Find din rejse til Afrika her:

 

Grupperejse: Yogarejse til Zanzibar


10 dage
Med yogalærer Britt ZiwesAfrejsedato:  8. - 17. november 2019

 

Flyselskab:     KLM

 

Afrejse fra:     Aalborg (Billund eller Kastrup mod ekstra gebyr)

 

Vores yogarejse til eksotiske Zanzibar plejer krop og sind. Med udsigt til azurblåt hav guides du igennem blide yogastræk og åndedrætsøvelser. Find velvære gennem yoga, afstresning og dugfriske råvarer. Vend hjem sundere, stærkere, gladere og mere i balance. Ta' med os på yogarejsen, du aldrig glemmer.

 

Mentalt velvære og sund livsstil

Rickshaws yogaretreat handler om at booste dit mentale velvære og kickstarte en sund livsstil. Det sker gennem kombinationen af skøn yoga, åndedrætsøvelser og vegetarisk kost i Zanzibars smukke omgivelser. Målet med rejsen er, at gæsterne kommer hjem med plus på energikontoen klar til at fortsætte den sunde livsstil under danske himmelstrøg.

 

Yogalærer Britt Ziwes fra Prana-yoga

Britt har stor erfaring som yogalærer, og hun elsker at hjælpe sine yogier til større styrke, velvære og indre balance gennem sin yoga-praksis. Britt er åben og imødekommende, og hendes tilgang til yoga er både seriøs og uhøjtidelig. Det skal både være udbytterigt, afslappet og sjovt at dyrke yoga.

 

For Britt handler rejsen  om helhedsoplevelsen:

 

Jeg glæder mig til at give vores gæster den fuldendte oplevelse af yoga, sundhed og velvære. Zanzibars fantastiske omgivelser er perfekte til et yogaretreat, hvor kroppen forkæles med yoga, afslapning og friske grønne råvarer.

 

Jeg tør godt garantere, at vi kommer hjem med fornyet energi samt motivation og værktøjer til at fortsætte den sunde livsstil.

 

Sunshine Marine Lodge, Zanzibar

Vi bor på Sunshine Marina Lodge, der er et mindre, eksklusivt 4-stjernet yoga-resort, hvor yoga, ro, velvære, frisk og sund mad og bæredygtighed er i fokus. Lodgen har privat strand, egen strandbar, lækker pool med liggestole og udsigt over Det Indiske Ocean.


Rejseforedrag

Vi holder gratis rejseforedrag om yoga-rejsen:
D. 11/7 2019 i Rickshaws lokaler på Østre Kanalgade 16, 9000 Aalborg.

 

Til foredragene møder du både yogalærer Britt og Rickshaws ene indehaver Nana. Der er rig lejlighed til at få svar på eventuelle spørgsmål til rejsen.

Læs mere og tilmeld dig vores rejseforedrag:

Rejseforedrag om Yogaretreat på Zanzibar


Kontakt os på info@rickshawtravels.dk eller tlf. 60756075 for tilmelding til et foredrag.

 

 

Grupperejse: Yogarejse til Zanzibar


Dag 1 Afrejse fra Aalborg


Vi mødes i Aalborg lufthavn om eftermiddagen, hvor vi får hilst på hinanden og I møder Britt Ziwes og Nana fra hhv. Prana Yoga og Rickshaw Tours & Travel. Om aftenen går turen mod Tanzania og Zanzibar via Amsterdam og Nairobi.

 

Dag 2 Ankomst på Zanzibar


Vi ankommer på smukke Zanzibar tidlig formiddag. Ved ankomst bliver vi modtaget en repræsetant fra vores team på øen, som vil køre os til vores lodge. Her kan vi pakke ud, hoppe i yogatøjet og se os lidt omkring. Herefter mødes vi til et glas friskpresset frugtjuice, får hilst ordentligt på hinanden, og gennemgår programmet for vores ophold samt alle de praktiske oplysninger.

 

Vi går ned til yoga-shalaen og laver blide stræk, så vi kan 'lande' og få flyrejsen ud af kroppen. Herefter spiser vi sammen et lækkert aftensmåltid. Dagen sluttes af med meditation, afspænding og en varm kop te, hvorefter vi er klar til en god nats søvn.

 

Indkvartering: Sunshine Marine Lodge inkl. helpension*

 

*Helpension: Morgenmad, frokost, middag 

 

Dag 3-8 Yoga på Zanzibar


Morgen

Vi samles hver morgen og lader op til dagen med meditation og åndedrætsøvelser, inden vi udfører dagens første yoga-praksis. Her lader vi morgensolens milde stråler og energi fylde os op til dagen, der venter. En energisk morgenpraksis med solhilsner aktiverer hele vores krop. Herefter spiser vi en lækker, sund morgenmad sammen.

 

Efter morgenmaden kan vi bruge tiden, som vi hver især har lyst til, f.eks. med en god bog, en gåtur på stranden, en svømmetur i poolen eller i havet, inden vi spiser frokost.

 

En formiddag inviterer Britt på Silent Mindfulness Walk efter morgenens praksis og morgenmad. Her er der tid til at fordybe sig i sine egne tanker eller helt tømme hovedet for tankemylder og bare være til.

 

Eftermiddag

Om eftermiddagen mødes vi igen i yoga-shalaen på Sunshine Marine Lodge til en fælles yoga praksis.

 

Nungwi Heldagstur
Denne tur tager os ud i det blå i det skønne Nungwi område, som byder på nogle af verdens lækreste strande. Her findes flere forskellige interessante ting at opleve. Måske lægger vi vejen forbi en traditionel fiskerlandsby med indbyggere, der har en finurlig swahili dialekt og de lokale markeder er også altid spændende, hvis vi er heldige at komme forbi et. Chancen er stor og vores lokale chauffør viser vej. Vi besøger også en af de smukke hvide sandstrande på turen. De er det mest vidunderlige sted at slappe af og lade tankerne vandre. Efter en mindfulnessøvelse og en dejlig gåtur kan du enten slappe af på stranden eller svømme i det friske hav. Så pak dit svømmetøj og din eventyrlyst og nyd en skøn stund af paradis.

 

Vi medbringer lækre madpakker fra Sunshine Marine Lodge og indtager vores frokost på en rolig plet, vi finder. Dagens anden yogasession finder sted på lodden efter turen.

 

En dag vil der være mulighed for at komme på en krydderitur mod egen betaling. Zanzibar bliver også refereret til som 'Spice Island' og er verdensberømt for sine fantastiske eksotiske krydderier. På denne tur vil vi virkelig finde ud af hvorfor. Vi bliver taget igennem plantagen og lærer om alverdens krydderier, og vi smager, dufter og mærker på både friske og tørrede krydderier.

 

Aften

Sidst på eftermiddagen mødes vi igen alle sammen klar til dagens anden yogasession. Efterfølgende spiser vi aftensmad sammen på resortets hyggelige restaurant.

 

En god dag afsluttes i fællesskab hver aften med oplæg fra Britt om yoga og mindfulness, blide stræk, stress-reducerende og terapeutisk mindfulness-øvelse, taknemmelighedsøvelse, liggende aftenmeditation og afspænding, en 'bordet rundt' eller lignende.

 

Britt vil på turen holde to oplæg:

'Intro til mindfulness', som giver os redskaber til at reducere stress for til fulde at kunne leve og nyde livet fuldt ud.

 

'Intro til yogaens oprindelse, filosofi og discipliner', hvor vi lærer om ayurveda, som er den indiske livsvidenskab, der ud fra et holistisk syndpunkt giver os retningslinjer til at føre en livsstil ud fra vores type som mennesker.

 

Indkvartering: Sunshine Marine Lodge inkl. helpension

 

Dag 9 Stone Town


Vi spiser tidligt morgenmad på Sunshine Marine Lodge. Herefter er det tid til at tage afsked med de rolige omgivelser, der har dannet base for vores yoga retreat. Vi bliver hentet af vores chauffør, som kører os til Stone Town, Zanzibars hyggeligste by. Her bliver vi indkvarterede i dobbeltværelser på Maru Maru, et centralt beliggende hotel med lækker topterrasse og udsigt over Det Indiske Ocean.

 

Indkvartering: Maru Maru inkl. morgenmad

 

10 Hjemrejse


Lidt over midnat mellem d. 9. og 10. bliver vi hentet af vores chauffør, som kører os til lufthavnen. Det er tid til at byde endeligt farvel til Zanzibar og tage flyet hjem til Danmark. Med i bagagen har vi vidunderlige minder om en uforglemmelig rejse i velværens tegn. En rejse, vi aldrig glemmer.

 

Vi ankommer i Aalborg lufthavn i henhold til KLM.

Velkommen hjem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grupperejse: Yogarejse til Zanzibar


Afrejse fra
Aalborg 08.11.2019 (eller anden lufthavn mod gebyr)

 

Ankomst / retur
Zanzibar International Airport

 

Vaccinationer

Gul Feber: Nødvendig
Hepatitis A: Kontakt venligst egen læge
Malaria: Kontakt venligst egen læge
Andet: Kontakt venligst egen læge


Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visum
1 x VISA påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavnen (USD 50)

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

 

Grupperejse: Yogarejse til Zanzibar


 

15.995,-

 

 

 

 

Pris

DKK 15.995 pr. person i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur på økonomiklasse

Daglig yoga og meditation

Erfaren dansk yogalærer

Oplæg om mindfulness og yoga

Tre daglige måltider inkl. vand på Sunshine Marine Lodge

Transfer

Leje af yogamåtter

Materialer til kreativitet

Indkvartering i delt dobbeltværelse (ekstra gebyr for enkeltværelse)

Forplejning på oversøisk fly

 

Andet:

Tillæg til enkeltværelse: DKK 2.000

 

Ikke inkluderet i prisen

Valgfrie udflugter: Sunset Cruise, Krydderitur, Nungwi heldagstur

Drikkepenge til hotelpersonale, guide etc.

Forsikringer

Visa

Vaccinationer

Ekstra måltider

Ekstra drikkevarer

Tilkøb af enkeltværelse: Der er 6 stk til rådighed

Personlige udgifter til tøjvask, kommunikation etc.

Andet som ikke er specificeret i program

 

KONTAKT OS