Find din rejse til Afrika her:

 

På eventyr i Madagaskar


7 dage / 6 nætter
Med lokal engelsktalende guideMorondava og Andasibe 

Hvis du elsker natur, dyreliv og frodige landskaber, så bliver det ikke meget mere eksotisk end Madagaskar. Denne rejse til verdens 4. største ø byder på besøg i nogle af Madagaskars bedste nationalparker. Rejsen starter med en dag i Antananarivo, hvor du kan udforske byen og besøge lokale markeder. Herefter går turen østover til Morondava og Kirindy National Park, hvor du skal på vandring i den tætte skov sammen med en lokal guide for at opleve det spektakulære dyreliv. Her kan du blandt andet opleve lemurer og fossaen, som kun lever på Madagaskar.

 

Efter opholdet i det østlige Madagaskar går rejsen videre via Antananarivo til Andasibe og Analamazaotra parken, hvor kamæleonerne hersker. Du besøger også Lemur Island, hvor de små finurlige dyr ind imellem kommer helt tæt på, og måske endda tager et lille hvil på din skulder. Der bliver rig lejlighed til at opleve fantastiske lemurer, sommerfugle og andre eksotiske dyr på denne rundrejse i Madagaskar. Rejsen kan tilpasses og eventuelt kombineres med andre aktiviteter i det sydlige Afrika. Måske lokker en safari i Sydafrika eller strandferie ved Madagaskars kyster.

 

På eventyr i Madagaskar


Dag 1: Ankomst til Antananarivo


Du ankommer til Antananarivo Lufthavn, hvor du møder en repræsentant fra vores team i byen, som hjælper dig med transfer til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition.

 

Indkvartering:                              Residence Lapasoa inkl. morgenmad

 

Det udsøgte Residence Lapasoa er et moderne twist på kolonial indretning: her er polerede trægulve, smukke træmøbler (herunder fantastisk himmelseng), farverige klæder og let lysindfald fra ovenlysvinduer samt store vinduer. De øverste etagers værelser, med høje, hældende lofter, er så smukke. De samme ejere driver den fantastiske Kudéta restaurant ved siden af.

 

Dag 2:  Antananarivo – Morondava – Kirindy


Du bliver kørt til lufthavnen for at nå dit fly til Morondava (indenrigsflyvning, der er mulig 3 gange om ugen). Ved ankomst til lufthavnen bliver du kørt til Kirindy, og på vejen stopper du ved Baobab Avenue for at beundre det smukke landskab.

Kørsel: 45 km. - ca. 2 timers kørsel

 

Indkvartering:                              Relais Du Kirindy inkl. morgenmad

 

Baobab Avenue er en gruppe af baobab-træer, der ligger mod grusvejen mellem Morondava og Belon'i Tsiribihina i Menabe-regionen i det vestlige Madagaskar. Vejen er en af de mest populære og besøgte steder i landet. Det er også det mest tilgængelige sted at se Baobab-træerne i Afrika, som siges at være den smukkeste vej i Madagaskar

Oplevelsen ved at køre på denne vej er meget imponerende. Det er en række på omkring 20 - 25 indførende baobab træer langs en 260 meter lang strækning af vejen og i de nærliggende græsgange mellem Morondava og Belo Tsiribihina. Baobab Avenues slående landskab trækker rejsende til fra hele verden, hvilket gør det til et af de mest besøgte steder i regionen. Det har førhen været et center for lokale bevaringsbestræbelser, og blev i juli 2007 bevilget midlertidigt beskyttet status af Ministeriet for Miljø, Vand og Skov - det første skridt i retningen mod at gøre det til Madagaskars første naturlige monument.


Dag 3: Kirindy – Morondava


I dag skal du besøge Kirindys tørre skovområde på en gåtur på 1,5 – 3 timer. Det er hovedsageligt fladt terræn, du bevæger dig rundt på, og her er der mulighed for at opleve lemurer, slanger og fossaen, som er Madagaskars største varmblodet rovdyr. På vejen tilbage besøger du det specielle sammensnørede træ kaldet ”Baobab in love” og solnedgangen nydes fra det berømte og billedskønne spot Baobab Avenue.

Kørsel: 45 km. - ca. 2 timers kørsel

 

Indkvartering: Renala Au Sable D’or inkl. morgenmad

 

Hotel Renala au Sable d'Or, også kendt som 'Hotel Golden Sand', er beliggende på Morondava på Madagaskars vestkyst. Med sin smukke strandplacering er hotellet ideelt for rejsende, der ønsker en overnatning før eller efter rejser til Tsingy de Bemaraha eller et besøg ved Kirindy og den berømte Baobab Avenue. Bungalowsene på Hotel Renala au Sable d'Or er beliggende på stranden, og tilbyder gæster storslået udsigt ud over havet og haven. 

 

Dag 4: Morondava – Antananarivo


Efter morgenmaden køres du til lufthavnen for at flyve til Madagaskars hovedstad Antananarivo. Ved ankomst mødes du af en repræsentant fra vores team, som kører dig til dit hotel i byen.

 

Indkvartering: Residence Lapasoa inkl. morgenmad

 

Dag 5: Antananarivo – Andasibe


Morgenmaden nydes på hotellet, og derefter kører du til Andasibe gennem et landskab fyldt med rismarker, vandfald og tropiske skovområder. På vejen stopper du ved den eksotiske park i Marozevo, hvor du kan møde en masse kamæleoner, frøer og andre spændende krybdyr. Inden aftensmaden skal du på guidet gåtur i mørket langs vejen for at spotte Madagaskars nataktive dyr. Med lidt held kan du opleve nogle af lemurarterne, eksempelvis den uldne lemur eller mus-lemuren. Efter aftenens gåtur tager du tilbage til hotellet og nyder aftensmaden.

Kørsel: 140 km.- ca. 3 timers kørsel

 

Indkvartering:                              Grace Lodge eller tilsvarende inkl. halvpension

 

Grace Lodge ligger placeret blot 800 meter fra Andasibe Nationalpark, som er hjem for et forbløffende antal af Madagaskars unikke dyreliv. Beliggende i et afsondret område, er lodgen omgivet af skoven og giver gæster mulighed for at slappe af og forkæle sig i områdets naturlige vidundere. Grace Lodge er en fantastisk, komfortabel, hjemlig og yderst gæstfri, hvor gæsterne kan slappe af midt i en betagende omgivelser, mens de afslører den spektakulære rigdom Andasibe. Indkvarteringen består af 9 stråtækte bungalows. 

 

Dag 6: Andasibe - Antananarivo


Morgenen starter med en gåtur på omkring tre timer sammen med en lokal parkguide gennem den grønne og frodige skov i Analamazaotra parken. Terrænet er hovedsageligt fladt, men er let opadgående først på turen. Med lidt held kan du på denne morgentur se nogle af de største lemurarter, bl.a. arten indri, eller nogle af de andre lemurarter (Diadem Sifakas, Brown Lemur og Bamboo Lemur). Der er også mulighed for at spotte en masse forskellige fuglearter eller krybdyr, hvis ikke klimaet er for koldt. Et besøg til Vakona Lemurs Island vil give dig mulighed for at komme helt tæt på lemurerne. Nogle gange så tæt, at de unikke dyr, sætter sig på din skulder. Efter turen kører du tilbage til Antananarivo.

 

Indkvartering:                              Residence Lapasoa eller tilsvarende inkl. morgenmad

 

Dag 7: Hjemrejse


I dag køres du til lufthavnen for at flyve hjem til Danmark. Med i bagagen har du en masse gode minder og uforglemmelige oplevelser fra Madagaskar, som du kan tage med hjem. Minder fra en rejse, du aldrig glemmer!

 

På eventyr i Madagaskar


Vaccinationer
Gul feber:             Kontakt venligst egen læge
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination : www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                  Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom

Afbestillingsforsikring:         Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan søges ved Madagaskars ambassade eller ved ankomst til Madagaskar

 

Ansøgning om VISA er på eget ansvar, og skal søges i god tid inden afrejse. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig VISA til det pågældende land, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

På eventyr i Madagaskar


fra19.775,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 19.775 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur på økonomiklasse
 • Alle indkvarteringer
 • Måltider som anført i program
 • Transfer
 • Bil inkl. lokal engelsktalende chauffør / guide
 • Alle relevante parkgebyrer
 • Lokale guider i parker og naturreservater ifølge programmet
 • Skatter og afgifter

 

Andet:

Denne 7 dages rejse kan med fordel kombineres med andre af Madagaskars højdepunkter eller en rejse i Det Sydlige Afrika

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Indenrigsflyvninger inkl. lufthavnsskat
 • Visum (EUR 25)
 • Drikkepenge til guide, hotelpersonale og lignende
 • Drikkevarer
 • Måltider som ikke er nævnt specificeret i program
 • Personlige udgifter til vasketøj, kommunikationsgebyr og lignende
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Andet som ikke er nævnt specificeret i program

 

KONTAKT OS