Find din rejse til Afrika her:

 

Sydafrikas seværdigheder


11 dage
Inkl. guide


 

Denne Madikwe safari er ideel til børnefamilien, der ønsker at opleve Afrikas dyreliv. Stedet er malariafrit og desuden hjem for de berømte Big Five: Løve, bøffel, elefant, næsehorn og leopard foruden et væld af andre dyr.

 

I Cape Town kan I betages over storbyens slående skønhed med Taffelbjerget som smuk baggrundskulisse. Her venter der historiske oplevelser og søde besøg til f.eks. pingvinerne på Boulders Beach.

 

Rejsen er et eksempel på en privat familierejse til Sydafrika. Vi skræddersyr rejsen efter familiens behov, så kontakt os gerne med dine ideer, så vi kan udarbejde et uforpligtende rejseforslag.

 

Sydafrikas seværdigheder


Dag 1: Afrejse fra Danamrk


I rejser fra Danmark aftenen.


Dag 2: Ankomst i Johannesburg


I ankommer til Johannesburg om formiddagen, Ved ankomsten bliver i
mødt af jeres chauffør som kører jer til jeres hotel I byen. I har restendagen til fri disposition til at slappe af eller tage på opdagelse i området.


 

Indkvartering: Southern Sun el. lign. inkl. morgenmad

 

Dag 3: Johannesburg – Madikwe Game Reserve


Efter morgenmaden bliver I mødt af jeres chauffør, og herefter går turen tilMadikwe Game Reserve. I ankommer til jeres lodge omkring frokost. I tjekker ind og spiser frokost i de skønne omgivelser. Om eftermiddagen kan I se frem til jeres første  safari i reservatet. Her kan I være heldige at spotte The Big five i de smukke landskaber. I øvrigt befinder I jer I malarifri zone, hvilket gør dette sted ideelt til safari med børn.


Indkvartering: Bush House inkl. helpension


Madikwe Game Reserve grænser op til Botswana i Sydafrikas nordvestligeprovins og er det femte største reservat i Sydafrika. Det er et hjemsted for et vildhunde-reservat, rigeligt dyreliv, herunder de verdensberømte Big Five, som er en fælles betegnelse for løve, bøffel, leopard, næsehorn og elefanten. Her udover er der over 300 fuglearter som grib, struds og den store kori bustard. Landskabet er præget af enorme græsarealer, skovområder og de robuste Tshwene Tshwene-bakker, der beskytter en lang række dyrearter.


Dag 4: Madikwe Game Reserve


Nyd dagen med safari og afslapning i jeres lodge. Reservatet dækker et område på 75.000 hektar unik og betagend skønhed.


 

Indkvartering: Bush House inkl. helpension

 

Dag 5: Madikwe – Johannesburg – Cape Town


Efter morgenmaden går turen tilbage til Johannesburg og Oliver TamboInternational Airport. Herfra flyver I til Cape Town hvor I ankommer sidst på eftermiddagen. I Cape Town mødes I af jeres chauffør/guide, somkører jer til jeres private villa. Cape Town byder på rig kultur, et pulserende natteliv, en kosmopolitisk atmosfære og ekstraordinær arkitektur. Med sin travle havn, smukke strande, fantastiske vinmarker og dens bjergrige omgivelser, der spænder med forskelligartet flora og fauna, fanger Cape Town konsekvent hjerterne af alle, der besøger byen.


Indkvartering: 15 Woodford m. Helpension


Dag 6: Cape Town (Table Mountain & Robben Island)


Efter morgenmaden tager I på en guidet byrundtur i Cape Town, hvor I blandt andet besøger den tidligere fængsels-ø Robben Island og det ikoniske Taffelbjerg.


Robben Island: Tag færgen til det historiske Robben Island, hvor bygninger og en høj mur minder om fangernes byggerier i løbet af 1960'erne. Jeres guide, som i øvrigt er tidligere politisk fange fra øen, vil med sit kendskab og store viden om øen fortælle om stedets 500 år gamle historie. Ligeledes tager I på bustur, hvor I kommer forbi en kirkegård, hvor man tidligere begravede mennesker hvis død var forårsaget af spedalskhed samt Lime Quarry, Robert Sobukwes hus, Bluestone stenbrud, hærens og flådens bunkere og fængsel hvor tusindvis af Sydafrikas frihedskæmpere blev fængslet i årevis. Sidst men ikke mindst kan I se frem til en fremvistning af Nelson Mandelas celle. 


Table Mountain Aerial Cableway: Inkluderet i jeres rejse giver jer også adgang til startpunktet for den smukke svævebane ved Table Mountain. Inden for et par minutter befinder I jer på toppen af bjerget, hvorfra I kan udforske området sammen med jeres guide eller blot gå rundt på egen hånd. 


Efter byrundturen returnerer I til jeres private villa i tide til aftensmad.


 

Indkvartering: 15 Woodford m. Helpension

 

Dag 7: Cape Town (Kap Det Gode Håb)


Denne dag er dedikeret til en rundtur på Kap-halvøen, som byder på spændende naturoplevelser og smukke udsigter. I kan starte rundturen ved Boulders Beach. Boulders Beach er en lidt mere familievenlig oplevelse for alle familiens medlemmer uanset alder og eventyrlyst. Her kan mannemlig besøge de næsten 3.000 pingviner, der nyder den bagende sol på stranden. Gå rundt i området og oplev pingvinerne med deres små unger,mens de bygger rede, eller når de ligger og flyder i vandkanten.


Efter besøget på Boulders Beach kører I til naturreservatet på Kap-halvøenfor at opleve den uspolerede natur og udsigtspunkterne ved Kap Det Gode Håb. I nyder den medbragte frokost. I kan færdes på parkens stisystem og opleve det rige fugleliv i området. Efter besøget på Cape Point, kan I kørelangs kysten til Hout Bay og Cape Town. Er eventyrlysten mættet, kan I tage hjem til jeres private villa og slappe af resten af eftermiddagen.


Til aften arrangerer jeres private kok en rigtig sydafrikansk grillaften (Braai)med lækre lokale specialiteter. I har god tid til måltidet, og nyder aftenensammen med familien.


Indkvartering: 15 Woodford m. Helpension


Dag 8: Cape Town


I har denne dag til fri disposition og jeres chauffør og guide står til rådighed. Tage en tur ind til Cape Town for at udforske byen og shoppe eller benyt lejligheden til at besøge de lokale strande. Det er kun fantasiender sætter grænserne.


 

Indkvartering: 15 Woodford m. Helpension

 

Dag 9: Cape Town – Hermanus t/r (ca. 2 timers kørsel hver vej)


Efter morgenmaden går turen til Hermanus, hvor I skal på heldagstur og hvalsafari (alt efter sæson). Beliggende kun 140 kilometer fra Cape Town, og opført mellem de smukke kyster og klipper, Walker Bay, er Hermanus vokset fra at være en lille kystby, for at blive muligvis det mest kendte sted for hvalsafari i verden. Denne by er også berømt for sine naturskønne områder, de lange strækninger af uberørte strande og det fremragende udvalg afrestauranter, caféer og barer.


I dag er Hermanus mere end blot et populært feriemål og tilbyder besøgende alle former for aktiviteter, både af energikrævende og afslappende karakter.I kan eksempelvis udforske Old Harbour Museum, som består af dencharmerende fiskerby, den gamle havn og Whale House Museum, vandregennem den nærliggende Fernkloof Nature Reserve, og prøve et udvalg af topkvalitetsvin langs den berømte Hermanus Wine Route. Efter en spændende dag i Hermanus kører I tilbage til Cape Town i tide til aftensmaden.


Indkvartering: 15 Woodford m. Helpension


Dag 10: Hjemrejse


I dag er det tid til at tage afsked med Cape Town. I har dagen til fri disposition og har villaen til rådighed. Efter aftensmaden kører I til Cape Town International Airport og tager flyet hjem til Danmark. Med i bagagen har I vidunderlige minder om en oplevesesrig rejse i Sydafrika. En rejse, I aldrig glemmer.


Dag 11: Hjemkomst i Danmark


I lander I Danmark i henhold til jeres flyselskab.
Velkommen hjem.

 

 

 

Sydafrikas seværdigheder


Vaccinationer
Gul feber:                Ikke obligatorisk
Hepatitis:                Kontakt venligst egen læge
Malaria:                   Kontakt venligst egen læge
Andet:                     Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:   Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

 

Visum  
1 x VISA påkrævet. Kan købes kontakt ved ankomst i lufthavnen.

 

Transport          
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Forbehold
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

 

Sydafrikas seværdigheder


20.550,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 20.550 pr. pers. i delt dobbelt værelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Transfer

Erfaren engelsktalende guide

Måltider i henhold til program

Indkvartering i henhold til program

Udflugter i henhold til program

Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

Personlige udgifter til kommunikation, vasketøj etc.

Drikkepenge til hotelpersonle, guide, chauffør etc.

Drikkevarer

Forsikringer

Vaccinationer

Visa

Andet som ikke er specificeret i program

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot