Find din rejse til Afrika her:

 

Oplev Mafia Island, Zanzibar & Kenya


17 dage
Med engelsktalende lokalguide


På en rejse som denne kan du se frem til formidabel dykkerferie ved hhv. Zanzibars hvide strande samt det uspolerede Mafia Island, hvor du kan stikke tæerne i det azurblå vand. Her venter ligeledes et undervandsliv i verdensklasse, hvor du skal på opdagelse blandt smukke koraller og måske endda kan være heldig at stifte bekendtskab med hvalhajer

 

Efter nogle dage under vandet kan du se frem til et ægte safarieventyr i Kenya.Her venter safariparkerne Amboseli, Lake Naivasha og det ikoniske Masai Mara, hvor de endeløse sletter og Big Five dyrene venter. Det er ikke uden grund at både kyndige rejsende og nybegynderes drøm om en rejse til Afrika i høj grad omfatter Kenya. Landet er velsignet af en overflod af spektakulær dyreliv og overdådigt smukke og utroligt fotogene landskaber. Overalt hvor du går, fra de vrimlende byer til Masai Maras savanner, er folk venlige og indbydende. De nationalparker, du skal besøge, er storslåede og fyldt med alt slags liv samt smukke udsigter, der synes at være uendelige.

 

Glæd dig til en rejse fuld af alverdens vidunderlige kontraster lige fra marineliv til tør savanne og multikulturelle oplevelser, smukke solnedgange og hvide sandstrande. Velkommen til Rickshaws Østafrika.

 

 

 

Oplev Mafia Island, Zanzibar & Kenya


Dag 1 Afrejse fra Danmark


I rejser fra Danmark om aftenen.

 

Dag 2 Ankomst til Zanzibar


Jambo! Ved ankomst på Zanzibar om morgenen bliver I modtaget af en repræsentant fra vores tea på øen, som vil køre jer til jeres beach resort. Her kan I bruge resten af dagen på afslapning ved stranden.

 

Indkvartering: Aya Beach Bungalows inkl. morgenmad

 

Dag 3 Byrundtur i Stone Town og middag på Rock Restaurant


I spiser morgenmad på resortet, inden I bliver hentet for at tage på dagsudflugt til Stone Town, Zanzibars charmerende hovedby. Ca. kl. 08.30 er der afgang fra resortet, og I bliver sat af i byen som I kan udforske på egen hånd. Start evt. dagen med en slentretur gennem de mange snoede gader, som bugner af hyggelige små souvenirbutikker. Her kan I købe alt lige fra lokalt producerede smykker, kurve, kaffebønner, krydderier og meget mere. Måske har I lyst til at fortsætte forbi katedralen, som er bygget i 1874 og gemmer på en masse historie fra en tung tid, da der var slavehandel her. Vi anbefaler at frokosten indtages på stranden på cafeén Livingstone. Her kan du begrave tæerne i sandet og nyde din mad, mens du betragter det livlige lokalliv og havet.


Efter en god dag i Stone Town kører jeres chauffør jer til Rock Restaurant på Zanzibars østkyst. I sejler ud til den lille og charmerende restaurant, som ligger placeret på en klippe. Restauranten er ikke blot kendt for sin ekstraordinære beliggenhed, men også sin fantastiske mad inspireret af naturresourcer, et twist af Zanzibar og med italiensk kærlighed. Med sin unikke position i farvandet i Det Indiske Ocean er The Rock en charmerende og eksklusiv restaurant, der på meget kort tid er blevet et af de store ikoner her på Zanzibar.  I nyder en dejlig middag, inden I senere kan gå tilbage til stranden, hvorfra I hentes og køres tilbage til jeres resort.

 

Indkvartering: Aya Beach Bungalows inkl. morgenmad

 

Dag 4 Strandferie på Zanzibar


Brug dagen som I har lyst. Måske ønsker I at tilbringe tiden ved stranden og det indbydende hav. Der er også mulighed for at arrangere udflugter og andre aktiviteter. Aftenen kan tilbringes i restauranten, eller I kan vælge at tage på et sunset cruise og opleve Zanzibars charmerende solnedgangen fra en gammeldags dhow. Ikke meget slår den magiske solnedgang her.

 

Indkvartering: Aya Beach Bungalows inkl. morgenmad

 

Dag 5 Zanzibar - Mafia Island


I spiser tidligt morgenmad for herefter at blive hentet og kørt til lufthavnen omkring kl. 07.00. Herfra flyver I fra Zanzibar via Dar es Salaam til Mafia Island, hvor I ankommer til frokost. Ved ankomst bliver I mødt af en repræsentant fra Big Blue Dive Centre, som kører jer til jeres lodge.

 

Indkvartering: Big Blue Dive Centre inkl. morgenmad

 

Dag 6-9  Dykning og strandferie på Mafia Island


I tilbringer de næste fire dage med dykning og snorkling på Mafia Island. I kan starte dagen med at snorkle med hvalhajer. som migrerer igennem farveandende omkring Mafia Island. Dette er en formidabel oplevelse i særklasse. I kan også dykke længere ned og udforske Mafia Islands undervandsliv, smukke koraler og farverige fisk. Når I ind imellem tilbringer tid på landjorden er det oplagt at gå på opdagelse i øens skønne attraktioner, som spænder fra gamle ruiner til øde bounty-øer.

 

Indkvartering: Big Blue Dive Centre inkl morgenmad

 

Dag 10 Strandferie på Mafia Island


Jeres sidste dag på Mafia Island bruges på at restituere efter jeres dyk. I kan slappe af på jeres lodge eller udforske øen på egen hånd.

 

Indkvartering: Big Blue Dive Centre inkl. morgenmad

 

Dag 11 Mafia Island - Moshi


I har denne dag til fri disposition indtil om eftermiddagen, hvor I bliver hentet og kørt til lufthavnen. Her venter jeres fly mod Kilimanjaro Airport. Herfra bliver I atter mødt af en chauffør, som kører jer til Moshi by, der ligger for foden af Kilimanjaro.

 

Indkvartering: Chanya Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 12 Moshi - Amboseli


Denne morgen spiser I tidlig morgenmad for herefter at fortsætte jeres rejse mod Namange grænsen, der ligger mellem Tanzania og Kenya. Her bliver I afhentet af jeres chauffør-guide fra vores kontor i Nairobi. Han vil være ansvarlig for jeres safari i Kenya.

 

I kører til Amboseli Nationalpark, der ligger smukt placeret for foden af Mount Kilimanjaro. I ankommer til jeres lodge til sen frokost, for herefter at fortsætte ud på eftermiddagssafari. Her kan I nyde synet af en bred vifte af vilde dyr, herunder store bestande af elefanter. Alt sammen med Kilimanjaros sneklædte top som baggrundskulisse.

 

Tilbage på lodge frisker I jer op inden I spiser middag.

 

Indkvartering: Kibo Sfari Camp inkl. helpension*

*Helpension: Morgenmad, frokost, middag

 

Dag 13 Amboseli - Lake Naivasha


Efter tidlig morgenmad i lodgen er det tid til at fortsætte safarirejsen mod Lake Naivasha, hvor I ankommer til frokost. Resten af dagen kan I bruge på afslapning i de hyggelige omgivelser. Alternativt kan der arrangeres bådtur til Crescent Island.

 

Crescent Island er en smuk halvø omsluttet af Lake Naivsha. I går rundt til fods blandt giraffer, zebraer, gnuer, vandbukke og gazeller samt mange forskellige fuglearter. Det er en enestående mulighed for at se samspillet mellem den smukke natur og de mange dyr - helt tæt på.

 

Indkvartering: Sawela Lodge inkl. helpension

 

Dag 14 Lake Naivasha - Masai Mara


Denne dag ankommer I til magiske Masai Mara, Kenyas kendte vildtreservat. Køreturen tager jer ned gennem Great Rift Valley, som byder på enestående udsigter over vildtlivet og den sovende vulkan Mount Longonot. Efter ca. fire timers kørsel ankommer I til Mara. Her findes en ekstraordinær og imponerende variation af vilde dyr, her iblandt også Big Five, som er en fælles betegnelse for løve, bøffel, elefant, leopard og næsehorn.

 

I spiser frokost, inden I tager på safari for at spotte efter dyr.

 

Indkvartering: Ilkeliani Mara Camp inkl. helpension


Dag 15 Masai Mara


I tilbringer en hel dag i Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket jeres guide er ekspert i at vide, vil han sammen med jer ligge en plan for dagen. Måske har I lyst til at køre ud på safari tidlig morgen for herefter, at returnere til lodgen, hvor I spiser morgenmad. Efter morgenmad kan I atter køre ud på safari for så at returnere igen til frokost. Resten af dagen kan bruges på afslapning. Efter en afslappende eftermiddag kan I tage på endnu en safari kl. 16.00.

 

Alternativt kan I spise tidlig morgenmad for her efter tage på heldagssafari med medbragt madpakke, som nydes i det fri. Valget er jeres og den bedste løsning vil blive vendt mellem jer og jeres guide.

 

Der er desuden mulighed for at besøge en Masai Landsby, som vil give dig et enestående indblik i masaiernes levevis og kultur. Det farverige masai-folk er i øvrigt kendte for deres utrolige hoppe-teknik, der symboliserer styrke.

 

En anden mulighed er at tage på morgensafari i en varmluftballon, hvor du ser dyrene og de champagnefarvede sletter fra oven. Safarien afsluttes med en delikat morgenmad i det fri.

 

Indkvartering: Ilkeliani Mara Camp inkl. helpension

 

Dag 16 Masai Mara - Nairobi - hjemrejse


I spiser tidlig morgenmad, hvorefter det er tid til at tage afsked med Masai Mara. I kører nu mod Kenyas pulserende hovedstad Nairobi og passerer atter Great Rift Valley og Mount Longonot. Hold øje med flokke af giraffer og gazeller mens I kører. Ved ankomst i Nairobi bliver I kørt til lufthavnen for jeres fly hjem mod Danmark. I flyver hjem med hovederne fyldte af gode minder om en oplevelsesrig rejse i Østafrika. En rejse, I aldrig glemmer. 

 

Dag 17 Hjemkomst


I lander I Danmark i henhold til jeres luftfartselskab.

Velkommen hjem.

 

Oplev Mafia Island, Zanzibar & Kenya


Vaccinationer
Gul Feber:                    Obligatorisk
Hepatitis A:                  Kontakt venligst egen læge
Malaria:                        Kontakt venligst egen læge
Andet:                          Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                   Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:       Bestilles senest på tidspunkt for køb af rejse

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi Samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

 

Visa

Kenya:        1 x VISA påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavn ( USD 50)
Tanzania:   1 x VISA påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavn ( USD 50)

 

Afrejse fra
Aalborg / Billund / København

 

I øvrigt 

Rickshaw Tours & Travel tilstræber i videst mulige omfang, at afvikle rejsen iht. overnævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv. Priser kan ændres i tilfælde af større prisændringer i servicepriser samt udsving i vekselkurs mellem USD/DKK.

 

 

Oplev Mafia Island, Zanzibar & Kenya


fra26.850,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK. 26.850 pr. person i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Alle indkvarteringer

8 dyk på Mafia Island

Safari i henhold til rejseplan

Erfaren engelsktalende chauffør / guide

Safari i privat safaribil

Transfer og transport i henhold til rejseplan

Måltider i henhold til rejseplan

Relevante parkgebyrer

Flaskevand under safari – 2 x halvliter pr. pers./dag

Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

Leje af dykkerudstyr

Måltider på The Rock Restaurant

Marine Park fees på Mafia Island

Personlige udgifter til f.eks. kommunikationsgebyr og lignende

Måltider som ikke er nævnt i rejseplan

Drikkevarer

Afbestillingsforsikring og rejseforsikring

Drikkepenge til guide, hotelpersonale og lignende

Visa

Vaccinationer

Andet som ikke er nævnt specificeret i rejseplan

 

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot