Find din rejse til Afrika her:

 

Klassisk safari og Zanzibar


15 dage
Inkl. engelsktalende guideTag på denne klassiske safarirejse til Tanzania og oplev det utrolige dyreliv i nogle af de bedste nationalparker i Østafrika. I besøger Serengeti, Lake Manyara og, naturligvis det storslåede Ngorongoro krater. Programmet skræddersyes,  således at I bor tæt på det fantastiske dyreliv, og ligeledes kan programmet krydres med kulturelle oplevelser. Besøg f.eks. en masailandsby og få et indblik i en af Østafrikas traditionelle nomadestammer.

 

Efter en oplevelsesrig safari, går rejsen videre til Zanzibar og de smukke sandstrande, der ligger ud til Det Indiske Ocean. Nyd nogle afslappende dage i palmernes skygge og udforsk den eksotiske ø, som byder på mange muligheder for udflugter. Rejsen afsluttes i den stemningsfyldte Stone Town, hvor afrikanske og arabiske stilarter flyder sammen og skaber et spændende arkitektonisk og kulinarisk tilløbsstykke.

 

Klassisk safari og Zanzibar


Dag 1: Afrejse fra Danmark


I rejser fra Danmark om aftenen i henhold til jeres flyselskab. Alternativt kan I flyve tidligt morgen, og ankomme om aftenen.


Dag 2: Ankomst i Tanzania


Jambo! Ved ankomst i Kilimanjaro lufthavn bliver I modtaget af en repræsentant fra vores kontor i byen. Herefter går turen mod Tarangire National Park - en køretur på ca. 4 timer igennem de vidtstrakte landskaber i det nordlige Tanzania. I ankommer til jeres lodge ved aftenstid, hvor I frisker jer op og nyder en dejlig middag. Resten af aftenen kan I lade op til næste dags safari i de skønne omgivelser.

 

Indkvartering:                              Lodge med aftensmad

 

Dag 3: Tarangire Nationalpark


Efter morgenmaden skal I på en heldags safari i Tarangire Nationalpark, med medbragt frokost fra lodgen. Sidst på eftermiddagen kører I videre til jeres lodge, hvor I skal overnatte.

 

Indkvartering:                              Lodge inkl. helpension

 

Tarangire Nationalpark bliver ofte kombineret med et besøg i Serengeti og Ngorongoro. Parken har en bestand på op til 3000 elefanter og man kan opleve gnuer, zebraer, bøfler, impalaer, gazeller og hartebeest samles om de skrumpende laguner. Man finder i øvrigt den største koncentration af dyreliv udenfor Serengetis økosystem her. Over 500 fuglearter kan også spottes i træerne, samt de berømte træklatrende pytonslanger.

 

Dag 4: Tarangire National Park – Serengeti National Park


Efter morgenmad tjekker I ud fra jeres lodge og kører til Serengeti National Park, med indlagt en-route safari og med medbragt picnic lunch.

 

Der er desuden mulighed for at besøge en Masai Landsby, der giver et enestående indblik i Masaiernes levevis og kultur. Masai-folket er kendte for deres utrolige hoppe-teknik, der symboliserer styrke. (Egenbetaling ca. 35 UDS per. Person)

 

Indkvartering:                              Lodge inkl. helpension

 

Serengeti Nationalpark er Tanzanias ældste og mest berømte park, og er kendt for de verdensberømte gnuer og zebraers store vandring, når de krydser Mara floden for at kommet til Tanzania. Den har nogle af Tanzanias største bestsande af rovdyr og fastboende ”befolkninger” som løver, geparder, elefanter, giraffer, flodheste, gazeller og fugle samt masser af andre dyr.

 

Dag 5: Serengeti National Park


Efter morgenmad skal I på en hel dags eventyrlig safari i på Serengetis endeløse sletter, med medbragt picnic lunch. Sidst på eftermiddagen kører I til jeres valgte lodge og nyder en velfortjent middag efter en dag fyldt med indtryk.

 

Indkvartering:                             Lodge inkl. helpension

 

Dag 6: Serengeti National Park – Ngorongoro Krater


Efter morgenmad tjekker I ud fra jeres camp og kører mod Ngorongoro Nationalpark, hvor I skal overnatte. Ved ankomst til Ngorongoro tager I på safari nede i krateret, som er et at Tanzanias naturlige vidundere. I nyder frokost under jeres safari i krateret og sidst på eftermiddagen kører I til jeres valgte lodge som ligger nær kraterkanten

 

Indkvartering:                              Lodge inkl. helpension

 

Ngorongoro er et naturbeskyttelsesområde, der grænser op til Serengeti i det nordlige Tanzania. Reservatet omfatter verdens største krater, der fungerer som et naturligt indelukke for næsten alle arter af vilde dyr, der findes i Østafrika. Bl.a. kan man være heldig at se det meget sjældne sorte næsehorn. I Ngorongoro-krateret vil man kunne opleve den største bestand af vilde dyr, der formentlig findes i verden. Dette vidunderlige og smukke naturområde anses for at unikt sted at fotografere. Masai folket bor ligeledes stadig inden for det fredede område, og samtidig er det også hjemsted for Olduvai, hvor der er blevet fundet jordiske rester fra menneskets oprindelse.

 

Dag 7:  Ngorongoro – Lake Manyara National Park


Efter morgenmad tjekker I ud fra jeres lode og kører mod Lake Manyara Nationalpark, hvor I tager på safari med medbragt picnic lunch. Om eftermiddagen når I til jeres lodge, hvor I skal overnatte.

 

Indkvartering:                              Lodge inkl. helpension

 

Lake Manyara Nationalpark er placeret i den nordlige del af Tanzania og har et samlet areal på ca. 330 km2. Heraf udgør Lake Manyara ca. to tredjedele. Der er tale om en enestående park med stor mangfoldighed i landskabet og således også i dyrelivet. Foruden Lake Manyara findes også Gregory Rifts høje bjergtoppe i vest, samt varme kilder i den sydlige del af parken. Dyrelivet byder bl.a. elefanter, zebraer, løver og bøfler, men også et rigt fugleliv.

 

Dag 8: Lake Manyara – Arusha - Zanzibar


Efter morgenmad tjekker I ud fra jeres lodge og fortsætter til Arusha Airport, hvor I tager flyet til Zanzibar. Ved ankomst på Zanzibar bliver I modtaget af en repræsentant fra vores team, som vil køre jer til jeres beach resort.

 

Indkvartering:                              Waikiki Zanzibar Lodge inkl. halvpension

 

Zanzibar er lokaliseret ud for Tanzanias kyst i Det Indiske Ocean. Foruden de hvide sandstrande, palmerne og det turkisblå vand, byder Zanzibar på spændende kulturer, mad- og krydderimarkeder samt muligheder for shopping eller udforskning på egen hånd. Øen er helt ideel til afslapning efter en oplevelsesrig safari.

 

Dag 9-12: Zanzibar


Nyd dagene ved stranden. I kan evt. booke aktiviteter direkte på resortet.

 

Indkvartering:                              Waikiki Zanzibar Lodge inkl. halvpension

 

Waikiki Beach Lodge er en hyggelig lille lodge, beliggende på Zanzibars smukke østkyst. Resortet har en flot udsigt over Det Indiske Ocean, og tilbyder afslappende omgivelser. Tag en bog fra det lille bibliotek, snup en kold drink og slæng dig i en strandstol med udsigt over havet. Der er rig mulighed for at tage på dagsudflugter fra resortet. Sæt det travle liv på standby og byd afslapning med udsigt ud over det azurblå Indiske Ocean velkommen.


Dag 13: Zanzibar (Stone Town)


Zanzibars gamle bydel Stone Town, hvorfra Omanerne regerede, er i dag en helt særlig oplevelse. Byens hyggelige og smalle gyder får hurtigt en til at mærke orientens mystik brede sig. I gaderne summer det med liv, og de lokale handlende sælger alt fra krydderier til smykker, tøj og lokal kunsthåndværk. I kan udforske den gamle bydel og lave de sidste indkøb.

 

 Indkvartering:                              Hotel inkl. halvpension

 

Dag 14: Hjemrejse


I spiser morgenmad og omkring kl. 10.00 tjekker ud fra hotellet og bliver hentet af jeres chauffør, som kører jer til lufthavnen for jeres fly mod Danmark via Kilimanjaro. I vender hjem med hovedet fyldt af dejlige minder om en helt eventyrlig rejse til Tanzania & Zanzibar.En rejse I aldrig glemmer!

 

Dag 15: Hjemkomst


Hjemkomst i henhold til flyselskab

 

Klassisk safari og Zanzibar


Vaccinationer
Gul feber:            Ikke nødvendig
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge


Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:              Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:   Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavnen ( USD 50)

 

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra

Valgfri lufthavn

 

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

 

Klassisk safari og Zanzibar


fra24.450,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 24.450 pr. person i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Alle indkvarteringer

Safari i henhold til program

Måltider i henhold til program

Transfer i henhold til program

Erfaren engelsktalende chauffør

Flaskevand under safari: 2 l. pr. pers./ dag

 

Ikke inkluderet i prisen

Forsikringer

Visa

Vaccinationer

Drikkevarer

Drikkepenge til guide / chauffør, hotelpersonale

Visa

Måltider der ikke er nævnt i program

Andet som ikke er udspecificeret i program

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha