Find din rejse til Afrika her:

 

Magiske Kenya


6 Dage
Med engelsktalende lokalguide


Kenya er på mange måder et enestående land, og en rejse til dette østafrikanske land vil med garanti være et eventyr, der skaber minder for livet. Dette eksempel på en skræddersyet safarirejse til Kenya tager udgangspunkt i landets absolutte højdepunkter. Under hele rejsen har du din private guide med, som ved stort set alt om Kenyas dyreliv, fauna og lokalbefolkning. Denne vidunderlige rejse starter med et besøg i Aberdares Nationalpark, hvor efter du skal på safari i Lake Nakuru. I Lake Nakuru kan du ud over leoparder, flodheste, løver og giraffer også være heldig, at se tusindvis af smukke flamingoer, som ind imellem befinder sig ved søen. Fra ét fantastisk syn til det næste: Din safari i Kenya fortsætter mod det Magiske Masai Mara, Kenyas berømte og mest besøgte vildtdyrsreservat. Det er altid en imponerende oplevelse, at besøge Masai Mara, hvor det vrimler med alle slags vilde dyr – her i blandt også ”The Big Five”. Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når din rejse til Afrika tager dig gennem Kenyas højdepunkter.

 

Skræddersyede rejser med Rickshaw Tours & Travel


Hos Rickshaw Tours & Travel har vi specialiseret os i, at skabe skræddersyede drømmerejser til det afrikanske kontinent. Alle vores rejser kan designes efter dit ønske og behov, og vi står til enhver tid klar til, at give dig gode råd og vejledning om din næste rejse. Har du spørgsmål til dette forslag på en skræddersyet rejse, er du altid velkommen til at kigge forbi vores kontor eller kontakte os på telefon eller mail. Du finder alle vores kontaktoplysninger oppe i højre hjørne.afa

 

Magiske Kenya


Dag 1: Ankomst i Nairobi


Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport vil du blive mødt af en repræsentant fra Rickshaw Tarvels i Nairobi, som vil tage imod dig og assistere med transfer til dit hotel. Resten af aftenen vil være til fri disposition.

 

Indkvartering: Hotel med morgenmad.

 

Som ekstra tilvalg kan du vælge, at besøge Nairobis seværdigheder som f.eks. Karen Blixens Museum hvor Meryl Streep fra filmen ”Out of Africa” citerede det berømte ordsprog ”I had a farm in Africa….”. Det er også her, store dele af filmen er optaget. Alternativt, kan der aflægges tid til at besøge Giraf Centeret og opleve på helt tæt hold, hvor smukke og majestætisk høje disse dyr er. The Daphne Sheldrick Foundation er også åben for personlige besøg om eftermiddagen, hvor man kan opleve babyelefanter og flodheste, som er blevet forældreløse og derfor opdrættes til atter at blive sat ud i det fri.

 

Dag 2: Nairobi – Aberdares


Efter morgenmad mødes du med din private guide kl. 8.00 for at påbegynde dit safarieventyr. Du kører mod nord til Aberdares. Turen tager ca. 3 timer og undervejs passerer du sisal gårde, ananasfarme og kaffefarme gennem grønne kuperede landskaber for at ankomme til Aberdare Country Club til frokost. Efter frokost tager du på safari ind i Aberdares og checker om eftermiddagen ind på The Ark. Det er en fantastisk måde at blive introduceret til safari i Kenya, hvor du kan kigge på dyrene i stilhed fra dit private værelse eller fra den udendørs top terrasse. Du kan endda tage et kig ud over savannen og de mange dyr fra lodgens loungeområde, mens du nyder en lille aperitif.

 

Indkvartering: Lodge med helpension.

 

The Aberdare National Park dækker med sine 767 km2 de højere områder af Aberdare Mountain Ranges of Central Kenya fra en højde på 1829 meter til 4001 meter over havet. Dyr, som ofte ses i parken, er det sorte næsehorn, leopard, bavianer, sorte- og hvide colobus aber og sykes aber. De sjældnere dyr, der findes her, er løven, den gyldne kat og den undvigende skovantilope.

 

Dag 3: Aberdares – Lake Nakuru


Efter morgenmad tager du afsted kl. ca. 8.30, hvor en interessant rejse påbegyndes tværs over Kenya mod Lake Nakuru. Du ankommer til lodgen ved frokosttid, hvor der vil blive serveret en lækker frokostbuffet, som nydes efter check-in. Her efter er det tid til safari i parken langs søens betagende bredder. Du returnerer til lodgen kl. ca. 18.30, hvor du kan nå at friske dig op inden du spiser middag i lodgens rolige omgivelser.

 

Indkvartering: Lodge med helpension.

 

Lake Nakuru er en lavvandet alkalisk sø, som er verdenskendt for sin store koncentration af flamingoer; ind imellem giver tusindvis af disse fugle søen et pink skær. Parken huser en stor variation af dyr, her iblandt leoparden, som man ofte finder slumrende i de gul-barkede akacietræer. Desuden vil man også kunne finde løver, bøfler, flodheste, waterbuck, vortesvin, bavianer, den truede Rothschild giraf (som man i øvrigt kun kan se i denne park i Kenya), det hvide næsehorn og det sjældne sorte næsehorn, som er beskyttet og overvåget i denne park.

 

Dag 4: Lake Nakuru – Masai Mara


Efter tidlig morgenmad tager rejsen dig videre til det magiske Masai Mara, Kenyas kendte vildtreservat. Køreturen tager dig ned ad det imponerende Great Rift Valley, som bidrager til en fantastisk udsigt over vildtlivet og den sovende vulkan Mount Longonot. Køreturen tager ca. 4 timer til du ankommer ved parkindgangen. Ankomst til frokost, som efterfølges af eftermiddagssafari.

 

Indkvartering: Lodge med helpension.

 

Masai Mara er uden tvivl Kenyas mest populære vildtreservat og er det mest besøgte reservat i Kenya. Filmen ”Out of Africa” blev i stor udstrækning filmet i dette område. Der er et væld af alle typer af vilde dyr, her i blandt ”The Big 5”, som er et samlet udtryk for de 5 større dyr; løve, bøffel, næsehorn, leopard og elefant. Et scenarie, som er værd at opleve, er den årlige migration hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller fra Serengeti sletterne krydser grænsen til Tanzania og Mara River for at nå til Masai Maras endeløse græssletter. Vildtreservatet huser ligeledes mange forskellige fuglearter. Faktisk er 452 fuglearter registreret i dette reservat.

 

Dag 5: Masai Mara


I dag tilbringer du hele dagen i Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket guiderne er eksperter i at vide, vil de sammen med dig lægge en plan for dagen. Måske har du lyst til at køre ud på safari tidlig morgen for at returnere tilbage til lodgen, hvor du spiser morgenmad. Her efter kan du køre ud på safari igen om formiddagen, returnere til frokost og tilbringe dagen med afslapning i lodgen. Efter en afslappende eftermiddag kan du tage på endnu en safari kl. ca. 16.00. Alternativt kan du spise tidlig morgenmad og herefter tage på en heldagssafari med madpakke.  Valget er jdit og den bedste løsning vil blive vendt mellem dig og din guide.

 

Returnér til lodgen om aftenen efter en overvældende dag i Masai Mara og spis middag.

 

Indkvartering: Lodge med helpension.

 

Dag 6: Masai Mara – Nairobi – Afrejse


Efter tidlig morgenmad i lodgen er det tid til at tage afsked med Magiske Mara og det sidste stykke af turen går tilbage til Nairobi. Du kører atter tilbage gennem the Great Rift Valley, hvor du endnu engang passerer Mount Longont. Hold øje med flokke af giraffer og gazeller, mens du kører. Du har medbragt madpakke med, som nydes undervejs inden du når til Kenyas travle hovedstad. Her bliver du kørt til Jomo Kenyatta International Airport, hvor du tager flyet hjem til Danmark pakket med gode minder om en vidunderlig rejse til Kenya.

 

Magiske Kenya


Vaccinationer
Gul feber:        Ikke nødvendigt
Hepatitis A:     Kontakt venligst egen læge
Malaria:           Kontakt venligst egen læge
Andet:              Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Aalborg Speciallægeklinik: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                 Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:    Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes ved ankomst i lufthavnen ( USD 50)

 

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra

Aalborg / Billund / København

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

fra18.900,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 18.900,- pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Erfaren engelsktalende chauffør / guide
 • Måltider som beskrevet i rejseplan
 • Safari som beskrevet i rejseplan
 • Drikkevand under safari (2 x 0,5 liter/person)

 

Andet:

Vi anbefaler, at denne rejse kombineres med en badeferie i det vidunderlige Mombasa

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til chauffør/guide/hotelpersonale
 • Tøjvask
 • VISA
 • Vaccinationer
 • Personlige omkostninger til kommunikationsgebyr, vasketøj og lign.
 • Andet som ikke er specificeret i rejseprogram

 

KONTAKT OS