Find din rejse til Afrika her:

 

Strandferie på Zanzibar


5 dage


 

Oplev den smukke by Stone Town, historiske krydderiplantager


og eksotiske hvide sandstrande ved det Indiske Ocean 

Brug en uge af din ferie på vidunderlige Zanzibar, som ligger ud til Det Indiske Ocean. Her er der plads til afslapning og frakobling, kulturelle oplevelser eller hyggelige slentreture. Med sin beliggenhed ud for Tanzanias østkyst er Zanzibar en oplagt rejsedestination, eventuelt som supplement til andre oplevelser i Kenya eller Tanzania. Man fornemmer øjeblikkeligt den afslappede livsstil, og mærker hvordan øens historiske betydning for handel med krydderier, har skabt et unikt øsamfund med sin helt egen charme. Vi har sammensat denne tur med udgangspunkt i vores bedste personlige rejser til Zanzibar, og du får alle de bedste oplevelser på disse 5 dage i paradis.

 

Strandferie på Zanzibar


Dag 1: Ankomst til Zanzibar


Du ankommer til lufthavnen i Zanzibar, hvor en repræsentant fra Rickshaw Tours and Travel kommer dig i møde. Herefter går turen nordpå til øens nordlige spids, hvor man finder nogle af Østafrikas smukkeste strande. Du indkvarteres på et resort på stranden, og har resten af dagen til fri disposition i de skønne omgivelser.

 

Indkvartering: Beach Resort med halvpension

 

Dag 2: Afslapning på stranden


Brug dagen som du har lyst til.  Måske har du lyst til at tilbringe tiden ved den smukke strand og det indbydende azurblå hav. Der er også mulighed for at arrangere dykning, snorkling og andre aktiviteter. Aftenen kan tilbringes i resortets lounge og restaurant, eller du kan tage på et sunset cruise og opleve solnedgangen over det Indiske Ocean med Zanzibars kystlinje som kulisse. Intet slår den magiske solnedgang på Zanzibar.

 

Indkvartering: Beach Resort med halvpension

 

Dag 3: Spice Tour og Stone Town


Nyd en afslappet morgenmad på resortet, hvorefter det er tid til at checke ud. Du bliver mødt af din chauffør, som sørger for din transfer til Stone Town, Zanzibars hyggeligste by. På turen til Stone Town lægger du vejen forbi en af Zanzibars gamle krydderiplantager, for at opleve den traditionsrige produktion af vanilje, nelliker og andre krydderier på en ”Spice Tour”. Efter rundvisningen i plantagen går turen til Stone Town, hvor du indlogeres på et hotel i centrum af den stemningsfyldte lille by.

 

Vi anbefaler, at du finder caféen Livingstone, som ligger lige ud til vandet. Her kan du nyde en sundowner, mens du betragter omgivelserne, og de lokale, der ofte samles på stranden.

 

Indkvartering: 4-stjernet hotel eller lignende med morgenmad

 

Dag 4: Stone Town og Prison Island


Dagen er til fri disposition i Stone Town, som især er berømt for sine orientalske, historiske bygninger, udsmykket med smukke træudskæringer. Gå på opdagelse i det historiske centrum blandt krydderihandlende, kunstnere og små butikker i de smalle gader. Du spiser frokost på en af byens skønne restauranter og nyder atmosfæren. Hvis du har mod på udflugter, kan du med fordel bruge formiddagen på et besøg hos de gamle kæmpeskildpadder på Prison Island, hvoraf nogle kom til verden for mere end 150 år siden. Om aftenen kan du smage på lækre lokale specialiteter og friskfanget fisk på Forodhani Gardens food market, eller besøge en af Stone Towns mange restauranter.

 

Indkvartering: 4-stjernet hotel eller lignende med morgenmad

 

Dag 5: Hjemrejse


Efter morgenmaden checker du ud fra hotellet. Du kan eventuelt købe de sidste souvenirs inden du bliver hentet af din chauffør, som kører dig til lufthavnen. Det er tid til at tage afsked med smukke Zanzibar, og du tager flyet hjem til Danmark.  Med i bagagen har du dejlige minder om en skøn ferie i Tanzania. En rejse, du aldrig glemmer.

 

Turen er ideel som supplement til en safari eller andre oplevelser i Tanzania og Kenya. Rejseplanen kan eventuelt udvides med ekstra dage ved stranden eller i Stone Town alt efter ønske.

 

Strandferie på Zanzibar


Vaccinationer
Gul feber:           Ikke nødvendig*
Hepatitis:           Kontakt venligst egen læge
Malaria:              Kontakt venligst egen læge
Andet:                 Kontakt venligst egen læge

 

(*ankommer du til Zanzibar fra et andet afrikansk land er Gul Feber vaccine påkrævet)


Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:    Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes direkte ved ankomst i lufthavnen ( USD 50)

 

Afrejse fra

Aalborg / Billund / København

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang på at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

 

Strandferie på Zanzibar


fra11.240,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 11.240 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur på økonomiklasse
 • Transfer i henhold til rejseplan
 • Alle besøg i henhold til rejseplan
 • Mineralvand under transfer og besøg
 • Halvpension
 • Erfaren engelsktalende guide, chauffør
 • Bil / transport i henhold til rejseplan

 

Andet:

Hvorfor ikke forlænge rejsen med en uforglemmelig safari på de endeløse sletter. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visa
 • Vaccinationer
 • Gebyr til fremskaffelse af forsinket / bortkommen bagage
 • Drikkevarer til måltider
 • Andet, som ikke er nævnt og specificeret i rejseprogrammet

 

KONTAKT OS