Find din rejse til Afrika her:

 

Kør-selv eventyr og safari i Sydafrika


19 dage
Inkl. leje af bil og engelsktalende safariguide


Sydafrika venter, og på denne rejse starter du ud i Cape Town som byder på alt lige fra det smukke Taffelbjerg til lærke restauranter, masser af historie og vidunderlige haver. I Cape Town er du i selkab med din egen private guide, der tager dig med på rundrejse i byen, hvor du kan se frem til at opleve det man bare må se her.
Efter nogle spændende dage i Cape Town er du på egen hånd og eventyret venter for alvore forude. I din lejede bil kører du afsted mod ikoniske byer som Franschhoek, Hermanus og Knysna, der alle byder på smuk natur - lige til at gå på opdagelse i.

 

Rejsen sluttes af med en dejlig safari i Amakhala Game Reserve. Synes af de vilde dyr, der vandrer frit er ekstraordinært, og en rejse til Sydafrika bør absolut indeholde en safari i dette smukke område.
Velkommen med på en rejse, du aldrig glemmer.

 

Kør-selv eventyr og safari i Sydafrika


Dag 1: Ankomst i Cape Town


Ved ankomst i Cape Town om aftenen bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team, som kører dig til dit hotel i byen. Resten af aftenen er til fri disposition.

 

Indkvartering: Sunsquare Cape Town Gardens Inkl. morgenmad

 

Velkommen til et hotel, der ligger smukt placeret for foden af Table Mountain – et nyt medlem af de ’Syv Vidundere’. Ligeledes ligger hotellet ideelt placeret i nærheden af Long Street, der har et stort udvalg af smarte restauranter og butikker. Værelserne er forfriskende moderne og tilbyder komfort i stilfuld indretning og med udsigt over Table Mountain eller det pulserende centrum.

 

Dag 2-4: Oplev Cape Town


Du tilbringer tre hele dage med at udforske en af de smukkeste byer i verden, Cape Town. Mulighederne her er uendelige, og du kan se frem til at lære byen bedre at kende sammen med dun private guide / chauffør, mens Idu er her. Det er naturligvis et must at tage på byrundtur, og særligt er det Table Mountain, der gør denne by så unik og interessant. Op stiger bjerget 1000 m.o.h, og gør øjeblikkeligt Cape Town genkendeligt. Vi har arrangeret, at du skal på Cape Town byrundtur, hvor du skal med kabelbanen op til Table Mountain og opleve udsigten fra den flade top. Ligeledes er der i byrundturen planlagt besøg på museum, Cape Point, Boulders Beach samt Kirstenbosch Gardens.

 

Valgfrie aktiviteter (for egen regning):

- Bo Kaap
- Company Gardens
- Castle of Good Hope
- Hout Bay
- Chapman’s Peak
- Cape of Good Hope

 

Indkvartering: Sunsquare Cape Town Gardens Inkl. morgenmad

 

Dag 5: Cape Town – Franschhoek


 

I dag tager du afsked med din guide, og henter din privat lejede bil. Turen går mod Franschhoek, som ligger ca. en times kørsel fra Cape Town. Dalen ligger smukt placeret mellem tårnhøje bjerge i de smukke Cape Winelands. Det er et sted med maleriske vingårde, betagende omgivelser, varm gæstfrihed, førsteklasses køkken, fine vine og en 300 årig fransk huguenot historie.

 

Indkvartering: Centre Ville Guest House Inkl. morgenmad

 

Centre Ville er beliggende i hjertet af Franschhoek. Denne victorianske skønhed blev bygget i 1905 og er nu fuldt renoveret uden at miste sin gamle charme. Hotellet ligger inden for gåafstand til centrum af landsbylivet, huguenotmonumentet og de berømte restauranter i byen. Den fælles opholdsstue er et af favoritstederne til samtaler, læsning eller bare lytte til musik. Der er ligeledes et klaver stillet til rådighed for de musikalsk talentfulde.

 

Dag 6-7: Franschhoek - Hermanus


 

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter du tjekker ud og kører til Hermanus. Byen er bygget mellem Walker Bays smukkeste kyster og klipper, og er vokset fra at være en lille badeby til at være et af de mest velkendte steder i verden for hvalsafari. Denne by er også berømt for sin naturlige skønhed, lange strækninger og uberørte strande samt det fremragende udvalg af restauranter, caféer og barer. I dag er Hermanus mere end blot et populært feriemål og tilbyder besøgende alle former for aktiviteter. Besøg evt. Old Harbour Museum, som består af en charmerende fiskerby, den gamle havn og Whale House Museum; tag på slentretur gennem det nærliggende Fernkloof Naturreservat, og prøv et udvalg af topkvalitetsvin langs den berømte Hermanus Wine Route.

 

Indkvartering: Windsor Hotel Hermanus Inkl. morgenmad

 

Dette hotel er stolt beliggende på kanten af Hermanus betagende Walker Bay og med dejlig panoramaudsigt, der byder på en af verdens bedste hvalsafari fra de fleste værelser. Gæster har vendt tilbage til dette hotel i generationer, og glædes hver gang over det fantastiske syn. Hotellet ligger ligeledes placeret tæt på byens centrum og dens rige udvalg af restauranter, gallerier og butikker. Det er blevet moderniseret, men har bevaret sin familiære atmosfære med hjemlig gæstfrihed.

 

Dag 8-9: Hermanus - Swellendam


 

Perfekt beliggende ved foden af Langeberg bjergene finder du det maleriske arvested Swellendam, Sydafrikas tredje ældste by. Den er smukt placeret i det naturskønne Overberg område, og fungerer som en fremragende base til at udforske det storslåede omgivende landskab. Gaderne er foret med smuk restaurerede Cape Dutch bygninger fra 1745. Besøgende kan udforske den nederlandske reformerede kirke og Drostdy Museum eller besøge de omkringliggende naturreservater. Nyd også de lokale gårdboder, der sælger en række lokalt producerede marmelader, likører og bagværk.

Andre populære aktiviteter:

- Vandreture
- kajakroning
- camping
- vildtdyrsoplevelser
- ridning
- stjerneobservation

 

Indkvartering: Aan de Oever Inkl. morgenmad

 

Beliggende mellem egetræer og foden af Langeberg bjergene byder Aan De Oever Guest House velkommen. Aan de Oever betyder ’på flodbredden, og er et hotel bygget i hyggelig hollandsk stil. Hotellet tilbyder ligeledes udsøgt indkvartering i elegante værelser med privat indgang. Under jeres ophold kan I nyde swimmingpoolen med en sundowner i hånden i ’den gyldne time’. I er inden for gåafstand til museet, restauranter, kunstgallerier og butikker og hotellet kan give jer oplysninger om aktiviteter omkring Swellendam, som i øvrigt er en by beliggende på Garden Route.

 

Dag 10-12  Swellendam – Knysna


 

I dag fortsætter i rejsen mod Knysna.

 

Beliggende mellem de utrolige Outeniqua bjerge og det Indiske Ocean, ligger byen , også kendt som ’Edens Have’. Byen er omringet af verdenskendte skove, dejlige laguner og uberørte strande. Besøgende kan se frem til en række markeder, der tilbyder lækkert mad og økologiske, lokalt fremstillede varer. Tag på udforskning ved byens pittoreske havnefront og i de maleriske gader eller tag på eventyr gennem den frodige skov, og få et glimt af den mangefarvede Knysna Loerie. Du kan også vælge at tage på færgetur til de berømte Knysna Heads og smage de lokale østers. Gå heller ikke glip af muligheden for at nyde den brede vifte af spændende aktiviteter, herunder: svømning, sejlads, fiskeri og meget andet. Fra Robberg Naturreservat er det muligt at tage på bådtur, for at spotte efter hvaler og delfiner.

 

Indkvartering: Blackwaters River Lodge Inkl. morgenmad

 

Blackwaters River Lodge er et magisk stykke paradis gemt væk i en smuk dal ved bredden af Goukamma-floden. Hotellet er omgivet af flere hektar uberørte haver og skove, der indbyder til fred, ro og afslapning. Ligeledes blot 15 minutter fra den venlige Blue Flag Buffels Bay badestrand.

 

Dag 13-15: Knysna - St. Francis Bay


 

Efter nogle gode dage i Knysna kører du nu videre til St. Francis Bay, der ligger langs Sydafrikas spektakulære og naturskønne Sunshine Coast, lige vest for Port Elizabeth. Byen er en malerisk ferieby kendt for sin fremragende uberørte hvide sandstrand og ensartede arkitektur med sorte tage og hvide vægge bygget på bredden af et omfattende netværk af menneskeskabte kanaler. Besøgende kan nyde en række vandaktiviteter langs kanalerne og i havet som svømning, sejlads og fiskeri. Gå heller ikke glip af muligheden for at tage på dagstur til den nærliggende landsby Cape St. Francis, hvor du kan tage på udforskning i det århundrede gamle Seal Point Lighthouse og pingvinrehabiliteringscenteret.

 

Indkvartering: Cape St. Francis Resort Inkl. morgenmad

 

Cape St. Francis Resort er privatejet og et hotel bestående af strandvillaer beliggende på kanten af sandklitter. Du kan nyde den private swimmingpool og direkte adgang til stranden – alt i alt et ideelt valg, når man leder efter en stranddestination. Området er rig på aktiviteter, som alle kan bookes fra dette hotel.

 

Dag 16: St. Francis Bay - Amakhala Game Reserve


 

tjekker ud fra hotellet, og kører afsted mod jeres safaridestination. Amakhala Game Reserve er kendt for sit helt unikke dyreliv. Reservatet er beliggende i den malaria-fri Øst-Kaap og tilbyder en bred vifte af oplevelser. I kan glæde jer til jeres første eftermiddagssafari og synet af Afrikas vilde dyr i tæt afstand.

Indkvartering: Amakhala Hlosi Game Lodge Inkl. All Inclusive*

*All Inclusive: Tre daglige måltider + lokale drikkevarer

 

Hlosi Game Lodge er en rolig græslands-lodge, der tilbyder rige vildtdyrsoplevelser og luksuriøs indkvartering. Fra lodgens suiter er der åben udsigt, og fra hovedbygningen er der syn ud til swimmingpoolen og vandhullet, hvor dyrene ofte kommer for at slukke tørsten.

 

Dag 17-18: Amakhala Game Reserver


 

Nyd dagene i Amakhala, som er det ideelle valg til en Big Five safari. Det 7.500 ha. store reservat er kendt for sine fantastiske fotomuligheder, der er skabt af den langsomt løbende Bushman River, som løber gennem denne park. Guidet af erfarne rangers kan du udforske naturen og det varierede dyreliv samt de kuperede landskaber. Morgen- og aftensafarierne foregår i åbne Land Rovers, og vil med stor sandsynlighed bidrage til åndeløse oplevelser og efterlade dig i ærefrygt for den forskelligartede vegetation og spektakulære natur. Udover Big Five: Løve, bøffel, elefant, leopard og næsehorn, findes her et væld af zebraer, giraffer, mere end 16 antilopearter og mange andre små interessante slags dyr. Elefantobservationerne vil med stor sandsynlighed være højdepunktet under dit ophold.

Reservatet tilbyder også andre aktiviteter som bådture, guidede vandreture og fugleobservation.

 

Indkvartering: Amakhala Hlosi Game Lodge Inkl. All Inclusive

 

Dag 19: Hjemrejse


 

I dag er det tid til at tage afsked med Amakhala Gamer Reserve og Sydafrika. Du bliver kørt til Port Elizabeth Lufthavn, hvorfra du tager flyet via Johannesburg mod Danmark. Med hjem har du vidunderlige minder om en dejlig kør-selv rejse i Sydafrika. En rejse, du aldrig glemmer.

 

 

 

 

 

 

 

Kør-selv eventyr og safari i Sydafrika


Vaccinationer
Gul feber:             Ikke obligatorisk
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer

Rejseforsikring:                  Obligatorisk for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:     Bestilles senest på tidspunkt for køb af rejse

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visum

1 x VISA påkrævet. Anskaffes ved ankomst i lufthavnen og er gratis.
Dit pas skal have en gyldighed på 30 dage efter hjemkomst, og ligeledes have tre blanke sider efter hinanden ved indrejse.

 

Afrejse fra
Aalborg / Billund / København / Anden

 

I øvrigt 

Rickshaw Torus & Travel bestræber sig på i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplan og indkvartering mv. Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD / DKK

 

Bemærk
Der gælder særlige regler for børn under 18 år, der rejser ind i Sydafrika, hvis barnet ikke rejser med begge sine forældre. Barnet skal medbringe fødselsattest, hvoraf både barnets navn og begge forældres navne fremgår. Rejser barnet med én eller helt uden forældre kræves der samtykke fra denne/disse. Vi anbefaler, at der medbringes fødselsattester på dansk og engelsk ligesom samtykkeerklæringen også bør være på engelsk.

 

Kør-selv eventyr og safari i Sydafrika


fra22.000,-

 

 

 

 

Pris

Fra 22.000 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly Danmark / Cape Town - tur/retur
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Transfer til hotel i Cape Town
 • Erfaren engelsktalende guide i cape Town
 • Byrundtur i Cape Town - Entre til Table Mountain m. kabelbane - Entre til museum - Boulders Beach - Kirstenbosch Gardens
 • Måltider som beskrevet i rejseplan
 • Leje af Toyota Corolla (mulighed for opgradering) - Ubegrænset antal kilometer - Super forsikring uden selvrisiko - GPS - Kontraktgebyr - Leveringsgebyr - One Way afleveringsgebyr
 • Safari m. erfaren guide
 • Relevante parkgebyrer
 • Skatter og afgifter
 • Forplejning på oversøiske fly
 

 

 

Andet:

Mod tillæg i prisen kan denne rejse evt. kombineres med strandferie på Seychellerne

 

Ikke inkluderet i prisen

Personlige udgifter til f.eks. kommunikationsgebyr

Valgfrie udflugter

Måltider som ikke er nævnt i rejseplan

Forsikringer

Drikkepenge

Vaccinationer

Andet som ikke er nævnt specificeret i rejseprogram

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha