Find din rejse til Afrika her:

 

Trekking og strandferie i Madagaskar


17 dage
Med lokal engelsktalende guideMarojejy Nationalpark & Ile Aux Nattes 

Hvis du elsker natur, dyreliv og frodige landskaber, så bliver det ikke meget mere eksotisk end Madagaskar. Denne rejse til verdens 4. største ø byder på besøg i nogle af Madagaskars bedste nationalparker. Rejsen bringer dig til Marojejy Nationalpark hvor den står på fire dages vandring i ikoniske skove og bjerglandskaber. I besøger også det berømte naturreservat Andasibe-Mantadia National Park hvor du skal opleve de nysgerrige lemurer. Du besøger også Lemur Island, hvor de små finurlige dyr ind imellem kommer helt tæt på, og måske endda tager et lille hvil på din skulder.

 

Der bliver rig lejlighed til at opleve fantastiske lemurer, sommerfugle og andre eksotiske dyr på denne rundrejse i Madagaskar. Efter en bådrejse via Pangalanes Kanalens naturskønne vandveje, afsluttes rejsen ved de paradisiske strande på Ile aux Nattes.
EKKING

 

Trekking og strandferie i Madagaskar


Dag 1: Ankomst til Antananarivo


Manao Ahoana! Velkommen til Madagaskar. Ved ankomst i lufthavnen i Antananarivo bliver I modtaget af en repræsentant fra vores team i byen, som vil sørge for transfer til jeres hotel nær lufthavnen.

 

Indkvartering: Le Chat O Park Hotel el lign. inkl. morgenmad


Dag 2:  Antananarivo – Sambava – Marojejy – Mantella Camp


I har en tidlig start på dagen, og efter morgenmaden bliver hentet af jeres chauffør, som kører jer til lufthavnen til morgenflyet mod Sambava. Ved ankomsten til Sambava bliver I mødt af jeres lokale chauffør og guide. Herefter kører I til Manantenina og Marojejy Nationalparks besøgscenter.

 

Efter indskrivning påbegyndes dagens vandring på 8 kilomenter, som foregår i let kuperet terræn. Vandreturen starter ca. 100 m.o.h og slutter efter ca. 4 timers vandring, når I ankommer til Camp Mantella i 450 m.o.h. Ved ankomst til lejren nyder I frokost. Efter frokost kan I, hvis tiden tillader det, begive jer på en kort vandretur (ca. 800 m.) til Casscade de Humbert. I kan ligeledes tage på aftenvandring efter mørkets frembrud på udkig efter Marojejy parkens nataktive dyrearter.

 

Herefter retunerer I til lejren for at nyde jeres aftensmad. Aftenen tilbringes i lejren, hvor I overnatter i jeres bungalow.

 

Indkvartering: Mantella Camp. inkl. helpension*

*Helpension: morgenmad, frokost og middag

 

Dag 3: Mantella Camp – Simpona Camp


I nyder morgenmaden i jeres bungalow og herefter påbegyndes dagens vandring, som er et udfordrende trek i meget kuperet terræn. Dagens distance er 4,4 kilometer og vandreturen bringer jer fra 450 m.o.h. til Camp Simpona beliggende 1.250 m.o.h. I vandrer i et stille og roligt tempo og nyder en medbragt madpakke til frokost.

 

I vandrer igennem den oprindelige regnskov fra de lavtliggende skove til højereliggende skove ved Camp Simpona. Vegetationen er meget varieret og skovens natur skifter karakter, efterhånden som I kommer op i højden. Undervejs oplever I det rige dyreliv i Marojejy Nationalpark, som blandt andet omfatter sifaka lemurer, bambuslemurer, rødmavede lemurer med flere. Derudover er der et stort antal fuglearter så som silkehøge, jordellekrager, vangaer og tyranfluresnappere.

 

Ved ankomst til Simpona Camp spiser I middag, og hvis tiden og vejret tillader det, er der mulighed for en aftenvandring.

 

Indkvartering: Simpona Camp. inkl. helpension

 

Dag 4: Camp Simpona – Camp Marojejyia


Denne morgen står I tidligt op omkring kl 5.00 og får et solidt morgenmåltid. Herefter starter opstigningen mod toppen. Det er en kort distance på 2,3 kilometer. Stien er meget stejl og stiger næsten 1.000 højdemeter. Vær beredt på at gribe træer og sten på jeres vej, for at tilbagelægge turen til toppen. Hvis vejret er dårligt, kan opstigningen blive umuliggjort da stien fyldes af fossende vand. Nås toppen derimod belønnes I med en spektakulær 360 graders udsigt over Marojejys skovklædte bjerge og Det Indiske Ocean. Efter at have nydt den flotte udsigt og hvilet ud, går turen ned til Simpona Camp hvor frokosten venter. Herefter går turen videre ned til Camp Marojejia, hvor I skal overnatte. I spiser middag i lejren og slapper af inden I går til ro.

 

Indkvartering: Marojejia Camp. inkl. helpension

 

Dag 5: Marojejya – Mandena – Sambava


Efter morgenmaden går turen ned til besøgscenteret, hvor en bil venter på jer. Herefter kører I til Flaviens Farm, hvor I skal nyde en frokost i de afslappende omgivelser ved brederne af Lokoho-floden. Efter frokost kører I videre til Sambava, hvor I skal overnatte. Resten af dagen er til fri disposition.

 

Indkvartering: Orchidea Beach el. lign, inkl. morgenmad

 

Dag 6: Sambava – Antananarivo


Denne morgen bliver I afhentet af jeres chauffør efter morgenmaden. Herefter kører I til lufthavnen for jeres fly til Antananarivo. Ved ankomsten til Antananarivo bliver I mødt i lufthavnen af en chauffør og kørt til jeres hotel. I har resten af dagen til fri disposition.

 

Indkvartering: Belvedere Hotel el. lign, inkl. morgenmad,

 

Dag 7: Antananarivo - Andasibe (160 km, ca. 3 timer)


Efter morgenmaden kører I fra Antananarivo til Andasibe. Her skal I besøge Andasibe-Mantadia Nationalpark, der med sine 154 km2 omfatter to særskilte områder: Det lille ’Réserve Spéciale d’Analamazaotra (populært kendt af det gamle franske navn på den nærliggende by og togstation, Périnet) i syd ved Andasibe landsby; og den meget større Parc National de Mantadia i nord. Begge parker tilhører den samme fugtige skov, men pga. menneskelige aktiviteter er parken nu opdelt i to. Parken blev oprettet i 1989. Grundet parkens nærhed til hovedstaden og de gode vejtilstande hele året rundt vælger mange besøgende på Madagaskar at komme her for at følge indri-kaldet, der stammer fra indri lemuren, som er den absolutte stjerne her i parken. Ud over indri lemuren er her en ekstraordinær mangfoldighed af dyr: Faktisk 15 forskellige pattedyrsater og mere end 100 forskellige slags fugle og 50 krybdyrarter.

 

Indkvartering: Grace Lodge el lign. inkl. morgenmad

 

Dag 8-9: Mantadia National Park


I har endnu to dage til disposition i Andasibe-Mantadia National Park. I kan aftale med jeres guide, hvorledes I ønsker at bruge dagen. Udforsk nogle af de mange vandreture i parken eller slap af på jeres lodge.

 

Forslag til aktiviteter:

 

Vakona Lemur Island

I kan besøge Vakona Lemur Island, som er et lille reservat, der beskytter et lille antal habituerede lemurer. Her er fire arter at se: Bambus lemur, den sort-hvide lemur, den brune lemur og sifaka lemurer.

 

Natvandring

Om aftenen skal I på ”natvandring” i parken for at opleve de nataktive dyrearter.

Indkvartering: Grace Lodge el. lign. inkl. morgenmad

 

Dag 10: Andasibe – Tamatave – Mahambo


Efter morgenmaden går turen mod Brickaville ad hovedvejen RN2 til Panhalenes Kanalen. I sejler med motorbåd til Toamasina ad Pangalanaes kanalen. Ved ankomst til Tomasina bliver I kørt til Mahambo, som er en kystby, der også er vældigt populær blandt den madagaskiske befolkning i weekenderne.

 

Indkvartering: La Pirogue el. lign. inkl. morgenmad

 

Dag 11: Afgang til Sainte Marie Island (Ile Aux Nattes)


Efter morgenmaden har I formiddagen til fri disposition og I kan slappe af i de hyggelige omgivelser på hotellet, svømme eller gå en tur på stranden. I bliver hentet af jeres chauffør omkring frokost, som kører jer til færgen. Først skal de formelle papirer udfyldes, hvorefter havet krydses med færgen, og I ankommer til den smukke ø Sainte Marie. Der tages forbehold for en spontan ændring i programmet, såfremt havet er for voldsomt til sejlads. I havnen på Saint Marie skifter I til en mindre motorbåd, som sejler jer til Ile aux Nattes. I mødes ved ankomsten af en repræsentant fra jeres hotel.

 

Indkvartering: Sambatra Beach el. lign. inkl. morgenmad

 

Dag 12-13:  Ile Aux Nattes


Dagene er til fri disposition på den eksotiske ø Ile Axu Nattes. I kan dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, dykke, snorkle, eller bare nyde jeres ferie og slappe af på stranden. Mellem juli og september er det muligt at booke en hvalsafari gennem hotellet. Mulighederne er mange, og valget er jeres.

 

Om aftenen nydes den smukke solnedgang, som kaster sine gyldne farver over Ile aux Nattes.

 

Indkvartering: Sambatra Beach el. lign. inkl. morgenmad

 

Dag 14: Sainte Marie – Antanarivo


Transfer til lufthavnen, hvor I flyver tilbage til Antananarivo klokken 16.35. Resten af eftermiddagen er til fri disposition, og I kan gøre som I har lyst til.

 

Indkvartering: Belvedere Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 15: Antananarivo (Byrundtur)


Efter morgenmaden bliver I hentet af jeres private chauffør, som tager jer med på city tour i Antananarivo. I Tana, som hovedstaden er kendt som, er der alt hvad hjertet begærer af gode spisesteder, shopping, historie såvel som masser af trafik. Det ville helt sikkert være en fejltagelse ikke at opleve den livlige by på tæt hold. Tana har i øvrigt været hjemsted for madagasisk magt i tre århundreder, og der er en enorm mængde historie og kultur at tage på opdagelse i.

 

I skal blandt andet besøge det det historiske område Ambohiminga, et tidligere kongepalads, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Paladset ligger på en smuk bjergtop omgivet af frodig skov. Byrundvisning er inkluderet, såvel som et besøg til et lokalt håndværksmarked.

 

Efter byrundturen går turen tilbage til jeres hotel. I har et værrelse til rådighed indtil I skal i lufthavnen til jeres fly kl. 00.55. Med hjem har I vidunderlige minder om en oplevelsesrig rejse. En rejse i aldrig glemmer.

 

Dag 16: Ankomst i Danmark


I lander i Danmark om eftermiddagen i henhold til jeres luftfartsselskab. Med i bagagen har I en masse gode minder og uforglemmelige oplevelser fra Madagaskar, som I kan tage med hjem. Minder fra en rejse, I aldrig glemmer!

 

Trekking og strandferie i Madagaskar


Vaccinationer
Gul feber:             Kontakt venligst egen læge
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination : www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                  Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom

Afbestillingsforsikring:         Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan søges ved Madagaskars ambassade eller ved ankomst til Madagaskar (EUR 35).

 

Ansøgning om VISA er på eget ansvar, og skal søges i god tid inden afrejse, hvis du vælger at søge om det hjemmefra. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig VISA til det pågældende land, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Trekking og strandferie i Madagaskar


fra23.225,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 23.225 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Internationalt fly tur / retur
 • Indenrigsfly fra Antananarivo / Sambava / Antananarivo
 • Indenrigsfly fra Ile St Marie / Antananarivo
 • Indkvartering i dobbeltværrelse
 • Camping (Bungalows) med fuldpension dag 2-5
 • Lokale guider i parker & reservater
 • Transport
 • Erfaren engelsktalende chauffør/guide fra dag 7-10
 • Løn, indkvartering og måltider til guide
 • Bådtransfer fra Mahambo til Ile aux Nattes
 • Udflugter som beskrevet i rejseplan
 • Transfer som beskrevet i rejseplan
 • Måltider som beskrevet i rejseplan
 • Relevante parkgebyrer

 

Andet:

Denne 7 dages rejse kan med fordel kombineres med andre af Madagaskars højdepunkter eller en rejse i Det Sydlige Afrika

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Personlige udgifter til kommunikationsgebyr, vasketøj osv.
 • Måltider, som ikke er nævnt i rejseplan
 • Guide under strandophold
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge til tjenere på hotel/lodge/camp og lufthavn
 • Drikkepenge til chauffør/guide
 • Visa
 • Vaccinationer
 • Andet, som ikke er nævnt specificeret i rejseprogrammet

 

KONTAKT OS