Find din rejse til Afrika her:

 

Maldiverne (Meeru Island)


Rickshaw Tours & Travel tilbyder eksotiske rejser til Veligandu Island og Meeru Island på Maldiverne.

 

Maldiverne byder dig velkommen til et tropisk paradis med palmer, hvide sandstrande, krystalklart vand, turkisblå laguner og farverige koralrev, hvor det vrimler med fisk i alle regnbuens farver.

 

Nyd privatlivets fred og intimitet i fredelige, naturskønne omgivelser i en afslappet atmosfære, hvor "ingen sko, ingen nyheder" er vores løfte, og solnedgangene er vidunderlige!

 

Maden er lækker, personalet får dig til at føle dig hjemme, og stjernehimlen får dig til at føle dig i en anden verden.

 

Maldiverne (Meeru Island)


Rickshaw Tours & Travel har ikke specificeret et program til denne rejse på smukke Maldiverne. Det er tid til at finde din indre ro og lade alting foregå i dit eget tempo hvad enten det er at læse en bog, solbade eller snorkle i det smukke hav. Uanset hvad du vælger skuffer Maldiverne aldrig. Glæd dig til en rejse til Maldiverne som vil skabe indre billeder og minder for livet.

 

Maldiverne (Meeru Island)


Meeru Island Resort & Spa       ****


 

Meeru Island Resort & Spa er et af de mest populære hoteller på Maldiverne, hotellet kan tilbyde attraktive værelser, fantastiske restauranter og skønne strande. Øen er omgivet af en smuk lagune og lange strækninger af kridhvid sandstrand. Meeru Island ligger i den nordlige Male Atoll 50 minutters sejllads fra Male Lufthavn.

 

De 286 værelser inkluderer Water & Beach Villas smukt indrettet i tropisk design. Der findes værelser med udendørs badeværelser og privat Jacuzzi. Alle værelser har internetadgang, minibar, hårtørrer, tv, telefon, safebox, kaffe/te faciliteter, aircondition og privat veranda eller terrasse.

 

Lækker alsidig All-you-can-eat buffet til morgenmad, frokost og aften serveret i to flotte restauranter. Der er en maldivisk aften hver fredag, og à la carte restauranter og barer. Der findes også pool, fitnesscenter, Spa og masser af sportsaktiviteter. Hotellet har eget dykkercenter og det er muligt at arrangere forskellige udflugter.

 

Water Village


 

 

 

Beach Village


 

fra21.650,-

 

 

 

 

Pris

Beach Villa Fra 21.650 kr. pr. person i delt dobbeltværelse
Water Villa Fra 23.100 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

  • Fly t/r på økonomiklasse
  • All inclusive
  • Transfer med speedbåd til/fra Male Lufthavn
  • 8 overnatninger
  • Indkvatering i to personers hytte
  • Speedbåd transfer

 

KONTAKT OS