Find din rejse til Afrika her:

 

Rundrejse i Sydafrikas regnbuenation


18 dage
Med engelsktalende lokalguide


 

Johannesburg - Capetown - Kruger


&


Victoria Falls


 

Tag på en fantastisk rundrejse i Sydafrika – også kendt som Regnbuenationen. 18 dage med et sammensurium af oplevelser venter, når du lander i lufthavnen i Johannesburg, hvorfra du bliver kørt til dit hotel i byen. Her tilbringer du en afslappende aften inden rejsen fortsætter næste dag.

 

På dag to kan du se frem til en ekstraordinær togrejse, når du stiger ombord på det legendariske Rovos Rail, som byder på gammeldags elegance og luksus i en grad, som ikke er set lignende nogensinde – kort sagt er Rovos Rail verdens mest eksklusive tog. Find dig til rette i togvognen, og glæd dig til 3 dage med ren afslapning og nydelse, mens Sydafrikas betagende landskaber suser forbi vinduet.

 

Du ankommer i Cape Town, hvor en chauffør venter på dig for at køre dig til dig hotel, som er din base i 4 nætter. Du skal på byrundtur i Cape Town og bl.a. opleve Robben Island, hvor bygninger og den høje mur minder om fangernes byggerier i løbet af 1960’erne. Din guide, som er med på turen, er faktisk tidligere politisk fange på øen og kan derfor med stor kendskab berette om stedets 500 år gamle historie. Et af højdepunkterne bliver fremvisningen af Nelson Mandelas celle.

 

Senere venter Table Mountain, der ligger som en kæmpe beskyttende mur rundt om Sydafrika. Navnet kommer sig af, at bjerget er helt fladt på toppen – når der er skydække siger de lokale, at bjerget har ’fået dug på’. Tag svævebanen op til toppen og bliv overvældet over det smukke udsyn og skyerne, der omringer dig.

 

Denne rundrejse byder ligeledes på en ’Winelands Tour’, hvor Sydafrikas herlige drue er i fokus. Glæd dig til vinsmagning, smuk natur, spændende historie og et indblik i vinfremstilling fra drue til bæger.

 

Sidste del af turen afsluttes med en fantastisk safari i åben jeep i den berømte Kruger Nationalpark, hvor du kan se frem til en oplevelse uden lige. Dyrelivet- og fuglelivet her er enestående og området er ligeledes kendt for sine foranderlige afrikanske landskaber. Ud over safari har du mulighed for en runde golf på lodgens 9 hullers Gary Player designede golfbane.

 

Som prikken over i’et slutter du rejsen af ved Victoria Falls, hvor du skal på rundtur ved de forskellige udsigtspunkter for at opleve det legendariske ’Afrika ikon’. Vandfaldets buldren og regnbuerne danner en perfekt afslutning på en oplevelsesrig rundrejse i det sydlige Afrika.

 

Bemærk: Dette er et eksempel på en skræddersyet rejse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have andre ønsker til en rejse i Sydafrika.

 

Rundrejse i Sydafrikas regnbuenation


Dag 1: Ankomst i Johannesburg


Ved ankomst til Johannesburg om aftenen bliver du modtaget i lufthavnen af en repræsentant fra vores team i byen, som kører dig til dit hotel. Resten af aftenen er til fri disposition.

 

Indkvartering:    Southern Sun Pretoria inkl. Full English Breakfast

 

Med sin sofistikerede og elegante stil ligger Southern Sun Pretoria smukt placeret i den nordlige del af Gauteng provinsen. Grundet hotellets unikke lokation, findes der en lang række aktiviteter i det omkringliggende område. Bl.a. kan nævnes: Pretoria Botanical Gardens, National Zoological Gardens, State Theatre, Wonderboom Nature Reserve, Voortrekker Monument, Transvaal Museum, for blot at nævne nogle.

De stilfulde værelser indeholder faciliteter til te og kaffe, Wi-Fi, elektronisk sikkerhedsboks, aircondition og hårtørrer.

 

Dag 2: Rovos Rail


Spis morgenmad på hotellet. Her efter bliver du afhentet på hotellet og kørt til togstationen i Pretoria, for din unikke og meget populære tur med Rovos Rail mod Cape Town. Turen har en varighed på 3 dage/2 nætter, og strækker sig over ca. 1.600 km.

