Find din rejse til Afrika her:

 

Guidet ekspedition i Namibia


14 dages gruppe-ekspedition
Inkl. guide


Denne rejse er lavet i samarbejde med Richis Afrika. Fællesnævneren i dette samarbejde er vores store passion for Afrika og lysten til at vise vores rejsegæster det autentiske Afrika - væk fra alle folkemængderne. Med os som teknisk arrangør og Richis enorme erfaring som ranger og field guide i Sydafrika er du sikret et rejseeventyr ud over det sædvanlige.

 

På denne gruppe-ekspedition tager Richi dig med gennem noget af det smukkeste og vildeste landskab, du kan forestille dig. Vi kører igennem den store semi-tørre savanne, også kendt som Kalahari ørkenen samt Skeleton Coast, den vilde og fjerntliggende Kunenen region, som er præget af bjerge og kløfter og naturligvis Etosha Nationalpark - det største og vildeste vildtdyrs reservat i Namibia. Her vandrer dyrene frit rundt og her kan vi bl.a. være heldige at opleve verdens største elefanter, løver, leoparder og mange flere.

 

Højdepunkter på turen

Windhoek

Sesriem / Sossusvlei

Swakopmund / Skeleton Coast

Kunene / Twyfelfontein

Etosha Nationalpark

Okonjima Nationalpark

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen med på denne rejse til Namibia. For yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores kontor.

 

Guidet ekspedition i Namibia


Dag 1 Ankomst i Windhoek


Velkommen til Namibia. Ved ankomst i Windhoeks lufthavn om aftenen bliver du modtage og kørt til dit overnatningssted. Resten af aftenen er til fri disposition.

 

Indkvartering: Urban Camp el. lign.

 

Dag 2 Windhoek - Sesriem


Denne morgen spiser vi morgenmad og mødes for at hilse på vores rejsefæller og Richi, som vil briefe om turens forløb. Herefter tjekker vi ud og fortsætter vores rejse mod Sesriem. Sesriem Canyon er beliggende ca. 4,5 km. fra indgangsporten til Namib-Naukluft Nationalpark. Floden Tsauchab har formet kløften over millioner af år, og det er et af de få steder i området, der holder vand året rundt. De tidlige afrikanske opdagelsesrejsende i regionen opkaldte kløften efter det faktum, at de var nødt til at bruge seks (“ses”) sammenbundende læderbånd (“riem”)  for at skabe et reb, der var langt nok til at sænke spande ned i kløften for at hente vand.

 

Sesriem fungerer som indgang til Sossuvlei ørkenen. Brændte orange nuancer, barske skrænter, yndefulde bukke, der galopperer ved siden af vejen og en stjerneklar afrikansk himmel gør en tur til Sossusvlei til en virkelig ærefrygtindgydende oplevelse. Beliggende i hjertet af Namib-ørkenen, og som den ældste i verden samt hjemsted for nogle af verdens højeste sandklitter bør det ikke overraske, at denne enorme vidde med bølgende sand er en af Namibias mest unikke turistattraktioner.

På trods af at det er en velbesøgt turistattraktion vil vi alligevel få en stilhed at mærke her, som vi sjældent oplever.

 

Vi kører til vores lodge, hvor vi kan slappe af, spise middag og overnatter.

 

Indkvartering: Sesriem Oshana Campsite

 

Dag 3-4 Sesriem - Swakopmund


Vi spiser morgenmad for at køre videre mod Swakopmund. Swakopmund er en kystby med en stærk tysk arv, der afspejles i meget af byens arkitektur og historie. Den betragtes ofte som Namibias eventyrhovedstad, og som den fremstår, klemt ned mellem Atlanterhavet og Namib-ørkenen, er der masser for udendørs-entusiaster at forfølge. Det er startpunktet for eventyr til Skeleton Coast og klit-eskapader i Namib og her opleves en charmerende og glad feriestemning, når vi passerer gennem byensgader.

 

Vi tilbringer tre dage her, for også at udforske Skeleton Coast. Kysten er beliggende mellem Atlanterhavet og de centrale sletter, og er et af de tørreste steder på jorden. Alligevel danner de kolde strømme, der drives ind mod land fra havet, en tæt tåge, der dækker kysten i over 200 dage om året. Det er denne tåge, der har forvirret kaptajner og dermed forårsaget massevis af ødelagte skibe. Navnet Skeleton Coast stammer fra hval- og sælknogler, der ligger spredt over hele stranden. Ligeledes er menneskelige knogler endda også blevet fundet her, da strandede sejlere kæmpede for at overleve i dette udfordrende miljø.

Indkvartering:Sesriem Oshana Campsite

 

Dag 5-7 Swakopmund - Twyfelfontein


De næste dage kan vi se frem til et besøg i Twyfelfontein, som er beliggende i Kunene regionen. Byen kan prale af en utrolig mængde helleristninger og malerier, som har taget over 2000 år at skabe, hvilket gør det til en utrolig imponerende klippekunstsamling. Det antages, at jægere og samlere i området i Namibia var kunstnerne, der lavede disse udskæringer som en del af et gammelt ritual.

 

Twyfelfontein blev godkendt som verdensarvsted i 2007 og blev dermed Namibias første kulturarv. Twyfelfontein er bestemt en af de mest populære safaridestinationer i Damaraland og selve Namibia, og er bestemt et besøg værd, når det kommer til stenkunst og kulturhistorien i Afrika.

 

Indkvartering: Mowani Mountain Camp

 

Dag 8-10 Twyfelfontein - Etosha Syd


Etosha Nationalpark er kendt for at være et af de bedste vildtreservater i Afrika. Her kan man observere en mangfoldig række dyre- og fugleliv. Safari i Etosha er ganske fremragende, da dyrelivet her samles omkring parkens vandhuller i store dele af året, og ligeledes er her er meget lidt vegetation, så dyrene er lette at spotte.

En enorm saltpande synlig fra rummet dominerer den tørre Etosha Nationalpark, som i øvrigt er Namibias største bevaringsområde. Nationalparken er bl.a. hjemsted for det kritisk truede sorte næsehorn og fire af 'The Big Five. Ligeledes tilbyder Etosha nogle af Afrikas største dyrelivsoplevelser, når dyrene samles omkring samlingen af ørkenvandhuller. Med et godt vedligeholdt netværk af veje er dette også en af de bedste parker i Afrika til at nyde friheden ved en kør-selv safari.

 

Nyd dagene her med safari samt Richis store erfaring og ekspertise.

 

Indkvartering: Etosha Village Campsite

 

Dag 11-12 Okinjima Naturreservat


Efter nogle interessante safari-dage er det tid til atter at tjekke ud og fortsætte mod Okinjima Naturreservat. Midtvejs mellem den spektakulære Etosha Nationalpark og hovedstaden Windhoek ligger dette velkendte reservat. Naturreservatet på 22.000 ha er hjemsted for AfriCAT, et fristed, der giver store kattedyr endnu en chance for atter at blive sat tilbage i naturen, hvor de kan blive uafhængige jægere i et beskyttet område midt i et kommercielt kvæglandskab.

 

Vilde dyrearter, der kan spottes her  inkluderer gemsbok, giraf, impala, kudu, manguster, pindsvin, gnu, zebra, leopard og gepard.

 

Indkvartering: Okonjima's Omboroko Campsite

 

Dag 13 Etosha - Windhoek


I dag kører vi tilbage til Windhoek, hvor vi har en enkelt overnatning.

 

dag 14 Hjemrejse


Vi tilbringer dagen i Windhoek inden vi om aftenen kører til lufthavnen. Det er tid til at tage afsked med smukke Namibia og vi tager flyet hjem mod Danmark. Med hjem i bagagen har du vidunderlige minder om en oplevelsesrig rejse i det Sydlige Afrika. En rejse, du aldrig glemmer. 

 

 

Guidet ekspedition i Namibia


Afrejsedatoer 2021

23. april
12. august (udsolgt)

 

 

Vaccinationer
Gul feber: Ikke obligatorisk
Hepatitis A: Kontakt venligst egen læge
Malaria: Kontakt venligst egen læge
Andet: Kontakt venligst egen læge

 

 

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælpe, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visum
Visum ikke påkrævet (ved rejser på op til 90 dage)

 

 

I øvrigt

Richis Afrika og Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplan og indkvarteringer mv. Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs EUR / DKK

fra28.995,-

 

 

 

 

Pris

Pris pr. pers. I delt dobbeltværelse fra DKK 28.995

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur på økonomiklasse

Leje af køretøj samt omkostning til brændstof

Leje af campingudstyr

Erfaren dansk ekspeditionsleder

Lokal guide

Næsten fuld pension

Alle relevante parkgebyrer

Alle indkvarteringer

 

 

Ikke inkluderet i prisen

Forsikringer

Selvrisiko v. skade på biler

Drikkevarer

3-5 måltider som indtages på restaurant

Valgfrie adventure aktiviteter (rafting, scenic flyvninger etc.)

Andet som ikke er nævnt specificeret i rejseprogram

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha