Find din rejse til Afrika her:

 

Oplev Kenya og Seychellerne


17 dage
Med engelsktalende guide under safari


 

Ta' på en fantastisk kombinationsrejse med safari i Kenya og efterfølgende strandferie på Seychellerne. I Kenya oplever du det bedste af Afrikas dyreliv i berømte Masai Mara, hvor du kan møde de berømte Big Five: Løve, bøffel, elefant, næsehorn og leopard foruden et væld af andre dyr og opleve gnuernes store migration. Herefter venter Seychellernes uovertrufne strande og afslappede atmosfære. Øerne er grønne, vandet er klart og det er nærmest umuligt ikke at komme helt ned i gear i de smukke omgivelser.

 

Rejseprogrammet her er et eksempel på en privat kombinationsrejse. Vi skræddersyr din rejse helt efter jeres ønsker og behov, så kontakt os gerne med alle jeres rejsedrømme, så vi sammensætter vi et uforpligtende rejseforslag.

 

Oplev Kenya og Seychellerne


Dag 1: Ankomst i Nairobi


Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport om aftenen, bliver I modtaget af en repræsentant fra Rickshaw Gruppens kontor i Nairobi, der vil køre jer til jeres hotel, hvor I overnatter.

 

Indkvartering: Fairview inkl. morgenmad

 

Dag 2: Nairobi - Byrundtur


Efter morgenmaden bliver I hentet af jeres private guide, som tager jer med på opdagelse i Nairobi, for at opleve nogle af byens seværdigheder. Herunder bl.a. et besøg til det fascinerende David Sheldricks Elefantbørnehjem, der altid bringer smil frem på læben. Stedet er åbent for offentligheden fra kl. 11.00-12.00. Her får I et indblik i, hvordan forældreløse elefanter og næsehorn bliver opdrættet til atter at blive sat ud i naturen.

 

Der er desuden indlagt et besøg på det fascinerende Karen Blixen Museum, som ligger 15 km. uden for Nairobi, for foden af Ngong Hills. Meryl Streep portrætterede bl.a. Karen Blixen i filmen 'Out of Africa', og en stor del af den film er ligeledes indspillet her.

 

Slutteligt er der indlagt et besøg på Kazuri Bead Factory, som er en perlefabrik. Kazuri betyder ”lille og smuk” på swahili, som er Kenyas nationalsprog. Fabrikken blev etableret i 1975 som en lille workshop for enlige mødre. I dag er Kazuri en del af The World Trade Organization, og beskæftiger mere end 380 kvinder.

 

Hvis tiden tillader det, og der er stemning for det, er der mulighed for at besøge Girafcenteret, hvor I på helt tæt hold kan opleve, hvor smukke og majestætisk høje disse dyr er.

 

Frokost og middag er på egen regning. Nairobi har et bredt udvalg af restauranter, som er værd at besøge. Jeres guide assisterer gerne med anvisning herpå. Efter jeres byrundtur returnerer I til hotellet, hvor I overnatter.

 

Indkvartering: Fairview inkl. morgenmad

 

Dag 3: Nairobi - Aberdare Nationalpark 


Efter morgenmaden mødes I med jeres guide på hotellet omkring kl. 08.00, og rejsen tager jer nu videre nord på til Aberdare. I kører forbi Sisal gårde, ananasplantager og kaffefarme gennem grønne bakkede landskaber, og ankommer i Aberdare Country Club i tide til frokost. Herefter kører I på safari i lodgens køretøj inden I tjekker ind på jeres valgte lodge. Det er en fremragende måde at blive introduceret til safari i Kenya, hvor I kan overvære dyrelivet fra jeres private terrasse eller fra det udendørs lounge område, hvorfra I kan nyde en sundowner.

 

Indkvartering: Lodge inkl. helpension*

 

*Helpension: Morgenmad, frokost, middag 

 

Aberdare Nationalpark dækker med sine 767 km2 de højere områder af Aberdare Mountain Ranges of Central Kenya fra en højde på 1.829 meter til 4.001 m.o.h. Dyr, som ofte ses i parken, er elefanter, det sorte næsehorn, leopard, bavianer, sorte- og hvide colobus aber og sykes aber. De sjældnere dyr er løven, den gyldne kat og den undvigende skovantilope.

 

Dag 4: Aberdare Nationalpark - Masai Mara 


Efter morgenmaden kører I videre til det magiske Masai Mara - Kenyas kendte vildtdyrsreservat. Køreturen tager jer ned af Great Rift Valley, som byder på betagende udsigter over vildtlivet og Mount Longonot. I ankommer ved frokosttid, hvorefter I kører på eftermiddagssafari og skal opleve Masai Maras mange vilde dyr. Måske får I set den smukke afrikanske solnedgang, der farver himlen i et væld af røde og orange farver. 

 

Indkvartering: Lodge inkl. helpension

 

Masai Mara er uden tvivl Kenyas mest populære vildtreservat og er det mest besøgte reservat i Kenya. Filmen ”Out of Africa” blev i stor udstrækning filmet i dette område. Der er et væld af alle typer af vilde dyr, her i blandt ”The Big 5”, som er et samlet udtryk for: løve, bøffel, næsehorn, leopard og elefant. Et scenarie, som er værd at opleve, er den årlige migration hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller fra Serengeti sletterne krydser grænsen til Tanzania og Mara River for at nå til Masai Mara i deres søgen på frisk græs. Vildtreservatet huser ligeledes mange forskellige fuglearter. Faktisk er 452 fuglearter registreret i dette reservat.

 

Dag 5: Masai Mara  


I tilbringer en hel dag i Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket guiden er ekspert i at vide, vil han sammen med jer lægge en plan for dagen. Måske har I lyst til at køre ud på safari tidlig morgen, for herefter at returnere til lodgen, hvor I spiser morgenmad. Efter morgenmad kan I atter køre ud på safari, for så at returnere igen til frokost. Resten af dagen kan I bruge på afslapning i lodgen. Efter en afslappende eftermiddag kan I tage på endnu en safari kl. 16.00.

 

Alternativt kan I spise tidlig morgenmad og herefter tage på heldagssafari med medbragte madpakker, som nydes i det fri. Valget er jeres og den bedste løsning vil blive vendt mellem jer og jeres guide.

 

Der er desuden mulighed for at besøge en Masai Landsby, der giver et enestående indblik i Masaiernes levevis og kultur. Masai-folket er kendte for deres utrolige hoppe-teknik, der symboliserer styrke. 

 

I har ligeledes mulighed for at opleve savannen fra oven fra en varmluftballon. Dette vil absolut være en oplevelse i særklasse. Om aftenen vender I tilbage til campen, hvor I spiser en lækker middag.

 

Indkvartering: Lodge inkl. helpension

 

Dag 6: Masai Mara - Lake Nakuru


I dag går turen tværs over Kenya mod Lake Nakuru, og I ankommer til lodgen ved frokosttid. Her vil der blive serveret frokostbuffet, og efter I har tjekket ind er det tid til safari ved søens betagende bredder.  I returnerer til jeres lodge, hvor I kan friske jer op inden middag.

 

Indkvartering: Lodge inkl. helpension

 

Lake Nakuru er en lavvandet alkalisk sø, som er verdenskendt for sin store bestand af flamingoer; Indimellem giver tusindvis af disse fugle søen et smukt pink skær. Vandstanden vil dog være afgørende for tilstedeværelsen af flamingoer. Desuden huser parken en bred vifte af dyr, herunder leopard, løve, bøffel, flodheste, bavianer, og Rothschild's giraffen som kun findes i denne park i Kenya. Ligeledes kan være heldig at spotte det hvide og sorte næsehorn, som bliver beskyttet og vogtet her.

 

Dag 7: Lake Nakuru - Nairobi - Seychellerne


Efter tidlig morgenmad er det tid til at tage afsked med Lake Nakuru og I kører nu tilbage mod Nairobi. Ved ankomst i hovedstaden bliver I kørt i lufthavnen for jeres fly videre mod Seychellerne.

 

Ankomst på Seychellerne  

Ved ankomst til det tropiske ø-paradis bliver I mødt af en repræsentant fra vores team, som vil sørge for transfer til jeres hotel i Mahé, hvor I har en enkelt overnatning inden I tager videre til jeres beach resort.

 

Indkvartering: Avani Barbarons Resort & Spa m. havudsigt

Inkl. morgenmad 

 

Dag 8-15: Seychellerne - Nyd dagene ved stranden 


I dag tager I færgen for at komme til jeres beach resort. Dagene er til fri disposition og der er rig mulighed for at dykke eller snorkle eller tage på ture såfremt dette måtte have interesse. På Seychellerne vil I opdage, at de postkort smukke strande ikke er en drøm. Sandet er virkelig så hvidt og havet er vidunderligt blåt. Naturen prioriteres her og faktisk er de fleste øer naturreservater, hvoraf selv de mest beboede af dem er beskyttede. Når I ser dem, forstår I hvorfor. Mahe er den største ø i størrelse og befolkning og med en dramatisk bjergrig regnskov samt et væld af charmerende bugter og grotter.

 

Det er tid til at smide skoene og dyppe tæerne i Det Indiske Ocean.

 

Indkvartering:Le Duc de Praslin & Villas m. havudsigt 

inkl. halvpension

 

Dag 16: Hjemrejse  


I spiser en afslappet morgenmad på resortet. Senere tjekker I ud og tager færgen tilbage til fastlandet. Her bliver I hentet og kørt til lufthavnen for jeres fly tilbage mod Danmark. Med hjem i bagagen har I vidunderlige minder om en oplevelsesrig rejse i Østafrika. En rejse, I aldrig glemmer.

 

Dag 17: Hjemkomst


I lander i Danmark i henhold til jeres luftfartsselskab. 

Velkommen hjem. 

 

Oplev Kenya og Seychellerne


Vaccinationer
Gul feber:                Obligatorisk
Hepatitis:                Kontakt venligst egen læge
Malaria:                   Kontakt venligst egen læge
Andet:                      Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:   Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

 

Visum  
1 x VISA påkrævet til Kenya. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavnen.

 

Transport          
Firhjulstrækker eller minivan

 

Forbehold
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

 

Oplev Kenya og Seychellerne


fra34.300,-

 

 

 

 

Pris

Fra 34.300 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Alle fly tur / retur

Transfer

Erfaren engelsktalende guide

Måltider i henhold til program

Indkvartering i henhold til program

Udflugter i henhold til program

Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

Personlige udgifter til ekstra bagage, kommunikationsgebyr, vasketøj o.lign.

Måltider, som ikke er nævnt i rejseplan

Guide under ophold på Seychellerne

Rejseforsikring

Afbestillingsforsikring

Drikkepenge til chauffør, guide og hotelpersonale

Visa

Vaccinationer

Eventuelle gebyrer for optagelse af personlige fotos og videoer

Andet, som ikke er nævnt specificeret i rejseprogrammet

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot