Find din rejse til Afrika her:

 

Rundrejse i Sydafrika, Lesotho & Swaziland


21 Dage
med engelsktalende lokalguide


Denne rundrejse i Sydafrika bringer jer fra Johannesburg til Cape Town og lægger ligeledes vejen forbi gennem Zululand, Swaziland og Lesotho. I kan virkelig se frem til en oplevelsesmættede rute, der tager jer forbi mange af Sydafrikas absolutte højdepunkter. Oplev det fantastiske dyreliv i Kruger National Park og bliv betaget af den storslåede natur og de smukke udsiger i Blyde River Canyon, verdens 3. største kløft. Rejsen forsætter igennem det lille kongedømme Swaziland samt de skønne landskaber i Drakensberg bjergene.

 

I skal naturligvis også opleve mini-nationen Lesotho, der ligger højt i det centrale Sydafrika. Lesothos smukke bjerge, brusende floder og lokale landsbyer vil med stor sansynlighed fortrylle jer, og har I mod på det, har I måske lyst til at opleve den flotte natur på hesteryg. Fra Lesotho går turen til Addo naturreservatet, som er berømt for sine elefanter, og forsætter videre ad den ikoniske Garden Route. Turen rundes af i Cape Town ved Afrikas sydspids og Eastern Capes berømte vinområder.

 

I kan se frem til 20 dages rejse med alt det bedste Sydafrika kan byde på af natur, dyreliv kultur og kulinariske oplevelser.

 

 

 

 

 

Rundrejse i Sydafrika, Lesotho & Swaziland


 

Dag 1: Ankomst til Johannesburg


Ved ankomst til Johannesburg om formiddagen bliver I modtaget af en repræsentant fra vore team i byen, som kører jer til jeres hotel.

 

Indkvartering:                             Safari Club (eller lignende)  Inkl. morgenmad

 

På Safari Club bliver I modtaget med åbne arme. Med perfekt velplejede græsplæner, swimmingpool, bar og braai (Barbeque) område tilbyder Safari Club alt hvad I kunne have brug for i de mest rolige omgivelser. Lodgens 16 værelser rummer alle slags rejsende, fra solo eventyrerne til familier og par, der ønsker at skabe uforglemmelige minder sammen.

 

Mulige tilkøbsaktiviteter i Johannesburg

Herunder ses en liste over de mest populære aktiviteter i Johannesburg. Vi anbefaler at booke på forhånd. Alle aktiviteter er afhængige af ledighed og på nogle udflugter kræves der et minimum antal deltagere for at kunne gennemføre turen. Nogle udflugter tilbydes kun i bestemte perioder eller bestemte dage på ugen. Venligst kontakt os, såfremt I ønsker at booke en af nedenstående ture.


 • Aparteid Museum Tour

 • Gold Reef City Tour

 • Johannesburg City Tour

 • Soweto Tour

 • Lesedi Cultural Village Tour

 • Sun City Tour


Dag 2: Johannesburg – Mpumalanga (385 km)


Med afgang kl. 6.30 fra Johannesburg rejser I mod det østlige Mpumalanga. Her er landskabet karakteriseret med smukke bjerge, panoramiske passager, dale, floder, vandfald og frodig skov. I tilbringer natten i byen Graskop, som er en lille skovfyldt by beliggende i området ved Drakensbjergene, hvor panoramaruten starter samt ved indgangen til den berømte Kruger Nationalpark.

 

Indkvartering:                              Graskop Hotel (eller lignende) Inkl. morgenmad

 

Graskop Hotel er blevet nænsomt renoveret fra den oprindelig 70’er stil til nu at være et finurligt og interessant hotel med luksuriøs indkvartering i en hjemlig og afslappet atmosfære. Hotellet er perfekt beliggende på den kendte panoramarute i Kruger-Lowveld området. Den berømte Blyde River Canyon ligger 40 km. kørsel herfra. Glæd jer til at overnatte på et hotel med masser af kunstnerisk atmosfære.


Dag 3-4: Kruger Nationalpark (250 km)


Morgenen starter kl. 7.00 med en scenisk køretur langs panoramaturen, som utvivlsomt er en af de smukkeste destinationer i Sydafrika. Den mest spektakulære strækning går fra verdens tredjestørste kløft, Blyde River Canyon, som er fyldt med frodig vegetation og et rigt dyreliv. I stopper ved Bourke’s Luck Potholes for at se de fascinerende stenformationer, der er blevet formet gennem mange års erosion. Om eftermiddagen tager I videre til Kruger Nationalpark, hvor I tilbringer 2 nætter inde i parken. Her er der mulighed for at møde størstedelen af Afrikas dyreliv, når I skal på spændende morgen- og eftermiddagssafari. Der er mulighed for at opgradere jeres safari til en åben safaribil mod ekstra betaling.

 

Indkvartering:                              Berg en Dal Camp (eller lignende)  Inkl. morgenmad

 

På de nordlige og sydlige siders tørre flodbredder ligger denne camp placeret. I finder store træer langs vandløbene og flodbredderne, og der er blevet lagt særlig vægt på at bevare den naturlige vegetation. I bliver indkvarterede i hyggelige bungalows med eget toilet og bad.

 

Dag 5-6: Swaziland (190 km)


I dag krydser I grænsen og rejser til det bjergrige Swaziland, som er styret af King Mswati III, og er ét ud af de tre lande i Afrika, der er styret under monarki. Her vil I opleve nogle af landets mange traditioner og udforske Swazi’ernes stolte kultur. I tilbringer to nætter i Mlilwane Wildlife Sancturary, som er Swazilands første bevaringsområde og er beliggende i det man kalder ”Valley of Heaven”. Udover et mangfoldigt fugleliv, er her en bred vifte af dyr, at opleve. Det er alt fra flodheste, giraffer, zebraer og forskellige antilopearter, og I kan med stor sandsynlighed opleve nogle af disse dyr på den guidede walking safari om eftermiddagen. Dagen efter besøger I Umphakatsi-høvdingens gård, hvor I får en interaktiv oplevelse, når I møder høvdingen i egen høje person, prøver kræfter med at male majs, laver flettemalerier af bjerggræs eller deltager børnenes traditionelle sang og dans. I tilbydes et lokalt måltid mad, og har man lyst, kan man gå all-in på oplevelsen, og nyde maden på helt lokal manér – ved at spise det med hænderne.

 

Indkvartering:                              Mlilwane Rest Camp (eller tilsvarende) Inkl. morgenmad

 

De historiske Rest Camp hytter består af et træbyggeri med eget bad og toilet. Hytterne ligger meget tæt på Restaurant Hippo Haunt, hvor der bliver serveret morgenmad, frokost og middag med udsigt over en malerisk sø , ofte med flodheste og krokodiller i.

 

Dag 7-8: Zululand, Sydafrika (440 km)


Efter et besøg til et håndværksmarked krydser I igen grænsen tilbage til den sydafrikanske side ved Kwa-Zulu Natal. Om eftermiddagen kører I til iSimangaliso Wetland Park, der er listet som Sydafrikas første verdensarvssted. Her tager I på en bådtur ved flodmundingen af St. Lucia, hvor I kommer helt tæt på flodheste og krokodiller, som bor i søen. Den efterfølgende dag udforsker vi Hluhluwe-iMfolozi Game Reserve i en safaribil. Hluhluwe-iMfolozi er det ældste dyrereservat i Afrika og er et godt sted at spotte både det hvide og sorte næsehorn.

 

Indkvartering:                              Ezulwini Game Lodge (eller tilsvarende) Inkl. morgenmad

 

Ezulwini Game lodge ligger i hjertet af Zululand, som er berømt for sit dyreliv, vådområder og zulukultur. Lodgen byder på en afslappet og rolig atmosfære væk fra hverdagens trængsel og travlhed. Beliggende blandt tårnhøje træer, på en 300 ha privat safari- og ananasfarm, kan gæster gå frit rundt og kigge på dyr og fugle. Lodgen tilbyder komfortabel indkvartering til små og store rejsegrupper og med grænseløs gæstfrihed, god mad og overkommelige priser kan I se frem til en uforglemmelig afrikansk bush ferie.

 

Dag 9-10: Drakensbjergene (540 km)


I bevæger jer længere ind i landet, hvor I bruger to nætter i den nordlige del af Drakensbjergene. Området er kendt for dets storslåede landskaber af tårnhøje bjerge, uendelige skove og kølige bjergstrømme. Ved 3.482 meters højde når I Sydafrikas højeste bjergkæde, som strækker sig over ca. 1.000 km fra sydvest til nordøst. Tiden bruges på at nyde dette maleriske område på en guidet tur.

 

Indkvartering:                              The Cavern (eller tilsvarende) Inkl. morgenmad

 

For foden af det nordlige Drakensberg og omgivet af tårnhøje bjerge, skove og vandløb ligger et unikt familieresort – The Cavern. Carte familien har ejet resortet i over 60 år og har fra begyndelsen givet gæster mindeværdige ferier – og ikke blot et ophold på et godt hotel. På The Cavern sætter man pris på, at det er mennesker, der er med til at give en oplevelsesrig ferie. Mennesker som man kan grine med, dele en drink med eller deltage i de mange sjove aktiviteter. Her dannes der venskaber, og besøgende kommer igen og igen – dermed opstod sloganet af hotellets gæster i 1958: ”The resort of many happy returns” – Resortet med mange glædelige  tilbagekomster.

 

Dag 11-12: Lesotho (420 km)


I dag krydser I grænsen til Lesothos kongerige, som er den sydligst beliggende indlandsstat i verden. Et land der er rig på naturlig skønhed, flora, fauna og kulturel arv. Malealea er beliggende i den fjerne del af det vestlige Lesotho, som er fuldstændig betagende i sin skønhed. Her har I chancen for at opleve det traditionelle Basotho folk, som er en nation med stolte traditioner, overbevisninger og skikke. Men et besøg til Lesotho er ikke komplet uden en tur på hesteryg, og dette får I mulighed for på en ridetur, hvor det tydeligt ses, hvordan ponyerne klarer de smalle stier bedre end en firehjulstrækker.

                         

Indkvartering:                              The Cavern & Malealea Lodge (eller tilsvarende) Inkl. morgenmad

                                                         

På Malealea Lodge vil I ikke høre trafik, I vil høre sang. I vil høre fugle, der  vågner tidligt og cikader, der går sent i seng. I vil høre klangen fra klokker fastgjort til halsen af græssende får. I vil se store, endeløse bakker, aloe planter så høje som jer selv og den rødbrune glød, der skinner over bjergene, mens solen glider ned bag dem. I vil smage det rige, autentiske basotho køkken og dufte de søde, røgfyldt bål, der brænder hver nat. Snart vil I føle magien.

 

Dag 13: Cradock, Sydafrika (415 km)


 I forlader det smukke Lesotho og kører mod den historiske by Cradock, som er kendt for stjerneklare nætter og traditionel Karoo gæstfrihed. Grundlagt i 1814 som en højborg, er denne by nu et vigtigt centrum indenfor kælvning, mejeri og frugtlandbrug. Cradock er et sted, hvor mange litterære legender er opvokset og den oprindelige del af byen er prydet med de fineste, gamle bygninger.

                               

Indkvartering:                              Die Tuishuise (eller tilsvarende) nkl. morgenmad

 

Die Tuishuise er ideelt beliggende langs Market Street, Cradock i Sydafrika. Hotellet består af 30 smukt restaurerede hytter i karoo stil. Disse unikke karoo hygger er blevet restaureret for at genskabe deres tidligere pragt fra 1840’erne. Gæster får en sjælden mulighed for at undslippe nutiden og nyde de historiske, rige omgivelser samt personlig service og faciliteter, som kræves af kræsne rejsende.

 

Dag 14: Addo Elephant National Park (300 km)


Addo Elephant Nationalpark tilbyder et unikt dyrelivsreservat, som er kendt for Addo elefanten samt den resterende bestand af billearten ’flightless dung beetle’. I tilbringer eftermiddagen på en safari i en af turbilerne, hvor I leder efter elefanter, sorte næsehorn, løver, bøfler og leoparder. Det er muligt at opgradere safarien til en åben safaribil mod ekstra betaling. Om aftenen er det muligt at se de nataktive dyr ved det oplyste vandhul.

  

Indkvartering:                              Addo Elephant Rest Camp (eller tilsvarende) Inkl. morgenmad

 

Parkens populære camp tilbyder en bred vifte af indkvarteringsmuligheder, der passer til en hver smag. Stedets vandhul er oplyst om aftenen, hvilket giver tætte møder med dyrelivet, som kommer for at slukke tørsten. Aftenenerne er præget af løvebrøl. Værelser ligger i tæt gåafstand til restaurant og swimmingpool.

 

Dag 15-16: Tsitsikamma, Sydafrika (240 km)


Efter morgenmaden rejser I videre til en region fyldt med blændende skønhed langs den sydafrikanske kystlinje, også kendt som ’The Garden Route’. Her tilbringer I to nætter i Storms River Village ved hjertet af Tsitsikamma Forest. I skal på en afslappende gåtur langs en af de korte stier, hvilket giver mulighed for at udforske den kystnære bush og stenfyldte strandbred. Der er også mulighed for at springe ud over Bloukrans River i verdens højeste bungee jump på 200 meter.

                                       

Indkvartering:                              Tsitsikamma Village Inn (eller tilsvarende) Inkl. morgenmad

 

Her kan I glæde jer til lækre måltider, god vin og lokal fadøl fra et af hotellets tre spisesteder: De Oude Martha Restaurant, Hunters Pub og Cafe Bacchus. Tag en tur tilbage i tiden med Elvis og Marilyn Monroe på Marilyn’s 60’s Doiner. Stedets mikro bryggeri er et must for enhver øl-elsker. Kom og slap af – velkommen til Village life!

 

Dag 17: Oudsthoorn, Sydafrika (280 km)


Efter et besøg til ’The Heads’ i Knysna, rejser I over Outeniqua bjergene og videre til ’Little Karoo’ og til byen Oudtshoorn, der er kendt som verdens strudsehovedstad. Her tager I en tur til de berømte Cango Caves med de imponerende og gamle stalagmitter og stalaktitter.

                                                         

Indkvartering:                              Turnberry Boutique Hotel (eller tilsvarende) Inkl. morgenmad

 

Dette firstjernede boutique hotel er beliggende i hjertet af den maleriske Klei Karoo by Oudtshoorn. En varm velkomst venter besøgende på dette ’lille Skotland’. Slap af i jeres komfortable velindrettede værelser. Restauranten serverer en unik sydafrikansk braaioplevelse for grupper på 10+ gæster. Gæster samles rundt om ilden mens der lyttes, danses og synges til Boere Musik. Der laves Braais Boerewors, Karoo lam, citronkylling og kebab på en grill efterfulgt  af Malva budding og is. En kulturel oplevelse, man ikke må gå glip af.

 

Dag 18-19: Cape Town, Sydafrika (450 km)


På vejen til Cape Town besøger I den nydelige og charmerende by Stellenbosch, hvor I har en vinsmagning og en rundvisning i vinkælderen. Eftermiddagen er til fri disposition, hvor I kan nyde en drink til solnedgangen på en af de mange strande eller give jer hen til Cape Towns mange shoppingmuligheder ved V&A Waterfront. Dagen efter skal I udforske de mange attraktioner som ’The Mother City’ har at tilbyde på Cape Point turen.

                                                         

Indkvartering:                              The Townhouse Hotel (eller tilsvarende) Inkl. morgenmad

 

Townhouse Hotel ligger i hjertet af Sydafrikas moderby Cape Town. Hotellet tilbyder lækker luksus og ’nede på jorden’ gæstfrihed sammen med en intim firestjernet hoteloplevelse. De smukt designede og nyrenoverede værelser tilbyder det bedste af moderne bekvemmeligheder. Bevarelse tages meget alvorligt her og uddannelse af personale, indførelse af energi- og          vandspareanlæg samt affaldssorterings—og genbrugsprogrammer er nogle af de mange områder Townhouse Hotel bidrager med til en renere, mere sikker og bæredygtig planet.

 

Dag 20: Cape Town – Transfer til lufthavnen


Brug den sidste dag på egen hånd, hvor I kan køre i svævebane op til Cape Towns berømte Taffelbjerg eller nyd en sidste udsigt over ’Kap det gode håb’ inden I om aftenen bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvor I skal med jeres fly hjem mod Danmark. Med i bagagen har I vidunderlige minder om en uforglemmelig rejse i Sydafrika. En rejse, I aldrig glemmer.

 

Mulige tilkøbsaktiviteter i Cape Town:

Herunder ses en liste over de mest populære aktiviteter i Cape Town. Vi anbefaler at booke på forhånd. Alle aktiviteter er afhængige af tilgængeligheden og på nogle udflugter kræves der et minimum antal deltagere for at kunne gennemføre turen. Nogle udflugter tilbydes kun i bestemte perioder eller bestemte dage på ugen. Venligst kontakt os, såfremt I ønsker at booke en af nedenstående turer.

 


 • Full Day Cape Winelands Tour

 • Winelands with Bicycles

 • Cape Town City Cycle Tour

 • Township Tour

 • Shark Cage Diving i Gansbaai

 • Whale Route Tour

 • Give Back Cultural Field Trip


Dag 21: Hjemkomst


I lander i Danmark i henhold til jeres flyselskab.

Velkommen hjem.

 

Rundrejse i Sydafrika, Lesotho & Swaziland


Vaccinationer
Gul feber:            Ikke obligatorisk
Hepatitis A:        Kontakt venligst egen læge
Malaria:              Kontakt venligst egen læge
Andet:                 Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:                Anbefales for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:   Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

 

Visum
Sydafrika:                                  1 x VISA påkrævet. Anskaffe ved ankomst i lufthavn og er gratis

Lesotho:                                     1 x VISA påkrævet. Kan købes ved grænsen

Swaziland                                   1 x VISA påkrævet. Kan købes ved grænsen

 

Transport          
Firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra
Aalborg / Billund / København

                                                                                                                     

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.

 

Bemærk
Der gælder særlige regler for børn under 18 år, der rejser ind i Sydafrika, hvis barnet ikke rejser med begge sine forældre. Barnet skal medbringe fødselsattest, hvoraf både barnets navn og begge forældres navne fremgår. Rejser barnet med én eller helt uden forældre kræves der samtykke fra denne/disse. Vi anbefaler, at der medbringes fødselsattester på dansk og engelsk ligesom samtykkeerklæringen også bør være på engelsk.

 

Rundrejse i Sydafrika, Lesotho & Swaziland


fra39.775,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 39.775 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 

 • Fly t/r Aalborg / Johannesburg - Cape Town/ Aalborg
 • Måltider som anført i rejseprogram
 • Erfaren engelsktalende chauffør / guide
 • Indgangsgebyr til diverse parker, kulturelle steder og beskyttede områder i henhold til program
 • Alle indkvarteringer
 • Alle skatter og afgifter
 

Landearrangement:

 • Johannesburg
 • Kruger Nationalpark
 • Swaziland
 • Zululand
 • Drakensbjergene
 • Lesotho
 • Cradock
 • Addo Elephant Nationalpark
 • Tsitsikamma
 • Oudtshoorn
 • Stellenbosch
 • Cape Town

 

Andet:

Mod tillæg i prisen kan denne rejse kombineres med strandferie på eksempelvis Seychellerne

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Personlige udgifter til kommunikationsgebyr, ekstra bagage etc.
 • Måltider som ikke er beskrevet i rejseplan
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge til hotelpersonale og portere
 • Drikkepenge til chauffør / guide
 • Gebyr til fremskaffelse af bortkomne kufferter og bagage
 • Visa
 • Vaccinationer
 • Andet som ikke er nævnt specifikt i rejseprogrammet

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha