Find din rejse til Afrika her:

Strandferier og badeferier

 

Pulverhvidt sand, lunt azurblåt vand og svajende palmetræer, der giver skygge for solen er alt sammen noget du kan se frem til på vores eksotiske strandferierier i Afrika. Vi skræddersyr din rejse således du kan bruge tiden på at slappe af.

 

 

Strandferie i Afrika

Sydafrikas dramatiske strandbredder og Kenyas charmerende kyst bliver forbundet af Mozambiques øhav. Zanzibars magiske ø-liv samt Mauritius og Seychellernes øhavs-paradis vil garantere at du kommer i sand- og vand himmelen. Strandferier er det ultimative feriemål uanset om det er en sjov familieferie, romantisk strandferie for to, bryllupsrejse eller blot en tiltrængt pause langs en rolig og afsondret strand for hvile og afslapning. Uanset om du er til uberørte, uspolerede strande, der byder på afslappet ø-liv, frisk fisk og skaldyr, smukke solnedgange og snorkling blandt farverige koralrev i krystalklart vand eller om du er til populære sydafrikanske kystbyer, hvor dykning, fiskeri, svømning, surfing, strandvolley og et blomstrende natteliv, vil der altid være en strandferie, der passer til dit temperament. Måske kan du allerede nu forestille dig sandet mellem dine tæer, solen der kysser dit ansigt og den forfriskende havbrise.

 

Til lands og til vands i Afrika

Mange vælger at kombinere deres kultur- eller safarirejse i Afrika med en badeferie ved nogle af de mange skønne kyster. Det er en fantastisk måde at opleve det bedste af Afrika, og giver rig mulighed for både at opleve kontinentet til lands og til vands. Vi plejer at sige, at der findes almindelige strande og så findes der afrikanske strande, som hører til nogle af de lækreste i verden. Strande og øer i Afrika er ligeså varierede som det enorme kontinent i sig selv, og hver især tilbyder noget unikt for dig og din familie – og hver især så tydelig afrikansk.

 

En af de mest populære strand-destinationer og måske den smukkeste ø i verden er uden tvivl Zanzibar, der ligger i det Indiske Ocean ud for Tanzanias kyst. Før i tiden var øen et travlt handelscenter og en vigtig havn for krydderiruten. I dag kan du se frem til en rolig ø, hvor du kan tilbringe mange timer med idylliske slentreture langs strandende med blødt, hvidt sand mellem tæerne. Her venter dig tropiske omgivelser i et fantastisk klima. Strandene er som taget ud fra et postkort, og de blide bølger fra det krystalklare vand bliver tilsyneladende afdæmpet af de kilometerlange kyststrækninger, som omslutter marinelivet. At kigge ud over det store hav og det skinnende turkise vand med hvide trekantede sejl på de maleriske, traditionelle fiske-dhows vil med stor sandsynlighed gøre dig åndeløs. Nyd de spektakulære solopgange fra østsiden eller drøm dig væk i de gyldne farver af en fantastisk solnedgang på den charmerende vestkyst. Frodig grøn vegetation står i skarp og levende kontrast til sandets renhed. På den nordlige spids af Zanzibar finder du Nungwi Beach, som du når til via en lang snoet køretur gennem de hyggelige og afslappede landsbyer. Nungwi Beach er en af de mest besøgte strande på Zanzibar, og i alle årets måneder finder du rejseglade besøgende som nyder livet i dette smukke område.

 

Er du på ferie i Kenya vil det være nærliggende at besøge Mombasa eller Malindi strandende, der ligeledes er omringet af det Indiske Ocean. Vask savannens støv af, og slap af på en kilometerlang strand med svajende palmer. Nyd brisen, der strømmer ind fra havet. Det er tid til at slappe af efter en skøn Kenya-safari, eller måske nyde alle aktiviteterne hvad end du er til dykning, svømning, snorkling eller surfing. Udover at være et fremragende valg for din strandferie, er Mombasa også en sand smeltedigel af sprog og kulturer fra alle steder i det Indiske Ocean. I Malindi, ca. 100 km. fra Mombasa, ligger den lille charmerende by Malindi, som ligeledes byder på et væld af forskellig kulturer og hyggeligt marineliv. Tag på slentretur gennem de små gader og nyd denne atmosfæriske gamle by, spis friskfangede østers eller hop i det krystalklare vand og mærk for dig selv at Malindi er et ret så charmerende et sted.

 

Når vi taler om idyllisk strand- og øliv, kan vi naturligvis ikke komme uden om paradisøerne Mauritius og Seychellerne. Alt i alt kan disse øer let kombineres med enhver form for Afrika rejse, inklusiv safari i Sydafrika eller Østafrika. Disse to stykker af paradis er blandt de mest utænkeligt dejlige ø ’get aways’ i verden. En ferie på Mauritius eller Seychellerne er den perfekte afslutning på en rejse til Afrika. Mauritius er temmelig fristende for stort set alle: familier, eventyrere, golfspillere og fiskeentusiaster. Mauritius kan prale af enestående, blændende strande og samtidig kendte for sine klare blå farvande og hvide strande. Kan du ikke få nok solbadning kan du tage på udflugt på øen, som består af frodige skove og imponerende bjerge samt Black River Gorge Nationalpark, der er et godt sted at vandre. Du vil på Mauritius finde en overflod af kulturelle og historiske steder at besøge.

 

Hvis du kan forestille dig billeder af lænende palmer, hvide strande, frodig vild natur og krystalklart vand, kan det sagtens være et indre billede af Seychellerne. Også her kan du trække ind i det frodige, bjergrige indre eller dykke ned i dybderne ved Shark Bank eller tage på øhop over øhavet, mens du tager på opdagelse på junglestier og i øde bugter.

Hvordan ønsker du at rejse

Med over 30 års erfaring på rejser til det afrikanske kontinent kender vi efterhånden en del til destinationerne og dine muligheder for ferie ved vandet. Har du specifikke ønsker til din strandferie i Afrika, arrangerer vi rejsen ud fra dem. Vores skræddersyede rejser bliver designet ud fra dine ønsker, behov, tidsramme og budget, hvilket er vores bud til dig på en unik rejse for livet til Afrika. Bare dyk ned i de uanede muligheder og tag på en rejse, du aldrig glemmer.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias