Find din rejse til Afrika her:

 

Oplev Rwanda


7 dage med oplevelser i Rwanda
Inkl. engelsktalende lokalguide


 

Rwanda er et lille land med en lille moderne hovedstad, Kigali i centrum. Herfra stråler vejene udad, og det er bestemt anbefalelsesværdigt at tilbringe nogle nætter her. Det er en behagelig by spredt over et bakket terræn, og her er nok til at holde sig beskæftiget i nogle dage: Det er let og trygt at vandre rundt blandt de mange barer, cafeer og restauranter. Eller blot tage på opdagelse i de fascinerende bakker. Én af de første ting, besøgende lægger mærke til, er at Kigali er fuldstændig ren og pletfri. Dels fordi der længe har været forbud mod plastposer i landet, men også grundet den månedlige arbejdsdag kaldet Umuganda. Hermødes alle den sidste lørdag formiddag i hver måned og arbejder på forskellige samfundsprojekter, som at holde gaderne rene, pleje haver og hjælpe naboer.

 

Rwandas rige naturliv er heller ikke at kimse ad. Chimpansetrekking vil være et opdagelseseventyr gennem junglens flora, ledsaget af entusiastisk skrig og klan. At opleve chimpanserne i deres naturlige habitat vil være en oplevelse i særklasse. Nungwi Nationalpark er, udover at være hjem til en af Østafrikas sidste intakte chimpansebestande, også det helt ideelle sted at opleve disse primater. De er mest aktive om morgenen, hvorfor du denne dag skal tidligt op og afsted for at opnå det helt  maksimale møde. Måske skal du også forberede dig på at nyde morgenmaden på farten. Vores erfarene trackere, guider dig gennem den dybe skovsti, hvor du lærer om de fantastiske skabninger og den fortryllende skov, de kalder hjem.

 

 

 

Oplev Rwanda


Dag 1 - Ankomst i Kigali


Ved ankomst i Kigali International Airport vil du blive modtaget af en repræsentant fra vores Rickshaw kontor i byen. Du bliver kørt til dit hotel, hvor du overnatter. Resten af aftenen er til fri disposition.

 

Indkvartering: Mille Collines Hotel inkl. morgenmad


Dag 2 - Kigali city tour - Kibuye


Efter morgenmaden mødes du med din guide og kører ud på city tour. Du besøger håndværkscentre samt Kigali Memorial Centre, som er et absolut must see, når man er i byen. Museet er veltilrettelagt med en både grundig og velformidlet introduktion til den historiske baggrund. Derudover har det en meget eksplicit og følelsesladet beskrivelse af selve massakrerne. Du vil kunne se fotos og læse personlige historier.

 

Efter frokost køres du vest på mod Kibuye langs bredderne af Lake Kivu. Undervejs passerer du smukke områder i den nordlige del af Rwanda. Senere tjekker du ind på din lodge, hvor du overnatter.

 

Indkvartering: Cormoran Lodge inkl. morgenmad


Dag 3 - Karongi - Nyungwe Nationalpark


Du spiser morgenmad på lodgen for herefter at tilbringe en afslappet formiddag ved søen, før du med din guide krøer til Nyungwe Forest Nationalpark. Ved ankomst tjekker du ind på Nyungwe Top Hill View Hotel, hvor du overnatter. Frokosten indtages på hotellet og om eftermiddagen kan du se frem til et spændende eventyr. Du skal vandre på Nyungwe Canopy Walk - baldakinbroer, der er spændt fast 70 meter over jorden i skovens træer. Herfra venter dit livs naturvandring med spektakulære udsigter udover den uberørte skov og den slående Lake Kivu.

 

Tilbage på lodgen kan du friske dig op, nyde en god sundowner og spise middag.

 

Indkvartering: Nyungwe Top Hill View Hotel inkl. morgenmad


Dag 4 - Nyungwe Nationalpark


Denne dag står du tidligt op kl. 04.30 for at blive kørt til Cyamudongo Forest, startpunktet for din chimpansetrekking. Det er vigtigt at være forberedt på det meget kuperede terræn i denne regnskov. Her er stejle skrænter og dybe dale og chimpanserne er kun semi-beboede og har tendens til at bevæge sig langt og bredt over et stort område. Dette kan gøre det vanskeligt og uforudsigeligt at spore chimpanserne. Men turen gør sig bestemt godt som en fascinerende regnskovsoplevelse. Måske er du så heldig at spore de sorte go hvide colobus aber også.

 

Eftermiddagen bruges på afslappende vis i lodgen, hvor du spiser frokost og middag.

 

Indkvartering: Nyungwe Top Hill View Hotel inkl. morgenmad


Dag 5 - Nyungwe - Kigali


Efter morgenmad køres du tilbage til Kigalimed et stop undervejs ved Butare Museum. Dette enestående museum blev givet til byen som en gave fra Belgien i 1989 for at mindes 25 års uafhængighed. Mens selve bygningen i særdeleshed er en af de smukkeste konstruktioner i Kigali, vinder museet topkarakterer for at have en af de bedste etnologiske og arkæologiske samlinger i hele regionen. De syv udstillingshaller indeholder nogle meget interessante genstande, og alt er usædvanligt godt oplyst og præsenteret.

 

Længere mod syd besøger du Kings Royal Palace i Nyanza for herefter at fortsætte til Kigali. Her spiser du middag og overnatter.

 

Indkvartering: Mille Collines Hotel inkl. morgenmad


Dag 6 - Hjemrejse


I dag er det tid til at tage afsked med Rwanda. Du bliver kørt i lufthavnen for dit fly hjem mod Danmark. Med i bagagen har du vidunderlige minder om en oplevelsesrig rejse i Rwanda. En rejse, du aldrig glemmer.


Dag 7 - Hjemkomst


Du ankommer i Danmark i henhold til dit luftfartselskab. Velkommen hjem

 

Note: Denne rejse kan med fordel kombineres med en rejse til et af de nærliggende nabolande som Kenya eller Uganda. Førhor dig hos os om dine muligheder.

 

 

 

 

 

Oplev Rwanda


Vaccinationer
Gul feber:        Kontakt venligst egen læge
Hepatitis A:    Kontakt venligst egen læge
Malaria:          Kontakt venligst egen læge
Andet:              Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:                Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:     Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

 

Transport
Firhjulstrækker eller minivan

 

Visa
 1 x VISA påkrævet. Søges online

 

Ansøgning om VISA er på eget ansvar, og skal søges i god tid inden afrejse. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig VISA til det pågældende land, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Afrejse fra

Aalborg / Billund / København

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

fra23.275,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 23.275 pr. pers i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Lufthavntransfer på ankomst og hjemrejsedag

Indkvarteringer

Måltider som beskrevet i rejseprogram

Transport i firhjulstrækker (kun dig i bilen)

Mineralvand i bil under besøg

Entre til Memorial Centre, Butare og Nyanza Museum

Gebyr til nationalparker

Erfaren engelsktalende lokalguider

 

 

Ikke inkluderet i prisen

Forsikringer

Visa

Ekstra udflugter i Kigali

Drikkevarer

Drikkepenge

Personlige udgifter til kommunikationsgebyr, minibar, vasketøj etc.

Andet som ikke er specificeret i rejseprogram

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha