Find din rejse til Afrika her:

 

Kenya safari og togtur til Mombasa


13 dage
Inkl. engelsktalende lokalguide 

Oplev Kenyas vilde dyreliv sammen med hele familien på denne rejse, som bringer jer til nogle af Østafrikas mest berømte nationalparker. I besøger Aberdare Nationalpark som bl.a. er kendt for sin store bestand af sorte næsehorn og elefanter. Herefter udforsker I Lake Naivasha, som byder på flodheste og flamingoer. Naturligvis skal I også opleve Masai Maras mægtige sletter, hvor der er mulighed for at opleve de store flokke af zebraer og gnuer, der er så karakteristiske for området. Det er en safari med Afrikas vilde dyreliv, når det er bedst.

Efter de store safarioplevelser går turen tilbage til Nairobi, og herfra rejser I videre med det nye tog Madaraka Express til kystbyen Mombasa. I rejser naturligvis på første klasse hvorfra I opleve landskabet, landsbyerne og dyrelivet suse forbi vinduet i togkupeen. I Mombassa indkvarteres i på et skønt resort på den smukke Kenyaske kyst. Slap af ved stranden eller tag på udflugter og oplev Mombassas forskellige attraktioner og restauranter.

 

 

Kenya safari og togtur til Mombasa


Dag 1: Ankomst i Nairobi


Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport om aftenen, bliver I modtaget af en repræsentant fra Rickshaw Gruppens kontor i Nairobi, der vil køre jer til jeres hotel, hvor I overnatter.

 

Indkvartering: Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

 

Dag 2: Nairobi – Byrundtur


Efter morgenmad bliver I hentet af jeres private guide, som tager jer med på opdagelse i Nairobi, for at opleve nogle af byens seværdigheder. Herunder bl.a. et besøg til det fascinerende David Sheldricks Elefantbørnehjem, der altid bringer smil frem på læben. Stedet er åbent for offentligheden fra kl. 11.00-12.00. Her får I et indblik i, hvordan forældreløse elefanter og næsehorn bliver opdrættet til atter at blive sat ud i naturen.

 

Der er desuden indlagt et besøg på det fascinerende Karen Blixen Museum, som ligger 15 km. uden for Nairobi, for foden af Ngong Hills. Meryl Streep portrætterede bl.a. Karen Blixen i filmen ’Out of Africa’, og en stor del af den film er ligeledes indspillet her.

 

Hvis tiden tillader det, og der er stemning for det, er der mulighed for at besøge Girafcenteret, hvor I på helt tæt hold kan opleve, hvor smukke og majestætisk høje disse dyr er.

 

Frokost og middag er på egen regning. Nairobi har et bredt udvalg af restauranter, som er værd at besøge. Jeres guide assisterer gerne med anvisning herpå. Efter jeres byrundtur returnerer I til hotellet, hvor I overnatter.

 

Indkvartering: Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

 

Dag 3:  Nairobi – Aberdare (ca. 176 km., 3 timers kørsel)


Efter morgenmad mødes I med jeres guide på hotellet omkring kl. 08.00, og rejsen tager jer nu videre nord på til Aberdare. I kører forbi sisal gårde, ananasplantager og kaffefarme gennem grønne bakkede landskaber, og ankommer i Aberdare Country Club i tide til frokost. Herefter kører I på safari i lodgens køretøj inden I tjekker ind på The Ark. Det er en fremragende måde at blive introduceret til safari i Kenya, hvor I kan overvære dyrelivet fra jeres private terrasse eller fra det udendørs lounge område, hvorfra I kan nyde en sundowner.

 

Indkvartering: The Ark inkl. helpension*

 

*Helpension: Morgenmad, frokost, middag

 

Aberdare Nationalpark dækker med sine 767 km2 de højere områder af Aberdare Mountain Ranges of Central Kenya fra en højde på 1829 meter til 4.001 m.o.h. Dyr, som ofte ses i parken, er elefanter, det sorte næsehorn, leopard, bavianer, sorte- og hvide colobus aber og sykes aber. De sjældnere dyr er løven, den gyldne kat og den undvigende skovantilope.

 

Dag 4-5  Aberdare - Lake Nakuru


Efter morgenmad kører I afsted kl. ca. 08.30. I kører tværs over Kenya mod Lake Nakuru, og ankommer ved lodgen ved frokosttid. Her vil der blive serveret frokostbuffet, og efter I har tjekket ind er det tid til safari ved søens betagende bredder. I tilbringer to nætter ved Lake Nakuru.

 

I returnerer til jeres lodge, hvor I kan friske jer op inden middag.

 

Indkvartering: Lake Nakuru Sopa Lodge inkl. helpension

 

Lake Nakuru er en lavvandet alkalisk sø, som er verdenskendt for sin store bestand af flamingoer; Indimellem giver tusindvis af disse fugle søen et smukt pink skær. Vandstanden vil dog være afgørende for tilstedeværelsen af flamingoer. Desuden huser parken en bred vifte af dyr, herunder leopard, løve, bøffel, flodheste, bavianer, og Rothschild’s giraffen som kun findes i denne park i Kenya. Ligeledes kan være heldig at spotte det hvide og sorte næsehorn, som bliver beskyttet og vogtet her.

 

Dag 6:  Lake Nakuru - Masai Mara (ca. 330 km., 6 timer og 40 min. Kørsel)


Efter tidlig morgenmad i lodgen kører I videre til det magiske Masai Mara – Kenyas kendte vildtdyrsreservat. Køreturen tager jer ned af Great Rift Valley, som byder på betagende udsigter over vildtlivet og Mount Longonot. I ankommer ved frokosttid, hvorefter I kører på eftermiddagssafari og skal opleve Masai Maras mange vilde dyr. Måske får I set den smukke afrikanske solnedgang, der farver himlen i et væld af røde og orange farver.

 

Indkvartering: Mara Sopa Lodge inkl. helpension

 

Masai Mara er uden tvivl Kenyas mest populære vildtreservat, og er det mest besøgte reservat i Kenya. Også her blev filmen ”Out of Africa” i stor udstrækning filmet. Der er et væld af alle typer af vilde dyr, her i blandt ”The Big 5”, som er et samlet udtryk for: løve, bøffel, næsehorn, leopard og elefant. Et scenarie, som er værd at opleve, er den årlige migration hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller fra Serengeti sletterne krydser grænsen til Tanzania og Mara River for at nå til Masai Mara i deres søgen på frisk græs. Vildtreservatet huser ligeledes mange forskellige fuglearter. Faktisk er 452 fuglearter registreret i dette reservat.

 

Dag 7:  Masai Mara


I tilbringer en hel dag i Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket guiden er ekspert i at vide, vil han sammen med jer lægge en plan for dagen. Måske har I lyst til at køre ud på safari tidlig morgen, for herefter at returnere til lodgen, hvor I spiser morgenmad. Efter morgenmad kan I atter køre ud på safari, for så at returnere igen til frokost. Resten af dagen kan I bruge på afslapning i lodgen. Efter en afslappende eftermiddag kan I tage på endnu en safari kl. 16.00.

 

Alternativt kan I spise tidlig morgenmad og herefter tage på heldagssafari med medbragte madpakker, som nydes i det fri. Valget er jeres og den bedste løsning vil blive vendt mellem jer og jeres guide.

 

Der er desuden mulighed for at besøge en Masai Landsby, der giver et enestående indblik i Masaiernes levevis og kultur. Masai-folket er kendte for deres utrolige hoppe-teknik, der symboliserer styrke.

 

I har ligeledes mulighed for at opleve savannen fra oven fra en varmluftballon. Dette vil absolut være en oplevelse i særklasse.

 

Om aftenen vender I tilbage til campen, hvor I spiser en lækker middag

 

Indkvartering: Mara Sopa Lodge inkl. helpension

 

Dag 8:  Masai Mara – Nairobi - Mombasa


I spiser tidlig morgenmad. Herefter er det tid til at sige farvel til Masai Mara, og jeres chauffør kører jer nu mod Nairobi. I kører atter forbi Great Rift Valley, og passerer den sovende vulkan Mount Longonot. Hold øje med flokke af giraffer og gazeller, mens I kører. Ved ankomst i Kenyas pulserende hovedstad bliver I kørt til SGR togstation, hvor I stiger ombord på toget til Mombasa. Her kan I slappe af på første klasse, og nyde en hyggelig og naturskøn togtur på ca. 4,5 time.

 

Ved ankomst i Mombasa bliver I taget imod af vores repræsentant i byen, som vil køre jer til jeres hotel. Dagene her er til fri disposition.

 

Indkvartering: Leopard Beach Resort & Spa inkl. halvpension

 

Dag 9-11  Mombasa - Nyd stranden og Det Indiske Ocean


Mombasa byder på kilometervis af lange hvide sandstrande, som ligger ned til det krystalblå Indiske Ocean. Over alt er der svajende palmer, som giver skygge i den bagende sol. Mombasa er Kenyas anden største by og en af Afrikas vigtigste havnebyer. Mens I spankulerer rundt i byen, er det let at se at stedet har været besat og beboet af flere forskellige kulturer, som arabisk, indisk og spansk.

 

I kan bruge dagene, som I har lyst til. Her er både mulighed for afslapning og aktivitet. I kan tage på snorkeltur under havets overflade og fordybe jer i de smukke koraller, sejle ud med en gammeldags, men charmerende dhow, windsurfe og et utal af andre vandsportsmuligheder.

 

Indkvartering: Leopard Beach Resort & Spa inkl. halvpension

 

Dag 12:  Mombasa – hjemrejse


Brug dagen ved stranden inden I om eftermiddagen bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvor jeres fly hjem mod Danmark venter. Med i bagagen har I vidunderlige minder om en oplevelsesrig rejse i Kenya. En rejse, I aldrig glemmer.

 

Dag 13:  Hjemkomst


I ankommer i lufthavnen i henhold til jeres flyselskab.

 

Velkommen hjem.

 

Kenya safari og togtur til Mombasa


Vaccinationer
Gul feber:      Ikke nødvendigt
Hepatitis:      Kontakt venligst egen læge
Malaria:         Kontakt venligst egen læge
Andet:            Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejesforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes ved ankomst i lufthavnen (USD 50)

 

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra

Aalborg / Billund / København

 

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

 

Kenya safari og togtur til Mombasa


fra22.700,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 22.700 pr. person i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur - økonomiklasse

Indkvartering i dobbeltværelse

Leje af safaribil

Togrejse på 1. klasse (Nairobi-Mombassa)

Erfaren engelsktalende chauffør / guide

Måltider som beskrevet i rejseplan

Safari som beskrevet i rejseplan

Drikkevand under safari: 2 x 0,5 liter/person

 

Ikke inkluderet i prisen

Afbestillingsforsikring

Rejseforsikring

Drikkevarer

Drikkepenge til chauffør/guide/hotelpersonale

Tøjvask

Visa

Vaccinationer

Personlige omkostninger til f.eks. kommunikationsgebyr, vasketøj etc.

Andet som ikke er specificeret i rejseprogram

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot