Find din rejse til Afrika her:

Kulturrejser i Vestafrika

 

Vestafrika er absolut en region, der bør stå højt på ønskelisten hvis du har lyst til at dykke ned i kultur, historie og autentisk lokalliv. Landene her byder på smuk natur, farverige kulturelle festivaler og traditionelle stammer. På en rejse til Vestafrika får du et unikt indblik i afrikanske traditioner og historie. Vi har mange års erfaring fra netop Vestafrika, hvor vi har nære kontakter til de samfund vi besøger. Dette bringer dig helt tæt på de lokales liv og dagligdag, som vi får lov at blive en del af et kort øjeblik. Lad dig inspirere af vores rejseforslag og kontakt os for mere information.

 

 

Kulturrejser i Vestafrika

For rejsende er Vestafrika en region, hvor man stadig kan rejse rundt i et uspoleret Afrika, hvilket især appellerer til- og tiltrækker flere og flere berejste gæster, som ønsker at opleve noget nyt, anderledes og autentisk. Mange omtaler med god grund Vestafrika som ’det ægte Afrika’, da regionen er fyldt med en rig og lang historie, specielt slavehistorie, såvel som fjerntliggende og uberørte landskaber, verdensberømte musiktraditioner, spændende voodookultur og farverige traditioner. Vestafrika har muligvis ikke store turistattraktioner som ’The Big Five’ eller Victoria Falls, men det er så uopdaget at enhver rejse her til vil være et eventyr. Beliggende langt fra de veletablerede turistspor i Østafrika og Sydafrika er den vestlige afrikanske region en verden af vild og uspoleret natur blandet med moderne arkitektur og venlige, gæstfrie befolkninger. Vestafrika er en drømmedestination, og de eventyrlystne vil blive belønnet med nogle virkelig fantastiske oplevelser.

 

Vestafrikanske varme oplevelser

Vi har formået at etablere varme og imødekommende relationer til de lokale høvdinge, landsbypræster og til landsbyernes indbyggere, der bor og lever i de samfund vi skal besøge. Vi kan derfor rejse frit og uforstyrret gennem fjerntliggende områder, som sjældent besøges af gæster ’udefra’. Du har således nogle meget autentiske oplevelser i vente.

 

Vestafrika er et privilegeret sted at opdage de afrikanske religioner hvoraf mange af disse er stærkt animistiske, og involverer en tro på forskellige af naturens ånder. Voodoo stammer f.eks. fra kystområderne i Guinea-golfen, og er stadig vildt praktiseret. Mystikken og atmosfæren ved en voodooceremoni er spektakulær og nærmest magisk: intense trommer, dansere der falder i dyb trance og adepternes sang, der virker nærmest monoton og hypnotisk. Mens forskellige former for voodoo praktiseres over hele Afrika såvel som Haiti, Brasilien og endda Paris, er Benin nok det bedste sted i verden at de uindviede kan få oplevelsen helt tæt på kroppen.

 

Vestafrika er en uforglemmelig kulturel og musikalsk rejse, og er helt uforlignelig med andre steder i verden. Fra den fantastiske skønhed i Fouta Djallons højlandet og Benins kyst til de utallige fjerntliggende landsbyer, der ligger spredte ud over hele landskabet til de varme venlige smil, der hilser os velkommen overalt er regionen virkelig unik og meget speciel. Spontan, uforudsigelig og spændende er blot få af de superlativer vi kan bruge om en vestafrikansk rejse. Den uforudsigelige og spontane karakter af rejsen er det, der holder det interessant og giver en vis frihed over rejsen trods det fastsatte rejseprogram.

 

Vores rejseprogrammer er spækkede med kulturelle oplevelser som farverige festivaler i Burkina Faso, besøg ved Guldkysten og det historiske Cape Coast slaveslot i Ghana, møde med interessante folkeslag samt hekselandsbyer i Benin. Du træder direkte ind midt i det hele, og er vidne til lokale århundrede gamle traditioner, ilddans, befæstede lerslotte langt oppe i bjergene, maskefestivaller, Bijagos Øhav som er en geografisk juvel bestående af 88 øer med forbløffende naturlig skønhed, den imponerende Basilika Yamoussoukro, Kakum Nationalpark, vestafrikanske løver eller måske Saharas vidstrakte sandhav og meget meget mere. Regionen ligger åben for dine fødder.

 

På alle vores fastlagte rundrejser vil du være i selskab med en international gruppe, en chauffør, kok samt vores lokale engelsktalende guide, som har stor erfaring og et enormt kendskab til de områder, I rejser rundt i. Alternativ kan vi arrangere privat individuel rundrejse med guide i de ønskede områder.

 

En rejse med Rickshaw Tours & Travel

Hos Rickshaw Tours & Travel har vi mere end 30 års erfaring i at arrangere rejser til Vestafrika. Vi har rejst meget i områderne selv, og det er vores erfaring og store passion, der giver os det helt rette udgangspunkt for at tilrettelægge grupperejser eller skræddersy en rejse efter dine ønsker og interesser. Sammen med vores lokale ansatte vil vi gøre vores ypperste for, at du oplever det bedste Vestafrika har at byde på.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias