Find din rejse til Afrika her:

 

Et strejf af Kenya


5 Dage
Med engelsktalende lokalguide


 

Safarirejse til Kenya - Afrikas dyreliv når det er bedstKunne du tænke dig et ægte afrikansk eventyr i naturskønne omgivelser for hele familien? Så er en safarirejse til Kenya måske noget for dig. I dette forslag på en skræddersyet rejse til Afrika, starter du ud i det enestående område Lake Nakuru, hvor du ud over løver, elefanter, aber, leoparder og mange andre vilde dyr, også kan være heldig, at se tusindvis af lyserøde flamingoer, som indimellem holder til i søen. Fra de lyserøde flamingoer i Lake Nakuru fortsætter safarirejsen til det Magiske Masai Mara, Kenyas berømte og mest besøgte vildtdyrsreservat. Masai Mara i Kenya imponerer gang på gang med sine store flokke af vilde dyr, her iblandt ”The Big Five”, som er et samlet udtryk for elefanter, løver, bøfler, næsehorn og leoparder. For at opleve mest muligt af Masai Mara anbefaler vi, at du tilbringer mindst to dage i denne enestående afrikanske nationalpark. Glæd dig til en safarioplevelse i verdensklasse.

 

Skræddersyet Safaritur til Kenya


Hos Rickshaw Tours & Travel, dit lokale rejsebureau i Aalborg, har vi stor erfaring i at planlægge safarirejser til Kenya. Vi tilbyder unikke rejseoplevelser til Afrika tilpasset vores gæsters ønsker. Vi står til en hver tid klar til at give dig gode råd og vejledning om din næste safarirejse, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kigge forbi vores kontor, skrive en mail eller ringe. Du finder vores kontaktoplysninger i højre hjørne her på siden.

 

Et strejf af Kenya


Dag 1: Ankomst i Nairobi


Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport vil du blive mødt af en repræsentant fra Rickshaw Travels i Nairobi, som vil tage i mod dig og assistere med transfer til dit hotel. Resten af aftenen vil være til egen disposition.

 

Indkvartering: Hotel med morgenmad

 

Som ekstra tilvalg kan du vælge, at besøge Nairobis seværdigheder som f.eks. Karen Blixens Museum, hvor Meryl Streep fra filmen ”Out of Africa” citerede det berømte citat ”I had a farm in Africa….”. Det er også her, store dele af filmen er optaget. Alternativt, kan der afsættes tid til at besøge Giraf Centeret og opleve på helt tæt hold, hvor smukke og majestætisk høje disse dyr er. The Daphne Sheldrick Foundation er også åben for personlige besøg om eftermiddagen, hvor man kan opleve babyelefanter og flodheste, som er blevet forældreløse og derfor opdrættes til atter at blive sat ud i det fri.

 

Dag 2: Nairobi – Lake Nakuru


Efter morgenmad tjekker du ud og der efter er der afgang fra hotellet kl. ca. 8.30, og dit safari-eventyr kan begynde. Du ankommer til safarilodgen ved frokosttid, hvor der bliver serveret en lækker frokostbuffet. Efter check-in og hurtig frokost i lodgen er det tid til en safaritur i Lake Nakuru Park langs søens betagende bredder. Du returnerer til lodgen kl. ca. 18.30, hvor der er tid til at friske sig op, inden der spises hyggelig middag på stedets restaurant.

 

Indkvartering: Lodge med helpension

 

Lake Nakuru er en lavvandet alkalisk sø, som er berømt for sin store koncentration af flamingoer; ind imellem giver tusindvis af disse fugle søen et pink skær. Parken huser en stor variation af dyr; her i blandt leoparden, som man ofte finder slumrende i de gul-barkede akacietræer. Desuden vil man også kunne finde løver, bøfler, flodheste, waterbuck, vortesvin, bavianer, den truede Rothschild giraf (som man i øvrigt kun kan se i denne park i Kenya), det hvide næsehorn og det sjældne sorte næsehorn, som er beskyttet og overvåget i denne park.

 

Dag 3: Lake Nakuru – Masai Mara


Du kan vælge en tidlig morgenvækning med kaffe og te, mens du ser solen stå op til de forskellige lyde fra savannens dyr. Efter tidlig morgenmad tager rejsen dig nu videre til det magiske Masai Mara, Kenyas kendte vildtreservat. Køreturen tager dig ned af det spektakulære Great Rift Valley, som bidrager til en fantastisk udsigt over dyrelivet og den sovende vulkan Mount Longonot. Efter ca. 4 timer ankommer du ved parkindgangen til frokosttid, som vil blive efterfulgt af en eftermiddagssafari.

 

Indkvartering: Lodge med helpension

 

Masai Mara er uden tvivl Kenyas mest populære vildtreservat. Det er den mest besøgte park i Kenya. Filmen ”Out of Africa” blev i stor udstrækning filmet i dette fristed. Der er en overflod af alle typer dyreliv – her i blandt også ’The big 5’ som er et samlet udtryk for hhv. løven, leoparden, bøflen, næsehornet og elefanten. En forestilling, som absolut er værd at se, er den årlige migration af millioner af gnuer, zebraer og gazeller, som sent i juni starter med at vandre den lange vej fra Serengeti savannen, krydser Tanzania grænsen og Mara River for at komme til Masai Maras uanede græsarealer. Vildtreservatet har et stort blandet fugleliv og 452 forskellige arter er indtil videre registreret.

 

Dag 4: Masai Mara


I dag tilbringer du hele dagen i Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket guiderne er eksperter i at vide, vil de sammen med dig lægge en plan for dagen. Måske har du lyst til at køre ud på safari tidlig morgen og opleve dyrene stå op med solen for så at returnere tilbage til lodgen, hvor du spiser morgenmad. Herefter kan du køre ud på safari igen og returnere til frokost hvor du tilbringer dagen med afslapning i lodgen om eftermiddagen. Efter en afslappende eftermiddag kan du atter køre ud kl. ca. 16.00.

 

Alternativt kan du spise tidlig morgenmad og herefter tage på heldags-safari med madpakke. Valget er dit og den bedste løsning vil blive vendt mellem dig og din personlige guide.

 

Returner til lodgen om aftenen og spis middag i lodgens smukke og rolige omgivelser

 

Indkvartering: Lodge med helpension

 

Dag 5: Masai Mara – Nairobi – hjemrejse


Efter tidlig morgenmad i lodgen er det tid til at tage afsked med Magiske Mara og turen går tilbage til Nairobi. Du kører, sammen med din chauffør, atter tilbage gennem the Great Rift Valley til Nairobi og passerer endnu en gang Mount Longonot. Hold øje med flokke af giraffer og gazeller mens du kører. Du har medbragt madpakke med, som kan nydes på vejen, inden du når til Kenyas travle hovedstad. Her vil du blive kørt til Jomo Kenyatta International Airport for at tage flyet hjem, fyldt op af gode minder om en eventyrlig safari i Kenya.

 

Et strejf af Kenya


Vaccinationer
Gul feber:         Ikke nødvendigt
Hepatitis:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:             Kontakt venligst egen læge
Andet:                Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                 Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring:     Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejesforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes ved ankomst i lufthavnen (USD 50)

 

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra

Aalborg / Billund / København

 

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

fra16.900,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 16.900,- pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur
 • Indkvartering
 • Bil
 • Erfaren engelsktalende chauffør / guide
 • Måltider som beskrevet i rejseplan
 • Safari som beskrevet i rejseplan
 • Drikkevand under safari (2 x 0,5 liter/person)

 

Andet:

Rickshaw Tours & Travel anbefaler, at denne rejse kombineres med en afslappende badeferie i det vidunderlige Mombasa

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til chauffør/guide/hotelpersonale
 • Tøjvask
 • VISA
 • Vaccinationer
 • Personlige omkostninger til f.eks. opkald, e-mails, minibar
 • Andet som ikke er specificeret i rejseprogram

 

KONTAKT OS