Find din rejse til Afrika her:

 

Grupperejse: Yoga på Zanzibar med Britt Ziwes


12 dage
Med yogalærer Britt ZiwesAfrejsedato:  

19. januar - 29. januar (hjemkomst 30. januar)

 

Flyselskab:    Qatar Airways

 

Afrejse fra:     Aalborg (Billund eller Kastrup mod ekstra gebyr)

 

Vores yogarejse til Zanzibar plejer krop og sind. Med udsigt til azurblåt hav guides du igennem blide yogastræk og åndedrætsøvelser. Find velvære gennem yoga, afstresning og dugfriske råvarer. Vend hjem sundere, stærkere, gladere og mere i balance. Ta' med os på yogarejsen, du aldrig glemmer.

 

Mentalt velvære og sund livsstil

Rickshaws yogaretreat handler om at booste dit mentale velvære og kickstarte en sund livsstil. Det sker gennem kombinationen af skøn yoga, åndedrætsøvelser og sund kost i Zanzibars smukke omgivelser. Målet med rejsen er, at gæsterne kommer hjem med plus på energikontoen klar til at fortsætte den sunde livsstil under danske himmelstrøg.

 

Britt Ziwes kendt fra online universet:  Yogaklubben og Yoga med Britt

Britt har stor erfaring som yogalærer, og hun elsker at hjælpe sine yogier til større styrke, velvære og indre balance gennem sin yoga-praksis. Britt er åben og imødekommende, og hendes tilgang til yoga er både seriøs og uhøjtidelig. Det skal både være udbytterigt, afslappet og sjovt at dyrke yoga.

 

For Britt handler rejsen  om helhedsoplevelsen:

 

Jeg glæder mig til at give vores gæster den fuldendte oplevelse af yoga, sundhed og velvære. Zanzibars fantastiske omgivelser er perfekte til et yogaretreat, hvor kroppen forkæles med yoga, afslapning og friske grønne råvarer.

 

Jeg tør godt garantere, at vi kommer hjem med fornyet energi samt motivation og værktøjer til at fortsætte den sunde livsstil.

 

Sunshine Marine Lodge, Zanzibar

Vi bor på Sunshine Marine Lodge, der er et mindre, eksklusivt 4-stjernet yoga-resort, hvor yoga, ro, velvære, frisk og sund mad og bæredygtighed er i fokus. Lodgen har privat strand, egen strandbar, lækker pool med liggestole og udsigt over Det Indiske Ocean.

Rejseforedrag

Vi holder løbende online rejseforedrag om yoga-rejsen:

Til foredragene møder du både yogalærer Britt og Rickshaws ene indehaver Nana. Der er rig lejlighed til at få svar på eventuelle spørgsmål til rejsen.

 

Hold øje med kommende rejseforedrag her:

Rejseforedrag om Yogaretreat på Zanzibar


Tilmeld dig på hjemmesiden eller kontakt os på info@rickshawtravels.dk eller tlf. 60756075 for tilmelding til et foredrag.

 

 

Grupperejse: Yoga på Zanzibar med Britt Ziwes


Dag 1 Afrejse fra Aalborg - ankomst på Zanzibar


Vi mødes i Aalborg lufthavn tidligt morgen, hvor vi får hilst på hinanden og møder Britt Ziwes, som vil være instruktør på rejsen. Vi rejser via Amsterdam, og om aftenen ankommer vi til Zanzibar. Ved ankomst i lufthavnen gennemgår vi først alle formalia og får hentet vores bagage. Udenfor bliver vi mødt af vores chauffør, som vil køre os til vores lodge. Alt efter trafik og vejforhold lige den dag (det er jo Afrika), så vil køreturen tage ca. halvanden time.

Ved ankomst til lodgen tjekker vi ind og går til ro.

Indkvartering:  Sunshine Marine Lodge inkl. 3 daglige måltider

 

Dag 2 Første dag på Zanzibar


Vi vågner op på smukke Zanzibar og med udsigt til den frodige have og Det Indiske Ocean. Vi får pakket ud, hopper i yogatøjet og ser os lidt omkring. Vi får hilst ordenligt på hinanden, og gennemgår programmet for vores ophold samt alle de praktiske oplysninger.

 

Vi går ned til lodgens yoga shala og laver blide stræk, så vi kan 'lande' og få flyrejsen ud af kroppen. Herefter det tid til at spise frokost, som består af lækre og friske råvarer. Tiden efterfølgende er egen-tid, og kan bruges med afslapning ud til havet, læse en god bog, gå mere på opdagelse - eller hvad du nu har lyst til. Henunder eftermiddagen mødes vi igen .Det kan være i yoga shalaen eller til en anden lærerig session.

 

Aftenen nydes med hygge og middag i de afrikanske omgivelser, inden det er tid til aftenens sidste yogapraksis, så vi kan komme ned i gear og være klar til at gå til ro.

 

Indkvartering: Sunshine Marine Lodge inkl. 3 daglige måltider + vand

 

Dag 3-10 Yoga på Zanzibar


Morgen

Vi samles hver morgen og lader op til dagen med meditation, mens vi betragter havet i stilhed. Efterfølgende mødes vi i yoga shalaen, hvor dan ofte starter med yoga, der giver høj puls og sved på panden, inden vi spiser en nærende morgenmad.

 

Herefter kan vi hver især bruge tiden, som vi har lyst. Der er mulighed for at tage på forskellige ture, og få oplevet nogle af Zanzibars fine seværdigheder.

 

Eftermiddag

Om eftermiddagen mødes vi igen i yoga-shalaen til en fælles yoga praksis.

 

Aften

Efter eftermiddagens yoga praksis er det tid til middag i lodgens restaurant, hvor vi så vidt muligt spiser sammen. En god dag afsluttes i fællesskab med oplæg fra Britt om yoga og mindfulness, blide stræk, stress-reducerende og terapeutisk mindfulness-øvelse, taknemmelighedsøvelse, liggende aftenmeditation og afspænding, en 'bordet rundt' eller lignende.

 

Britt vil undervejs på rejsen holde to oplæg:

 

'Intro til mindfulness', som giver os redskaber til at reducere stress for til fulde at kunne leve og nyde livet fuldt ud.

 

'Intro til yogaens oprindelse, filosofi og discipliner', hvor vi lærer om ayurveda, som er den indiske livsvidenskab, der ud fra et holistisk syndpunkt giver os retningslinjer til at føre en livsstil ud fra vores type som mennesker.

 

Indkvartering: Sunshine Marine Lodge inkl. 3 daglige måltider + vand

 

Dag 11 Stone Town - hjemrejse


Vi spiser morgenmad for herefter at tjekke ud fra lodgen. Vores chauffør står klar til at køre os til den hyggelige by Stone Town, hvor vi vil blive indkvarterede på dagsværelser for dagen. Her kan vi tilbringe dagen, som vi har lyst.

 

 

Tag eventuelt på byvandring og lad dig fascinere af denne smukke og hyggelige by og de smalle gader. Her har vi mulighed for at få et indblik i historien, og nyde godt af alt lige fra hyggelige cafeer, strand, smuk arabisk arkitektur samt små lokale souvenirbutikker, hvor der sælges smukke smykker, klæder, krydderier og meget andet. Det er umuligt ikke at forelske sig i stemningen her.

 

Vi vil anbefale, at vi ved frokosttid mødes og går ned til stranden og finder cafeen Livingstone. Her kan vi sætte os godt til rette med tæerne begravet i sandet og nyde en god frokost og den hyggelige stemning.

 

Om aftenen kan der nydes en kold sundowner fra hotellets tagterrasse, inden der spises middag. Efterfølgende frisker vi os op, inden vi bliver hentet og kørt til lufthaven for vores fly hjem mod Danmark. Vi flyver hjem med ro i krop og sjæl og gode minder om en oplevelsesrig yogarejse til Zanzibar. En rejse, vi aldrig glemmer. 

Indkvartering: Dagsværelser Maru Maru

 

Dag 12 Hjemkomst


Vi ankommer i Aalborg lufthavn (eller anden) i henhold til KLM.

Velkommen hjem.

 

Grupperejse: Yoga på Zanzibar med Britt Ziwes


Afrejse fra
Aalborg (eller anden lufthavn mod gebyr)

 

Ankomst / retur
Zanzibar International Airport

 

Vaccinationer

Gul Feber: Ikke nødvendig
Hepatitis A: Venligst kontakt egen læge
Malaria: Venligst kontakt egen læge
Andet: Venligst kontakt egen læge


Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visum
1 x VISA påkrævet. Kan købes online eller kontant ved ankomst i lufthavnen (USD 50)

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

 

Grupperejse: Yoga på Zanzibar med Britt Ziwes


 

19.900,-

 

 

 

 

Pris

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur på økonomiklasse

Transfer

Leje af yogamåtter

Materialer til kreativitet

Erfaren dansk yogalærer

Daglig yoga og meditation

Oplæg om mindfulness og yoga

Indkvartering i delt dobbeltværelse

Tre daglige måltider m. vand på Sunshine Marine Lodge (særlige ønsker til kost kan imødekommes)

Forplejning på oversøiske fly

 

Andet:

Tillæg til enkeltværelse: DKK 2.300

 

Ikke inkluderet i prisen

Visa

Drikkevarer

Forsikringer

Vaccinationer

Ekstra måltider

Ekstra drikkevarer udover vand

Valgfrie udflugter

Gebyr for tillæg til enkeltværelse

Drikkepenge til hotelpersonale, lokale guider etc.

Personlige udgifter til tøjvask, kommunikation etc.

Tilkøb af enkeltværelse: Først til mølle for de 7 værelser der er til rådighed

Andet som ikke er specificeret i program

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha

 

 

Trustpilot