Find din rejse til Afrika her:

 

Romantisk drømmerejse i Kenya


11 dage
Med engelsktalende lokalguide


 

Kenya er på mange måder fantastisk, enestående og befængende. Derfor er en romantisk rejse hertil også noget
helt specielt, der vil skabe mindeværdige oplevelser for evigt. Her kommer vi med vores bud på et rejseeventyr
for dig og din partner til det fascinerende land. I skal opleve nogle af de bedste naturreservater i verden,
hvor I bliver indkvarteret i de smukkeste lodges med direkte udsyn ud over de endeløse sletter og det mangfoldige dyreliv.

 

Under hele jeres safari har i privat chauffør/guide, som er med til at gøre jeres rejse helt unik. Som prikken over i’et
runder I dette sammensurium af oplevelser af med tæerne i det kridhvide sand direkte ud til det smukke Indiske Ocean på det eksklusive hotel Medina Palms.

 

Et hotel, der indbyder til både romantik, spabehandlinger og vandsport. Vi glæder os til, at byde jer velkommen til Kenya på en rejse I aldrig glemmer

 

Romantisk drømmerejse i Kenya


Dag 1: Ankomst i Nairobi


Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta Airport om aftenen, bliver I modtaget af en repræsentant fra vores team i Nairobi, som kører jer til jeres hotel i byen. Resten af aftenen er til fri disposition.

 

Indkvartering: Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

 

Dag 2: Nairobi


I kan vælge at tage på opdagelse i Nairobis særlige seværdigheder og besøge Karen Blixens museum. Alternativt kan I besøge Girafcenteret og opleve på helt tæt hold, hvor smukke og majestætisk høje disse dyr er. Daphne Sheldrick Foundation er åbent for offentligheden fra kl. 11.00 – 12.00. Her kan I se, hvordan forældreløse babyelefanter og næsehorn, bliver opdrættet til atter at blive sat ud i den frie natur. Et besøg, der altid giver smil på læben.

 

Det kan også være I har lyst til at slappe af i hotellets smukke omgivelser efter den lange rejse. Valget er jeres.

 

Indkvartering: Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

 

Southern Sun Mayfair hotel er en sand juvel beliggende i hjertet af Nairobi. Hotellet er omringet af smukke tropiske haver og sammen med den unikke arkitektur emmer dette sted af Afrikansk spirit. Her har gæster mulighed for at nyde den autentiske afrikanske gæstfrihed samt service og faciliteter af international standard.

 

Dag 3: Nairobi – Mount Kenya


Efter en afslappet morgenmad på hotellet bliver I hentet af jeres private chauffør, og jeres safari eventyr kan begynde. I kører mod Mount Kenyas skråninger og ankommer til Serena Mountain Lodge ved frokosttid. Resten af eftermiddagen er til fri disposition, hvor I kan nyde synet af savannens vilde dyr fra lodgens balkon.

 

Indkvartering: Serena Mountain Lodge inkl. helpension*

 

*Helpension: Morgenmad, frokost, middag

 

Mount Kenya er med sine 5.199 meter landets højeste bjerg samt det anden højeste i Afrika. Efter skovgrænsen finder man Nationalparken, som er hjem for elefanter, bøfler, aber, antiloper og det gigantiske vildsvin. Ligeledes er her også et fantastisk fugleliv rundt om bjerget, både i form af store ørne samt farverige småfugle.

 

Dag 4: Mount Kenya – Lake Nakuru


Efter morgenmad bliver I hentet af jeres chauffør kl. 8.30. I dag tager jeres rejse jer videre til Lake Nakuru Nationalpark.
I ankommer til lodgen, hvor I spiser frokost inden I tager ud på safari langs Lake Nakurus betagende bredder. I returnerer til lodgen igen om eftermiddagen, hvor der er tid til at friske jer op inden I spiser hyggelig middag.

 

Indkvartering: Sarova Lion Hill Lodge inkl. helpension

 

Lake Nakuru er en lavvandet alkalisk sø, som er verdenskendt for sin store koncentration af flamingoer og ind imellem giver tusindvis af disse fugle søen en imponerende lyserød glød. Der findes i øvrigt mindst 450 registrerede fuglearter ved Lake Nakuru. I parken kan man ligeledes finde en bred vifte af forskellige dyr – her iblandt leoparden, som ofte findes snuende på en gren i de storslåede gulbarkede akacietræer. Derudover løve, bøffel, næsehorn, waterbuck, vortesvin, bavianer, den truede netgiraf, som kun findes i denne park i Kenya, samt det hvide næsehorn og det sjældne sorte næsehorn, som bliver vogtet og beskyttet her.

 

Dag 5: Lake Nakuru – Masai Mara


I spiser tidlig morgenmad i lodgen, hvorefter det er tid til at tage afsted mod Masai Mara, Kenyas mest berømte vildtdyrsreservat. Køreturen tager jer ned af Great Rift Valley, som byder på en spektakulær udsigt ud over vildtlivet og Mount Longonot, den sovende vulkan. I ankommer til lodgen, hvor I spiser en lækker frokost inden I sammen med jeres chauffør tager ud på eftermiddagssafari på Masai Maras endeløse sletter, og hvor I bl.a. vil opleve hvor smuk solnedgangen er i Østafrika.

 

I returnerer til lodgen, hvor I kan friske jer op inden middag i de hyggelige omgivelser.

 

Indkvartering: Sarova Mara Camp inkl. helpension

 

Dag 6: Masai Mara


I dag tilbringer I hele dagen I Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket jeres guide er ekspert i at vide, vil han sammen med jer ligge en plan for dagen. Måske har I lyst til, at køre ud på safari tidlig morgen og opleve dyrene stå op sammen med solen, returnere til lodgen, hvor I spiser morgenmad, for herefter at køre ud på safari igen. I returnerer til lodgen til frokost og tilbringer dagen med afslapning om eftermiddagen. Efter en afslappende eftermiddag kan I atter køre ud på safari kl. 16.00.

 

Alternativt kan I spise tidlig morgenmad og herefter tage på heldagssafari med medbragte madpakker, som nydes undervejs.
Valget er jeres, og den bedste løsning vil blive vendt mellem jer og jeres personlige guide.

 

I returnerer til lodgen om aftenen, hvor I spiser middag.

 

Indkvartering: Sarova Mara Camp inkl. helpension

 

Dag 7: Masai Mara - Nairobi – Afrejse til Watamu


Efter tidlig morgenmad er det tid til at tage afsked med Magiske Masai Mara, og I kører nu tilbage til Nairobi. I kommer atter forbi Great Rift Valley og passerer vulkanen. Hold øje med giraffer og gazeller mens I kører. I ankommer i Kenyas pulserende hovedstad Nairobi, hvor I bliver kørt til Jomo Kenyatta Airport for at tage flyet videre til Mombasa. Ved ankomst i Mombasa bliver I mødt af en repræsentant fra vores team, som vil køre jer til Medina Palms i Watamu, som ligger blot få timers kørsel fra Mombasa. Resten af dagen og aftenen er til fri disposition, til at gøre som I har lyst til. Måske har I lyst til at slappe af i de fantastiske omgivelser, der omringer jer.

 

Indkvartering: Medina Palms inkl. helpension

 

Brug for lidt ekstra forkælelse? Så er Medina Palms det perfekte hotel, at besøge. Her findes ingen standardværelser, men derimod lækre suiter eller villaer. Slap af og nyd lyden af de forsigtige bølger, der skyller ind over en af verdens "top 10" strande eller tag et hvil ved poolen, under den bagende sol. Måske har I lyst til en dejlig terapeutisk spabehandling? Når energien atter melder sig, kan I med fordel gøre brug af hotellets mange faciliteter, som f.eks. vandsport eller magiske udflugter. Velkommen til Det Indiske Ocean.

 

Dag 8, 9 & 10: Watamu


I tilbringer dagene med afslapning på hotellet og den smukke strand. I kan benytte jer af hotellets mange faciliteter, som kan bookes direkte på stedet.
Nyd hinanden og de sidste dage af jeres oplevelsesrige romantiske rejse.

 

Indkvartering: Medina Palms inkl. helpension

 

Dag 11: Afrejse


Efter morgenmad tager I afsked med Medina Palms og Watamu. Vores chauffør henter jer på hotellet, og kører jer til lufthavnen, hvor I tager flyet hjem til Danmark via Amsterdam, pakket med dejlige minder om en romantisk rejse i Kenya.

 

Romantisk drømmerejse i Kenya


Vaccinationer
Gul feber:                 Ikke obligatorisk
Hepatitis A:              Kontakt venligst egen læge
Malaria:                    Kontakt venligst egen læge
Andet:n                     Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejserforsikring:              Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:   Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
Kenya:         1 x VISA påkrævet (kan købes ved ankomst i lufthavn, USD 50)

 

Afrejse fra
Aalborg / Billund / København

 

Transport
Toyota Firhjulstrækker eller minivan

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

fra32.900,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 32.900 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur - Økonomiklasse

Indkvartering i dobbeltværelse

Transport og safari i 4x4 safari bil

Safari, udflugter og sightseeing som beskrevet i rejseplan

Transfer som beskrevet i rejseplan

Måltider som beskrevet i rejseplan

Erfaren engelsktalende chauffør

Relevante parkgebyrer

Flaskevand under safari: 2 x halvliter pr. person pr. dag

Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

Personlige udgifter til kommunikationsgebyr, vasketøj etc.

Måltider, som ikke er nævnt i rejseplan

Rejseforsikring

Afbestillingsforsikring

Drikkepenge til tjenere på hotel/lodge/camp og lufthavn

Drikkepenge til chauffør/guide

Visa (USD 50)

Vaccinationer

Andet, som ikke er nævnt og specificeret i rejseprogrammet

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha