Find din rejse til Afrika her:

 

Den store rejse til Sydafrika og Madagaskar


I dette eksempel på en skræddersyet rejse starter turen i Sydafrika. Ved ankomst i Johannesburg får I udleveret jeres lejede bil, og kan nu se frem til friheden ved et kør-selv eventyr langs Sydafrikas veletablerede veje. I kan stoppe og trække frisk luft, når I har lyst, og nyde de smukke udsigter, der omringer jer. GPS'en er sat til Kruger Nationalpark og her venter Big Five safari, hygge og afslapning. Når I er kommet godt ned i gear, er det på tide at tage videre til Madagaskar med fly. Her venter storslåede naturreservater, lemurer i massevis, paradisøen Nosy Be og den lækreste lokale mad.

 

Vi udarbejder gerne et individuelt tilpasset rejseforslag til jer baseret på jeres ønsker og ideer. Kontakt os for et uforpligtende rejseforslag.

 

Den store rejse til Sydafrika og Madagaskar


Dag 1: Afrejse fra Danmark


I rejser fra Danmark om aftenen i henhold til jeres flyselskab.

 

Dag 2: Ankomst i Johannesburg


Ved ankomst til Johannesburg om morgenen bliver I modtaget af en repræsentant fra vores team i byen, som overdrager jeres lejebil. Herefter kører I mod Kruger National Park, hvor I kan se frem til at tilbringe de næste dage. Der er ca. fem times kørsel til lodgen. Ved ankomst kan I spise frokost og slappe af i de idylliske omgivelser. Alternativt kan I tage på jeres første safari.

 

Indkvartering: Lodge inkl. halpension*

*Halvpension: morgenmad og middag

 

Kruger National Park, der strækker sig over mere end 20.000 km2, er et af verdens største safariområder og en sand naturperle. På grund af parkens betydelige størrelse kan man her opleve en utrolig diversitet, når det gælder foranderlige landskaber, og et rigt dyre-, plante- og fugleliv. Parken er hjem til mere end 130 pattedyr og over 500 fuglearter. Som besøgende får I et indblik i områdets præ-historiske fortid og det overdådige dyreliv som blandt andet indbyder til Big 5 safari.

 

Dag 3-4: Kruger Nationalpark


I tilbringer de næste to dage med guidet heldags-safari i Kruger Nationalpark. Jeres game drive foregår i de offentlige områder af parken sammen med en lokal safariguide. Med et areal på 2 mio. ha. er Kruger blevet kendt for at tilbyde nogle af de bedste vildtdyrsoplevelser i Sydafrika. Her kan I opleve fremragende safari, fantastisk fugleliv og et regelmæssigt kig efter de meget efterspurgte Big Five: Løve, bøffel, elefant, næsehorn og leopard.

 

Indkvartering: Lodge inkl. halvpension

 

Dag 5-6: Kruger Nationalpark


Disse dage kan I bruge, som I har lyst. Start dagen med en afslappende morgenmad, hvorefter I kan slappe eller tage på udforskning i de hyggelige omgivelser. Nyd logens faciliteter eller tag på safari, hvis I ikke har fået nok af det rige dyreliv.

 

Indkvartering: Lodge inkl. halvpension

 

Dag 7: Kruger Nationalpark - Johannesburg


Denne dag kører I tilbage til Jo'burg, hvor I har en enkelt overnatning. Byen har masser af historie og I kan evt. tag på en lille byrundtur og udforske området nærmere.

 

Indkvartering: Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 8: Johannesburg - fly til Madagaskar


I dag kører I til lufthavnen, hvor I afleverer jeres bil. Flyet mod Madagaskar venter og ven ankomst i den pulserende hovedstad Antananarivo vil I blive modtaget og kørt til jeres nærliggende hotel. Manao Ahoana! Velkommen til Madagaskar.

 

Indkvartering: Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 9: Antananarivo City Tour


Efter morgenmaden bliver I hentet af jeres private chauffør, som tager jer med på byrundtur i Antananarivo.  I Tana, som hovedstaden er kendt som, er der alt hvad hjertet begærer af gode spisesteder, shopping, historie såvel som masser af trafik. Det ville helt sikkert være en fejltagelse ikke at opleve den livlige by på tæt hold. Tana har i øvrigt været hjemsted for malagasisk magt i tre århundreder, og der er en enorm mængde historie og kultur at udforske.

 

I skal blandt andet besøge det historiske område Ambohiminga, et tidligere kongepalads, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Paladset ligger på en smuk bjergtop omgivet af frodig skov. Byrundvisning er inkluderet såvel som et besøg til et lokalt håndværksmarked. Efter byrundturen returnerer I til jeres hotel, hvor I kan friske jer op, nyde en sundowner og spise middag.

 

Indkvartering: Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 10: Antananarivo - Andasibe


Efter morgenmaden bliver i mødt af jeres chauffør og herefter går turen til Andasibe. Her skal I på opdagelse i Andasibe-Mantadia Nationalpark. Nationalparken der er på 154 km2, omfatter to særskilte områder: Det lille ’Réserve Spéciale d’Analamazaotra (populært kendt af det gamle franske navn på den nærliggende by og togstation, Périnet) i syd ved Andasibe landsby; og den meget større Parc National de Mantadia i nord. Begge parker tilhører den samme fugtige skov, men grundet menneskelige aktiviteter er parken nu opdelt i to. Parken blev oprettet i 1989. Grundet områdets nærhed til hovedstaden og de gode vejforhold hele året rundt vælger mange besøgende på Madagaskar at komme her for at følge indri-kaldet, der stammer fra indri lemuren, som er den absolutte stjerne her i parken. Ud over indri lemuren er her en ekstraordinær mangfoldighed af dyr: Faktisk 15 forskellige pattedyrsarter og mere end 100 forskellige slags fugle og 50 krybdyrarter.

 

Indkvartering: Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 11: Mantadia - Andasibe Nationalpark


I har endnu en dag til disposition i Andasibe-Mantadia National Park. I kan aftale med jeres guide, hvorledes I ønsker at bruge dagen.

 

Forslag til aktiviteter:

 

Vakona Lemur Island

I kan besøge Vakona Lemur Island, som er et lille reservat, der beskytter et lille antal habituerede lemurer. Her er fire arter at se: Bambus lemur, den sort-hvide lemur, den brune lemur og sifaka lemurer.

 

Natvandring

Om aftenen kan I tage på ”natvandring” i parken for at opleve nogle af Madagaskars mere nataktive dyrearter.

 

Indkvartering: Lodge inkl. morgenmad


Dag 12: Andasibe - Antananarivo


Efter morgenmaden har I formiddagen til et sidste besøg i Andasibe Nationalpark. Efter frokost går turen atter tilbage til Antananarivo, hvor I tjekker ind på jeres hotel nær lufthavnen. I nyder aftensmad på hotellet og har resten af aftenen til fri disposition.

 

Indkvartering: Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 13: Antananarivo - Nosy Be


I spiser morgenmad på hotellet og herefter bliver I mødt af jeres chauffør, som kører jer til lufthavnen for jeres fly til Nosy Be. Ved ankomsten til Nosy Be bliver I mødt af jeres lokale chauffør som kører jer til jeres beach resort på øen.

 

Indkvartering: Strandhotel inkl. morgenmad

 

Dag 14-18: Nosy Be - nyd dagene ved stranden


På den slagne vej er Nosy Bes øhav beliggende ud for Madagaskars nordvestlige kyst. Det tropiske klima og den fantastiske beliggenhed gør det til Madagaskars top destination for strandferie. Selvom Nosy Be har tilbøjelighed til masseturisme, er det endnu et stort ”søvnigt” sted med sukkerrørsplantager, romdestillerier, ylang ylang buske, lemurer og fantastiske muligheder for snorkling og dykning. Fra jeres hotel kan I arrangere en række dagsudflugter og oplevelser.

 

Indkvartering: Strandhotel inkl. morgenmad

 

Dag 19: Nosy Be - Ankify - Ankarana


I sejler fra Nosy Be til Ankify, hvorefter I kører til Ankarana Nationalpark.

Denne dag kan benyttes til at udforske Ankarana Nationalpark og det omkringliggende område. Ankarana Nationalpark er hjemsted for mange dyrearter, som kun findes på Madagaskar, heriblandt mange lemurarter og mere end 65 fuglearter.

 

Indkvartering:                              Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 20: Ankarana Nationalpark


I har endnu en dag til at udforske Ankarana Nationalpark. I vandrer nogle timer i parken via snørklede bjergstier, og oplever den fantastiske natur. Til frokost nyder I en medbragt picnic frokost og senere besøger I de fantastiske underjordiske grotter i området, som er en del af et helt system af underjordiske grotter. Der er mange muligheder for vandreture fra 1-2 timer og opefter. I tilrettelægger selv programmet sammen med jeres guide.

 

Indkvartering:                              Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 21: Ankarana - Tsingy Rouge - Amber Mountain


Efter morgenmaden går turen mod Amber Moutain Nationalpark. På vejen der til besøger i Tsingy Rouge. Det er et spektakulært sted med stenformationer og farver, som tilbyder fantastiske udsigter for besøgende. De unikke røde skulpturer er formet af vinden og regnen i alverdens former. Skønheden i Tsingy er virkelig et besøg værd.

 

Ved ankomsten til Amber Mountain tjekker I ind på jeres lodge, og herefter er resten af dagen til fri disposition.

 

Indkvartering: Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 22: Amber Mountain Nationalpark


Efter morgenmaden er det tid til at udforske Amber Moutain Nationalpark. Parken blev grundlagt i 1958 og omfatter et areal på 185 km2. Et bjergmassiv stiger op fra de omkringliggende tørre områder, og danner en isoleret strækning af montane regnskov. Parken byder på stor biodiversitet i form af tropisk regnskov med unik flora og fauna, frodig vegetation og mange vandfald og vulkanske søer. Klimaet er perfekt med kølig luft, der virker forfriskende efter lavlandet. I parken bor der et stort antal dyrearter: 25 slags pattedyr, 6 rovdyr og 8 lemurarter. Derudover findes her et væld af forskellige fugle, 60 reptilarter og en masse frøer og sommerfugle. Denne smukke park er bogstaveligt talt et frisk pust med alt sin frodige skov. Sidst på eftermiddagen tager I tilbage til jeres lodge i tide til middag. I har aftenen til fri disposition.

 

Indkvartering: Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 23: Amber Mountain - Diego Suarez - Antananarivo


Efter tidlig morgenmad går turen til Diego Suarez for jeres fly tilbage til Antananarivo. Ved ankomsten til Tana bliver I mødt af jeres chauffør, som kører jer til jeres hotel. I har resten af dagen til fri disposition.

 

Indkvartering: Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 24: Hjemrejse


Det er i dag tid til at tage afsked med de vidunderlige omgivelser på Madagaskar. Efter tidlig morgenmad bliver I kørt til lufthavnen, hvor I tager flyet til Danmark. Med hjem i bagagen har I fantastiske minder om en dejlig rundrejse i Sydafrika og MadagaskarEn rejse, I aldrig glemmer.

 

Dag 25: Hjemkomst


I lander i Danmark i henhold til jeres luftfartselskab. Velkommen hjem.

 

 

Den store rejse til Sydafrika og Madagaskar


Vaccinationer
Gul feber:                Ikke obligatorisk
Hepatitis:                Kontakt venligst egen læge
Malaria:                   Kontakt venligst egen læge
Andet:                     Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:   Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

 

Visum  
VISA påkrævet ved indrejse i hhv. Sydafrika og Madagaskar. Kan købes kontakt ved ankomst i lufthavnen.

 

Transport          
Lejet Toyota Rav 4 (eller andet) samt firhjulstrækker eller minivan

 

Forbehold
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK samt EUR / DKK

 

Den store rejse til Sydafrika og Madagaskar


fra36.125,-

 

 

 

 

Pris

Fra 36.125 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly Danmark / Sydafrika på økonomiklasse

Fly Sydafrika / Madagaskar på økonomiklasse

Indkvartering i delt standard dobbeltværelse

Meet and greet i lufthavn

Leje af Toyota RAV 4 i Sydafrika

Bilforsikringer, kontraktgebyr, ubegrænset km, GPS

Erfaren engelsktalende chauffør/guide på dag 8-12 + 19.23

Arrangementer og udflugter i henhold til rejseplan

Indenrigsfly på Madagaskar

Transfer og transport som beskrevet i rejseplan

Måltider som beskrevet i rejseplan

Alle relevante parkgebyr

Skatter og afgifter

Forplejning på oversøiske fly

 

 

Ikke inkluderet i prisen

Rejseforsikring

Afbestillingsforsikring

2 x Visa

Vaccinationer

Drikkepenge

Personlige udgifter til f.eks. kommunikationsgebyr, vasketøj etc.

Andet som ikke er nævnt specifikt i rejseprogram

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot