Find din rejse til Afrika her:

 

Vild Selous safari & Zanzibar


12 dage
Inkl. engelsktalende guide


Fjerntliggende rå og fyldt med dyreliv ligger Selous, som er Afrikas største safarireservat. I modsætning til de ikoniske destinationer i Tanzanias nordlige safari-kredsløb er det dog en relativt ukendt destination for de fleste.

Selous Naturreservat kan være meget vanskelig at forestille sig. Parken er næsten fire gange Serengetiens størrelse og et massivt bevaringsområde samt hjemsted for Afrikas 'Store 5' såvel som flere større rovdyr - vilde hunde, geparder, og hyæner. En Selous safari er fantastisk til at opleve store elefant- og bøffelbestande samt flokke af flodheste, giraffer og sabelantiloper.


Fænomenalt vildt og smukt, som er de ikoniske træk ved Selous er det den store Rufiji-flod, der skaber en række forbundne søer og palmefrankerede kanaler. Floden emmer af dyreliv: kæmpe  krokodiller, der ligger på lur på solrige sandbanker, elefanter, der vader gennem sumpen og storke, der patruljerer i de lavvandede områder. Derfor er mange Selous safari-lodges beliggende på- eller i nærheden af floden og tilbyder bådsafarier sammen med safarier i åbne køretøjer.


Zanzibar er en historisk ø ud for Tanzanias kyst i Det Indiske Ocean. Med sin beliggenhed meget tæt på ækvator har Zanzibar et dejligt solskinklima med varmt omringende vande hele året rundt.  Strandene omkring Zanzibar er postkort-smukke med blødt hvidt sand, der fører ned til azurblå vand. Zanzibar er et sandt paradis perfekt til bryllupsrejser, romantisk flugt, familieferie, vandsport og alle, der kan se fornuften i en strandferie i smukke omgivelser.


 

Vild Selous safari & Zanzibar


Dag 1 Ankomst i Dar es Salaam


Ved ankomst i Dar es Salaam i Tanzania bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team i byen. Han kører dig til dig hotel, hvor resten af aftenen er til fri disposition.

 

Indkvartering: Dar es Salaam Serena Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 2 Dar es Salaam - Selous


Efter morgenmaden bliver du hentet ved hotellet af din chauffør og sammen med ham kører du mod Selous i firhjulstrækker. En køretur på ca. 5 timer. Naturreservatet er beliggende i det sydlige Tanzania - langt fra turistmasserne. Det er Afrikas største safarireservat og et af vores absolutte yndlingsområder for at opleve Afrikas vilde dyr. Her er virkelig tale om en skjult perle. Selous’ floder og søer er livsnerven i denne park, der er hjem for et fantastisk vildtliv.

 

Du ankommer til din lodge omkring middag, hvor det tid til at tjekke ind og nyde en velfortjent frokost på Selous Jimbiza Camp. Om eftermiddagen tager du på bådsafari på Rufiji River. Bådsejlads langs floderne i Selous er en fantastisk måde at opleve flodheste og krokodiller, men faktisk er det også normalt at spotte elefanter, vandbukke og bøfler langs flodbredderne.

 

Tilbage på lodgen frisker du dig op, og får dig måske en sundowner, før middagen serveres i de hyggelige omgivelser.

 

Indkvartering: Selous Jimbiza Camp inkl. helpension

 

Dag 3 Safari i Selous


Efter morgenmad i lodgen kan du se frem til en heldagssafari i reservatet. Sammen med guiden kører du ud i den vilde bush i åben firhjulstrækker. Her vil du hurtigt opleve at parken er så stor og vildt bevokset, at det er umuligt at holde styr på alt vildtlivet, og det er nøjagtigt det vi elsker ved dette sted; Selous er en uberørt afrikansk vildmark og alligevel let tilgængelig fra Dar es Salaam og Zanzibar.

 

Selous er hjem til over 350 fuglearter og krybdyr og en bred vifte af dyreliv. Bortset fra at være berømt for sin elefantbestand, finder man ligeledes flodheste, næsehorn, gnuer, antiloper, vandbukke, zebraer, giraffer, løver, leoparder og mange andre dyr. Måske er du endda heldig at spotte den sjældne Sabel antilope.

 

En drink i solnedgangen nydes før middagen serveres, og senere er der masai-dans rundt om bålet.

 

Indkvartering: Selous Jimbiza Camp inkl. helpension

 

Dag 4 Walking Safari


Spis morgenmad i lodgen inden du i selskab med en ranger skal på vandresafari. De naturlige omgivende kulisser, lydende og duftene på en safari som denne er en speciel oplevelse, der med stor sandsynlighed vil sætte sig som minder i dit sind i lang tid efterfølgende. Følelsen af at komme helt tæt på dyrene i deres naturlige habitat er noget ganske særligt; Lyt til dem, duft dem, betragt dem - og tag måske et enkelt billede eller to.

 

Indkvartering: Selous Jimbiza Camp inkl. helpension

 

Dag 5 Selous – Zanzibar


Spis en afslappet morgenmad I lodgen og nyd formiddagen og de betagende udsigter inden turen går tilbage til Dar es Salaam.

 

Ved ankomst i Dar bliver du kørt til lufthavnen, hvor dit fly til Zanzibar venter. Ved ankomst på den eksotiske ø bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team, som kører dig til dit resort der er beliggende på østkysten. Her kan du se frem til skøn afslapning lige ud til havet og den fineste hvide sandstrand. Resortet er omgivet af tropiske haver med over 1000 palmetræer, og er en af de mere prestigefyldte ejendomme på Zanzibar.

 

Indkvartering: Blue Bay Beach Resort inkl. halvpension

 

Dag 6 Zanzibar – Blue Bay


Nyd dagene ved vandet. Måske har du lyst til at benytte dig af vandsportsfaciliteterne, der bl.a. tæller bådture, dhow cruises, surfing, snorkling og et væld af andre aktiviteter. Ligeledes er der rig mulighed for at lade sig forkæle på et helt nyt niveau med en lækker spaoplevelse. Spaen er idyllisk beliggende på stranden, hvor den kølige brise og havets beroligende lyde giver dig den ultimative form for afslapning. Mulighederne er mange og ligger lige for dine fødder.

 

Indkvartering: Blue Bay Beach Resort inkl. halvpension

 

Dag 7 Zanzibar – Blue Bay


Nyd dagene ved stranden. Alternativt kan du tage på udflugter som eksempelvis en Spice tour – Zanzibar bliver ikke kaldt krydderiøen for ingenting.

 

Indkvartering: Blue Bay Beach Resort inkl. halvpension

 

Dag 8 Zanzibar – Stone Town


Spis en afslappet mad på resortet hvorefter du bliver hentet af din chauffør. Turen går nu mod Zanzibars charmerende by Stone Town, der ligger med smuk placering ud mod vestkysten.

 

Ved ankomst i Stone Town tjekker du ind på Maru Maru, der ligger med en perfekt placering midt i byens livlige gader. Hotellet er et smukt tre-stjernet hotel, hvor du fra tagterrassen kan nyde en fantastisk udsigt ud over den omkringliggende by samt det Indiske Ocean, hvor solen går ned og farver himlen i et væld af røde og orange farver. Værelserne er lyse og indbydende, og sikrer at du vil føle dig afslappet og hjemme.

 

Indkvartering: Maru Maru inkl. morgenmad

 

Dag 9 Zanzibar - Stone Town


Dagen er til fri disposition. Du kan tage på byvandring og lade dig fascinere af denne smukke og hyggelige by og de smalle gader. Her har du mulighed for at få et indblik i den historiske, gamle bydel, som byder på alt lige fra hyggelige caféer, strand, små snoede gader og smuk arabisk arkitektur – og en masse interessant historie at dykke ned i. Om aftenen kan du besøge Forodhani Food Marked, hvor aftensmaden kan vælges blandt hundredvis af boder betjente af lystige lokale, der sælger frisk fisk, frugt, lækker ingefærdrik og alt muligt andet, som hjertet begærer.

 

Indkvartering: Maru Maru inkl. morgenmad

 

Dag 10 Zanzibar - Stone Town


Nyd den sidste dag i Stone Town. Køb souvenirs i de små hyggelige butikker eller gå en tur på den lange strand. Vi anbefaler, at du tilbringer din eftermiddag på Livingstone Cafe med tæerne godt plantet i sandet og en drink i hånden. Her kan du betragte solnedgangen, havet og de lokale drenge, der kommer ned på stranden for at dyrke akrobatik. Det er en helt specielt stemning, der findes her på lige netop dette tidspunkt.

 

Indkvartering: Maru Maru inkl. morgenmad

 

Dag 11 Hjemrejse


Spis en afslappet morgenmad på hotellet. Om eftermiddagen bliver du hentet af din chauffør, som kører dig til lufthavnen for dit videre fly tilbage til Danmark. Det er tid til at tage afsked med Tanzania, og du flyver hjem med hovedet fuld af minder om en oplevelsesrig rejse i Østafrika.

 

Dag 12 Ankomst i Danmark


Du ankommer i Danmark om formiddagen i henhold til dit flyselskab.

 

Velkommen hjem.

 

 

 

 

Vild Selous safari & Zanzibar


Vaccinationer
Gul feber:            Ikke nødvendig
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge


Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:              Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:   Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavnen ( USD 50)

 

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra

Valgfri lufthavn

 

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

 

Vild Selous safari & Zanzibar


fra28.500,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 28.500 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Alle indkvarteringer

Safari i henhold til program

Måltider i henhold til program

Transfer i henhold til program

Erfaren engelsktalende chauffør

Flaskevand under safari: 2 l. pr. pers./ dag

 

 

Ikke inkluderet i prisen

Forsikringer

Visa

Vaccinationer

Drikkevarer

Drikkepenge til guide / chauffør, hotelpersonale

Visa

Måltider der ikke er nævnt i program

Andet som ikke er udspecificeret i program

 

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot