Find din rejse til Afrika her:

 

Safari i Botswana & Okavango Delta


7 dage
Med engelsktalende lokalguideLuksussafari i Botswana


Et af de største indlandsdeltaer og verdensarvsteder Okavango Delta, er blandt de rigeste og mest varierede levesteder i Afrika og en af verdens bedste destinationer til at opleve vilde dyr. Okavango Delta er ulig noget du før har set eller oplevet. Denne legendariske indre vandvej skærer gennem en stor del af Botswana, og består af 1500 kvadratkilometer vandkanaler, laguner og øer, som altså danner en af de mest utrolige vildmarker i Afrika.

 

Botswana er virkelig en af de ultimative safaridestinationer i Afrika. En safari her er eksklusiv og altid privat samt yderst spektakulær. Din safari i Botswana inkluderer bl.a. et besøg i det lokale Khwai område, hvor du har mulighed for at interagerer med de lokale Khwai-folk.

 

Safari i Botswana & Okavango Delta


Dag 1: Ankomst i Maun


Ved ankomst i Maun Lufthavn bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team, som vi hjælpe dig med dit planlagte fly videre til Khwai Reservatet, der ligger i Okavango Delta.

 

Du ankommer i Khwai Airstrip, hvor du bliver hentet og kørt til Khwai Tented Camp. På bredden af en lagune ligger campen placeret på et smukt sted inden for dette reservat og på den østlige grænse af Moremi Game Reserve. Floden fungerer som en grænse mellem reservatet og samfundet og tilbyder besøgende adskillige unikke måder at opleve Afrika på. Ud over de daglige safarier, hvor man oplever Afrikas store attraktioner, herunder løver, elefanter, bøfler, flodheste og giraffer, har gæster på Khwai Tented Camp også mulighed for at tage på natsafari og på denne måde opleve naturen efter solnedgang. Natsafari og vandresafari er normalt ikke tilladt i nationalparkerne eller safari-reservaterne. Dette giver en ekstraordinær mulighed for en tæt og personlig oplevelse med nogle af Afrikas natlige og mere undvigende dyr.

 

Ligeledes kan du også udforske de store skovområder såvel som Khwai-flodens åbne græsarealer og bredder til fods.

 

Campen har bevaret gårsdagens romantik og tilbyder et mere enkelt liv i harmoni med naturen. Her findes ingen faste strukturer; alt kan fjernes for at forlade ørkenen præcis som vi fandt den, hvilket minimerer vores indvirkning på miljøet. Gæsterne kan nyde rummelig og komfortabel teltindkvartering, senge og private badeværelser med spildtoiletter og bucketbrusere under stjernerne.

 

Da Khwai er et samfundsdrevet reservat, går alle indtægter fra turisme direkte til at hjælpe lokale folk samt lokale projekter gennem Khwai Community Trust.

 

Khwai Tented Camp er medlem af 'Pack for Purpose'. Det betyder, at når du pakker din rejsetaske, skal du pakke så du har ledig plads i din bagage således at du kan medbringe forsyninger, som vil gøre en forskel i samfundet.

 

Den Afrikanske Bush Camps Foundation (Khwai Tented Camp), en registreret velgørenhed, har samarbejdet med Khwai Community og åbnede en førskole i landsbyen Khwai.

 

Ting som kan være nødvendige for skolen kan f.eks. være: skoletasker, kridt, papir, farveblyanter, viskelæder, limstifter, penalhuse, linealer, små solcellelamper, perler, knapper, bærbare computere, dvd’er, puslespil, bolde, tøj, sko og hvad man eller kan finde på. Uanset hvad du kommer med vil du bidrage på en yderst positiv måde.

 

Indkvartering: Khwai Tented Camp inkl. helpension*

 

*Helpension: Morgenmad, frokost, middag

 

Dag 2-3: Khwai Tented Camp


Nyd en skøn morgensafari, hvor du oplever dyrene stå op med solen. Resten af dagen bruger du på egen hånd inden du skal ud på sen eftermiddagssafari. Du kan glæde dig til den smukkeste afrikanske solnedgang.

 

Indkvartering: Khwai Tented Camp inkl. helpension

 

Dag 4: Linyanti Bush Camp


Efter denne morgens morgensafari bliver du kørt tilbage til Khwai Airstrip, hvor dit fly venter. Her fra skal du videre til Linyanti Reservat, som er en del af Chobe Nationalpark. Din camp Linyanti Bush tilbyder de perfekte omgivelser til en autentisk og vild safarioplevelse. Som den eneste kilde til vand i de tørre måneder, er Linyanti moserne nogle af de mest søgte områder i det nordlige Botswana, og man vil kunne finde en store bestanddel af vildtliv og fredfyldt atmosfære. Området byder på et spektakulært fugleliv hele året rundt, men bedst kendt er det for sine store elefantflokke, der bevæger sig ned til Linyanti floden i begyndelsen af vinterperioden. Turen tilbage til indlandet sker først når den store regntid atter begynder. Løver, hyæner, antiloper og leoparder er også hyppige besøgende i Linyanti såvel som flodheste og krokodiller. Linyanti Bush Camp grænser op til Chobes vestlige grænse i Chobe Enclave og er en intim teltlejr med 12 senge ved bredden af Linyanti mosen i et privat reservat. Campen er begrænset til små eksklusive grupper, der søger en personlige oplevelse i et privat reservat langt væk fra de mange turister. Aktiviteter i campen er safari, vandresafari, observering af vildtlivet fra udsigtspunkter, fugleture, sejlsport og fiskesafari samt guidede mokoro safari som udelukket kan opleves i Okavango Delta, da det foregår i en kano.

 

Overnatning i Linyanti Bush Camp er langt fra primitivt. Du overnatter i et rummeligt telt med komfortable senge og eget badeværelse med faldtoiletter og faste brusere med varmt vand.

 

Indkvartering: Linyanti Bush Camp inkl. helpension

 

Dag 5-6: Linyanti Bush Camp


Nyd en tidlig morgensafari og brug resten af dagen på afslapning i campen før du skal på eftermiddagssafari.

 

Indkvartering: Linyanti Bush Camp inkl. helpension

 

Dag 7: Hjemrejse


Efter denne morgens safari og morgenmad i campen bliver du kørt til Airstrip’en, hvor fra du flyver tilbage til Maun Airport i tide til dit forbindende videre fly. Det er tid til at tage afsked med Afrika og du flyver hjem til Danmark pakket med dejlige minder om en enestående rejse til Botswana. En rejse, du aldrig glemmer. 

 

Safari i Botswana & Okavango Delta


Vaccinationer
Gul feber:               Ikke obligatorisk
Hepatitis A:            Kontakt venligst egen læge
Malaria:                  Kontakt venligst egen læge
Andet:                     Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                   Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:       Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visum
Ikke påkrævet for indrejse til Botswana (ved rejse på op til 90 dage)

 

Afrejse fra
Aalborg / Billund / København

 

Forbehold

Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplan og indkvartering mv. Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD / DKK

 

 

fra31.160,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 31.160,- pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Indenrigsfly

Alle transfer

Alle indkvarteringer

Måltider i henhold til program

Drikkevarer i henhold til program

Relevante parkgebyrer

Akut medicinsk evakueringsforsikring

Aktiviteter i henhold til program

Skatter & Afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

Personlige omkostninger til telefonopkald, e-mail etc.

Afbestillingsforsikring

Rejseforsikring

Drikkepenge til guide, chauffør, personale

Visa

Andet som ikke er specificeret i program

 

KONTAKT OS