Find din rejse til Afrika her:

 

Blue Train & malariafri safari i Sydafrika


11 dage
Inkl. engelsktalende lokalguide


 

Cape Town, Blue Train, Pretoria & Safari


Denne rejse starter ud i en af verdens mest ikoniske og smukkeste byer Cape Town. Her venter Taffelbjerget, gode restauranter, udsøgt vin og en natur der siger spar to. På det luksuriøse Blue Train som afgår fra Cape Town til Pretoria kan du se frem til 27 timers ren luksus og elegance, når du sætter dig ind i toget og lader dig føre gennem en bred vifte af fantastiske landskaber. Sidst men ikke mindst skal du på safari i Madikwe Safarireservat, hvor du med stor sandsynlighed vil stifte bekendtskab med The Big Five og masser af andre vilde dyr. Velkommen til det bedste af Sydafrika.

 

Blue Train & malariafri safari i Sydafrika


Dag 1: Ankomst i Cape Town


Ved ankomst i Cape Town bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team i byen. Du bliver kørt til dig hotel, hvor du kan bruge resten af aftenen på afslapning.

 

Indkvartering: Commodore Hotel inkl. morgenmad


Dag 2-4: Cape Town


Du har tre hele dage, hvor du til fulde kan nyde Cape Towns seværdigheder. Beliggende mellem det Indiske Ocean og Atlanterhavet mellem bakkerne til det ioniske Taffelbjerg og det glitrende safirland i Table Bay, er denne usædvanligt naturskønne by i en klasse for sig. Nogle byer byder på rig kultur, et pulserende natteliv, en kosmopolitisk atmosfære og ekstraordinær arkitektur, mens andre byder på betagende landskaber og ekstraordinære naturlige vidundere. Cape Town er heldig nok at være velsignet med alle disse attraktioner og meget mere. Med sin travle havn, strande i verdensklasse, formidable vinmarker og dens bjergrige omgivelser, der spænder med forskelligartet flora og fauna, fanger Cape Town konsekvent hjerterne af alle, der kommer på besøg.

Indkluderer privat guided rundtur i Cape Town


  • Halvdagstur Cape Town centrum og Table Mountain (Inklusiv entre til kabelbanen v. Table Mountain)

  • Heldagsstur til Capehalvøen (Inklusiv entre til Boulders Beach og Kirstenbosch Botaniske Have)

  • Besøg og rundvisning på Robben Island


 

Indkvartering: Commodore Hotel inkl. morgenmad


Dag 5: Afgang med Blue Train


Togturen mellem Cape Town ig Pretorie er en 27-timers rejse på 1 600 kilometer gennem nogle af de mest forskelligartede og spektakulære landskaber, der tilbydes af det afrikanske subkontinent. På den nordgående rejse forlader toget Cape Town kl 08:30 og ankommer i Pretoria ved Pretoria Station kl. 15:00 næste dag. Undervejs på turen vil der være et stop på Lord Milner Hotel i Matjiesfontein. Ved ankomst hertil inviteres togets gæster til et glas sherry i baren.

De viktorianske bygninger og oprindelige 1800-tals London-gadelamper giver rejsende den uhyggelige følelse af at komme ind i en tidslomme fra kolonitiden - en oase suspenderet i en anden tidsalder.

 

Blue Train har været synonymt med luksus og gæstfrihed siden 1946, og er et stort kørende 5 stjernet hotel.  Her kan man kan forvente personlig og opmærksom service, en dedikeret butler, komfortabel indkvartering, fremragende fine spisesteder og udsøgte vine. Suiterne har det fineste sengelinned, marmorfliser og guldarmaturer - ren overflod der sikrer at gæster får en mindeværdig oplevelse. Men Blue Train tilbyder langt mere end en mindeværdig rejse. Det er en altomfattende oplevelse, der byder på en kombination af uovertruffen luksus og femstjernet indkvartering.

 

Toget tilbyder planlagt og chartertjenester. Den planlagte rute er fra Pretoria til Cape Town eller omvendt, og charterruterne går fra enten Pretoria til Durban eller Pretoria til Hoedspruit.

 

Indkvartering: Blue Train inkl. helpension


Dag 6: Blue Train


Denne dag rejser i med det luksuriøse Blue Train på tværs af Sydafrika. I kan iagtage de smukke landskaber i paserer og nyde skønne måltider og lokale vine undervejs. Underevejs gør i stop og har mulighed for korte udflugter.

 

Indkvartering: Blue Train inkl. helpension


Dag 7: Ankomst i Pretoria


Du ankommer i Pretoria, den kosmopolitiske by også kendt som 'Tshwane'. Byen er beliggende i provinsen Gauteng og fungerer som et af tre hovedstæder i Sydafrika. Pretoria er blevet kaldt 'The Jacaranda City', hvilket skyldes den årlige blomstring af storslåede lilla blomster, der pryder Jacaranda-træerne, som ligger i byens bredeste veje. Denne by kan prale af flere historiske monumenter, fine offentlige bygninger og fascinerende museer. Besøgende kan nyde et bredt udvalg af interessante steder, herunder: Transvaal Museum, et naturhistorisk museum, der viser et gammelt dinosaurfossil fundet i den nærliggende 'Menneskehedens Vugge'; Pretoria Botaniske Have, der giver besøgende et glimt af forskellige biomer; og Voortrekker Monument, et nationalt arvsted. Gå ikke glip af den nærliggende Austin Roberts Bird Sanctuary samt de smukke Wonderboom og Groenkloof Nature Reservater.

 

Indkvartering: Castello Di Monte inkl. morgenmad


Dag 8: Madikwe Safari


I dag fortsætter rejsen mod Madikwe Game Reserve. Reservatet grænser op til Botswana i Sydafrikas nordvestlige provins og er det femte største i Sydafrika. Det er desuden hjemsted for et vildhunde-reservat, rigeligt dyreliv, herunder de verdensberømte Big Five, som er en fælles betegnelse for løve, bøffel, leopard, næsehorn og elefanten samt over 300 fuglearter som grib, struds og den store kori bustard. Landskabet er præget af enorme græsarealer, skovområder og de robuste Tshwene Tshwene-bakker, der beskytter en lang række dyreliv. Besøgende kan se frem til skønne sundownere med udsigt over Madikwe-dæmningen og gode muligheder for safari, alt sammen i en malarifri zone.

 

Indkvartering: Impodimo Game Lodge inkl. helpension


Dag 9-10: Madikwe Safari


Nyd safaridagene i og omkring lodgen. Impodimo Game Lodge er beliggende på en klippefyldt højderyg med udsigt over det storslåede malaria-frie Madikwe safarireservat. Reservatet dækker et område på 75.000 hektar unik og betagende skønhed.

Børn er velkomne hos Impodimo, og vi vil gå langt for at sikre at både børn og forældre har en uforglemmelig safari oplevelse. Børnene kan deltage i lodgens børneprogram, hvor de bliver underholdt og beskæftiget med sjove og lærerige aktiviteter.

 

Indkvartering: Impdimo Game Lodge inkl. helpension


Dag 11: Hjemrejse


I dag er det tid til at sige farvel til Sydafrika. Du bliver kørt i lufthavnen, hvor du tager flyet hjem til Danmark. Med i bagagen har du vidunderlige minder om en oplevelsesrig rejse i Afrika. En rejse, du aldrig glemmer.

 

 

 

Blue Train & malariafri safari i Sydafrika


Vaccinationer
Gul feber:             Ikke obligatorisk
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer

Rejseforsikring:                Obligatorisk for lægehjælp / hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring:   Bestilles senest på tidspunkt for køb af rejse.

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

 

Visum

1 x VISA påkrævet. Anskaffes ved ankomst i lufthavnen og er gratis.
Dit pas skal have en gyldighed på 30 dage efter hjemkomst, og ligeledes have tre blanke sider efter hinanden ved inrejse.

 

Afrejse fra
Aalborg / Billund / København / Anden

 

Transport
Firhjulstrækker eller minivan

 

I øvrigt 

Rickshaw Tours & Travel bestræber sig på i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv. Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD / DKK.

 

Bemærk
Der gælder særlige regler for børn under 18 år, der rejser ind i Sydafrika, hvis barnet ikke rejser med begge sine forældre. Barnet skal medbringe fødselsattest, hvoraf både barnets navn og begge forældres navne fremgår. Rejser barnet med én eller helt uden forældre kræves der samtykke fra denne/disse. Vi anbefaler, at der medbringes fødselsattester på dansk og engelsk ligesom samtykkeerklæringen også bør være på engelsk.

 

Blue Train & malariafri safari i Sydafrika


34.850,-

 

 

 

 

Pris

Pris pr. person i delt dobbeltværelse 34.850,-

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Transfer

Erfaren engelsktalende guide

Måltider i henhold til program

Indkvartering i henhold til program

Udflugter i henhold til program

Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

Personlige udgifter til kommunikation, vasketøj etc.

Drikkepenge til hotelpersonle, guide, chauffør etc.

Drikkevarer

Forsikringer

Vaccinationer

Visa

Andet som ikke er specificeret i program

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot