Find din rejse til Afrika her:

 

Luksus i Senegal: Strandferie og natur


9 dage
Inkl. engelsktalende guideStrandferie & Naturoplevelser


Denne rejse kombinerer Senegals summende storbyer, Rabat og Saint Louis med skønne naturoplevelser. Oplev den historiske Gorée Island som var centrum for slavehandel i kolonitidens Senegal og nyd de smukke landskaber ved den pinke sø, Lac Retba. Rejsen tager dig ligeledes til et af verdens største fuglereservater, og du overnatter i de storslåede sandklitter på kanten af den mægtige Sahara-ørken i Lampoul.

 

Til slut tilbringer du nogle dage ved den smukke Atlanterhavskyst, Senegals berømte riviera. Her står programmet på afslapning og forkælelse på et af et af de luksuriøse hoteller i kystbyen Saly, hvor du også kan udforske de lokale fiskemarkeder og restauranter.

 

Luksus i Senegal: Strandferie og natur


Dag 1:                Ankomst i Dakar


I ankommer i Dakar, Senegals hovedstad, om eftermiddagen. Her bliver I modtaget af en repræsentant fra vores team i byen, som kører jer til jeres hotel.

 

Indkvartering: Terrou-Bi, 5 stjernet hotel ved Dakars havnefront.  (måltider for egen regning)

 

Dag 2:                Lac Rose og grænsen til Sahara (200 km. – 4 timers kørsel)


I spiser morgenmad på hotellet, hvorefter I mødes med jeres private guide. Efter morgenmaden kører I mod Lac Rose (den lyserøde sø), som er en lavvandet saltvandssø omgivet af sandbanker. Søen er også kendt som Lac Retba. Vandet her er ti gange mere salt end i havet og på grund af den høje koncentration af mineraler, skinner søen ofte lyserød. Mere end 600 arbejdere samler på traditionel vis salt i søens vand; I aflægger besøg ved saltopsamlerne. I firhjulstrækker kører I flere kilometer på stranden mellem bølger og sand, for at komme til den største fiskerby i Senegal: Mere end 4500 farverige træbåde kommer ind til kysten med dagens fangst. I vil møde fredelige folk som fiskere, der sælger deres fangst på det lokale marked, tømrer, der udskærer store træbåde, malere der dekorerer bådene med lyse farver og de "lokale hellige", der garanterer de endelige magiske velsignelser.

 

I forlader stranden, og efter at have krydset Lampoul ørkenen ankommer I til en permanent lejr beliggende på spektakulære sandklitter.

 

Indkvartering: Lampoul Eco Lodge inkl. helpension* (Komfortabel permanent teltlejr)

 

*Helpension: morgenmad, frokost, middag

 

Dag 3:                Saint Louis (150 km. – 3 timers kørsel)


Efter morgenmad går turen til Saint Louis, en charmerende gammel bydel, som var den første hovedstad i de franske vestafrikanske kolonier (AOF). Efter at have fungeret som tidligere base for luftpost-pioneroperationen mellem Europa, Afrika og Sydamerika, havde Saint Exupéry, den berømte pilot og forfatter af ’Den lille prins’, base her. Den bedste måde at opleve de smalle stræder i Saint Louis er med lokal calash, ligesom lokalbefolkningen. Der vil være tid til at slentre gennem de små gader og nyde den unikke atmosfære i denne gamle bydel. I tilbringer to nætter på et historisk hotel i byen. Hotellet blev bygget i 1895 og er nu fuldt renoveret – ligeledes var det her, at alle luftpost piloter boede i sin tid.

 

Indkvartering: Hotel Maison Rose inkl. helpension

 

Dag 4:                Fuglefristed og afrikansk atmosfære (130 km.- 4 timers kørsel)


Denne morgen fortsætter rejsen mod nord for at tage på opdagelse i Djoudj Nationale fuglefristed (Parc National des Oiseaux du Djoudj). Stedet er en naturlig oase formet af hundredvis af kilometer delvist oversvømmet land, som i øvrigt er blevet erklæret verdenskulturarv af Unesco. Dette fugtige paradis er det bedste ynglested for over en million migrerende samt blivende fugle, og er beliggende på den sydøstlige banke af Senegal River. I vil opleve en række vådområder, der er meget populære blandt trækfuglene, hvoraf mange kommer hertil efter at have krydset Sahara. Udover fugleliv er her også en bred vifte af dyreliv.

 

I returnerer til Saint Louis om eftermiddagen, hvor I kan slappe af og måske gå en tur i byen, hvis det skulle friste.

 

Indkvartering: Hotel Maison Rose inkl. helpension

 

Dag 5:                Dakar og afrikanske metropoler (250 km. – 6 timers kørsel)


I dag kører I syd på mod Dakar. Hovedstaden blev centrum for politisk, kunstnerisk og intellektuel "renouveau" efter uafhængigheden. I aflægger besøg ved "Plateau-kvarteret” og dets fascinerende gamle koloniale arkitektur, det farverige Kermel-marked og IFAN-museet, der huser en stor samling tribal kunst. Om aftenen ankommer I til havnen i Dakar, hvor I går ombord på en færge til Gorée Island. Her bliver I indkvarteret på et nyrenoveret og charmerende, historisk hotel

 

Indkvartering: Hotel Madou inkl. helpension

 

Dag 6:                Gorée Island


At vågne op i Gorée før alle andre, og slentre rundt i de små stenbelagte gyder i denne historiske bosættelse er en fornøjelse. I Gorée blev slaver førhen samlet sammen og sendt til Amerika. Byen er fuldstændig restaureret for at vidne om disse gamle tider, men takket være den dejlige brise, de mange restauranter og butikker er Gorée i dag en meget behagelig og trendy destination.

I tager en færge til Dakar, og spiser frokost i en typisk restaurant, specialiseret i fisk og skaldyr (der vil også være et udvalg af andre menuer). Herefter besøger I Village des Arts, som er en kunstnerby bestående af 92 atelier. Alle discipliner i billedkunst er repræsenteret her, såsom maleri, skulptur, keramik, fotografi, video og meget andet. Landsbyen er det bedste sted at møde de fineste kunstnere og unge talenter fra den senegalesiske og afrikanske levende kunstscene. Stedet har et stort galleri, som er vært for udstillinger året rundt.

 

Efter besøget bliver I kørt til Saly, hvor I indkvarterer jer på et beach resort.

 

Indkvartering: Lamentin Beach Resort & Spa, 5 stjernet m. havudsigt inkl. helpension

 

Dag 7:                Strand


Slap af ved stranden og brug dagen som I har lyst til.

 

Indkvartering: Lamentin Beach Resort & Spa m. havudsigt inkl. helpension

 

Dag 8:                Strand – hjemrejse


Brug dagen ved stranden. Om eftermiddagen bliver I hentet og kørt til lufthavnen, hvor jeres fly hjem mod Danmark venter. Med i bagagen har I dejlige minder om en oplevelsesrig rejse i Senegal. En rejse, I aldrig glemmer.

 

Indkvartering: Lamentin Beach Resort & Spa (dagsværelse)

 

Dag 9:                     Hjemkomst


I ankommer i lufthavnen i henhold til jeres luftfartsselskab.

Velkommen hjem.

 

Luksus i Senegal: Strandferie og natur


Dette er et skræddersyet rejseforslag som kan tilpasses efter dine ønsker.

 

Rejsedatoer 2023

3. februar

7. april

3. november

29. december

 

Visa
Senegal: Ikke påkrævet

 

Ansøgning om VISA er på eget ansvar, og skal søges i god tid inden afrejse. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig VISA til det pågældende land, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Vaccinationer
Gul feber: Obligatorisk
Malaria: Venligst konsulter egen læge
Andet: Venligst konsulter egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Bagage
Max 20 kg i blød kuffert / dufflebag

 

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for køb af rejse

 

Afrejse fra
Aalborg / Billund / København / Andet

 

Indkvarteringer
Hoteller og lodges vælges altid med maksimal omhu, men på grund af mulig mangel på tilgængelighed på nogle hoteller, kan guiden være nødsaget til at udskifte nogle af indkvarteringerne under turen ud med andre af samme standard. På nogle hoteller er enkeltværelser ikke altid tildelt.

 

Indkvartering i enkeltværelse mod ekstra tillæg

 

I øvrigt

Alle vores ture er designet til at være fleksible, så vi kan tilpasse os vejrforholdene, fokusere på gruppens interesser og drage fordel af spændende muligheder der pludseligt kan opstå.

Grundet rejsens specielle karakter kan dele af turen ændres under uforudsigelige faktorer og baseres på indiskutable beslutninger fra vores guide. Omkostninger, der stammer fra sådanne variationer, er eneansvarlige for deltagerne. Naturligvis vil guiden gøre sit yderste for at holde sig til det oprindelige program.

 

Luksus i Senegal: Strandferie og natur


fra28.885,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 28.885 pr. person i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur/ retur

Alle indkvarteringer

Måltider i henhold til program fra morgenmad dag 2 til frokost dag 8

Transfer ved ankomst og afgang

Transport i henhold til program

Erfaren engelsktalende guide

Chauffør

Mineralvand under besøg: En flaske pr. person/dag

Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

Visa

Drikkevarer

Personlige udgifter til f.eks. telefon, mail etc.

Drikkepenge til guide, chauffør, kok, hotelpersonale etc.

Andet som ikke er nævnt specificeret i program

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot