Find din rejse til Afrika her:

Trekking & Ekspeditionsrejser

 

De storslåede landskaber rundt om på det afrikanske kontinent, er som skabt til vandring og trekking. Der er udfordringer til et hvert temperament. Bestig Kilimanjaro på en rejse til Afrikas tag, eller tag på vandreferie i Vestafrika blandt traditionelle stammer og lokale landsbyer. Vi skræddersyr dit eventyr.

 

 

Skræddersyede Trekking- og adventurerejser

Rejseeventyret begynder der hvor hverdagen derhjemme sættes på pause, dér hvor intet er som det plejer. I Afrika finder du både eventyr og store rejseoplevelser i rigt mål. Kontinentet udgør faktisk 20% af klodens samlede landareal, og består af flere nationer og folkeslag end noget andet kontinent i verden. Her er nærmest uanede muligheder for de eventyrlystne, hvilket gør Afrika til det ideelle sted at gå i de opdagelsesrejsendes fodspor, hvis du er interesseret i trekking og aktivrejser på forskellige niveauer. Måske er drømmen at bestige Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, tage på vandring i ukendte områder i den vestafrikanske region eller dykke i det Indiske Ocean. På en rejse i denne del af verden ved man aldrig hvilke spændende oplevelser dagen bringer, eller hvilke interessante mennesker du møder på din vej. Én ting er dog sikkert, oplevelserne og overraskelserne venter og gæstfriheden i vores udvalgte afrikanske lande er uden sammenligning. Vores afrikanske adventurerejser tager dig til nogle af de mest spændende steder på dette smukke kontinent.

 

Tag på aktiv ferie i Afrika

Det er ikke nogen overraskelse, at Afrika stadig har store og næsten uudforskede vildmarksområder hvor de, med eventyrlysten ånd, virkelig kan føle sig levende. Tænk sig at krydse Saharas mægtige sandhav i de gamle karavaners spor. Meget få steder på jord kan sammenlignes med det utrolige landskab i Saharaørkenen, som er beliggende ved Marokkos vestlige grænse. Det er en af verdens største varme ørkener og dækker et område på størrelse med USA. Grundet mange års research i området har vi mulighed for at lave fantastiske rejser i denne del af Afrika, hvor du med erfarne guider skal udforske områder, der meget sjældent er besøgt af andre turister. Den vestafrikanske region er ukendt destination for mange, hvilket er en skam. I lande som f.eks. Ghana, Togo, Benin og Senegal venter der unikke oplevelser. Tempoet bliver sat helt ned, når du skal på vandring i de smukke varierede og uberørte landskaber. Vestafrika har sjæl, og er beboet af forbløffende mangfoldigheder af traditionelle folk, af det Afrika som det var engang. Der er mange vestafrikanske synspunkter, der vil definere din rejse, når du skal på vandring i bushen: du skal på opdagelse og lære om skov, savanne og fjerntliggende landsbyer mens du hiker. Du skal vandre gennem frodig regnskov og på tur op til Agou toppen, som er det højeste punkt i Togo. På disse opdagelsesrejser oplever du et sammensurium af oplevelser og indtryk, og dine egne fodspor vil med stor sandsynlighed være de eneste du ser.

 

I den modsatte retning, stik mod øst, finder du det mere velkendte og populære land Tanzania, hvor det berømte bjerg – faktisk det højeste i Afrika, Kilimanjaro, sidder på tronen som et af de mest besøgte steder i denne region. Op skyder den næsten 6.000 meter høje gamle vulkan og bidrager med både smukke landskaber på de forskellige trekking-ruter og udsøgt udsigt ud over skyer og månelandskaber jo højere du kommer op. Hvert år prøver tusinder af mennesker kræfter med det fascinerende bjerg. For de der når toppen, kvitteres der med en usammenlignelig udsigt på toppen af kraterkanten, hvor flade savanner strækker sig så langt ud i horisonten som øjet kan se. Et trek på Kilimanjaro vil plante sig i dit sind for evigt. Foruden Kilimanjaro kan du i Østafrika også finde Mount Kenya og Mount Meru, der hver især ligeledes tilbyder enestående bjergvandring. Kun i denne lille del af verden finder du Østafrikas bjergflora og fauna i en række klimazoner, der varierer fra ækvatorial til højalpine.

 

Hvis man skal bestige Kilimanjaro og har lidt ekstra tid, hvorfor så ikke bruge Mt. Meru eller Mt. Kenya til at akklimatisere og vænne dig til højderne?

 

I Ugandas tætte skove kan du trekke og gennem det tætte krat, hvor højdepunktet er at møde nogle af de sidste vilde bjerggorillaer i verden. Intet slår den magiske følelse det giver, at være så tæt på disse store og fascinerende skabninger. Her er intet hegn – blot vild natur der omringer gorillaerne og dig, hvilket gør det til en af Afrikas mest unikke og uforglemmelige oplevelser.

 

Vi hjælper med at arrangere din rejse

Mulighederne er mange og en rigtig trekkingrerejse er ikke en metervare. Derfor skræddersyr vi hver enkelt rejse sammen med vores lokale ansatte, og sikrer dermed at rejsen er veltilrettelagt. Rickshaw Tours & Travel tilbyder skræddersyede rejser til både Øst-,Vest, og Sydafrika, som er designet efter den enkeltes ønsker og behov. Alle vores rejser inkluderer fly tur/retur, indkvarteringer og dagsprogrammer. Det vil sige at alt er planlagt og tilrettelagt på forhånd, og når rejsen er betalt er det eneste du skal gøre, at pakke kufferten og møde op i lufthavnen, og tage afsted på drømmerejsen til skønne Afrika.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias