Find din rejse til Afrika her:

 

Trekking og hiking på Madagaskar


15 dages aktiv ferie på Madagaskar
Inkl. engelsktalende lokalguide


 

 

Denne fantastiske rejse til Madagaskar kombinerer det bedste indenfor trekking og hiking, hvor du samtidig får mulighed for at møde den lokale kultur og komme helt tæt på øens mange unikummer.
Madagaskar byder på adskillige ruter, der er oplagte for den aktive rejsende, som ønsker at opleve landet til fods og udforske nogle af øens mange nationalparker og bjergspidser. Rejsen inkluderer blandt andet turen til Madagaskars andet højeste punkt kaldet ’Peak Boby’ i 2658 meters højde.
Derudover kan du se frem til eksotiske vandfald, byrundvisninger og et møde med den verdensberømte, frække halvabe, lemuren. Turen afsluttes med nogle velfortjente dage på stranden ved Ifaty, hvor du kan slynge benene op og slappe af i ægte badeferiestil.

 

Under hele turen har du selskab af en erfaren engelsktalende lokalguide.

 

Trekking og hiking på Madagaskar


Dag 1: Antananarivo


Ved ankomst til Madagaskars hovedstad Antananarivo modtages du af en repræsentant fra vores team. Herefter bliver du kørt til dit hotel i byen.

 

Indkvartering:                              Standardhotel inkl. morgenmad

 

Dag 2: Antananarivo bytur og kørsel til Antsirabe


Du mødes med din guide og skal på morgenvandretur til den øvre del af Antananarivo og påbegynder opstigningen til Antaninareina, som er den kommercielle og administrative del af byen. Vandringen fortsætter til hovedindgangen til ’The Queen’s Palace’, hvor du kan nyde en uovertruffen udsigt over Antananarivo. Herefter fortsætter du i bil mod Antsirabe, som ligger ca. 170 km. fra Antananarivo.

 

Indkvartering:                              Standardhotel inkl. morgenmad

 

Gådistance: distancen er 4 km., 160 m. opstigning, 0 m. nedstigning. Højeste punkt er 1360 m. - ca. 1,5 times gang.

 

Dag 3: Vandretur til Mount Ibity


I dag er der planlagt en heldags hikingtur til Mount Ibity, som ligger 25 km. syd fra Antsirabe. Mount Ibity består af kvarsitmasse og peaker med sine 228 meter. Bjerget er berømt for dets semi-kostbare sten som kvarts og beryl. På denne tur vil du opleve den traditionelle landsbrugshverdag, mens du nyder det fantastiske landskab, bestående hovedsageligt af rismarker. Efter gåturen tager du tilbage til Antsirabe.

 

Indkvartering:                              Standardhotel inkl. morgenmad

 

Gådistance: distancen er ca. 9 km. over ca. 6 timers gang (du går tilbage ad samme sti/vej)                            

 

Dag 4: Antsirabe til Ranomafana


Efter morgenmaden går turen mod Ranomafana i bil. Resten af dagen er til fri disposition og kan bruges på at lade op inden de kommende aktive dage.

 

Indkvartering:                              Standardhotel inkl. morgenmad

 

Dag 5: Hiking i Ranomafana Nationalpark


I dag skal du ud på en heldagsvandretur i Ranomafana Nationalpark på omkring 7-8 timer. Parken er en bjergrig regnskovspark med stigninger fra 600-1400 m. Naturen her består af mange forskellige skovtyper, alt fra regnskov i lavlandet til skyskov og skov i det høje plateau. Der er mulighed for at opleve forskellige lemurarter samt fugle, frøer, krybdyr, snegle og orkideer.

 

Indkvartering:                              Standardhotel inkl. morgenmad

 

Gådistance: distancen er 10-11 km., 120 m. opstigning, 120 m. nedstigning Højeste punkt er 1400 m. -  7-8 timers gang

 

Dag 6: Ranomafana til Ambalavao


Du kører til Ambalavao, som ligger 130 km. fra Ranomafana. Turen tager ca. 3 timer. Byen er et kommercielt centrum for den sydlige Betsileo region, berømt for dets folkekunst og håndværk. Her får du mulighed for at lære om produktionen af Antemoro-papir, som er papir, der er lavet af barken fra Havoha-træet. Bagefter besøger du Anja Park, hvor det er muligt at opleve den ringhalede lemur, også kendt som Lemur Catta.

 

Indkvartering:                             Standardhotel inkl. morgenmad

 

Dag 7: Hiking i Andringitra Nationalpark


Tidligt om morgenen er der arrangeret transfer til Andringitra Nationalpark, der er en af de smukkeste parker på Madagaskar, og samtidig med den største biodiversitet. Parken har været styret af WWF siden 1993 og består af 3 økozoner: den lavtliggende regnskov, den montane regnskov og den højtliggende vegetation. Selvom Andringitra består af et bredt dyreliv med over 100 forskellige fuglearter, 50 arter af pattedyr heriblandt 13 lemurarter og 55 frøarter, er det oftest landskabet, vegetationen og den sublime trekking, der er de største grunde til at folk vil besøge parken. Der findes mere end 1000 plantearter i nationalparken, og guiderne er eksperter når det kommer til viden indenfor de forskellige planter og deres medicinske formål.

 

Om morgenen besøger du de to berømte vandfald, nemlig ’Riandahy’ og ’Raimbavy’ og du starter trekket mod det andet højeste bjerg på Madagaskar, Peak Boby. Peak Boby går også under navnet ’Pic d’Imarivolanitra’ som betyder 'tæt på skyerne'. Trekket begynder i skoven, og ændrer sig langsomt til alpine enge, der ved slutningen af regnsæsonen er dækket af smukke orkideer. Som vi forlader skovområdet, begynder stigningen mod Andahoriana plateau. Mens du bevæger dig gennem zonen med den montane vegetation, når du til en række naturlige pools, hvor der er mulighed for at få en forfriskende (men kold) dukkert. Efter ca. 5 timers gang ankommer du til campen ved Andreamposty i 2061 meters højde.

 

Indkvartering:                              Camp inkl. morgenmad, frokost og aftensmad

 

Gådistance: distancen er 9 km, 530 m. opstigning, 90. m. nedstigning. Højeste punkt er 2080 m., 4,5 timers gang.

 

Dag 8: Vandretur til Peak Boby


I dag står der trekking på programmet, og du går den længste trekking-dag i møde. Du påbegynder turen til Peak Boby i 2658 meters højde. Opstigningen begynder tidligt om morgenen, for at undgå vandring under den brandvarme sol. I dag er en dag, hvor du gør klogt i at have dit kamera tæt ved hånden, mens du passerer sublim flora og møder en uovertruffen udsigt over det omkringliggende landskab. Selvom Peak Boby er det højeste punkt, der er tilgængeligt at bestige på Madagaskar, er det en teknisk let bestigning, hvor toppen kan nås på okring 2 timer. Du går samme vej ned af bjerget, og stopper ved campen, hvor du kan slappe af ve floden, mens frokosten tilberedes. Efter frokosten går turen mod et månelignende landskab, granitklipper og en skov af palmetræer kendt som Gloka. Efter ca. 6 timers gang når du campen ved Iantaranomby i 1650 meters højde, hvor du slår dig ned.

 

Indkvartering:                              Camp inkl. helpension

 

Gådistance:

Om morgenen – distancen er 10 km (5 km x 2), 868 m. opstigning, 868 m. nedstigning. Højeste punkt 2658, 4,5 timers gang

Om eftermiddagen – distancen er 10,10 km, 224 m. opstigning, 658 m. nedstigning. Højeste punkt 2140 m, 6 timers gang

 

Dag 9: Andringitra Nationalpark & Tsaranoro


I dag er sidste trekking dag i Andringitra Nationalpark. Efter morgenmaden forlader du de bjergrige omgivelser, og tager ud og oplever landsbyen til fods. Som højdemetrene falder passeres mange slags saftige planter, som Pachypodium, der ligner et miniature baobabtræ, og Euphorbia samt den smukke savanne. Efter ca. 4 timers gang, når du campen ved Meva Campsite i Tsaranoro Valley.

 

Indkvartering:                              Meva Campsite inkl. morgenmad, frokokst og aftensma

 

Gådistance: distancen er ca. 13 km, 237 m. opstigning, 899 m. nedstigning. Højeste punkt er 1535 m, 5-6 timers gang.

 

Dag 10: Tsaranoro Valley til Ranohira


I dag er der arrangeret kørsel fra Tsaranoro Valley til Ranohira. Resten af dagen er til fri disposition.

 

Indkvartering:                              Standardhotel inkl. morgenmad

 

Dag 11: Transfer og Namaza campsite til fods


Du køres til Canyon Parking og går derfra til campingområdet Namaza Campsite.

 

Indkvartering:                              Namaza Campsite inkl. helpension

 

Dag 12: Ranohira


Det er igen tid til at tage vandreskoene på. I dag besøger du Namazas smukke vandfald og de smukke omgivelser, for derefter at begive dig videre mod områdets naturlige swimmingpools. Når det på et tidspunkt er tid til at tage videre, går du tilbage til parkeringsområdet, hvor din bil venter for at køre dig tilbage til Ranohira Village.

 

Indkvartering:                              Standardhotel inkl. morgenmad

 

Gådistance: distancen er 10,2 km., 318 m. opstigning, 340 m. nestigning. Højeste punkt 963 m., 6-7 timers gang.

 

Dag 13: Ifaty


Kørsel til Tulear, hvor der er arrangeret transfer til Ifaty. Eftermiddagen kan bruges på afslapning på de smukke strande eller noget helt andet, som du har lyst til. Valget er dit.

 

Indkvartering:                              Standardhotel inkl. morgenmad

 

Dag 14: Ifaty


Hele dagen er til fri disposition og kan bruges på afslapning på Ifatys skønne strande

 

Indkvartering:                              Standardhotel inkl. morgenmad

 

Dag 15: Antananarivo


I dag flyver du tilbage til Antananarivo, for at nå dit videre fly mod Danmark. Med i bagagen har du vidunderlige minder om en aktiv ferie på Madagaskar. En rejse, du aldrig glemmer.

 

 

 

 

Trekking og hiking på Madagaskar


Vaccinationer
Gul feber:         Kontakt venligst egen læge
Hepatitis A:      Kontakt venligst egen læge
Malaria:            Kontakt venligst egen læge
Andet:               Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom

 

Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum
Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan søges ved Madagaskars ambassade eller ved ankomst til Madagaskar (EUR 35).

 

Ansøgning om VISA er på eget ansvar, og skal søges i god tid inden afrejse, hvis du vælger at søge hjemmefra. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig VISA til det pågældende land, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Trekking og hiking på Madagaskar


21.895,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 21.895 pr. person i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Alle indkvarteringer

Måltider i henhold til program

Transfer

Erfaren engelsktalende lokalguide

Alle relevante parkgebyrer

Løn til chauffør, guide og kok

Skatter og afgifter

 

Andet:

Denne rejse kan f.eks. kombineres med en rejse i Sydafrika eller strandferie på Seychellerne

 

Ikke inkluderet i prisen

Visum (EUR 35)

Måltider som ikke er beskrevet i program

Drikkevarer

Drikkepenge til chauffør og hotelpersonale

Personlige udgifter til f.eks. kommunikationsgebyr

Afbestillingsforsikring og Rejseforsikring

Andet som ikke er nævnt specificeret i rejseprogram

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot