Find din rejse til Afrika her:

 

Kenya, Kilimanjaro & Zanzibar


21 dage
Med engelsktalende lokalguide


 


Nairobi og Safari


Tag med på en rejse, hvor I skal opleve det bedste af Østafrika. En rejse der uden tvivl vil efterlade jer med et væld af minder, som vil blive huske for livet. I dette eksempel på en skræddersyet rejse til Afrika starter I ud i Kenya. I skal på byrundtur i den travle hovedstad Nairobi og opleve Karen Blixens fascinerende farm samt David Sheldricks Elefantbørnehjem, som opdrætter forældreløse elefanter til atter at blive sat ud i det fri. I kan også se frem til et besøg på Kazuri Bead Factory, som er en fabrik der fremstiller smukke farverige perler.

 

Snart starter jeres safarirejse, og I bliver kørt til det magiske Masai Mara, hvor det vrimler med savannens vilde dyr – både elefanter, løver, bøfler, flodheste, store zebraflokke, giraffer og mange flere. Nyd de smukke omgivelser omkring jer, og lad roen indfinde sig mens I kører over de betagende champagnefarvede vidder. Safarien tager jer videre til Lake Naivasha. Smukke akacietræer omringer lodgen, hvor I skal bo, og giraffer og flodheste kommer hver nat for at græsse her. Fra Lake Naivasha kører jeres chauffør jer videre til Amboseli - et lille naturreservat hvor det vrimler med dyr uanset hvor øjet vandrer hen. Ud over smuk natur og vilde dyr kan I nyde godt af den storslåede kulisse af Kilimanjaro i baggrunden. Det varer ikke længe, før I selv befinder jer på bjerget på vej mod den berømte top. Men inden da kan I stadig nyde godt af at have benene solidt plantet på den flade jord. En safari i Kenya er en uforglemmelig oplevelse og muligvis det bedste sted i verden til at opleve det mangfoldige dyreliv.

 

Til Toppen af Kilimanjaro


I har måske allerede nu sået en lille spire i jeres sind, som har forplantet sig til en drøm om at bestige Kilimanjaro – Afrikas højeste bjerg. Er den første spire sået er vores anbefaling, at drømmen forfølges. Det er en enestående oplevelse, som på smukkeste vis kombinerer et overkommeligt trek på bjerget med naturoplevelser i verdensklasse. I starter ud med at gå gennem varm, frodig regnskov – langsom bevæger I jer højere og højere op, og det varer ikke længe før temperaturen er en del køligere end det I startede ud i. Ligeledes skifter omgivelserne og jo højere I kommer op des mere bart bliver terrænet. Det er næsten som at gå igennem fire forskellige årstider på under en uge.

Kilimanjaro kan bestiges fra flere forskellige ruter, som alle har noget fantastisk at byde på. I dette forslag har vi valgt Machame-ruten. Det kan være et forholdsvist udfordrende trek, hvor man sover i telte og virkelig føler sig i ét med naturen. Målet er Uhuru Peak, som under hele trekket ligger og pryder udsigten fra 5.895 meters højde. Sammen med jeres guider vandrer I de mange kilometer hver dag, og belønningen for jeres hårde slid er usammenlignelig. Fra toppen ser i solen stå op over de endeløse flade savanner under jer – you did it! Følelsen af træthed blander sig med stolthed over at stå på toppen af ’Afrikas Tag’ og et af verdens syv naturvidundere.

 

Zanzibar og Det Indiske Ocean


Efter en flot bedrift på Kilimanjaro venter en tiltrængt, afslappende badeferie på vidunderlige Zanzibar. Zanzibar har alt hvad hjertet begærer: varme og smukke hvide sandstrande, der ligger ud til Det Indiske Ocean. Det er på tide at dyppe tæerne i vandet og nyde varmen fra jeres hyggelige lodge på nordkysten. Glæd jer også til at opleve Stone Town, en fascinerende lille by med smalle gader, små finurlige butikker og cafeer, smuk arkitektur, interessant historie, strand, lokalliv og meget mere. Zanzibar skal opleves, og det er det perfekte sted at afslutte en mindeværdig rejse i Østafrika.

 

Vi skræddersyr jeres rejse


Hos Rickshaw Tours & Travel skræddersyr vi jeres rejse efter jeres ønsker og ideer. Når I træder ind af døren hos os, begynder planlægningen af jeres næste ferie, og ingen tanker er for store eller små. Vi rådgiver og kommer med forslag, så vi sammen med jer kan finde frem til den bedste løsning for en Afrika-rejse. Rejserne på vores hjemmeside er til inspiration, derfor kan de ikke købes online, da der ikke findes nogle firkantede pakker her. Vi vil altid gerne høre om jeres planer og er der spørgsmål er I velkomne til at kontakte os, så vi måske kan komme nærmere et bud på jeres drømmerejse til Afrika.

 

Kenya, Kilimanjaro & Zanzibar


Dag 1: Ankomst i Nairobi


Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport bliver I modtaget af en repræsentant fra Rickshaw Gruppens kontor i Nairobi, der vil være ansvarlig for transporten under jeres safari i Kenya.

 

Indkvartering: Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

 

Southern Sun Mayfair Hotel er en juvel opbygget i kolonistil og omgivet af tropiske haver. Hotellet byder på to udendørs swimmingpools, gratis adgang til det nærliggende kasino og et døgnåbent træningscenter. De lyse værelser på Southern Sun Mayfair er indrettede med lokale træmøbler og rygvenlige madrasser. Samtlige værelser er udstyrede med TV med satellitkanaler og nogle af værelserne har direkte udgang til en terrasse omgivet af frodige planter og blomster. Gæsterne kan vælge mellem forskellige spisesteder. Restaurant Oasis serverer retter tilberedt af friske og lokale råvarer i et åbent køkken. Golden Spur Steak Ranch er et familiested, der tilbyder bøffer og burgere.

I nærheden af ​​Southern Sun er der squash- og golffaciliteter.

 

Dag 2: Nairobi Byrundtur


Efter morgenmad bliver I afhentet af jeres guide som vil tage jer med rundt for at se nærmere på nogle af Nairobis seværdigheder. I skal besøge det fascinerende Karen Blixen museum, som ligger 15 km. uden for Nairobi for foden af Ngong Hills. Meryl Streep portrætterede bl.a. Blixen i filmen ’Out of Africa’, og en stor del af filmen er ligeledes indspillet her. Senere går turen videre til David Sheldricks elefantbørnehjem, som altid bringer smil på læben. Her får I et indblik i, hvordan forældreløse elefanter og næsehorn bliver opdrættet til atter at blive sat ud i naturen. Stedet er åbent for offentligheden fra 11.00-12.00. Efter dette besøg bliver I kørt videre til Kazuri Bead Factory, som er en perlefabrik. Kazuri betyder ’lille og smuk’ på swahili, som er Kenyas nationalsprog. Fabrikken blev etableret i 1975 som en lille workshop for enlige mødre og i dag er fabrikken en del af The World Trade Organization, og beskæftiger mere end 380 kvinder. Der vil være mulighed for at købe de farverige perler og smykker.

 

Frokost og middag er på egen regning. Nairobi har et bredt udvalg af restauranter, som vi gerne rådgiver om.

 

Indkvartering: Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

 

Dag 3: Nairobi – Masai Mara


Efter tidlig morgenmad på hotellet bliver I hentet af jeres chauffør og jeres safarieventyr kan begynde. Rejsen tager jer til Masai Mara, Kenyas mest berømte vildtdyrsreservat – hvilket ikke er uden grund. Her findes en ekstraordinær variation af vilde dyr, her iblandt også ’The Big Five’, som er en fælles betegnelse for løve, bøffel, elefant, næsehorn og leopard. På køreturen dertil kommer I ned gennem Great Rift Valley, der byder på enestående udsigter ud over vildtlivet og den sovende vulkan Mount Longonot. Efter ca. fire timers kørsel ankommer I i parken, hvor I spiser frokost inden I tager ud på eftermiddagssafari.

 

I returnerer til lodgen hvor I kan friske jer op inden I spiser middag.

 

Indkvartering: Sentrim Mara Camp inkl. helpension

 

Dag 4: Masai Mara


I dag tilbringer I hele dagen i Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket jeres guide er ekspert i at vide, vil han sammen med jer lægge en plan for dagen. Måske har I lyst til at køre ud på safari tidlig morgen og opleve dyrene stå op sammen med solen, returnere til lodgen, hvor I spiser morgenmad for herefter at køre ud på safari igen. I returnerer til lodgen til frokost og tilbringer eftermiddagen med afslapning. Efter en afslappende eftermiddag kan I atter køre ud på safari kl. 16.00.

 

Alternativt kan I spise tidlig morgenmad for herefter at tage på heldagssafari med medbragte madpakker, som nydes i det fri.

Valget er jeres og den bedste løsning vil blive vendt mellem jer og jeres personlige guide.

 

I returnerer til lodgen om aftenen, hvor I frisker jer op og spiser middag.

 

Indkvartering: Sentrim Mara Camp inkl. helpension

 

Masai Mara er uden tvivl Kenyas mest populære og besøgte vildtdyrsreservat. Filmen ’Out of Africa’ blev i stor udstrækning filmet i dette fristed. Her findes en overflod af alle typer dyreliv, her i blandt også ’The Big Five’. Reservatet har ligeledes en stor bestand af fugle. Faktisk er 450 forskellige arter indtil videre registrerede. En forestilling, som er værd at planlægge sin rejse efter, er den årlige store vandring hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller sent i juni starter med at vandre den lange vej fra Serengeti i Tanzania til Kenyas friske og grønne græsområder. 

 

Dag 5: Masai Mara – Lake Naivasha


Efter tidlig morgenmad i campen er det tid til, at tage afsked med magiske Mara. I kører mod Lake Naivasha, hvor I ankommer til frokost. Resten af eftermiddagen kan I bruge på afslapning. Alternativt kan der arrangeres bådtur eller vandretur til Crescent Island (egenbetaling).

 

Indkvartering: Lake Naivasha Cresent Camp inkl. helpension

 

Omringet af de smukke og berømte akacietræer ligger Lake Naivasha Sopa Resort. Området er ikke kun hjem for giraffer, waterbuck og colobus aber, men også flodheste, der hver nat kommer for at græsse på de vidtstrakte arealer. Det er muligt at tage en forfriskende dukkert i de to swimmingpools – enten med børnesektion eller ved pool-baren. Ligeledes findes der spa-afdeling og for de aktive har stedet en tennisbane, der ligeledes kan benyttes.

 

Dag 6: Naivasha – Amboseli


Efter morgenmad i de hyggelige omgivelser kører I mod Amboseli Nationalpark, som ligger smukt placeret for foden af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. I ankommer til lodgen, hvor I spiser sen frokost, og fortsætter herefter ud på eftermiddagssafari. Nyd synet af de mange elefanter og den smukke afrikanske solnedgang inden I returnerer til lodgen, hvor I kan friske jer op inden middag.

 

Indkvartering: Kibo Safari Camp inkl. helpension

 

Med den storslåede kulisse af det imponerende Mount Kilimanjaro i baggrunden har denne luksus lodge en enestående privilegeret position i hjertet af denne berømte nationalpark. I en lund af akacietræer ligger lodgen med udsigt ud over selve Kilimanjaro, og tæt her ved finder man en række smaragdgrønne sumpe, der er blevet dannet af den smeltende sne fra bjerget. Disse er de eneste kilder til vand i denne markant smukke, men tørre park. Derfor tiltrækker stedet også et stort antal elefanter, flodheste og bøfler. Glæd jer til at opleve en solnedgang over Kilimanjaro.

 

Dag 7: Amboseli – Arusha


Efter morgenmad fortsætter I til grænsen til Tanzania. Efter grænseformaliteter er blevet klaret, bliver I afhentet af en repræsentant fra vores team fra Arusha. Om eftermiddagen vil jeres guide, som skal med på Kilimanjaro, møde jer på jeres hotellet og I vil blive briefet om opholdet på bjerget, samt få tjekket jeres udstyr.

 

Indkvartering: Bristol Cottages inkl. morgenmad


Dag 8: Kilimanjaro


Spis en stor og nærende morgenmad på hotellet, hvorefter I bliver hentet af jeres chauffør, som kører jer til Machame indgangen. Her udfylder I alt nødvendigt papirarbejde inden I kan påbegynde jeres trekking op ad det imponerende bjerg.

 

Dag 9: Kilimanjaro - Machame


 

Dag 10: Kilimanjaro – Machame


 

Dag 11: Kilimanjaro – Machame


 

Dag 12: Kilimanjaro – Machame


 

Dag 13: Kilimanjaro – Machame


 

Dag 14: Kilimanjaro – Arusha


 

I dag går I ned fra bjerget. Når I er kommet ned, tager I festlig afsked med jeres bjergbestigningsteam,

inden I bliver hentet af jeres chauffør, som kører jer til jeres hotel i Arusha. Her kan I tage jer et

tiltrængt bad og en velfortjent øl, mens I summer over jeres flotte bedrift.

 

Indkvartering: African Tulip Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 15: Arusha – Zanzibar


Spis morgenmad, hvorefter I bliver hentet jeres chauffør. Turen går mod lufthavnen, hvor I tager flyet videre til Zanzibar. Ved ankomst til Zanzibar bliver i mødt af en repræsentant fra vores kontor i Stone Town, som vil sørge for jeres transfer til Mnarani Beach Cottages, der ligger på nordkysten af øen. Dagene er til fri disposition.

 

Indkvartering:  Mnarani Beach Cottages inkl. halvpension

Mnarani Beach Cottages er en smuk og betagende lodge, der er placeret i den mere rolige del på Zanzibars nordkyst. Som besøgende på øen vil du straks glemme den travle og støjende hverdag, for derimod at opleve den bagende sol samt den friske og duftende luft. Alt sammen med udsigt ud over de smukkeste hvide sandstrande og det reneste, mest turkisblå vand, som findes i Det Indiske Ocean.

 

Dag 16 - 18: Zanzibar - Nyd stranden og Det Indiske Ocean


Zanzibar er lokaliseret ud for Tanzanias kyst i Det Indiske Ocean. Foruden de hvide sandstrande, palmerne og det turkisblå vand, byder Zanzibar på spændende kulturer, mad- og krydderimarkeder samt muligheder for shopping eller udforskning på egen hånd. Øen er helt ideel til afslapning efter en betagende safari samt de  fysiske udfoldelser på Kilimanjaro.

 

Indkvartering: Mnarani Beach Cottages inkl. halvpension

 

Dag 19 – 20: Stone Town


Efter morgenmad bliver I afhentet på jeres beach lodge og kører til Stone Town.

 

Dagene er til fri disposition. Tag eventuelt på byvandring i Stone Town og lad jer fascinere af denne smukke og hyggelige by og de smalle gader. Her har I mulighed for at få et indblik i livet i den historiske, gamle by, som byder på alt lige fra hyggelige cafeer, strand, små snoede gader og smuk arabisk arkitektur. Måske har i lyst til at besøge Forodhani Food Marked en aften, som byde på hundredvis af lækre madboder. Forodhani ligger ned til havet og i umiddelbar nærhed af jeres hotel.

 

Indkvartering: Maru Maru inkl. morgenmad

 

Dag 21: Hjemrejse


Det er tid til at sige farvel til Zanzibar og det smukke Indiske Ocean. Vores chauffør kører jer til lufthavnen for jeres fly mod Dar Es Salam International Airport. Herfra tager I flyet hjem til Danmark med hovedet fyldt af dejlige minder om en eventyrlig rejse til Kenya, Kilimanjaro og Zanzibar. En rejse, I aldrig glemmer. 

 

Kenya, Kilimanjaro & Zanzibar


Vaccinationer
Gul Feber:               Obligatorisk
Hepatitis A:             Kontakt venligst egen læge
Malaria:                   Kontakt venligst egen læge
Andet:                      Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                   Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:       Bestilles senest på tidspunkt for køb af rejse

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi Samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

 

Visa

Kenya:        1 x VISA påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavn ( USD 50)
Tanzania:   1 x VISA påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavn ( USD 50)

 

Afrejse fra
Aalborg / Billund / København

 

I øvrigt 

Rickshaw Tours & Travel tilstræber i videst mulige omfang, at afvikle rejsen iht. overnævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv. Priser kan ændres i tilfælde af større prisændringer i servicepriser samt udsving i vekselkurs mellem USD/DKK.

 

Kenya, Kilimanjaro & Zanzibar


fra36.775,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 36.775,- pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur/retur – økonomiklasse

Indkvartering i dobbeltværelse

Transport og safari som beskrevet i rejseplan

Camping udstyr ved bestigning af Kilimanjaro inkl. løn til guider, kok og porters

Måltider som beskrevet i rejseplan

Erfaren engelsktalende chauffør/guide

Relevant parkgebyrer

Flaskevand under safari (2 x halvliter pr. person pr. dag)

Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

Personlige udgifter til f.eks. kommunikationsgebyr

Måltider, som ikke er nævnt i rejseplan

Rejseforsikring og Afbestillingsforsikring

Drikkepenge til chauffør, guide, Kilimanjaro team etc.

Visa

Andet, som ikke er udspecificeret i rejseprogrammet

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot