Find din rejse til Afrika her:

 

Rundrejse i Namibia


14 Dage
med engelsktalende guide


 

Mariental, Fish River Canyon, Aus, Sossusvlei, Solitaire, Central Namibia, Twyfelfontein, Etosha South og Etosha East


Tag på rundrejse i Namibia igennem vidunderlige, episke landskaber. De mange udflugter tager dig med til landets højdepunkter lige fra den røde ørken i syd til den disede, atlantiske kyst. Fra den rå skønhed i det nordlige Damaraland til det utrolige dyreliv i Etosha Nationalpark. Denne rejse giver dig mulighed for at udforske de ikoniske Kalahari og Namibørkenener nærmere. Du besøger desuden Twyvelfontein, som er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Ja, udflugterne spænder bredt og er hver og én med til at give dig en oplevelse for livet.

 

Rundrejse i Namibia


Dag 1: Ankomst i Windhoek


Ved ankomst i Windhoek lufthavn bliver du modtaget af din guide. Sammen med ham kører du fra Windhoek og afsted mod Kalahariørkenen, der egentlig ikke kan betegnes som en rigtig ørken, da her falder for meget regn i løbet af året. Nyd en scenisk solnedgangstur i en åben safaribil inden du ankommer til din lodge, hvor aftensmaden serveres.

Indkvartering:  Kalahari Anib Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 2: Fish River Canyon


Efter morgemaden kører du gennem Kalahari regionen, og besøger Quiver Tree Forest tæt ved Keetmanshoop. Skoven blev udnævnt til at være Namibias nationalmonument, og omfatter 250 arter af Aloe Dichotoma, som det traditionelle San-folk gjorde brug af i sin tid. Du gør et kort stop i Keetmanshoop, hvor der er frokost for egen regning. Du besøger Naute Dam, der er Namibias tredje største dam. Her kan du strække benene og gå en tur ved de omkringliggende bjerge samt nyde en drink til solnedgangen.

Indkvartering: Canyon Roadhouse inkl. morgenmad

 

Dag 3 Aus


Denne morgen rejser du til den spektakulære Fish River Canyon, som er den største kløft i Afrika samt den anden største i hele verden, næstefter Grand Canyon i USA. Kløften måler 160 km. i længden, 27 m. i bredden og er 550 m. på sit dybeste punkt. Rejsen fortsætter til Aus, hvor du kan købe frokost (for egen regning). Her har du mulighed for at opleve de ørkentilpassede vildheste. Hestene har på fascinerende vis tilpasset sig de barske levevilkår i ørkenen. Du kan også nyde det fantastiske syn over Aus Mountains eller tage på en scenisk solnedgangstur om eftermiddagen, som du kan booke for egen regning.

 

Indkvartering: Klein-Aus Vista Desert Horse Inn inkl. morgenmad

 

Dag 4 Sossusvlei


Idag bliver du forkælet med et syn over ørkenlandskaberne, når du kører langs den smukkeste vej i Namibia, nemlig D707. Besøg Duwiseb Castle, som er et stort fort fra middelalderen bygget i bjergene i den sydlige region. Lær mere om fortets fascinerende historie, før du fortsætter til campen, hvor du ankommer tidligt om eftermiddagen.

 

Indkvartering: Hammerstein Camp Site inkl. morgenmad

 

Dag 5: Solitaire


I dag starter eventyret tidligt, når du skal ud og udforske de tårnhøje klitter ved Sossusvlei og Deadvlei. Engang flød vandet henover disse områder, men alt der er tilbage idag er de karakteriske skelettræer, der skyder op fra jordens sprækkede overflade. Nyd turen i en firehjulstrækker og rejs mod hjertet af Namibørkenen. Du besøger Sesriem Canyon, hvor du kan se hvordan millioner års sedimentering har lagret sig i væggene. Udsigten fra toppen vil tage pusten fra dig, og du har mulighed for at tage et fantastisk billede af kløftens mange lag, som har opbygget sig over århundreder.
Rejs videre over de imponerende Namib Naukluft Mountains og videre til lodgen.

 

Indkvartering: Namib Naukluft Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 6 Det centrale Namibia


Efter morgenmaden kører du gennem Kuiseb Canyon og fortsætter til Walvis Bay, der er Namibias største kommercielle havn. Du har mulighed for at spise frokost i Walvis Bay.
Walvis Bay Lagoon bliver betragtet som den vigtigste vådlandsregion i det sydlige Afrika, med et frodigt dyreliv med stor diversitet. Rejsen fortsætter til Swakopmund, der minder om en lille tysk by med dets havnepromenade, restauranter, cafeer og museer. Nyd en solnedgangstur til Moon Landscape, en ufrugtbar, bølgende stenørken, som er formet af dalene fra Swakop River. Få dig en drink, mens du absorberer den rå skønhed fra det månelignende landskab.

 

Indkvartering: Brigadoon Guestfarm inkl. morgenmad

 

Dag 7: Det centrale Namibia


Udforsk den maleriske by Swakopmund. Du har mulighed at booke en dagstur for egen regning. Dette kan eksempelvis være en tur til Mondesa township, quadbiking, sandboarding, en scenisk flyvetur over Skeleton Coast eller en sejltur på Katamaran i Walvis Bay. Du kan desuden besøge byens aqarium, adskillige museer og deres krystalgalleri.

 

Indkvartering: Brigadoon Guestfarm inkl. morgenmad

 

Dag 8 Det centrale Namibia


I dag er endnu en dag hvor du kan nyde Swakopmunds mange attraktioner. Spis evt. middag på en af de mange gode restauranter i byen.

 

Indkvartering: Brigadoon Guestfarm inkl. morgenmad

 

Dag 9 Twyfelfontein


Du tager afsted tidligt om morgenen, og rejser mod Henties Bay forbi saltområder og en bred vifte af fugleliv.  Videre herfra tager du til Damaraland, som er et af de mest sceniske områder i hele Namibia. Besøg Twyfelfontein, der er et område med gamle stenindgraveringer og besøg herefter The Organ Pipes, som er en serie af smukke doloritpiller, der er blevet formet af mange års erosion.
Du ankommer til lodgen sent på eftermiddagen.

 

Indkvartering: Twyfelfontein Country Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 10: Twyfelfontein


Spis en afslappet morgenmad og brug formiddagen på afslapning. Efter frokost tager du afsted på en solnedgangsudflugt i bil ved Aba Huab River, hvor du muligvis kan opleve ørkenelefanter. Disse afrikanske bushelefanter har gjort ørkenen i Namibia og Sahari til deres hjem, som et af de eneste steder i verden.

 

Indkvartering: Twyfelfontein Country Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 11: Etosha South


Efter morgenmaden går turen til Damaraland og Etosha Nationalpark. Besøg en Damara landsby tæt ved Twyfelfontein og lær om kulturen og traditionerne fra det halvnomadiske folkefærd. Fortsæt via den lille by Outjo, hvor du gør et frokoststop. Derfra fortsætter du til Etosha Nationalpark, hvor du kan se frem til din første safaritur tidligt på eftermiddagen.

 

Indkvartering: Etosha Safari Camp inkl. morgenmad

 

Dag 12: Etosha South


Hele dagen vil blive brugt i Etosha Nationalpark, hvor du skal udforske vandhullerne langs de enorme saltsletter. Nyd et frokoststop ved en af campene. I parken er der tæt på 114 forskellige pattedyrsarter, blandt andet impalaer og de truede sorte- og hvide næsehorn. Ligeledes kan man også finde saltsletten Etosha Pan, der kun indeholder vand efter der er faldet store mængder regn, og nogle gange kun til få dage. Men mængden af vand er alligevel nok til at lade grønne alger vokse, hvilket tiltrækker tusindvis af flamingoer til området.

 

Indkvartering Etosha Safari Camp inkl. morgenmad

 

Dag 12: Etosha East


Nyd endnu en hel dag i safariparken, hvor du igen skal på opdagelse efter spændende dyr. Frokosten klares for egen regning på en af de mange camps inde i parken.

Indkvartering: Etosha Safari Camp inkl. morgenmad

 

Dag 14: Hjemrejse


Efter morgenmaden rejser du sydpå mod Othiwarongo. Fortsæt mod Windhoek via Okahandja, hvor du besøger et lokalt marked for forskelligt håndværk. Turen slutter i Windhoek sent på eftermiddagen, hvor du enten checker ind på dit hotel eller bliver kørt i lufthavnen, hvor du skal med flyet tilbage til Danmark. Med i bagagen har du vidunderlige minder om en oplevelsesrig rundrejse i Namibia. En rejse, du aldrig glemmer

 

Rundrejse i Namibia


Vaccinationer
Gul feber: Ikke obligatorisk
Hepatitis A: Kontakt venligst egen læge
Malaria: Kontakt venligst egen læge
Andet: Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælpe, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

Visum
Visum ikke påkrævet (ved rejser på op til 90 dage)

 

Andet

Mulighed for opgradering til Deluxe værelser.

Forhør dig om priser hos os.

 

I øvrigt

Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplan og indkvarteringer mv. Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD / DKK

Ring ,-

 

 

 

 

Pris

Ring

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Transfer

Erfaren engelsktalende guide

Udflugter i henhold til program

Transport i henhold til program

Indkvertering i henhold til program

 

Ikke inkluderet i prisen

Forsikringer

Måltider ud over de nævnte i program

Drikkevarer

Drikkepenge

Vaccinationer

Andet som ikke er specificeret i program

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha