrejse med det ikoniske Rovos Rail på tværs af Sydafrika. En tur, hvor regnbuenationens fantastiske landskab og dyreliv suser forbi vinduerne, mens du nyder gourmetmad og et godt glas vin i den antikke spisevogn.

 

Alle vores rejser er designet med omtanke og udgangspunkt i dine ønsker, hvor vi giver dig opskriften på forkælelse og det som skaber rejser for livet. Uanset om din lidenskab er golf, vandsport eller noget helt tredje, vil vi forsøge at integrere dette i rejseplanen samt finde de steder, der står øverst på din ønskeliste, når rejsen skal planlægges.

 

Lad os skræddersy dit næste eventyr

Hos Rickshaw Tours & Travel har vi til sammen foretaget mere end 300 personlige rejser til Afrika, og vi har en ægte passion og unik viden om de fantastiske oplevelser, kontinentet kan byde på. Da alle mennesker er forskellige, hvad angår interesser, ønsker og forventninger til en Afrika-ferie, skræddersys alle vores rejser personligt. Når du kontakter os, begynder planlægningen af din rejse. Sammen med vores lokale Rickshaw kontorer i det østlige Afrika og vores erfarne lokale partnere, finder vi de oplevelser og de lodges, der passer til netop dig. Vi vil inspirere og rådgive, fra vi udveksler de første tanker til du er hjemme igen fra din rejse. En rejse, du aldrig glemmer.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias