Find din rejse til Afrika her:

 

Strand og kultur på Zanzibar


12 dage
Inkl. fly


 

Tag på en 11 dages strandferie (12 dage i alt inkl. rejsedage) til eksotiske Zanzibar, som ligger ud til Det Indiske Ocean ud for Tanzanias østkyst. Rejsen er arrangeret, så du oplever det bedste af Zanzibar lige fra kulturelle seværdigheder til skønne strande. Det er en oplagt rejsedestination til dig, der søger en kulturfyldt, afslappende og solrig ferie med familien, som par eller som solorejsende.

 

På Zanzibar fornemmer man øjeblikkeligt den afslappede livsstil og atmosfære, hvad end man slentrer hen af stranden eller går rundt i Stone Towns charmerende gader. Øen har været kendt som en vigtig handelsstation gennem flere århundrede. Artefakter og effekter fra den dystre fortid med slavehandel er stadig at finde i Stone Town, mens den mere muntre handel med eksotiske frugter, grøntsager og krydderier stadig foregår den dag i dag.

 

Vi har sammensat denne tur med udgangspunkt i vores bedste personlige rejser til Zanzibar, og du får de bedste sider af Zanzibar på disse 10 dage i paradis.

 

Strand og kultur på Zanzibar


Dag 1: Afrejse fra Danmark - Ankomst på Zanzibar


Jambo! Ved ankomst på Zanzibar om aftenen bliver i mødt af en repræsentant fra vores kontor i Stone Town, som vil sørge for transfer til jeres hotel. Her har I tre overnatninger.

 

Indkvartering: Zanzibar Palace Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 2-4: Zanzibar - Stone Town


Brug dagene som I har lyst.  I kan evt. tage på byvandring og lade jer fascinere af denne smukke og hyggelige by og de smalle gader. Her har I mulighed for at få et indblik i livet i den historiske, gamle bydel, som byder på alt lige fra hyggelige cafeer, strand, små snoede gader og smuk arabisk arkitektur. I kan også besøge Forodhani Food Marked om aftenen, der ligger ned til havet og i umiddelbar nærhed af jeres hotel. Her kan I vælge aftensmaden fra massevis af lækre boder, der sælger frisk fisk og skøn ingefærjuice. Vi vil også anbefale, at I i løbet af eftermiddagen går ned til stranden og finder cafeen Livingstone. Her kan I sætte jer godt til rette med tæerne begravet i sandet og nyde den smukke solnedgang samt alle de lokale, der kommer for at hænge ud på stranden. Det er en ganske hyggelig stemning, I vil opleve.

 

Indkvartering: Zanzibar Palace Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 5: Zanzibar - Transfer til nordkysten


Denne morgen spiser I morgenmad for herefter at blive hentet og kørt til Zanzibars nordlige kyst. I indlogeres på jeres beach lodge, som ligger med dejlig udsigt ud over Det Indiske Ocean, og her kan I smide fødderne i vandet og tage en velfortjent slapper og glemme alt om hverdagsliv og travlhed der hjemme.

 

Indkvartering: Langi Langi Beach Bungalows inkl. halvpension*

 

*Halvpension: Morgenmad og middag

 

Dag 6-10: Zanzibar - nyd dagene ved stranden


Dagene er til fri disposition.

 

Nyd kystens smukke hvide strande, og det summende lokal- og strandliv omkring jer. I kan let aftale nærmere med jeres hotel, hvis I gerne vil booke vandsportsaktiviteter eller andre ture. Jeres resort ligger lige ud til den kridhvide strande, hvor der er masser af liv, vandsportsaktiviteter og en dejlig 'Hakuna Matata-agtig' stemning. Ligeledes i kort afstand fra dykkercenter, hvis dette skulle have interesse. Aftenen kan tilbringes i resortets lounge og restaurant, eller I kan tage på et sunset cruise og opleve solnedgangen over Det Indiske Ocean med Zanzibars kystlinje som kulisse. Der er ikke mange ting, der slår den magiske solnedgang på Zanzibar.

 

Indkvartering: Langi Langi Beach Bungalows inkl. halvpension

 

Dag 11: Nyd dagen ved stranden - hjemrejse


Brug den sidste dag ved stranden som I har lyst. I har værelse og resort til rådighed indtil sen eftermiddag. Senere er det tid til at sige farvel til Zanzibar og Det Indiske Ocean. Jeres chauffør kører jer til lufthavnen for jeres fly mod Zanzibar Airport. Herfra tager I flyet hjem til Danmark med hovedet fyldt af dejlige minder om en helt eventyrlig rejse med dykning og strandferie på Zanzibar. En rejse, I aldrig glemmer. 


Dag 12:   Hjemkomst


Ankomst i Danmark i henhold med jeres flyselskab.

 

I øvrigt
Prisen kan variere alt efter valg af hotel. Turen er i øvrigt ideel som supplement til en safari eller andre oplevelser i Tanzania eller Kenya. Rejseplanen kan eventuelt udvides med ekstra dage ved stranden eller i Stone Town alt efter ønske.

 

Strand og kultur på Zanzibar


Vaccinationer
Gul feber:           Ikke nødvendig*
Hepatitis:           Kontakt venligst egen læge
Malaria:              Kontakt venligst egen læge
Andet:                 Kontakt venligst egen læge

 

(*ankommer du til Zanzibar fra et andet afrikansk land er gul feber vaccine påkrævet)

 

Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:    Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes direkte ved ankomst i lufthavnen ( USD 50)

 

Afrejse fra

Aalborg / Billund / København

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang på at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

Strand og kultur på Zanzibar


fra15.550,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 15.550

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Alle indkvarteringer

Måltider i henhold til program

Transfer i henhold til program

 

Ikke inkluderet i prisen

Forsikringer

Visum

Vaccinationer

Drikkevarer

Drikkepenge til guide, chauffør, hotelpersonale mv.

Måltider der ikke er nævnt i program

Andet som ikke er udspecificeret i program

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot