Find din rejse til Afrika her:

 

Gorillatrekking i Uganda


4 dage
Med engelsktalende lokalguide


 

Gorillatrekking i Uganda er en unik rejseoplevelse som kun kan opleves i dette lille hjørne af Østafrika. Bwindi Nationalpark består af storslået grøn regnskov, som strækker sig over Albertine Rift Valleys stejle højder. Den gamle regnskov er en af de få blomstrende på det afrikanske kontinent. Denne skattekiste af flora og fauna er også hjem for halvdelen af verdensbestandens truede bjerggorillaer og dermed en yndet destination for gorillatrekking. Over 370 gorillaer bor her i denne park. Bort set fra gorillaer er der i parken registreret 90 pattedyrsarter og flere forskellige fuglearter.

 

En tur ind i denne nationalpark giver dig mulighed for at komme helt tæt på de imponerende gorillaer i deres naturlige habitat. Den amerikanske zoolog George Schaller, som var en af de første mennesker der studerede gorillaerne i det vilde, sagde en gang: ”den som aldrig kommer til at se ind i en gorillas blide og sårbare øjne, vil forblive uændret for altid.

 

Gorillatrekking i Uganda


Dag 1 Ankomst i Entebbe / Kampala


Du ankommer i Entebbe International Airport, som er beliggende på en halvø, der strækker sig ind i Lake Victoria. En repræsentant fra Rickshaw Travels vil tage imod dig og køre dig til dit hotel i Kampala. Resten af aftenen er til fri disposition.

 

Indkvartering: Eureka Place Hotel

 

Dag 2 Transfer til Bwindi Nationalpark


Spis morgenmad på hotellet. Her efter står din guide klar til at køre dig til Bwindi Nationalpark. Du kan evt. gøre et stop ved ækvator krydspunktet i Kayabwe, hvor du kan tage billeder og få en lille forfriskning. Alternativt kan dette gøres på tilbagevejen. Rejsen fortsætter med en indlagt pause i Mbarara, hvor det er tid til en hurtig frokost. Efter frokost fortsætter du til Buhoma eller Kisoro, som ligger i nærheden af Nationalparken. I Buhoma / Kisoro checker du ind på én af følgende lodges, hvor du tilbringer natten. Spis middag i lodgen.

 

Indkvartering: Buhoma Community Lodge el. Traveler’s Rest Kisoro inkl. helpension*

 

*Helpension: Morgenmad, Frokost, Middag

 

Dag 3 Gorilla trekking & Lake Bunyonyi


I dag står du tidligt op kl. 6.00 og spiser en hurtigt morgenmad. Her efter bliver du kørt til Buhoma Gate ved Bwindi Nationalpark. Med medbragt madpakke i din rygsæk vil din guide aflevere dig ved startstedet for din gorillatrekking inden kl. 8.00. Her bliver du registreret og briefet af park rangerne om hvad du kan forvente inden trekket begynder. Guiderne tager dig gennem bush mens du skubber vej gennem underskov og slyngplanter for at nå til gorillaerne.

 

Endelig når du til gorillafamilien, som har været målet for hele trekket. Sæt dig i skoven blandt de imponerende menneskelignende dyr, lyt til deres lavmælte knurren til hinanden, se dem lege og spise og nyd det imponerende syn af den dominerende han – silverbacken. Det er en usædvanlig og ubeskrivelig følelse at sidde i den tætte skov velvidende at du lige nu befinder dig i tilstedeværelsen af nogle af de få bjerggorillaer i verden, der lever i det fri.

 

Du får en magisk time til at nyde, betragte og synke ind i gorillaernes verden, inden det atter er tid til at vende tilbage til startpunktet. Her venter din guide, som kører dig til Lake Bunyonyi.

 

Indkvartering: Bynyonyi Overland Resort inkl. helpension

 

Dag 4 Transfer til Entebbe – hjemrejse


Spis morgenmad på resortet hvorefter det er tid til at checke ud. Alt efter hvornår dit fly går, kan du vælge at udforske lidt af Lake Buynyonyi (for egen regning). Der er mulighed for at sejle i kano eller tage på tur i motoriseret båd til nogle af de 25 øer. Her efter bliver du kørt til Kampala med indlagte stop, heriblandt et i Mbarara Town hvor du spiser frokost. Efter frokost fortsætter du til Kampala – du kan evt. vælge at holde en pause ved Ækvator krydspunktet, hvis du ikke fik gjort det. Guiden kører dig til lufthavnen, hvor det er tid til at tage flyet hjem om aftenen pakket med gode minder om en oplevelsesrig rejse i Uganda.

 

Note: Rejsen kan skræddersyes efter dine ønsker og behov, og du er altid velkommen til at kontakte os omkring dine muligheder.

 

Gorillatrekking i Uganda


Hvad skal du medbringe på dit gorillatrek?

 

Det er vigtigt at tage højde for både vejr og regnskovens luner i Uganda. Trekkingstier kan være mudrede at gå på, og skoven kan nogle steder være tæt bevokset af krat og træer.

 

Vi anbefaler at du medbringer:

-  Let rygsæk
- Lette vandrestøvler/sko
- Regntøj
- Lange trekkingbukser
- angærmet trøje
- Lette handsker (evt. havehandsker med knopper)
- Solbriller
- Insektspray
- Vand
- Evt. energibar / lille snack

 

Vaccinationer
Gul feber:             Kontakt venligst egen læge
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                  Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:      Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Søges online

 

Ansøgning om VISA er på eget ansvar, og skal søges i god tid inden afrejse. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig VISA til det pågældende land, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

 

Transport          
Firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra
Aalborg / Billund / København

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

 

 

Gorillatrekking i Uganda


fra14.300,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 14.300 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly Danmark / Entebbe - tur/retur

Gorilla tilladelse

Indkvarteringer i henhold til rejseplan

Transport i safari minivan med aircondition og pop-up tag

Trekking i henhold til rejseplan

Aktiviteter i henhold til rejseplan

Transfer i henhold til rejseplan

Måltider i henhold til rejseplan

Erfaren engelsktalende guide

Relevante park fees

Vand: 1 liter pr. pers. / dag

 

Andet:

Fire dage er ikke lang tid. Denne rejse er ideel at kombinere med andre af Ugandas unikke seværdigheder

 

Ikke inkluderet i prisen

Personlige udgifter til kommunikationsgebyr, vasketøj, gebyr til bortkommet bagage etc.

Drikkevarer

Drikkepenge til guide, portere og hotelpersonale

VISA (USD 50)

Tilvalgte aktiviteter uden for programmet

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha