Find din rejse til Afrika her:

 

Grupperejse: Yoga på Zanzibar med Britt Ziwes


12 dage
Med yogalærer Britt ZiwesAfrejsedato:  

19. januar - 29. januar (hjemkomst 30. januar)

 

Flyselskab:    Qatar Airways

 

Afrejse fra:     Aalborg (Billund eller Kastrup mod ekstra gebyr)

 

Vores yogarejse til Zanzibar plejer krop og sind. Med udsigt til azurblåt hav guides du igennem blide yogastræk og åndedrætsøvelser. Find velvære gennem yoga, afstresning og dugfriske råvarer. Vend hjem sundere, stærkere, gladere og mere i balance. Ta' med os på yogarejsen, du aldrig glemmer.

 

Mentalt velvære og sund livsstil

Rickshaws yogaretreat handler om at booste dit mentale velvære og kickstarte en sund livsstil. Det sker gennem kombinationen af skøn yoga, åndedrætsøvelser og sund kost i Zanzibars smukke omgivelser. Målet med rejsen er, at gæsterne kommer hjem med plus på energikontoen klar til at fortsætte den sunde livsstil under danske himmelstrøg.

 

Britt Ziwes kendt fra online universet:  Britt Ziwes - din Online yogalærer 

Britt har stor erfaring som yogalærer, og hun elsker at hjælpe sine yogier til større styrke, velvære og indre balance gennem sin yoga-praksis. Britt er åben og imødekommende, og hendes tilgang til yoga er både seriøs og uhøjtidelig. Det skal både være udbytterigt, afslappet og sjovt at dyrke yoga.

 

For Britt handler rejsen  om helhedsoplevelsen:

 

Jeg glæder mig til at give vores gæster den fuldendte oplevelse af yoga, sundhed og velvære. Zanzibars fantastiske omgivelser er perfekte til et yogaretreat, hvor kroppen forkæles med yoga, afslapning og friske grønne råvarer.

 

Jeg tør godt garantere, at vi kommer hjem med fornyet energi samt motivation og værktøjer til at fortsætte den sunde livsstil.

 

Sunshine Marine Lodge, Zanzibar

Vi bor på Sunshine Marine Lodge, der er et mindre, eksklusivt 4-stjernet yoga-resort, hvor yoga, ro, velvære, frisk og sund mad og bæredygtighed er i fokus. Lodgen har privat strand, egen strandbar, lækker pool med liggestole og udsigt over Det Indiske Ocean.

Rejseforedrag

Vi holder løbende online rejseforedrag om yoga-rejsen:

Til foredragene møder du både yogalærer Britt og Rickshaws ene indehaver Nana. Der er rig lejlighed til at få svar på eventuelle spørgsmål til rejsen.

 

Hold øje med kommende rejseforedrag her:

Rejseforedrag om Yogaretreat på Zanzibar


Tilmeld dig på hjemmesiden eller kontakt os på info@rickshawtravels.dk eller tlf. 60756075 for tilmelding til et foredrag.

 

 

Grupperejse: Yoga på Zanzibar med Britt Ziwes


Dag 1 Afrejse fra Aalborg


Vi mødes i Aalborg lufthavn tidligt morgen, hvor vi får hilst på hinanden og I møder Britt Ziwes Prana Yoga. Om morgenen går turen mod Tanzania og Zanzibar via Amsterdam. Sent om aftenen ankommer gruppen til Zanzibar. Ved ankomst bliver vi modtaget en repræsetant fra vores team på øen, som vil køre os til vores lodge.

 

Dag 2 Første dag på Zanzibar


Vi vågner op på smukke Zanzibar. Her er der tid til at vi pakker ud, hopper i yogatøjet og ser os lidt omkring. Herefter mødes vi til et glas friskpresset frugtjuice, får hilst ordentligt på hinanden, og gennemgår programmet for vores ophold samt alle de praktiske oplysninger.

 

Vi går ned til yoga-shalaen og laver blide stræk, så vi kan 'lande' og få flyrejsen ud af kroppen. Herefter spiser vi sammen et lækkert aftensmåltid. Dagen sluttes af med meditation, afspænding og en varm kop te, hvorefter vi er klar til en god nats søvn.

 

Indkvartering: Sunshine Marine Lodge inkl. helpension*

 

*Helpension: Morgenmad, frokost, middag 

 

Dag 3-10 Yoga på Zanzibar


Morgen

Vi samles hver morgen og lader op til dagen med meditation og åndedrætsøvelser, inden vi udfører dagens første yoga-praksis. Her lader vi morgensolens milde stråler og energi fylde os op til dagen, der venter. En energisk morgenpraksis med solhilsner aktiverer hele vores krop. Herefter spiser vi en lækker, sund morgenmad sammen.

 

Efter morgenmaden kan vi bruge tiden, som vi hver især har lyst til, f.eks. med en god bog, en gåtur på stranden, en svømmetur i poolen eller i havet, inden vi spiser frokost.

 

En formiddag inviterer Britt på Silent Mindfulness Walk efter morgenens praksis og morgenmad. Her er der tid til at fordybe sig i sine egne tanker eller helt tømme hovedet for tankemylder og bare være til.

 

Eftermiddag

Om eftermiddagen mødes vi igen i yoga-shalaen på Sunshine Marine Lodge til en fælles yoga praksis.

 

Aften

Sidst på eftermiddagen mødes vi igen alle sammen klar til dagens anden yogasession. Efterfølgende spiser vi aftensmad sammen på resortets hyggelige restaurant.

 

En god dag afsluttes i fællesskab hver aften med oplæg fra Britt om yoga og mindfulness, blide stræk, stress-reducerende og terapeutisk mindfulness-øvelse, taknemmelighedsøvelse, liggende aftenmeditation og afspænding, en 'bordet rundt' eller lignende.

 

Britt vil på turen holde to oplæg:

'Intro til mindfulness', som giver os redskaber til at reducere stress for til fulde at kunne leve og nyde livet fuldt ud.

 

'Intro til yogaens oprindelse, filosofi og discipliner', hvor vi lærer om ayurveda, som er den indiske livsvidenskab, der ud fra et holistisk syndpunkt giver os retningslinjer til at føre en livsstil ud fra vores type som mennesker.

 

Indkvartering: Sunshine Marine Lodge inkl. helpension

 

Dag 11 Stone Town


Vi spiser tidligt morgenmad på Sunshine Marine Lodge. Herefter er det tid til at tage afsked med de rolige omgivelser, der har dannet base for vores yoga retreat. Vi bliver hentet af vores chauffør, som kører os til Stone Town, Zanzibars hyggeligste by. Her bliver vi indkvarterede i dagsværelser på Maru Maru, et centralt beliggende hotel med lækker topterrasse og udsigt over Det Indiske Ocean. Brug dagen på at udforske byen og de små snoede gader. Gå på jagt efter lokale souvenirs, og spis frokost på stranden.

 

Om aftenen bliver vi hentet ved hotellet, og kørt til lufthavnen for vores fly hjem mod Danmark omkring kl. 23.00. Vi vender hjem med hovederne fulde af gode minder om et vidunderligt yoga retreat. En yogarejse, vi aldrig glemmer. 

 

Indkvartering: Dagsværelser Maru Maru

 

Dag 12 Hjemkomst


Vi ankommer i Aalborg lufthavn (eller anden) i henhold til flyprogrammet.

Velkommen hjem.

 

Grupperejse: Yoga på Zanzibar med Britt Ziwes


Afrejse fra
Aalborg (eller anden lufthavn mod gebyr)

 

Ankomst / retur
Zanzibar International Airport

 

Vaccinationer

Gul Feber: Venligst kontakt egen læge
Hepatitis A: Venligst kontakt egen læge
Malaria: Venligst kontakt egen læge
Andet: Venligst kontakt egen læge


Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visum
1 x VISA påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavnen (USD 50)

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

 

Grupperejse: Yoga på Zanzibar med Britt Ziwes


 

fra19.900,-

 

 

 

 

Pris

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur på økonomiklasse

Transfer

Leje af yogamåtter

Materialer til kreativitet

Erfaren dansk yogalærer

Daglig yoga og meditation

Oplæg om mindfulness og yoga

Indkvartering i delt dobbeltværelse

Tre daglige måltider m. vand på Sunshine Marine Lodge (særlige ønsker til kost kan imødekommes)

Forplejning på oversøiske fly

 

Andet:

Tillæg til enkeltværelse: DKK 2.000

 

Ikke inkluderet i prisen

Visa

Drikkevarer

Forsikringer

Vaccinationer

Ekstra måltider

Ekstra drikkevarer udover vand

Valgfrie udflugter

Gebyr for tillæg til enkeltværelse

Drikkepenge til hotelpersonale, lokale guider etc.

Personlige udgifter til tøjvask, kommunikation etc.

Tilkøb af enkeltværelse: Først til mølle for de 7 værelser der er til rådighed

Andet som ikke er specificeret i program

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha