Find din rejse til Afrika her:

 

Familiesafari i Kenya


11 dage
Med engelsktalende lokalguide


Vi har udarbejdet dette forslag på en skræddersyet familiesafari i Kenya, med vilde dyr og fantastiske naturoplevelser. Rejsen er ideel for børnefamilien, der vil på et anderledes eventyr i trygge rammer eller for jer, som har en stor begivenhed, der skal fejres og ønsker at tage hele familien med på en storslået rejse. Én ting er sikkert, dyrelivet i Kenya er ekstraordinært og sammen med jeres guiden kan I se frem til at opleve nogle af de bedste nationalparker i landet - helt tæt på. Fra jeres ankomst i Nairobi, hvor I skal på byrundtur tager jeres safarirejse jer fra det ene storslåede område til det andet, hvor både geparder, næsehorn og ’The Big Five’ er en del af hverdagsbilledet.

 

Glæd jer til at opleve det bedste af Kenya sammen med jeres private guide, som med sin brede viden om både kultur, dyreliv, flora og fauna vil sørge for, at I får en rejse, I aldrig glemmer.

 

Individuel safari i safariland nr. 1


Vi, hos Rickshaw Tours & Travel, nærer stor kærlighed til safarilandet Kenya, der anses som et af de bedste steder i verden at opleve vilde dyr. Denne rejse er blot et eksempel på hvordan en familieferie i Kenya kan se ud, og det er vores fornemmeste opgave, at designe lige præcis den rejse, du og din familie ønsker. Alle vores rejser kan ændres alt efter behov, hvorfor det heller ikke er muligt at købe dem direkte online. Vi står altid til rådighed, hvis der skulle være spørgsmål til vores rejser. Vores kontaktoplysninger finder du i højre hjørne her på siden.

 

Familiesafari i Kenya


Dag 1: Ankomst i Nairobi


Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport bliver I modtaget af en repræsentant fra Rickshaw Gruppens kontor i Nairobi, som vil køre jer til jeres hotel, hvor i kan bruge resten af aftenen på afslapning.

 

Indkvartering: Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 2: Byrundtur i Nairobi


Spis morgenmad i hotellets afslappede omgivelser, hvor efter I bliver hentet af jeres chauffør som vil tage jer med på byrundtur i Kenyas travle hovedstad. I kører til David Sheldrick’s elefantbørnehjem, hvor I får et herligt indblik i de forældreløse elefanter- og næsehorns dagligdag – hvordan de bliver fodret og nusset omkring. Dyrene bliver opdrættet til atter at blive sat ud i det fri. Et rigtig hyggeligt besøg, som giver både børn og voksne smil på læben.

 

Herefter går turen til Karen Blixen Museet, som ligger 15. km. uden for Nairobi for foden af Ngong Hills. Meryl Streep portrætterede bl.a. Karen Blixen i filmen ’Out of Africa’, og en stor del af den film er ligeledes indspillet her.

 

Senere hen på eftermiddagen besøger I Kazuri Bead Factory, som er en perlefabrik. Kazuri betyder ’lille og smuk’ på swahili, som er Kenyas nationalsprog. Denne perlefabrik blev etableret i 1975 som en lille workshop for enlige mødre, og i dag er Kazuri en del af The World Trade Organization, og beskæftiger mere end 380 kvinder.

 

Alternativt kan der arrangeres besøg til en skole eller kaffeplantage.

 

I returnerer til hotellet, hvor resten af eftermiddagen og aftenen kan bruges på at hygge sig sammen i de dejlige omgivelser.

 

Indkvartering: Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 3: Nairobi - Lake Naivasha


Nyd en god morgenmad inden I tjekker ud og mødes med jeres guide. Rejsen fortsætter nu mod Great Rift Valleys sø Lake Naivasha. I ankommer til jeres lodge i tide til frokost, som består af en lækker frokostbuffet. Herefter kan I vælge at bruge resten af dagen med at hygge jer i de rolige omgivelser eller måske tage på valgfri bådtur til Crescent Island.

Crescent Island er en virkelig smuk halvø, omsluttet af Lake Naivasha. I går rundt til fods blandt giraffer, zebraer, gnuer, vandbukke og gazeller samt mange forskellige fuglearter. Her er ingen farlige dyr, så I kan være helt trygge. Det er en enestående mulighed for at opleve samspillet mellem den smukke natur og de mange dyr - helt tæt på. Selve halvøen blev dannet i 1988, da vandstanden i Lake Naivasha faldt, således at øen blev synlig og en del af fastlandet. På den østlige side af øen er der mulighed for sejlads. Der udover er terrænet fladt, hvilket gør det let at vandre ubesværet rundt. I floden er der mulighed for at spotte flodheste, der slumrer i vandoverfladen.

 

I returner til lodgen, hvor der er tid til at friske jer op inden middag.

 

Indkvartering: Lodge inkl. helpension

 

Dag 4: Lake Naivasha - Masai Mara


Efter morgenmaden tjekker I ud og mødes med jeres guide på lodgen. I kører mod det magiske Masai Mara – Kenyas kendte vildtdyrsreservat. Køreturen tager jer ned af Great Rift Valley, som byder på betagende udsigter over vildtlivet og Mount Longonot, den sovende vulkan. I ankommer ved frokosttid, hvorefter I kører på eftermiddagssafari og skal opleve Masai Maras mange vilde dyr. Måske får I oplevet den smukke afrikanske solnedgang, der farver himlen i et væld af røde og orange farver.

 

Indkvartering: Lodge inkl. helpension

 

Masai Mara er uden tvivl Kenyas mest populære vildtreservat og er det mest besøgte reservat i Kenya. Filmen "Out of Africa" blev i stor udstrækning filmet i dette område. Der er et væld af alle typer af vilde dyr, her i blandt "The Big 5", som er et samlet udtryk for: Løve, bøffel, næsehorn, leopard og elefant. Et scenarie, som er værd at opleve, er den årlige migration hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller fra Serengeti sletterne krydser grænsen til Tanzania og Mara River for at nå til Masai Mara i deres søgen på frisk græs.Vildtreservatet huser ligeledes mange forskellige fuglearter. Faktisk er 452 fuglearter registreret i dette reservat.

 

Dag 5-7: Masai Mara


tilbringer tre hele dage i Masai Mara, således at I har god tid til at nyde omgivelserne, tage på safari, spille kort i lodgen - eller hvad I nu har lyst til. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket jeres lokale guide er ekspert i at vide, vil han sammen med jer lægge en plan for dagen. Måske har I lyst til at køre ud på safari tidlig morgen, for herefter at returnere til lodgen, hvor I spiser morgenmad. Efter morgenmad kan I atter køre ud på safari, for så at returnere igen til frokost. Resten af dagen kan I bruge på afslapning i lodgen.

Alternativt kan I spise tidlig morgenmad og herefter tage på heldagssafari med medbragte madpakker, som nydes i det fri. Eller blot blive i lodgen og slappe af. Valget er jeres og den bedste løsning for jer, vil blive vendt mellem jer og jeres guide.

 

Om aftenen spiser I middag.

 

Indkvartering: Lodge inkl. helpension

 

 

Dag 8: Masai Mara - Lake Nakuru


Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med Mara efter nogle gode og oplevelsesrige dage. I fortsætter til Lake Nakuru Nationalpark og ankommer til lodgen ved frokosttid. Efter I har tjekket ind, har I mulighed for at tage på safari ved søens betagende bredder. Alternativt kan I blive på lodgen og slappe af.

 

Indkvartering: Lodge inkl. helpension

 

Dag 9: Lake Nakuru


Nyd en hel dag i Lake Nakuru, hvilket giver nogle forskellige muligehder. Det er f.eks. helt tilladt at blive på lodgen og bruge dagen på egen hånd. Alternativt kan I enten vælge at tage på tidlig morgensafari for herefter at slappe af på lodgen. I kan også vælge at tage på heldagssafari og returnere til lodgen om eftermiddagen.

Valget er jeres og I aftaler nærmere med jeres guide

 

Indkvartering: Lodge inkl. helpension

 

Dag 10: Lake Nakuru - Nairobi - Hjemrejse


Denne dag er det tid til at tage endeligt afsked med Kenya. I bliver kørt tilbage til Nairobi, hvor I evt. har nogle dagsværelser stillet til rådighed. Her kan I slappe af og få noget at spise, inden I bliver hentet og kørt til lufthavnen. Her venter jeres fly hjem mod Danmark og I vender hjem med hovedet fyldt af dejlige minder om en oplevelsesrig rejse i Kenya. En rejse, I aldrig glemmer.

 

Dag 11: Hjemkomst


I lander i lufthavnen i henhold til jeres flyselskab.

 

Velkommen hjem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 9: Masai Mara - Nairobi – hjemrejse


Efter tidlig morgenmad i lodgen er det tid til at tage afsked med magiske Mara, og det sidste stykke af rejsen fortsætter tilbage mod Nairobi. Køreturen tager jer atter ned af Great Rift Valley, hvor I tager afsked med den smukke natur. Hold øje med giraffer og gazeller mens I kører. I ankommer i Kenyas pulserende hovedstad ved frokosttid (som i dag er for egen regning). Efter frokost kører jeres chauffør jer til lufthavnen, hvor det er tid til at tage flyet mod Danmark pakket med gode minder om et fantastisk safarieventyr i Kenya.

 

Familiesafari i Kenya


Vaccinationer
Gul feber:                Ikke obligatorisk
Hepatitis:                Kontakt venligst egen læge
Malaria:                   Kontakt venligst egen læge
Andet:                     Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:   Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visum  
1 x VISA påkrævet. Kan købes kontakt ved ankomst i lufthavnen (USD 50)

 

Transport          
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Forbehold
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

fra21.150,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 21.150 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur på økonomiklasse
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Transfer / transport i firhjulstrækker
 • Safari og udflugter som beskrevet i rejseplan
 • Erfaren engelsktalende chauffør / guide
 • Relevante parkgebyrer
 • Flaskevand under safari (2 x halvliter pr. pers pr. dag)
 • Skatter og afgifter

 

Andet:

Hvorfor ikke afslutte en god safari med afslappende strandferie. Forhør dig hos os om dine muligheder

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Personlige udgifter til ekstra bagage, kommunikationsgebyr, vasketøj osv.
 • Drikkevarer ud over vand under safari
 • Måltider, som ikke er nævnt i rejseplan
 • Rejseforsikring
 • Afbestillngsforsikring
 • Drikkepenge til chauffør, tjenere, portere
 • Gebyr til safetyboks
 • Visa
 • Vaccinationer
 • Andet som ikke er nævnt specifikt i rejseprogram

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha