Find din rejse til Afrika her:

 

Rundrejse i det centrale Madagaskar


21 dage
Med engelsktalende guideAutentiske Madagaskar


Denne rejse bringer dig helt tæt på Madagaskars fascinerede dyreliv og giver dig et spændende indblik i det madagaskiske folk og deres kultur. Rejsen begynder i landets pulserende hovedstad Antananarivo. Herefter går turen gennem højlandet til Andasibe regionen. Her besøges Andasibe-Mantadia Nationalpark og Valkona Lemur Island for at opleve de fantastiske lemurer og de spektakulære landskaber. Herefter går rejsen videre til Morondava, hvor I skal besøge Kirindy Reservatet der byder på et fantastisk særpræget dyreliv med kamæleoner, lemurer og mange forskellige fuglearter. Rejsen byder ligeledes på spændende møder med den lokale befolkning.  Der overnattes i en lokal Vozama landsby og I besøger traditionelle værksteder. Programmet byder på flere spændende vandreture i Madagaskars skønne natur. Der skal blandt andet vandres i Isalo National Park som er kendt for sine smukke klippeformationer. Rejsen er ideel for den nysgerrige og aktive rejsende og indeholder mange af Madagaskars største seværdigheder.

 

Rundrejse i det centrale Madagaskar


Dag 1: Afrejse


Du rejser fra Danmark mod Antananarivo


Dag 2: Ankomst i Antananarivo


Manao Ahoana! Velkommen til Madagaskar. Ved ankomst i lufthavnen i Antananarivo bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team i byen, som vil sørge for transfer til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition.


 

Indkvartering:                     Residence Lapasoa inkl. morgenmad


Dette charmerende hotel består af en gammel traditionel bygning fra det 19. århundrede og ligger placeret i bydelen Isoraka. Bygningen er fuldt restaureret og tilbyder 11 værelser med alle moderne bekvemmeligheder kombineret med de dyrebare skove og Det Indiske Ocean. Her er atmosfære og personlighed – velkommen til Madagaskar.


Dag 3: Antananarivo – Andasibe (135 km. ca. 3 timers kørsel)


Efter en god nats søvn og morgenmad skal du på en kort byrundtur i Antananarivo. I Tana, som hovedstaden ofte bliver omtalt, finder du alt hvad hjertet begærer af shopping, restauranter, historie og dagsture. Byens centrum er trafikeret og byder på oplevelser ud over det sædvanlige. Tana har været hjemsted for madagaskisk magt og herredømme i tre århundreder, og byder på såvel en interessant historie og en kultur som er værd at tage på opdagelse i. Måske byder turen også på nogle uventede vildtlivs oplevelser.


 

Efter byrundturen kører din chauffør dig mod Andasibe gennem den østlige del af landets betagende landskaber. Denne del af rejsen bringer dig til den fugtige del af Madagaskar, hvor du vil opleve mange skove og søer.


Du ankommer til dit hotel, hvor du kan slappe af eller tage på opdagelse i området.


 

Indkvartering:                     Sahatandra River Hotel inkl. morgenmad


 

Som navnet på dette hotel hentyder til, er det omringet af en smuk flod kaldet Shatandra. Hotellet består af både komfortable bungalows og budgetværelser og er med sin fantastiske flodudsigt en perle af østkysten. Hotellet byder dig velkommen i disse majestætiske og rolige omgivelser, der giver mulighed for at fordybe sig i den omgivende natur.


Dag 4: Andasibe-Mantadia Nationalpark


Efter morgenmaden skal du besøge Andasibe-Mantadia Nationalpark, der med sine 154 km2 omfatter to særskilte områder: den lille ’Réserve Spéciale d’Analamazaotra (populært kendt af det gamle franske navn på den nærliggende by og togstation, Périnet) i syd ved Andasibe landsby; og den meget større Parc National de Mantadia i nord. Begge dele tilhører den samme fugtige skov, men pga. menneskelige aktiviteter er parken nu opdelt i to. Parken blev oprettet i 1989. Grundet parkens nærhed til hovestaden og de gode vejtilstande hele året rundt vælger næsten alle besøgende på Madagasker at komme her for at følge indri-kaldet, som kommer fra indri lemuren, der er den absolutte stjerne her i parken. Ud over indri lemuren er her en ekstraordinær mangfoldighed af dyr: faktisk 15 forskellige pattedyrsater og mere end 100 forskellige slags fugle og 50 krybdyrarter.


Om eftermiddagen skal du besøge Vakona lemur Island, som er et lille reservat, der beskytter et lille antal habituerede lemurer. Her er fire arter at se: bambus lemur, den sort-hvide lemur, den brune lemur og sifaka lemurer.


Indkvartering:                     Sahatandra River Hotel inkl. morgenmad


 

Dag 5: Andasibe


Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter du skal besøge Andasibes specielle reservat. Her vil du opleve mange forskellige lemur-arter som f.eks. indri, som i øvrigt er den største lemur på øen, den grå bambus lemur, den brune lemur såvel som forskellige fugle. Reservatet består ligeledes af en bred vifte af orkideer, hængebroer og endemiske dyr som kamæleoner og tenrek. Om eftermiddagen skal du besøge Andasibe by, en typisk Bezanozano by, som er en af de tidligste madagaskiske etniske grupper. Det korte visit i byen hjælper med at skabe kontakt til de lokale indbyggere, så du kan få et indblik i hvordan de lever og hvad de spiser.


 

Indkvartering:                     Sahatandra River Hotel inkl. morgenmad


 

Dag 6: Andasibe – Antananarivo


Nyd en afslappet morgenmad på hotellet, hvorefter du bliver kørt tilbage til Antananarivo.


Indkvartering:                    Au Bois Vert Lodge inkl. morgenmad


Au Bois Vert Loge ligger placeret fem km. fra den internationale lufthavn, men er ikke udsat for støj. Hotellet er bygget i træ i en tre hektar stor park. Her kan du svømme i poolen og nyde omgivelserne. På restauranten kan du smage grillet zebu kød, fisk, skaldyr og kogte retter tilberedt på bål.


 

Dag 7: Antananarivo - Morondava


Meget tidligt denne morgen bliver du kørt til lufthavnen for dit fly videre til Morondava. Ved ankomst bliver du mødt af en repræsentant fra vores team, der kører dig til dit hotel. Efter check-in skal du på kanotur gennem mangroveskov indtil du ankommer til Betania Village, som er en kystby i det vestlige Madagaskar syd for Mondava og med en befolkning bestående af omkring 1000 vezo fiskermænd.


Indkvartering:                    Chez Maggie inkl. morgenmad


Chesz Maggie er en lille intim ejendom beliggende i en dejlig have. Morondava er ligeledes en venlig, sikker og afslappet kystby på Madagaskars vestkyst. Med et venligt personale kan hotellet være stolt af sin omhyggelige sans for detaljer og service. Chez Maggie ligger på stranden på Nosy Kely, hvor udtrykket ’Mora Mora’ (langsomt, langsomt) lever i bedste velgående. Du kan glæde dig til en afslappet ’hjemmebase’, hvor du kan udforske vidderne i Menabe  regionen.


 

Dag 8: Morondava – Kirindy Reservat - Morondava


I dag skal du på heldagsudflugt til Kirindy reservatet, som består af tør skov der dækker ca. 10.000 ha. Du har mulighed for at se seks forskellige lemur- arter, heriblandt den tyk-halede lemur og den lillebitte Microcebus Myozinus, der siges at være verdens mindste pattedyr. Her findes ligeledes 45 forskellige fuglearter og 32 slags reptiler, inklusiv den sjældne madagaskiske fladhalede skildpadde, sideneck skildpadden, Madagaskars eneste ferskvands skildpadde samt et væld af forskellige kamæleoner. På vejen tilbage til Morondava har du et stop, hvor du kan beundre skønheden af den berømte og smukke Baobab Avenue, som er en allé med baobabtræer på begge sider.


 

Indkvartering:                    Chez Maggie inkl. morgenmad


 

Dag 9:  Morondava – Miandrivazo


Efter morgenmaden kører du til Miandrivazo gennem Betsirirys tørre savanne plateau. Du spotter efter fugle undervejs.


Indkvartering:                    Princesse Tsiribihina inkl. morgenmad


Hotel Princess Tsiribihina åbnede i 2012 og er et af de absolut bedste steder at bo, når man er i Miandrivazo. Værelserne er smukt malede, rummelige og med fantastiske badeværelser. Beliggenheden udnytter byens fine flodbredde med flot udsigt, og der følger ligeledes en anstændig restaurant og swimmingpool med.


 

Dag 10: Miandrivazo – Antsirabe  (230 km., - ca. 5 timers kørsel)


Du spiser morgenmad, hvorefter dit Madagaskar-eventyr tager dig videre til Antsirabe gennem landskab bestående primært af bjerge og betagende risterrasser.


 

Indkvartering:                    Couleur Cafe inkl. morgenmad


 

Coleur Café er et smukt boutique Hotel gemt væk i en stille oase i Antsirabe, blot 500 meter fra det travle centrum og langs den berømte RN7 hovedvej. Hotellet tilbyder dejlige hytter bygget af mursten, fliser og træ. Værelserne har højt til loftet og er lyse og luftige, og ligger desuden i nærheden af farverige haver. Velkommen til et charmerende ’hjem, væk fra dit eget hjem’, hvor komfort og afslapning er på dagsordenen.


 

Dag 11: Antsirabe – Ranomafana (240 km., - ca. 5 timers kørsel)


Denne morgen skal du en kort tur til Antsirabe by. Her skal du besøge værksteder, hvor der bliver produceret miniature ting lavet af genbrugsmaterialer. Du skal ligeledes opleve Andraikiba kratersø inden du kører til Ranomafana – en nationalpark der består af regnskov, hvor flere forskellige lemurarter, kamæleoner og frøer har hjemme. Du gør holdt i Ambositra, hvor er er indlagt besøg til de berømte Zafimaniry træværksteder. Efter check in på hotellet, skal du om aftenen på guidet vandretur i mørket langs vejen for forhåbentligt at kunne spotte de nataktive dyrearter. Med lidt held vil du se muse-lemurer, kamæleoner, frøer og andre dyr.


 

Indkvartering:                   Centrest Hotel inkl. morgenmad


 

Centrest Hotel er et meget flot hotel med dejlige bungalows i Ranomafana Nationalpark. Denne lodge ligger placeret på kanten af Ranomafana med byen på den ene side og udsigt ud over bjergene og regnskoven i parken på den anden. Udover besøg i nationalparken kan du også besøge de botaniske haver i Kelilalina og Mahakahy Tsaratango.


 

Dag 12: Ranomafana


Spis morgenmad hvorefter du bliver hentet og kørt til den 40.000 ha. store Ranomafana Nationalpark med sine lemurer, kamæleoner, edderkopper, frøer og forskellige arter af orkideer såvel som andre medicinske planter. Vi skal ikke længere tilbage end 1986, som er året hvor den gyldne bambus lemur forførste gang blev opdaget her. I øvrigt kan man i denne park finde over 100 forskellige slags fugle. Du skal på en 3-4 timer lang vandretur, der primært foregår på stier. Stierne kan ind imellem være lidt stejle og går op og ned. Ind imellem forlader du stierne for at vandre ind i skoven og spotte efter lemurer. Vandringen kan være lidt anstrengende, og vi anbefaler at man er i moderat form.


 

Indkvartering:                   Centrest Hotel inkl. morgenmad


 

Dag 13: Ranomafana – Fianarantsoa (85 km. – ca. 1,5. timers kørsel)


Formiddagen er til fri disposition.


 

Efter frokost kører du til Fianarantsoa – hovedstaden for Betsileo-stammen. Herefter går turen til en typisk Vozama landsby, hvor du vil blive bekendte med børn fra et lokalt projekt. Du overnatter i et gæstehus.


 

Indkvartering:                              Vozama Guesthouse  inkl. morgenmad


 

Dag 14: Finanarantsoa – Ambalavao – Ranohira (295 km. – ca. 8 timers kørsel)


I dag fortsætter turen til Ranohira med stop undervejs i Ambalavao – det kommercielle centrum for den sydlige Betsileo region, og verdenskendt for sine indbyggere, kunst og håndværk. Du besøger Antemoro Paper fabrik, som fremstiller delikat, håndlavet, blomsterdekoreret papir lavet af fibre fra træet kaldet Avoha. Her efter fortsætter du mod syd til du når til Anja Park. Her skal du på en to timers vandring på små humplede stier, hvor du vil se familier af ringhalede lemurer i deres naturlige miljø. Senere kører du til Ranohira gennem Horombe savanne plateau.


 

Indvkartering:                      Isalo Ranch inkl. morgenmad


 

Isalo Ranch er et madagaskisk-tysk hotel beliggende 5 km. syd for Ranohira, indgangen til Isalo Nationalpark. Hotellets gæster kan nyde godt af panorama udsigten over savannen og Isalo massivet med de enorme sandstensklipper. Hotellet består af 20 komfortable bungalows, som ligger spredte i den store have med swimmingpool. 


 

Dag 15: Ranohira


Denne morgen skal du trekke i Isalo Nationalpark. Trekket tager 3-5 timer på humplede stier for at opdage Isalos massiver, de ruinlignende sandsten, kløfterne og den endemiske flora og fauna. Måske har du lyst til at tage en svømmetur i de naturlige swimmingpools – kreeret af Moder Natur. Du bliver kørt tilbage til dit hotel om eftermiddagen, hvor du kan slappe af og friske dig op inden middag.


 

Indkvartering:                     Isalo Ranch inkl. morgenmad


 

Dag 16: Ranohira – Tulear – Ifaty (270 km. – ca. 5 timers kørsel)


Du spiser morgenmad, hvorefter din chauffør kører dig til Tuléar. Landskabet består hovedsageligt af høj bush, tyk skov og nogle stolt-dekorerede Mahafaly gravsteder. Efter en kort køretur til Tuléar, bliver du kørt til Ifaty, hvor du bliver  indkvarteret på et hyggeligt seaside resort, der er beskyttet af koralrev. På vejen dertil gør du holdt i Reniala reservatet for at opleve de forskellige og fascinerende baobab træer, nåleskov og fuglelivet. Egentlig er Ifaty ikke det mest populære turistmål. Populariteten af dette område skyldes bl.a. stedets beliggenhed tæt på Tuléar. Strandende her kan virke ret fattige i forhold til andre muligheder: stenede og til tider meget lavvandet det meste af dagen og med tangbund fremfor sandbund. Ikke desto mindre er her virkelig gode snorklemuligheder og udkig til hvaler, der ind imellem nysgerrigt kommer forbi for at hilse på.


 

Indkvartering:                    Hotel La Mira inkl. morgenmad


 

Nyd dit måltid under de stråtækte parasoller med lyden af havet som baggrundsmusik. Forkæl dig selv med unikke oplevelser og et uforglemmeligt ophold i det sydlige Madagaskar. La Mira er en oase af fred og ro for et ophold, der kombinerer både komfort og velvære, og for dig der værdsætter det storslåede og autentiske landskab midt i et roligt sted.


 

Dag 17-18: Ifaty


Du tilbringer to hele dage ved stranden. Her er mulighed for dykning, snorkling, fiskeri eller hvad I nu har lyst til. Nyd lokallivet og den dejlige afslappede atmosfære. Du kan eventuelt gå på opdagelse i de små fiskerbyer.


 

Indkvartering:                   Hotel La Mira inkl. morgenmad


 

Dag 19: Ifaty – Tulear – Antananarivo


Du bliver kørt til Tulear Airport for dit fly tilbage til Antananarivo. Ved ankomst i lufthavnen bliver du modtaget af vores repræsentant, som kører dig til dit hotel i byen.


 

Indkvartering:                  Residence Lapasoa inkl. morgenmad


 

Dag 20: Antananarivo


I dag skal du på udflugt til Ambohimanga Royal Palace (ca. 20 km. fra byen). Her skal du dykke ned i historien om Madagaskar og dets monarki.


 

Indkvartering:                    Recdence Lapasoa inkl. morgenmad


 

Dag 21: Hjemrejse


Spis en afslappet morgenmad hvor efter der er transfer til lufthavnen. Det er tid til at tage afsked med Madgaskar og alle lemurerne. Du tager flyet hjem, og med i bagagen har du uforglemmelig minder om en vidunderlig rundrejse på øen. En rejse, du aldrig glemmer.


 

 

 

Rundrejse i det centrale Madagaskar


Vaccinationer
Gul feber:             Kontakt venligst egen læge
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:              Anbefales for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom

Afbestillingsforsikring:     Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan søges ved Madagaskars ambassade eller ved ankomst til Madagaskar (EUR 35).

 

Ansøgning om VISA er på eget ansvar og skal søges i god tid inden afrejse, hvis du vælger at søge hjemmefra. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig VISA til det pågældende land, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Rundrejse i det centrale Madagaskar


fra25.300,-

 

 

 

 

Pris

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra DKK 25.300

 

Inkluderet i prisen

 • Flyt tur / retur på økonomiklasse
 • Alle indkvarteringer i henhold til program
 • Transfer
 • Bil inkl. lokal engelsktalende chauffør / guide
 • Måltider i henhold til program
 • Udflugter i henhold til program inkl. guider
 • Alle relevante parkgebyrer
 • Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Visum (EUR 35 for ophold op til 30 dage)
 • Måltider som ikke er nævnt i program
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Personlige udgifter til shopping og lignende
 • Forsikringer
 • Andet som ikke er nævnt specificeret i program

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot