Find din rejse til Afrika her:

 

Dykning & strandferie på Zanzibar


12 dage
Inkl. dykkerkursus og engelsktalende guide


 

Oplev det fantastiske marineliv, den smukke by Stone Town, historiske krydderiplantager og eksotiske hvide sandstrande ved det Indiske Ocean


 

Brug 12 dage af din ferie på vidunderlige Zanzibar, som ligger ud til Det Indiske Ocean. Rejsens agenda er fyldt med dykning, vandsport, kulturelle oplevelser og måske hyggelige slentreture og afslapning. Med sin beliggenhed ud for Tanzanias østkyst er Zanzibar en oplagt rejsedestination, eventuelt som supplement til andre oplevelser i Kenya eller Tanzania. Man fornemmer øjeblikkeligt den afslappede livsstil, og mærker hvordan øens historiske betydning for handel med krydderier, har skabt et unikt øsamfund med sin helt egen charme. Vi har sammensat denne tur med udgangspunkt i vores bedste personlige rejser til Zanzibar, og du får alle de bedste oplevelser på disse 11 dage i paradis med indkluderet dykkerkursus (open water diver) .

 

Dykning & strandferie på Zanzibar


Dag 1: Afrejse fra Danmark


I flyver fra Danmark om aftenen mod Zanzibar.

 

Dag 2: Ankomst på Zanzibar


I ankommer til Zanzibar om morgenen. Ved ankomst til Zanzibar bliver i mødt af en repræsentant fra vores kontor i Stone Town, som vil sørge for transfer til jeres hotel. Der er check-in på jeres hotel kl. 12.00. I kan opbevare jeres bagage på hotellet og udforske byen, hvis der er lidt ventetid. Tidlig check-in kan arrangeres mod en lille merpris, hvis det ønskes. Denne dag er til fri disposition, således I kan finde jer til rette og udforske de charmerende omgivelser i Stone Town inden i påbegynder jeres dykkerkursus. Tag eventuelt på byvandring i Stone Town og lad jer fascinere af denne smukke og hyggelige by og de smalle gader. Her har I mulighed for at få et indblik i livet i den historiske, gamle by, som byder på alt lige fra hyggelige cafeer, strand, små snoede gader og smuk arabisk arkitektur. Det er blandt andet muligt at besøge Forodhani Food Marked, der ligger ned til havet og i umiddelbar nærhed af jeres hotel.

 

Indkvartering:                              Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 3: Stone Town – dykkerkursusdag 1


I spiser tidlig morgenmad og begiver jer herefter til One Ocean Divers kontor i Stone Town. I dag starter jeres Open Water Diver kursus. Undervisningen foregår i tidsrummet 8.30 – 16.00 og der er afsat en time til frokost. Den første kursusdag forløber typisk med I skal lære de grundlæggende færdigheder i centrets swimmingpool, og undervises i brugen af jeres dykkerudstyr, således I bliver fortrolige med det.

 

Om eftermiddagen returnerer I til jeres hotel, hvor det er tid til en sundowner efter en god dag i vandet.

 

Indkvartering:                              Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 4: Stone Town – Dykkerkursusdag 2


I spiser morgenmad på jeres hotel og herefter går I hen dykkercenteret. Denne dag skal I lære den grundlæggende teori bag dykning. I vil modtage engelsk undervisningsmateriale og jeres instruktør vil hjælpe jer med at lære teoretiske færdigheder omkring emner som eksempelvis fysiologi, nitrogenniveau, sikkerhed, udstyr mm. Efter undervisningen får I en teoretisk prøve som afslutter teoriforløbet.

 

Efter dagens teori kan I slappe af på jeres hotel eller spise aftensmad på en af de mange restauranter i Stone Town.

 

Indkvartering:                              Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 5: Stone Town – Dykkerkursusdag 3


I dag skal I have jeres første to dyk som led i jeres dykkerkursus. I har typisk et dyk om formiddagen og et om eftermiddagen. Før hvert dyk vil I modtage en briefing om dykket fra jeres instruktør, og efter hvert afsluttet dyk vil I evaluere og udfylde jeres logbøger.

 

Aftenen er til fri disposition. I kan udforske Stone Town og det stemningsfulde Forodhani Food Market eller slappe af på jeres hotel.

 

Indkvartering:                              Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 6: Stone Town – Dykkerkursusdag 4


I dag skal I have jeres sidste to dyk som led i jeres dykkerkursus. Det foregår som dagen i går, hvor I typisk har et dyk om formiddagen og et om eftermiddagen samt evaluerer efterfølgende. Såfremt de teoretiske og praktiske opgaver de foregående dage er gået godt, så afsluttes certificeringen og I modtager det officielle bevis på jeres færdigheder.

 

Om aftenen kan I fejre at I har fået jeres dykkerbevis og nu er klar til at erobre havet. I kan udforske Stone Town eller slappe af på jeres hotel.

 

Indkvartering:                              Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 7: Strandferie


I spiser morgenmad på jeres hotel. Herefter bliver I mødt af jeres chauffør og turen går nu til øens nordlige spids, hvor I finder nogle af Østafrikas smukkeste kridhvidestrande. I indkvarteres på et resort på stranden, og har resten af dagen til fri disposition i de skønne omgivelser.

 

Jeres hotel ligger nær et Kitesurfing center i Nungwi, som tilbyder kurser i ’stand up paddling’ og leje af paddle boards. Her kan I arrangere undervisning eller leje udstyr efter behag (Egenbetaling).

 

Indkvartering:                              Beach resort med morgenmad

 

Dag 8-10: Strandferie


Brug dagene som I har lyst til.  Måske ønsker I at tilbringe tiden med sandet mellem tæerne, lige ud til det indbydende azurblå hav. Der er også mulighed for at arrangere paddle boarding, dykning, snorkling og andre aktiviteter. Aftenen kan tilbringes i resortets lounge og restaurant, eller I kan tage på et sunset cruise og opleve solnedgangen over Det Indiske Ocean med Zanzibars kystlinje som kulisse. Der er ikke mange ting, der slår den magiske solnedgang på Zanzibar.

 

Indkvartering:                              Beach resort med morgenmad

 

Dag 11: Hjemrejse


 

Brug den sidste dag ved stranden som I har lyst. I har værelse og resort til rådighed indtil sen eftermiddag.

Senere er tid til at sige farvel til Zanzibar og Det Indiske Ocean. Jeres chauffør kører jer til lufthavnen for jeres fly mod Nairobi International Airport. Herfra tager I flyet hjem til Danmark med hovedet fyldt af dejlige minder om en helt eventyrlig rejse med dykning og strandferie på Zanzibar. En rejse, I aldrig glemmer. 


Dag 12:   Hjemkomst


Ankomst i Danmark i henhold med jeres flyselskab.

 

I øvrigt
Turen er ideel som supplement til en safari eller andre oplevelser i Tanzania eller Kenya. Rejseplanen kan eventuelt udvides med ekstra dage ved stranden eller i Stone Town alt efter ønske.

 

Dykning & strandferie på Zanzibar


Vaccinationer
Gul feber:           Ikke nødvendig*
Hepatitis:           Kontakt venligst egen læge
Malaria:              Kontakt venligst egen læge
Andet:                 Kontakt venligst egen læge

 

(*ankommer du til Zanzibar fra et andet afrikansk land er Gul Feber vaccine påkrævet)


Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:    Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes direkte ved ankomst i lufthavnen ( USD 50)

 

Afrejse fra

Aalborg / Billund / København

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang på at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

 

Dykning & strandferie på Zanzibar


19.995,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 19.995 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur på økonomiklasse
 • Transfer i henhold til rejseplan
 • Alle besøg i henhold til rejseplan
 • Mineralvand under transfer og besøg
 • Halvpension
 • Dykkerkursus – Open Water Diver (Indtil 18m)
  • 4 Dyk
  • Logbog & Certificering
 • Erfaren engelsktalende guide, chauffør
 • Bil / transport i henhold til rejseplan

 

Andet:

Hvorfor ikke forlænge rejsen med en uforglemmelig safari på de endeløse sletter. Kontakt os for et uforpligtende rejseforslag

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visa
 • Vaccinationer
 • Gebyr til fremskaffelse af forsinket / bortkommen bagage
 • Drikkevarer til måltider
 • Andet, som ikke er nævnt og specificeret i rejseprogrammet

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha