Find din rejse til Afrika her:

Grupperejser

 

Afrika byder på et væld af oplevelser og når du deltager på en grupperejse med Rickshaw Tours & Travel, så får du mest muligt med. Vores erfarne danske rejseledere har indgående kendskab til deres destinationer, og grupperne er aldrig større en alle får glæde at vores rejselederes store passion for Afrika. Se grupperejserne herunder, og bliv inspireret til din næste rejse.

 

 

Grupperejser til Afrika

Hvis farverige landskaber, mødet med utroligt dyreliv og fascinerende mennesker er hvad du leder efter på din rejse, så er Afrika din ideelle destination. Du behøver ikke lede lang tid efter zebraer, gnuer og giraffer, som lever over alt på de enorme græsarealer i Afrikas forskellige nationalparker. Som det er med så mange andre ting i livet, er rejser og oplevelser ofte sjovere, når de deles med andre. Uanset om du rejser med venner, familie eller andre rejseglade mennesker, du først lige har mødt, så er grupperejser en fremragende rejseform.

 

Der findes adskillige fordele ved at rejse med en gruppe. Det giver mulighed for ikke blot at opleve spændende lande og kulturer, men også skabe venskaber og dyrke fælles interesser. Hvis du rejser med familie og venner, har I mulighed for at danne minder, som I sammen kan dele for altid. Derudover eliminerer en grupperejse stresset ved at skulle arrangere rejseplaner, finde ud af udenlandske transportsystemer og oversætte lokale dialekter alene. Alt er planlagt fra start til slut, og din rejseleder sørger for alt det praktiske under rejsen, så rejsen forløber problemfrit. Det eneste du skal gøre, er at nyde turen uden at bekymre dig om logistik og hvordan og hvorledes. Med vores relativt små grupper på max 20 personer på en safari grupperejse, kan du også drage andre fordele af den lille størrelse. En grupperejse på denne måde gør det mulig for os, at opleve mere fjerntliggende og afsondrede områder, mens vi stadig nyder Afrikas bedst elskede destinationer. Det giver os også mulighed for at blive mere involveret i den lokale kultur uden at forstyrre de lokales dagligdag.

 

Ud over de skræddersyede grupperejser, vi jævnligt arrangerer for familier, som f.eks. har store begivenheder at fejre, udbyder vi ligeledes nogle få nøje udvalgte grupperejser med danske rejseledere. Disse rejser har vi sammensat i tæt samarbejde med rejselederne, der tager med på rejserne, og præsenterer dig for nogle af de absolutte højdepunkter i Afrika og deres personlige favoritsteder.

 

Udforsk Afrika med passionerede lokale guider og danske rejseledere

At rejse i Afrika er noget ganske særligt. Der er meget lidt filter mellem dig og de fremmede kulturer og de vilde naturoplevelser, du møder på din vej. Heldigvis har du en erfaren rejseleder samt en lille gruppe medrejsende at dele oplevelserne med. Måske er du heldig at være på en grupperejse i Kenya, hvor Bettina er med som rejseleder. Efter at have boet i landet i 5 år kender Bettina alt til Kenya – alle smuthullerne væk fra andre turister i Nairobi, hvert et træ på den smukke Masai Mara savanne og alle de gode snorklesteder i Mombasa, hvor det Indiske Ocean byder op til dans og dejlig strandferie. Kort og godt finder du ikke en bedre rejseleder til din Kenyarejse end Bettina.

 

Det kan også være du overvejer at tage udfordringen op med Kilimanjaro, men ikke ønsker at gøre det alene. Hvis du nikker genkendende til dette, kan du glæde dig til at møde vores Kilimanjaro-ekspert Jesper. Her i huset nyder vi godt af Jespers mange kompetencer. Ud over at være et behageligt menneske, kan han prale med at være både coach og personlig træner, hvilket kommer dig til gode når du selv skal på grupperejse til Kilimanjaro. Med i rejsepakken får du nemlig både lagt et personligt træningsprogram samt coaching af Jesper inden I, i en lille gruppe på max 10 deltagere, tager afsted mod Tanzania og verdens højeste fritstående bjerg for at nå turens højdepunkt, Uhuru Peak i 5895 meters højde.

 

Er du til helt andre oplevelser i Afrika, kan det være du skal vende næsen mod Vestafrika. Her venter der spændende rundrejser i Ghana, Togo, Benin, Senegal og mange andre lande i regionen. Hver især har de noget unikt at byde på i form af farverige kulturer, festlige fejringer, traditionelle ceremonier og en yderst spændende historie. På vores grupperejser til Vestafrika kan du glæde dig til mødet med moderne kulturer og storbyliv, samtidig med at du på andre tidspunkter vil befinde dig i fjerntliggende landsbyer, hvor livet foregår som det gjorde for 200 år siden, og hvor meget få eller ingen turister har været før. Vores rundrejser i den vestafrikanske region er som udgangspunkt internationale med en yderst erfaren engelsktalende lokal guide, som kender alt til disse områder I bevæger jer rundt i. Du vil hurtigt opdage, at vores guider er som et levende leksikon, der ved alt om de befolkningsgrupper I skal møde, kender naturen og hurtigt spotter hvis der foregår noget specielt i en landsby.

 

Det er vigtigt for os, at vores grupperejser med rejseledere er både personlige og oplevelsesrige. Én ting er sikkert – du rejser med ligesindede, og vores rejseledere vil gøre deres for at du kommer på en mindeværdig rejse. Du har altid mulighed for at komme og hilse på de rejseledere, som tager med på turen, når vi afholder rejseforedrag. Her bliver du briefet om turen, og alt det praktiske, du får mulighed for at stille alle de spørgsmål du brænder inde med, og samtidig kan du hilse på dine øvrige rejsefælder, der måske også tager med på rejsen. Vores rejseforedrag ender som regel ud i at være en rigtig hyggelig aften, hvor der bliver talt på livet løst over et godt glas vin. Vi glæder os til, at sende dig afsted på en rejse, du aldrig glemmer.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias