Find din rejse til Afrika her:

 

Kør-selv-ferie i Namibia


13 dage
inkl. billeje


På denne rundrejse i Namibia kan du glæde til nogle af landets absolut største oplevelser når det gælder natur og dyreliv. Du er selv herre over tempoet, og har den frihed som en kør-selv ferie tilbyder. Gør stop undervejs på din rundrejse og udforsk Namibias herligheder på første parket.

 

Du skal besøge Okanjima Game Reserve, der er kendt for en stor indsats indenfor naturbevaring. Her får du det fantastiske dyreliv helt tæt på, og du skal ligeledes opleve et stort bevaringsprojekt for geparder. Herefter går turen til Etosha Nationalpark, som er en af de mest kendte nationalparker i Namibia. Efter nogle at landets helt store naturperler lægger du vejen forbi Himba-folket, et a Namibias traditionelle jæger- og samlersamfund. Du stifter også bekendtskab med Twyfelfontain, som er kendt for sine urgamle hulemalerier samt den gamle by Swakopmund der ligger med smukke gader i gammel tysk kolonistil. Det bliver tolv dage fyldt med spændende oplevelser og eventyr på de namibiske veje.

 

Kør-selv-ferie i Namibia


Dag 1 Ankomst i Windhoek


Ved ankomst i lufthavnen skal du fortsætte til Avis Car Hire depot, hvor du får udleveret din bil. Herfra kører du til dit hotel i byen og resten af aftenen er til fri disposition.  

 

Indkvartering: Vondelhof Guest House inkl. morgenmad

 

Dag 2 Windhoek – Okanjima Game Reserve


Du spiser morgenmad på hotellet for herefter at tjekke ud. På første del af rejsen kører du mod nord til din første destination, Okonjima Game Reserve, der ligger i Otjozondjupa regionen. Okonjima ligger placeret blandt Omboroko bjergene, der groft oversat betyder ’bavianernes sted’. Om eftermiddagen kan du vælge at besøge Cheetah Project og lære mere om disse truede dyr.

 

Distance:            250 km.

Afgang:               Kl. 8.00

 

Indkvartering: Okonjima Plains Camp inkl. halvpension*

*halvpension: morgenmad og middag

 

Dag 3-5 Okonjima Game Reserve – Etosha Nationalpark


I dag kører du til Namibias velkendte højdepunkt, Etosha Nationalpark. Parken blev erklæret nationalpark i 1907, og er hjem til ca. 114 pattedyrsarter, 340 fuglearter, 110 slags reptiler, 16 slags padder og måske overraskende for nogle, kun 1 slags fisk. Din lodge ligger placeret lige uden for Etosha parken. Du har mulighed for at tage på valgfri safari gennem parken, hvor du med stor sandsynlighed vil opleve parkens alsidige dyreliv.

 

Etosha Nationalpark er unik i Afrika, og samtidig en af de mest tilgængelige safarireservater i Namibia og Sydafrika. Parkér bilen ved et af de mange vandhuller, og vent på at dyrene kommer til dig. Bare vent og se et væld af løver, elefanter, springbukke og mange andre, der kommer forbi.

 

Lodgen, du er indkvarteret på i tre dage, tilbyder ligeledes oplyste vandhuller, som bidrager til fremragende udsigter til dyrelivet om aftenen.

 

Distance:            250 km.

 

Indkvartering: Etosha Okuavkevjo inkl. morgenmad


Dag 6 Etosha Nationalpark – Twyfeltontein


Denne morgen siger du farvel til Etoshas vilde dyreliv, og kører mod Kamanjab, hvor du har mulighed for at besøge en lokal Himba landsby for at lære mere om deres traditioner og livsstil. Oplev mælkeceremonien og røgbadet. Dyk ned i lærdommen om deres tro omkring den hellige ild, forfædre og urtemedicin. Om eftermiddagen tager du videre til Twyfeltontein, hvor du skal se de gamle Bushmen-malerier og graveringer. Twyfelfontein blev erklæret Verdenskulturarv i 2007, det første namibiske sted til at modtage denne ære. Du kan også gøre holdt i Petrified Forest, hvor træerne er estimeret til at være 250 millioner år gamle.

 

Distance:            310 km.

Afgang:               Kl. 8.00

 

Indkvartering: Twyfelfontein Country Lodge inkl. morgenmad og middag

 

Dag 7 - 8 Twyfelfontein – Swakopmund


Du kører mod sydvest, ud af Namibias tørre område, og videre til den charmerende kystby Swakopmund, hvor du har mulighed for at deltage i nogle af de mange valgfrie aktiviteter, der tilbydes. Alternativt kan du bare nyde atmosfæren i denne lille tyske by, og fordybe dig i skønheden og strandende. Til aften, hvorfor så ikke nyde namibiske måltider i nogle af de mange restauranter.

 

Indkvartering: The Stiltz inkl. morgenmad

 

Distance:            340 km.

Afgang:               08.00

 

Dag 9 - 10 Swakopmund – Sossusvlei


Denne morgen spiser du tidligt morgenmad, for herefter at køre syd på mod Walvis Bay undervejs til Namib Naukluft Nationalpark, der bliver anset for at være den ældste ørken i verden. På vejen dertil kan du jo meget vel gøre holdt ved det lille sted Solitaire, hvor du kan smage den verdenskendte Apple Crumble – serveret uden flødeskum! Næste morgen anbefaler vi, at du står tidligt op for at køre ud til verdens højeste sandbanker i Sossusvlei og Deadvlei. Ved solopgang og solnedgang er disse sandbanker, som er op til 300 meter høje, absolut spektakulære og smukke og tilbyder fantastiske fotomuligheder. Med lidt held er der endda vand i vlei (søen). Vi anbefaler ligeledes, at du gør holdt ved Sesriem Canyon, der blev til for millioner af år siden af Tsauchab River.

 

Distance:            400 km.

Afgang:               07.00

 

Indkvartering: Sossus Dune Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 11 Sossusvlei – Windhoek


I dag lader du ørkenen forsvinde bag dig, og kører tilbage til Windhoek gennem det smukke landskab. Når du ankommer, kan resten af eftermiddagen bruges på afslapning eller hvad du nu har lyst til. Du kan atter nyde aftensmaden i en af de mange fantastiske restauranter.

 

Indkvartering: Vondelhof Guest House inkl. morgenmad

 

Distance:            360 km.

Afgang:               08.00

 

Dag 12 Hjemrejse


Denne morgen kan du spise en afslappet morgenmad på hotellet. Om eftermiddagen kører du til Windhoek Lufthavn, hvor du afleverer din bil i tide til at nå dit fly hjem. Det er tid til at tage afsked med Namibia, og med i bagagen har du vidunderlige minder om en oplevelsesrig ferie i det sydlige Afrika. En rejse, du aldrig glemmer.

 

Dag 13 Hjemkomst


Du ankommer i lufthavnen i henhold til flyselskabet. Velkommen hjem.

 

Kør-selv-ferie i Namibia


Vaccinationer
Gul feber:            Ikke obligatorisk
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge


Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                 Anbefales for lægehjælpe, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:     Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visum
Visum ikke påkrævet (ved rejser på op til 90 dage)

 

Andet

Mulighed for opgradering til Deluxe værelser.

Forhør dig om priser hos os.

 

I øvrigt

Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplan og indkvarteringer mv. Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD / DKK

 

Kør-selv-ferie i Namibia


fra26.595,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 26.595 pr. person i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly Billund / Windhoek tur / retur
 • Indkvarteringer
 • Transport:
 • Leje af bil: VW Polo eller lignende med mulighed for opgradering,  inkl. Premium Insurance Cover (Forhør dig hos os for mere info)
 • Måltider som beskrevet i rejseplan
 • Skatter og afgifter
 • Forplejning på KLM fly

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Aktiviteter og udflugter
 • Brændstof
 • Personlige udgifter til f.eks. kommunikation, ekstra bagage osv.
 • Måltider, som ikke er nævnt i rejseplan
 • Drikkevarer
 • Forsikringer
 • Drikkepenge
 • Visa
 • Vaccinationer
 • GPS navigation
 • Leje depositum
 • Gebyr til lejekontrakt
 • Andet, som ikke er nævnt specificeret i rejseprogrammet

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha