Find din rejse til Afrika her:

Familierejser

 

Det Afrikanske kontinent byder på oplevelser for hele familien, som skaber fælles minder for livet. En rejse med flere generation stiller særlige krav til program og planlægning, så der er noget for alle aldre og interesser. Vi skræddersyr programmet der giver fælles minder og plads til forskellighed når familien er på rejse. Lad dig inspirere af vores rejseforlag, og kontakt os for råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud.

 

 

Tag familien med til Afrika

Måske har din tvivl afholdt dig for at bringe familien med til Afrika, men lad os forsikre dig om dette: kontinentet har leveret fremragende børnevenlige og familieorienterede ferier i årtier. Familier kan glæde sig over friheden ved en kør-selv ferie i Sydafrika eller Namibia, Big Five safari i Kenya som måske kombineres med afslappende badeferie ved Mombasas smukke kyster. Mulighederne er mange, og destinationerne ligeså. Gør noget anderledes i år, og vælg en afrikansk familieferie – her får I mindeværdige oplevelser på de helt rigtige steder.

 

Det afrikanske eventyr – for hele familien

At tage familien med til Afrika er sikkert, eventyrligt og lærerigt. Lær at lave spyd med masai krigerne eller tag på ekspedition i Saharas store sandhav. Uanset hvad ferien skal indeholde i Afrika, vil oplevelserne blive hængende som smukke minder i familien, længe efter I er kommet hjem.

 

En familieferie i Kenya tilbyder nogle af de bedste safarioplevelser i Afrika, og kan nemt kombineres med en afslappende strandferie ved det Indiske Ocean i Mombasa. Enten på en hyggelig lodge eller i jeres egen strandvilla. Kenyas mest populære safariparker som Masai Mara er mindre en Tanzanias Serengeti slette, og tilbyder en større tæthed af vilde dyr. Det bedste tidspunkt at besøge parken er fra juli til november under den årlige migration, hvor millioner af gnuer og zebraer krydser Mara floden for at komme til Tanzania i deres søgen på frisk græs. Ideelt set vil I som børnefamilie gerne bruge mindre tid på kørsel til jeres destinationer, så måske skal jeres rejse arrangeres så I blot besøger én eller to parker under jeres ferie.

 

Alternativt kan I flyve lidt længere syd på ned til det vidunderlige Sydafrika, som er den perfekte destination for familieferie. Her har I mulighed for at tage på en planlagt kør-selv ferie. Sydafrika byder på fremragende familievenlig indkvartering, hvor børn i alle aldre er accepterede. Naturligvis med swimmingpool på de fleste af hotellerne. For de voksne kan forskellige vingårde som Spier måske friste. Her bliver børnene underholdt, mens I nyder vin i verdensklasse. En familieferie i Sydafrika bør helt sikkert inkludere et besøg i Cape Town, hvor I kan svømme med pingviner, opleve byen og køre med svævebane til toppen af Table Mountain. Garden Route er fyldt med smukke strande, et abefristed, strudsefarme og meget mere. Og selvfølgelig kan rejsen kombineres med safari i nogle af de populære parker.

 

Et skræddersyet familieeventyr

En familiesafari i Afrika er virkelig en livsbekræftende oplevelse. Afrika ændrer folk. Her er så mange magiske steder at besøge, men spørger du os, er vores familie-favoritter Kenya, Namibia og Sydafrika. Vi elsker at skræddersy ferien til dig og din familie, så de passer til børn og voksne i alle aldre, og således at I får det meste ud af dette afrikanske eventyr. Vores guider er erfarne, børnevenlige og eksperter inden for eksempelvis safari. Glæd dig til at dele de utrolige øjeblikke med dit barn eller barnebarn, hvor der er skabt base for en rejse, der føles tryg og giver den ro i sindet, som I ønsker. Det vigtigste ved at rejse som familie er, at I skal finde steder med aktiviteter for alle. Oplevelserne skal være interessante for alle i gruppen. De bedste afrikanske rejsedestinationer imødekommer hele familien, hvilket betyder at hvad enten I ønsker at slappe af eller udforske kontinentets vidundere nærmere, vil I bliver efterladt fuld af beundring over dette storslåede kontinent.

 

Lad os tage en snak om jeres næste rejse, så vi kan komme i gang med at planlægge et fantastisk eventyr. Måske har I en vigtig fejring, der fortjener ekstra opmærksomhed, eller måske har hele familien bare fortjent at få forsødet livet med det bedste fra Afrika. Vi hjælper med hele planlægningen fra start til slut - det eneste I skal gøre er blot at møde op i lufthavnen.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias

Trustpilot