Find din rejse til Afrika her:

 

Rundrejse i det nordlige Madagaskar


17 Dage
Inkl. engelsktalende guideHvis du føler dig ude af stand til at beslutte mellem en opdagelsesrejse og en 'spænd støvlerne og gå din egen vej' slags tur, vil du elske at rejse i det nordlige Madagaskar. Aktivitets junkies vil blive forkælet med alle mulige slags valg lige fra  dykning til kitesurfing, mens enhver rejsende kan velsigne sig i regionens forskellige landskaber.

Ifaty er den pefekte stranddestination for dig, der ønsker et langt mindre turistmål end. f.eks. det populære Nosy Be. Snorkeling er fantastisk her og ind imellem kommer hvalerne forbi, når der er sæson for det.

Den nordlige del af fastlandet består af tørre sletter og er frynset med frodige ylang-ylangplantager, og parker med både mærkelige geologiske formationer og regnskov. På vandringer gennem de rolige skove, vil man ofte kunne se et væld af væsener fra verdens mindste kamæleoner, lemurer, frøer, sommerfugle og mange andre dyrearter. Madagaskars imponerende udvalg af dyreliv og unik flora og fauna gør absolut øen et besøg værd.

 

 

Rundrejse i det nordlige Madagaskar


Dag 1: Ankomst i Antananarivo


Manao Ahoana! Velkommen til Madagaskar. Ved ankomst i lufthavnen i Antananarivo bliver I modtaget af en repræsentant fra vores team i byen,som vil sørge for transfer til jeres hotel.


Indkvartering: Hotel Belvedere  inkl. morgenmad


Dag 2: Antananarivo


Efter en god nats søvn og morgenmad skal I på en kort byrundtur i Antananarivo. I Tana, som hovedstaden ofte bliver omtalt som, finder I alt hvad hjertet begærer af shopping, restauranter, historie og dagsture. Byens centrum er trafikeret og byder på oplevelser ud over det sædvanlige. Tana har været hjemsted for madagaskisk magt og herredømme i tre århundreder, og byder på såvel en interessant historie og en kultur, som er værd at tage på opdagelse i. Måske byder turen også på nogle uventede vildtlivs oplevelser. Efter byrundturen kører jeres chauffør jer mod Andasibe gennem den østlige del af landets betagende landskaber. Denne del af rejsen bringer dig til den fugtige del af Madagaskar, hvor du vil opleve mange skove og søer. I ankommer til jeres hotel, hvor hvor I kan slappe af eller tage på opdagelse i området.


Indkvartering: Grace Lodge inkl. morgenmad.

 

Dag 3: Antananarivo - Mantadia Nationalpark (135 km. - 3 timer)


Efter morgenmaden skal I besøge Andasibe-Mantadia Nationalpark, der med sine 154 km2 omfatter to særskilte områder: den lille ’Réserve Spéciale d’Analamazaotra (populært kendt af det gamle franske navn på den nærliggende by og togstation, Périnet) i syd ved Andasibe landsby; og den meget større Parc National de Mantadia i nord. Begge dele tilhører den samme fugtige skov, men pga. menneskelige aktiviteter er parken nu opdelt i to. Parken blev oprettet i 1989. Grundet parkens nærhed til hovestaden og de gode vejtilstande hele året rundt vælger næsten alle besøgende på Madagaskar at komme her for at følge indrikaldet, der stammer fra indri lemuren, som er den absolutte stjerne her i parken. Ud over indri lemuren er her en ekstraordinær mangfoldighed af dyr: Faktisk 15 forskellige pattedyrsater og mere end 100 forskellige slags fugle og 50 krybdyrarter.


Om eftermiddagen skal I besøge Vakona Lemur Island, som er et lille reservat, der beskytter et lille antal habituerede lemurer. Her er fire arter at se: bambus lemur, den sort-hvide lemur, den brune lemur og sifaka lemurer.


Indkvartering: Grace Lodge  inkl. morgenmad.


Dag 4: Andasibe NationalparkMorgenen starter med en tre timer lang gåtur. I skal med den lokale parkguide gennem det evigt-grønne skovområde i Analamazaotra parken gennem sporet kaldet Indri 2. Terrænet er hovedsageligt flat, men en smule stigende til at starte med. Med lidt held kan I opleve to af de i alt 63 familier af den største lemurart, nemlig Indri lemuren. I parken er det også muligt at se forskellige fuglearter, krybdyr (hvis det ikke er for koldt) og andre lemurarter (blandt andet sifaka lemuren, den brune lemur og bambuslemuren). Efter besøg i nationalparken går turen tilbage til Antananarivo hvor I tjekker ind på jeres hotel.

Indkvartering: Au Bois Vert Lodge inkl. morgenmad.


Dag 5: Antananarivo - Ankarafantsika (400 km. - ca. 8 timer)


 

I får en tidlig start på dagen, og efter morgenmaden bliver i hentet af jeres chauffør. Dagen byder på en flot køretur igennem Madagaskars skiftende landskaber. Målet er Ankarafantsika Nationalpark i det nordvestlige Madagaskar. I ankommer til Ankarafantsika sidst på eftermiddagen og tjekker ind på jeres lodge.


Indkvartering: Blue Vanga Lodge inkl. morgenmad.


Dag 6: Ankarafantsika Nationalpark


Efter morgenmaden skal I på besøg i Ankarafantsika Nationalpark for at opleve lemurer og andre dyr i det tørre tropiske skov-og savanne landskab. Parken, som dækker et samlet areal på 135.000 hektar, er hjemsted for mange af Madagaskars endemiske dyr og planter. Der er mere end 800 træarter i området, og nationalparken er hjemsted for 8 lemur-arter, 44 slags firben samt en række arter frøer og tudser. Foruden den rige flora og fauna så byder parken også på flotte klippeformationer og den idylliske sø Lake Ravelobe.


Indkvartering: Blue Vanga Lodge inkl. morgenmad.

 

Dag 7: Ankarafantsika - Mujanga - Antananarivo


 

Efter morgenmaden tager I på bådtur på Lake Ravelope, hvor I kan opleve krokodiller og iagtage det rige fugleliv på søen. Ifølge folketroen anses søen og nilkrokodillerne der lever her som hellige. Søens rige fugleliv omfatter blandandre madagaskisk fiskeørn, fiskehejre, Ibis m.fl. Efter sejlturen kører I ca. 125 kilometer til Majunga Lufthavn og tager et indendrigsfly tilbage til Antananarivo. I ankommer i Antananarivo sidst på eftermiddagen, hvor jeres chauffør venter for at køre jer til jeres hotel.


Indkvartering: Belvedere hotel inkl. morgenmad.


Dag 8: Antananarivo - Antsirabe (170 km. - 4 timer)


 

I spiser morgenmad, hvorefter i bliver hentet af jeres guide. Jeres Madagaskar-eventyr tager jer videre til Antsirabe gennem landskab bestående primært af bjerge og betagende risterrasser. I ankommer til Antsirabe omkring middag, hvor I tager på en kort byrundtur. I skal blandt andet besøge værksteder, hvor der bliver produceret miniature-ting lavet af genbrugsmaterialer. Herefter tjekker I ind på jeres hotel og kan benytte aftenen til hygge og afslapning


Indkvartering: Hotel Vatolahy inkl. morgenmad.


Dag 9: Ansirabe - Ranomafana (240 km. - ca. 5 timer)


 

I spiser morgenmad på hotellet, hvorefter I bliver hentet og kører mod Ramomafana. På vejen gør I et stop ved den smukke Andraikiba Kratersø. Hen på eftermiddagen ankommer I til den 40.000 ha. store Ranomafana Nationalpark hvor U kan opleve lemurer, kamæleoner, edderkopper, frøer og forskellige arter af orkideer såvel som andre medicinske planter. Vi skal ikke længere tilbage end 1986, som er året hvor den gyldne bambus lemur for første gang blev opdaget her. I øvrigt kan man i denne park finde over 100 forskellige slags fugle. I tjekker ind på jeres hotel, og har resten af dagen til fri disposition.


Indkvartering: Hotel Grenat inkl. morgenmad.


Dag 10: Ranomafana Nationalpark


 

spiser morgenmad på hotellet og herefter skal I på en en 3-4 timer lang guided vandretur i Ranomafana Nationalpark. Vandreturen foregår på stier, som ind imellem kan være lidt stejle og går op og ned. Ind imellem forlader I stierne for at vandre ind i skoven og spotte efter lemurer. Vandringen kan være lettere anstrengende, og vi anbefaler at man er i moderat form. Efter vandreturen retunerer I til hotellet til sen frokost og har resten af dagen til afslapning eller udforskning af området omkring hotellet.


Indkvartering: Hotel Grenat inkl. morgenmad.


Dag 11: Ranomafana - Ambalavao (135 km. - ca. 3 timer)


 

Efter morgenmaden kører I mod Ambalavao, og undervejs gør I et stop i Fianarantsoa, hvor I er på en kort byrundtur. Ambalavao er det kommercielle centrum for den sydlige Betsileo region, og verdenskendt for sine indbyggere, kunst og håndværk. I Ambalavao kan I, hvis tiden tillader det, besøge Antemoro Paper fabrik, der fremstiller delikat, håndlavet, blomsterdekoreret papir lavet af fibre fra træet kaldet Avoha. I tjekker ind på jeres hotel og har aftenen til fri disposition.


Indkvartering: Hotel Tsienimparihy inkl. morgenmad


Dag 12: Amalavao - Ranohira (245 km. - 6 timer)


 

Efter morgenmaden bliver I mødt af Jeres chauffør og så går turen mod Ranohira. Undervejs besøger I Anja Park. Her skal I på en to timers vandring på små humplede stier, hvor du vil se familier af ringhalede lemurer i deres naturlige miljø. Herefter kører I til Ranoira gennem Horombe savanne plateau.


Indkvartering: Hotel Isalo Ranch inkl. morgenmad.


Dag 13: Isalo Nationalpark


 

Denne morgen skal I trekke i Isalo Nationalpark. Trekket tager 3-5 timer på humplede stier for at opdage Isalos massiver, de ruinlignende sandsten, kløfterne og den endemiske flora og fauna. Måske har I lyst til at tage en svømmetur i de naturlige swimmingpools – kreeret af Moder Natur. I bliver kørt tilbage til jeres hotel om eftermiddagen, hvor I kan slappe af og friske jer op inden middag.


Indkvartering: Hotel Isalo Ranch inkl. morgenmad.

 

Dag 14: Isalo - Tulear


 

I spiser morgenmad, hvorefter jeres chauffør kører jer til Tuléar. Landskabet består hovedsageligt af høj bush, tyk skov og nogle stoltdekorerede Mahafaly gravsteder. Undervejs besøger I Zombitze National Park for at opleve de forskellige lemur og reptil-arter samt det rige fugleliv. Herefter går turen videre til Tulear og Ifaty. Egentlig er Ifaty ikke det mest populære turistmål. Populariteten af dette område skyldes bl.a. stedets beliggenhed tæt på Tuléar. Efter en kort køretur til Tuléar, bliver I kørt til Ifaty, hvor I bliver indkvarteret på et hyggeligt seaside resort. På vejen dertil kan strandene virke ret fattige i forhold til andre muligheder: stenede og til tider meget lavvandet det meste af dagen og med tangbund fremfor sandbund. Ikke desto mindre er her virkelig gode snorklemuligheder og udkig til hvaler, der ind imellem nysgerrigt kommer forbi for at hilse på.


Indkvartering: Hotel De la Plage inkl. morgenmad.

 

Dag 15: Ifaty


 

De næste dage er fri til afslapning på stranden. Har man lyst, er det muigt at tage et besøg til Reniala reservatet, hvor nogle af d elokale plantearter kan opleves, såsom baobabtræer, blækspruttetræer, jujube træer, kaktusser og andre slags planter


Indkvartering: Hotel De La Plage inkl. morgenmad.

 

Dag 16: Ifaty


 

I tilbringer hele dagen ved stranden. Her er mulighed for dykning, snorkling, fiskeri eller hvad I nu har lyst til. Nyd lokallivet og den dejlige afslappede atmosfære. Du kan eventuelt gå på opdagelse i de små fiskerbyer.


Indkvartering: Hotel De La Plage inkl. morgenmad


Dag 17: Ifaty - Tulear - Antananarivo


 

I bliver kørt til Tulear Airport for jeres fly tilbage til Antananarivo. Ved ankomst i lufthavnen bliver I modtaget af vores repræsentant, som tager jer forbi det lokale marked og videre til jeres hotel i byen I har hotelværrelser til rådighed denne dag, så I kan friske jer op inden  hjemrejsen om aftenen. Efter aftensmaden bliver I afhentet af jeres chauffør og kørt til lunthavnen. Det er tid til at tage afsked med de vidunderlige omgivelser på Madagaskar. Med i bagagen har I fantastiske minder om en dejlig rundrejse. En rejse, I aldrig glemmer.

 

 

 

 

 

 

Rundrejse i det nordlige Madagaskar


 

Vaccinationer
Gul feber:             Kontakt venligst egen læge
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:    Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan søges ved Madagaskars ambassade eller ved ankomst til Madagaskar (EUR 35).

 

Ansøgning om VISA er på eget ansvar, og skal søges i god tid inden afrejse, hvis du vælger at søge hjemmefra. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig VISA til det pågældende land, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Rundrejse i det nordlige Madagaskar


fra24.500,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 24.500 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Indenrigsfly

Alle indkvarteringer

Transfer og transport

Erfaren engelsktalende chauffør / guide

Løn, indkvartering og måltider til guide

Udflugter som beskrevet i rejseplan

Måltider som beskrevet i rejseplan

Relevante parkgebyrer

Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

Personlige udgifter til kommunikationsgebyr og lign.

Måltider som ikke er nævnt i rejseplan

Forsikringer

Drikkepenge

Visa (EUR 35)

Vaccinationer

Andet, som ikke er nævnt specificeret i rejseplan.

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha