Find din rejse til Afrika her:

 

Maldiverne (Veligandu Island)


Rickshaw Tours & Travel tilbyder eksotiske rejser til Veligandu Island og Meeru Island på Maldiverne.

 

Maldiverne byder dig velkommen til et tropisk paradis med palmer, hvide sandstrande, krystalklart vand, turkisblå laguner og farverige koralrev, hvor det vrimler med fisk i alle regnbuens farver.

 

Nyd privatlivets fred og intimitet i fredelige, naturskønne omgivelser i en afslappet atmosfære, hvor “ingen sko, ingen nyheder” er vores løfte, og solnedgangene er vidunderlige!

 

Maden er lækker, personalet får dig til at føle dig hjemme, og stjernehimlen får dig til at føle dig i en anden verden.

 

Maldiverne (Veligandu Island)


Rickshaw Tours & Travel har ikke specificeret et program til denne rejse på smukke Maldiverne. Det er tid til at finde din indre ro og lade alting foregå i dit eget tempo hvad enten det er at læse en bog, solbade eller snorkle i det smukke hav. Uanset hvad du vælger skuffer Maldiverne aldrig. Glæd dig til en rejse til Maldiverne som vil skabe indre billeder og minder for livet.

 

Maldiverne (Veligandu Island)


Veligandu Island Resort & Spa ****


 

Veligandu Island Resort & Spa er et af de smukkeste og mest romantiske steder i verden, en lille tropisk ø med fantastiske hvide sandstrande, majestætiske palmer og varmt, indbydende, krystalklart vand omkring en azurblå lagune, omgivet af et regnbuefarvet koral rev, der vrimler med flotte fisk.

 

Nyd privatlivets fred og intimitet i en afsondret, fredelig og naturskøn verden i en afslappet atmosfære.

 

Maden er kvalitet, personalet gør alt for , du føler dig hjemme- og stjernehimlen får dig til at drømme dig ud af denne verden og give dig minder for resten af livet.

 

De 81 Villaer og Watervillaer er indrettet i lækkert tropisk design med privat terrasse og liggestole. Alle værelser har wifi, minibar, kaffe/te faciliteter, aircondition, telefon, TV, CD, sikkerhedsboks og hårtørrer.

 

Dhonvelli Restaurant har lækker buffet 3 gange dagligt i indbydende og hyggelige omgivelser. Der findes også ala carte restaurant og snack bar. På hotellet findes dykkercenter, sportsaktiviteter og mulighed for herlige udflugter.

 

Water Village


 

 

 

Jacuzzi Beach Village


 

fra24.300,-

 

 

 

 

Pris

Beach Villa Fra 24.300 pr. person i delt dobbeltværelse
Water Villa Fra 27.250 pr. person i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

  • Transfer med speedbåd til/fra Male Lufthavn
  • 8 overnatninger
  • Indkvartering i to-personers hytte
  • Vandfly transfer

 

KONTAKT OS