 

Indkvartering:                              Rovos Rail inkl. Helpension*

 

*Helpension: Morgenmad, frokost, middag

 

På turen er der inkluderet:

- Alle måltider

- Alle drikkevarer

- 24-timers roomservice

- Bar faciliteter

- Ekskursioner inkl. kvalificeret tour-guide

- Relevante indgangsgebyrer

 

Ikke inkluderet:

- Drikkepenge til personale

- Champagne

- Memorabilia purchases (souvenirs)

 

Rovos Rail – Pride of Afrika har siden 1920’erne budt på en gammeldags elegance og luksus i en grad, der ikke er set lignende siden. Mange erfarne rejsende anser denne rute for deres foretrukne togoplevelse. En oplevelse, der netop er populær på grund af sin elegance og luksus, der ses i det enestående interiør i teak, fantastiske måltider, det fantastiske sydafrikanske vinkort og ikke mindst, den venlige service ombord. Kort sagt en oplevelse, der opfylder selv de højeste luksusstandarder. Vognene er blevet omhyggeligt opbygget med fine teakpaneler og traditionel indretning, der bidrager til en elegant stemning.

 

Dag 3: Rovos Rail


Din rejse fortsætter med Rovos Rail, der byder på mangeartede oplevelser. Hold bl.a. øje med de forskellige smukke landskaber, der byder på alt fra frodig højslette til golde områder, bjergkæder og populært vinland.

 

Indkvartering:                              Rovos Rail inkl. helpension

 

Dag 4: Ankomst i Cape Town


Du ankommer til Cape Town efter en interessant togrejse med Rovos Rail. På stationen bliver du mødt af din chauffør, som kører dig til dit hotel hvor du er indkvarteret i 4 nætter.

 

Indkvartering:                              The Commodore inkl. morgenmad

 

The Commodore er et stilfuldt og servicemindet hotel, med placering ved V&A Waterfront i Cape Town. Området er fredfyldt og kun 25 km. fra Cape Town International Airport. Foruden udsøgt cuisine tilbyder hotellet swimmingpool, træningscenter og dampbad.

 

Dag 5: Robben Island & Table Mountain Aerial Cableway


Robben Island:Tag færgen til det historiske Robben Island, hvor bygninger og en høj mur minder om fangernes byggerier i løbet af 1960'erne. Din guide, som faktisk er tidligere politisk fange fra øen, vil med sit kendskab og store viden om øen fortælle om stedets 500 år gamle historie. Du skal også på bustur. Her kommer du forbi en kirkegård, hvor man tidligere begravede ​​mennesker, der var døde af spedalskhed, Lime Quarry, Robert Sobukwes hus, Bluestone stenbrud, hæren og flådens bunkere og fængsel, hvor tusindvis af Sydafrikas frihedskæmpere blev fængslet i årevis. Sidst men ikke mindst kan du se frem til en fremvisning af Nelson Mandelas celle.


 

Table Mountain Aerial Cableway:

Din billet giver dig adgang til startpunktet for ​​den smukke svævebane ved Table Mountain. Inden for et par minutter befinder du dig på toppen af ​​bjerget, hvor du har mulighed for at udforske området på egen hånd.

 

Indkvartering:                              The Commodore inkl. morgenmad

 

Dag 6: Byrundtur i Cape Town – ”Hop on hop off”


Tag på tur i Cape Town med en dobbeltdækker bus. Her er der mulighed for ”hop on, hop off”, som giver rig lejlighed for at opleve Cape Town. Foruden at være den mest optimale måde at komme til Table Mountain og tilbage igen, tilbyder den familievenlige bus ligeledes informative lydspor, der beretter om Cape Towns største attraktioner på 15 forskellige sprog, og med en speciel lydkanal kun til børn. Dette er en virkelig nem og sjov måde at opleve seværdighederne.


På turen er der inkluderet:

- Bustransfer

- Lydkommentarer med 15 forskellige sprog

 

Ikke inkluderet:

- Køb af souvenirs og andre personlige sager

- Transfer til/fra hotel

 

Indkvartering:                              The Commodore inkl. morgenmad

 

Dag 7: Winelands Tour


En fantastisk dag dedikeret til at fejre den herlige drue, den ekstraordinære winelands-region og det himmelske landskab. Området byder på massevis af historie, og her vil du virkelig mærke, hvordan du bevæger dig gennem regionen, for at opleve en autentisk vinkælder med tilhørende vinsmagning. Her får du mulighed for at lære alt om vinfremstilling, fra drue til bæger. Du besøger den udsøgte lille by, Franschhoek, og tager videre forbi det imponerende Huguenot Monument til en by med et ry for god gourmetmad, hvor du skal nyde en god frokost. Efterfølgende går turen mod det høje Helshoogte Mountain Pass, for at opleve den charmerende universitetsby Stellenbosch. Tag en slentretur gennem denne lille by og absorber de maleriske udtryk. Der er desuden rig mulighed for lidt shopping i en butik eller to. (Om søndagen er det ikke alle gallerier og butikker, der har åbent).

Nyd en vinsmagning på to forskellige vinmarker, hvor du kan din yndlingsvin med hjem – enten som souvenir eller til dig selv.

 

På turen er der inkluderet:

- Eskorteret tur med certificeret guide

- 2 vinsmagninger

- 1 besøg i autentisk vinkælder

 

Ikke inkluderet:

- Drikkepenge til guide

 

Indkvartering:                              The Commodore inkl. morgenmad

 

Dag 8-9: Stellenbosch


I dag bliver du kørt fra dit hotel i Cape Town til dit hotel I Stellenbosch.

 

Lodgen er beliggende kun 3 km. fra den smukt bevarede og historiske universitetsby Stellenbosch. En by, der er ideelt placeret til at udforske, hvad der er et af Sydafrikas ældste samfund. Mange af de oprindelige bygninger er blevet restaurerede, hvilket giver de besøgende et glimt af livet i byen, som det så ud for 200-300 år siden. Der er mange gode eksempler på hollandsk arkitektur, hovedsageligt langs Dorp Street, samt adskillige kunstgallerier, museer, smukke butikker, antikvitetsforretninger, juvelerer, gårdboder og et spændende udvalg af restauranter, bistroer og brasserier.

 

Lørdag morgen giver forskelligartede loppemarkeder en fantastisk mulighed for at opleve og engagere sig i området. Kleine Zalze ligger også på Stellenbosch’ vinrute, Sydafrikas mest fremtrædende vinrute og kilde til de fleste af landets prisvindende vine, hvilket gør den til den perfekte base, hvorfra man først kan lære om landets berømte vine.

 

Indkvartering:                              De Zalze Lodge inkl. morgenmad

                                                         

De Zalze Lodge er en lodge med 47 stilfuldt indrettede værelser og suiter, beliggende ved siden af ​​golfmesterskabets første fairway 'De Zalze Golf Course'. Klubhuset ligger lige på den anden side af floden Blaauwklippen og tilmed i gåafstand. Værelserne har en betagende udsigt over Stellenbosch-bjergene og er omgivet af 120 hektar vinmarker. Gæsterne kan nyde deres morgenmad med udsigt over greenen, i skyggen af gamle egetræer. Stedet byder på swimmingpool, en række vingårdsstier, der er velegnede til vandreture eller løb, mountainbike stier samt vinsmagning. Derudover er der aircondition, gulvvarme, satellit-tv, internetadgang og safetyboks.

 

Dag 10: Garden Route: Stellenbosch – Oudtshoorn


I dag bliver du kørt fra Stellenbosch til Oudtshoorn, hvor du bliver indlogeret på dit hotel.

 

Indkvartering:                              The Queens Hotel inkl. morgenmad

 

Queens Hotel er fra 1880 og er derfor det tredje ældste hotel i Sydafrika, med beliggenhed i Oudtshoorns bymidte. Der er 40 velindrettede en-suite værelser med aircondition, Wi-Fi, satellit-tv og te- og kaffefaciliteter samt en udendørs swimmingpool til brug for gæsterne. The Colony Restaurant lover en unik spiseoplevelse. Med en bar med omfattende vinliste, udsøgt lokalt køkken og en hyggelig pejs.

Restauranten ligger i hotellets lokaler, ligesom Cafe Brule, og begge steder byder på en behagelig atmosfære og en mindeværdig kaffebaroplevelse. Menuen tilbyder en række snacks, måltider og god kvalitetskaffe. Mandag, onsdag og fredag ​​kan gæsterne nyde lækre måltider med en økologisk tilgang. Økologiske Stoneground melprodukter og rugbrød er dagligt på menuen.

 

Dag 11:  Garden Route: Oudtshoorn – Knysna


I dag går turen fra Oudtshoorn til Knysna, hvor der er indlagt besøg ved de verdensberømte drypstenshuler, Cango Caves. Her er der mulighed for en guidet tur rundt i de betagende huler, hvis formationer er blevet dannet over de sidste mange tusinde år.

 

Herefter er der besøg ved Cango Wildlife Ranch, som er en stor dyrepark.

Slutteligt er der besøg ved Safari Ostrich Farm, som er et af områdets mange strudsefarme. På farmen er der naturligvis fokus på opdræt og avl af strudse, men stedet fokuserer ligeledes på turisme, hvorfor der er mulighed for ture rundt på farmen samt mulighed for at få et lækkert måltid mad på stedets restaurant.

 

Indkvartering:                              Protea Hotel Knysna Quays inkl. morgenmad

 

Protea Hotel Knysna Quays er et af de bedste hotelområder i Sydafrika og har en spektakulær udsigt over den kendte kystby Knysna. Hotellet er beliggende i hjertet af Garden Route og tilbyder gæsten en unik oplevelse med førsteklasses indkvartering omgivet af naturskønne omgivelser. Kendt som det perfekte feriemål, ligger hotellet på Knysna Quays Waterfront med lagunen lige uden for døren.

 

Hotellet vender mod det varme Indiske Ocean gennem Knysna Heads, og tilbyder et spændende ophold i rummelige værelser, med udsigt over den magiske Knysna-lagune, den historiske togstation og Knysna Town. Desuden tilbyder hotellet faciliteter, som omfatter swimmingpool, wellness, massage, Wi-Fi-tjenester og fire restauranter.

 

Dag 12: Knysna – Featherbed Tour


Start morgenen med en behagelig færgetur over Knysnas smukke flodmunding, til det afsondrede Featherbed Naturreservat, der er hjem for den blå duiker, Knysna Loerie og mange andre dyr. Du bliver i firhjulstrækker kørt til toppen af reservatet, hvor der er panoramaudsigt over Knysna-Basin og helt ud til havet. Et oplagt sted at fotografere. Knysna er kendt for sine ældgamle, tårnhøje baobabtræer, og turen går gennem den kølige skov, mod den betagende kystlinje, hvor det er tid til at spise en lækker frokostbuffet, der serveres under de flotte baobabtræer.

 

På turen er der inkluderet:

- Eskorteret tur med certificeret guide

- Buffet lunch

- Transfer til/fra Knysna Hotel

 

Ikke inkluderet:

- Indgangsgebyrer

 

Indkvartering:                              Protea Hotel Knysna Quays inkl. morgenmad

 

Dag 13: Kruger Mpumalanga International Airport – Hazyview


Du bliver afhentet på dit hotel for at køre til lufthavnen i Port Elizabeth. Herfra flyver du til Nelspruit (lufthavnen i Kruger Nationalpark) via Johannesburg.

 

Ved ankomst til Nelspruit, Kruger Mpumalanga International Airport, bliver du kørt til dit hotel i Hazyview, hvor du er indlogeret i 3 nætter.

 

Indkvartering:                              Kruger Park Lodge inkl. morgenmad og middag

 

Med sin placering på bredden af ​​Sabie-floden, ligger jeres lodge kun 10 minutters kørsel fra Phabeni-gaten, der fører ind i Kruger Nationalpark, 70 km. fra Kruger Mpumalanga International Airport. Alle værelser er rummelige og åbne, med en-suite badeværelser.

 

Desuden findes der faciliteter som: 3 swimmingpools, 4 tennisbaner, en 'Hippo Hide', putt-putt, trampolin og naturvandrestier. Desuden findes en overflod af frodigt fugleliv, såvel som impalaer og flodheste. Lodgen har også en 9-hullers Gary Player designet golfbane og driving range.

 

Dag 14-15: Kruger Park – Hazyview


I dag er der planlagt heldagssafari i åben safaribil. En safari i et åbent køretøj ind i Kruger National Park må anses som værende noget helt specielt. Det er en oplevelse uden lige, for dette er et af ​​verdens mest berømte safariområder. Især pga. det enestående og mangfoldige dyre- og fugleliv. Området er ligeledes kendt for sine stadigt foranderlige afrikanske landskaber.

 

For fotografer er det en drømmedestination, med ikke mindre end 147 dyrearter og over 500 forskellige fuglearter. Vores kvalificerede og erfarne guider kender terrænet og med deres kompetencer, kombineret med den åbne safaribil, er der garanti for en vidunderlig og spændende oplevelse.

 

 

På turen er der inkluderet:

- Relevante parkgebyrer

- Vand under safari

 

Indkvartering:                              Kruger Park Lodge inkl. halvpension*

 

*halvpension: Morgenmad, middag


Dag 16: Victoria Falls


I dag bliver du kørt fra lodgen til Mpumalanga International Airport, for dit fly mod Victoria Falls via Johannesburg. Ved ankomst bliver du mødt af en repræsentant fra vores lokale agent, som vil sørge for transporten til dit hotel.

 

Indkvartering:                              The Kingdom Hotel inkl. Buffet Dinner

 

Hotellet er skabt i stil med en gammel afrikansk by og er centralt beliggende til alle faciliteterne i Victoria Falls by. Om eftermiddagen er der indlagt krydstogt på de øverste dele af Zambezi-floden, hvor David Livingstone opdagede faldene for 150 år siden. Nyd det rige dyre- samt fugleliv, mens du ser på den betagende solnedgang over Zambezi.

 

Dag 17: Victoria Falls


I dag nyder du en rundvisning ved Victoria Falls, hvor der er indlagt stop ved forskellige udsigtspunkter, for at se vandfaldene og gå gennem regnskoven. Når man ser regnbuerne, føler vandet og hører vandets buldren, når det falder 108 meter ned, så forstår man pludselig, hvor enorme kræfter der er på spil.

 

Resten af ​eftermiddagen er til fri disposition, hvor du kan nyde en af ​​de mange valgfrie aktiviteter (Egenbetaing).

 

Indkvartering:                              The Kingdom Hotel inkl. Buffet Breakfast

 

Victoria Falls og det naturskønne område betegnes som et legendarisk Afrika-ikon. De lokale omtaler vandfaldene som ”Mosi-oa-Tunya”, hvilket betyder ”The Smoke That Thunders”

 

Dag 18: Hjemrejse


Nyd en stor morgenmad før det er tid til at tjekke ud og bliver transporteret til Victoria Falls Airport, for at flyve til Johannesburg.

 

Om aftenen er det tid til at sige farvel til smukke Afrika.

Du tager flyet fra Johannesburg via Amsterdam til Danmark – med hovedet fyldt af dejlige minder om en helt eventyrlig rejse med mange spændende og forskelligartede oplevelser i Sydafrika. En rejse du aldrig vil glemme!

 

Rundrejse i Sydafrikas regnbuenation


Vaccinationer
Gul feber:            Ikke obligatorisk
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:                Obligatorisk for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:     Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

 

Visum
Sydafrika:                                  1 x VISA påkrævet. Anskaffes ved ankomst i lufthavn og er gratis
Victoria Falls (Zimbabwe):       1 x VISA påkrævet. Kan købes ved ankomst i lufthavn (Ca. 30-55 USD)

 

Transport          
Firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra
Aalborg / Billund / København

                                                                                                                     

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.

 

Bemærk
Der gælder særlige regler for børn under 18 år, der rejser ind i Sydafrika, hvis barnet ikke rejser med begge sine forældre. Barnet skal medbringe fødselsattest, hvoraf både barnets navn og begge forældres navne fremgår. Rejser barnet med én eller helt uden forældre kræves der samtykke fra denne/disse. Vi anbefaler, at der medbringes fødselsattester på dansk og engelsk ligesom samtykkeerklæringen også bør være på engelsk.

 

Rundrejse i Sydafrikas regnbuenation


fra45.775,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 45.775 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur
 • Aalborg / Johannesburg
 • Indenrigsfly
 • Måltider som anført i rejseprogram
 • Erfaren engelsktalende chauffør / guide
 • Indgangsgebyr til diverse parker, kulturelle steder og beskyttede områder i henhold til program
 • Alle indkvarteringer
 • Alle skatter og afgifter
 

Landearrangement:

 • Rovos Rail
 • Byrundtur i Cape Town
 • Robben Island
 • Table Mountain Aerial Cableway
 • Winelands Tour
 • Stellenbosch
 • Cango Caves
 • Cango Wildlife Ranch
 • Safari Ostrich Farm
 • Fetherbed Tour
 • Kruger Park
 • Victoria Falls

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Personlige udgifter til kommunikationsgebyr, ekstra bagage etc.
 • Måltider som ikke er beskrevet i rejseplan
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge til hotelpersonale og portere
 • Drikkepenge til chauffør / guide
 • Gebyr til safety boks
 • Gebyr til fremskaffelse af bortkomne kufferter og bagage
 • Visa
 • Vaccinationer
 • Andet som ikke er nævnt specifikt i rejseprogrammet

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha