Find din rejse til Afrika her:

 

Klassisk safarirejse til Kenya


Safarirejser bør være en feriemulighed uanset alder, rejseerfaring eller særlige behov. Hos Rickshaw Tours & Travel er vi overbeviste om, at alle bør opleve en autentisk afrikansk safari mindst én gang i deres liv. Det, at opleve de vilde afrikanske dyr i deres rette element, er intet mindre end fantastisk! Med denne rejse tilbyder vi en fantastisk safarioplevelse i Kenya, også for dårligt gående, kørestolsbrugere og andre rejsende med særlige behov. Rejsen er designet og gennemtestet sammen med en mangeårig kørestolsbruger og konsulent i tilgængelighed for handicappede. Grundig forberedelse sikrer at rammerne er på plads for det helt store eventyr, hvad angår transport, indkvartering og assistance.

 

På denne Safarirejse oplever du de helt store højdepunkter i Kenya. Rejsen starter med en byrundtur i Nairobi med besøg ved den berømte Kazuri Perlefabrik, som fremstiller det smukkeste kunsthåndværk. Derefter står den på besøg på et lokalt elefantbørnehjem, inden kursen sættes mod Lake Nakuru i vores handicapvenlige safaribiler. Nu kan safarieventyret begynde. Fra Lake Nakuru kører du sammen med din private chauffør videre ned gennem det imponerende Great Rift Valley til det berømte Masai Mara. Du oplever med andre ord nogle af Kenyas mest storslåede landskaber, og får ligeledes chancen for at møde ’The Big 5’ på nærmeste hold. The big 5, som er en betegnelse for savannens fem største dyr: næsehorn, elefant, leopard, løve og den afrikanske vandbøffel, er målet for en hver vellykket safarirejse, og Kenya er blandt verdens absolut bedste safarilande. Det bliver 8 dage fyldt med naturoplevelser og indtryk fra Karen Blixens Kenya. Rejsen sluttes naturligvis af med et besøg på Blixens afrikanske farm, inden rejsen går hjem til Danmark.

 

Programmet skræddersys og tilpas i samarbejde med vores lokale kontor i Kenya, og vi tager naturligvis udgangspunkt i dine ønsker og behov. Køretøjer, hoteller, lodges og rejseplaner er nøje udvalgte, således der tages hensyn til eventuelle handicaps, og vores altid smilende lokale ansatte assisterer fra start til slut.

 

Klassisk safarirejse til Kenya


Dag 1: Ankomst i Kenya


Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport om aftenen bliver I modtaget af en repræsentant fra Rickshaw Gruppens kontor i Nairobi, der vil køre jer til jeres hotel, hvor I overnatter.

 

Indkvartering:                              Hotel inkl. morgenmad


Dag 2: Nairobi


 Efter morgenmad går I på opdagelse i Nairobi for at opleve nogle af byens seværdigheder. Herunder bl.a. et besøg til det fascinerende David Sheldricks elefantbørnehjem, der altid bringer smil frem på læben. Stedet er åbent for offentligheden fra kl. 11.00-12.00. Her får I et indblik i, hvordan forældreløse elefanter og næsehorn bliver opdrættet til atter at blive sat ud i naturen.

 

Der er desuden indlagt besøg ved Kazuri Bead Factory, som er en perlefabrik. Kazuri betyder ”lille og smuk” på swahili, som er Kenyas nationalsprog. Fabrikken blev etableret i 1975 som en lille workshop for enlige mødre. I dag er Kazuri en del af The World Trade Organization, og beskæftiger mere end 380 kvinder.

 

Slutteligt er der indlagt et besøg på Girafcenteret, hvor I på helt tæt hold kan opleve, hvor smukke og majestætisk høje disse dyr er.

 

Frokost og middag nydes i Nairobi, der har et bredt udvalg af restauranter, som er værd at besøge. Jeres guide assisterer gerne med anvisning herpå. Efter jeres byrundtur returnerer I til hotellet, hvor I overnatter.

 

Indkvartering:                              Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 3: Nairobi – Lake Nakuru


Efter morgenmad tjekker I ud fra jeres hotel og jeres safarieventyr kan begynde. Sammen med jeres chauffør kører I mod det imponerende Great Rift Valley. I ankommer til lodgen ved frokosttid, hvor der vil blive serveret en lækker frokostbuffet. Efter check-in og frokost tager I på safari i Lake Nakuru National Park langs søens smukke bredder.

 

Indkvartering:                              Lodge inkl. helpension

 

Lake Nakuru er en lavvandet alkalisk sø, som er verdenskendt for at huse store flokke af flamingoer. Ind i mellem giver tusindvis af disse fugle søen et pink skær (antallet af flamingoer afhænger af søens vandstand). Parken har ligeledes en stor variation af dyr som leoparder, som man ofte finder slumrende i de gulbarkede akacietræer, løver, bøfler, flodheste, bavianer og den truede Rothshilds giraf, det hvide næsehorn og det sjældne sorte næsehorn, som bliver beskyttet og vogtet her.

 

Dag 4: Lake Nakuru – Masai Mara


Efter en tidlig morgenmad i de betagende omgivelser tager rejsen jer nu videre ned af Great Rift Valley, som byder på en imponerende udsigt ud over vildtlivet og Mount Longonot, den sovende vulkan. I ankommer ved frokosttid, hvor efter I tager ud på eftermiddagssafari.

 

Indkvartering:                              Lodge inkl. helpension

 

Masai Mara er uden tvivl Kenyas mest populære og besøgte vildtdyrsreservat i Kenya. Filmen ’Out of Africa’ blev i stor udstrækning filmet i dette fristed. Her er en overflod af alle typer dyreliv – her i blandt ’The Big Five’, som er et samlet

udtryk for savannens større dyr: løve, elefant, næsehorn, bøffel og leopard.

Vildtreservatet har i øvrigt et stort blandet fugleliv, og 452 forskellige arter er ind til videre registrerede her.

 

Dag 5-6: Masai Mara


I tilbringer to hele dagen i Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket guiderne er eksperter i at vide, vil de sammen med jer ligge en plan for dagen. Måske har I lyst til at køre ud på safari tidlig morgen for herefter, at returnere til lodgen, hvor I spiser morgenmad. Efter morgenmad kan I atter køre ud på safari for så at returnere igen til frokost. Resten af dagen kan I bruge på afslapning i lodgen. Efter en afslappende eftermiddag kan I tage på endnu en safari kl. 16.00. Alternativt kan I spise tidlig morgenmad og her efter tage på heldagssafari med medbragte madpakker, som nydes i det fri. Valget er jeres og den bedste løsning vil blive vendt mellem jer og jeres guide.

I vender tilbage til lodgen om aftenen, hvor I spiser en lækker middag.

 

Indkvartering:                              Lodge inkl. helpension

 

Dag 7: Masai Mara - Nairobi


Efter tidlig morgenmad er det tid til at tage afsked med magiske Masai Mara og I kører tilbage til Nairobi. I kører tilbage ned af Great Rift Valley og passerer endnu en gang den sovende vulkan. Hold øje med flokke af giraffer og gazeller mens I kører. I ankommer i Kenyas pulserende hovedstad, hvor I bliver kørt til jeres hotel. Resten af dagen er til fri disposition.

 

Indkvartering:                              Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 8: Hjemrejse


Efter morgenmad tager I atter på opdagelse i Nairobi. Denne gang for at opleve det fascinerende Karen Blixen Museum, som ligger 15. km uden for Nairobi for foden af Ngong Hills. Meryl Streep portrætterede bl.a. Karen Blixen i filmen ”Out of Africa”, og en stor del af den film er ligeledes indspillet her. Derudover er der indlagt besøg på Rickshaws kontor i Nairobi.

 

Om aftenen er det tid til at sige farvel til enestående Kenya. Sammen med jeres chauffør kører I til lufthavnen, hvor I tager flyet hjem – pakket med gode minder om en vidunderlig rejse. En rejse, I aldrig glemmer!

 

Dag 9: Hjemkomst i Aalborg i henhold til KLM.

 

Klassisk safarirejse til Kenya


Vaccinationer
Gul feber:        Ikke nødvendigt
Hepatitis A:     Kontakt venligst egen læge
Malaria:           Kontakt venligst egen læge
Andet:              Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                 Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:    Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes ved ankomst i lufthavnen ( USD 50)

 

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra

Aalborg / Billund / København

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

 

 

Klassisk safarirejse til Kenya


Ring,-

 

 

 

 

Pris

Ring

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Erfaren engelsktalende chauffør / guide
 • Måltider som beskrevet i rejseplan
 • Safari som beskrevet i rejseplan
 • Drikkevand under safari (2 x 0,5 liter/person)
 

 

Andet:

Vi anbefaler, at safaristøvet vaskes af ved Mombasas lækre kyster

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til chauffør/guide/hotelpersonale
 • Tøjvask
 • VISA
 • Vaccinationer
 • Personlige omkostninger til kommunikationsgebyr, vasketøj og lign.
 • Andet som ikke er specificeret i rejseprogram
 

 

KONTAKT OS