Find din rejse til Afrika her:

 

Familiesafari i Kenya


9 dage
Med engelsktalende lokalguide


Vi har udarbejdet dette forslag på en skræddersyet familiesafari i Kenya, med vilde dyr og fantastiske naturoplevelser. Rejsen er ideel for børnefamilien, der vil på et anderledes eventyr i trygge rammer eller for jer, som har en stor begivenhed, der skal fejres og ønsker, at tage hele familien med på en storslået rejse. Én ting er sikkert, dyrelivet i Kenya er ekstraordinært og sammen med guiden skal I ud i nogle af de bedste nationalparker i landet, og opleve det hele tæt på. Fra jeres ankomst i Nairobi, hvor I skal på byrundtur tager jeres safarirejse jer fra det ene storslåede område til det andet, hvor både geparder, næsehorn og ’The Big Five’ er en del af hverdagsbilledet.

 

Glæd jer til at opleve det bedste af Kenya sammen med jeres private guide, som med sin brede viden om både kultur, dyreliv, flora og fauna vil sørge for, at I får en rejse, I aldrig glemmer.

 

Individuel safari i safariland nr. 1


Vi, hos Rickshaw Tours & Travel, nærer stor kærlighed til safarilandet Kenya, der anses som et af de bedste steder i verden at opleve vilde dyr. Denne rejse er blot et eksempel på hvordan en familieferie i Kenya kan se ud, og det er vores fornemmeste opgave, at designe lige præcis den rejse, du ønsker. Alle vores rejser kan ændres alt efter behov, hvorfor det heller ikke er muligt, at købe dem direkte online. Vi står altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål til vores rejser. Vores kontaktoplysninger finder du i højre hjørne her på siden.

 

Familiesafari i Kenya


Dag 1: Ankomst i Nairobi


Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport bliver I modtaget af en repræsentant fra Rickshaw Gruppens kontor i Nairobi, der vil være ansvarlig for transporten under jeres safari i Kenya. I bliver kørt til jeres hotel, hvor i kan bruge resten af aftenen på afslapning.

 

Indkvartering: Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

 

Southern Sun Mayfair Hotel er en juvel opbygget i kolonistil og omgivet af tropiske haver. Hotellet byder på 2 udendørs swimmingpools, gratis adgang til det nærliggende kasino og et døgnåbent træningscenter.
De lyse værelser på Southern Sun Mayfair er indrettede med lokale træmøbler og rygvenlige madrasser. Samtlige værelser er udstyrede med TV med satellit-kanaler og nogle af værelserne har direkte udgang til en terrasse omgivet af frodige planter og blomster.
Gæsterne kan vælge mellem forskellige spisesteder. Restaurant Oasis serverer retter tilberedt af friske og lokale råvarer i et åbent køkken. Golden Spur Steak Ranch er et familiested, der tilbyder bøffer og burgere.
I nærheden af Southern Sun er der squash- og golffaciliteter.

 

Dag 2: Byrundtur i Nairobi


Spis morgenmad i hotellets afslappede omgivelser hvor efter I bliver hentet af jeres chauffør, som vil tage jer med på byrundtur i Kenyas travle hovedstad. I kører til David Sheldrick’s elefantbørnehjem, hvor I får et herligt indblik i de forældreløse elefanter- og næsehorns dagligdag – hvordan de bliver fodret og nusset omkring. Dyrene bliver opdrættet til atter at blive sat ud i det fri. Et rigtig hyggeligt besøg, som giver både børn og voksne smil på læben.

 

Herefter går turen til Karen Blixen Museet, som ligger 15. km. uden for Nairobi for foden af Ngong Hills. Meryl Streep portrætterede bl.a. Karen Blixen i filmen ’Out of Africa’, og en stor del af den film er ligeledes indspillet her.

 

Senere hen på eftermiddagen skal I besøge Kazuri Bead Factory, som er en perlefabrik. Kazuri betyder ’lille og smuk’ på swahili, som er Kenyas nationalsprog. Denne perlefabrik blev etableret i 1975 som en lille workshop for enlige mødre, og i dag er Kazuri en del af The World Trade Organization, og beskæftiger mere end 380 kvinder.

 

I returnerer til hotellet, hvor resten af eftermiddagen og aftenen kan bruges på at slappe af ved poolen og de smukke omgivelser.

 

Indkvartering: Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

 

Dag 3: Nairobi - Samburu Nationalreservat


Efter tidlig morgenmad på hotellet bliver I hentet af jeres chauffør kl. 7.00. Nu kan safarieventyret begynde. I kører mod Samburu Nationalreservat, som er beliggende på bredden af Ewaso Ngiro floden. Man kan forvente masser af dyreliv, og især fuglelivet er mangfoldigt her. Samburu er stadig en forholdsvis ukendt park i Kenya, men den adskiller sig fra de andre mere kendte steder, da man her har mulighed for en mere fredelig og autentisk naturoplevelse.

 

I ankommer til reservatet og spiser frokost, mens I nyder den smukke natur, der omgiver jer. Efter frokost kan der slappes af i lodgen indtil sen eftermiddag, hvor det er tid til at tage ud på safari. Der er god mulighed for at spotte netgiraffer, Grevy’s Zebraer og elefanter, som lever i reservatet.

 

Returner til lodgen, hvor der er tid til at friske jer op inden middag.

 

Indkvartering: Samburu Sopa Lodge inkl. helpension

 

Beliggende inde i Samburu Nationalreservat i det nordlige Kenya finder I Samburu Sopa Lodge. Lodgen er bygget på et højtbeliggende plateau, som giver et smukt panoramaudsyn ud over de enorme vidder og bjergene, der ligger i horisonten. Lodgen har 50 hytter, hver med to soveværelser, som alle ligger ud mod vandhullet, hvor fra man kan beundre dyrene, som kommer for at slukke deres tørst.

 

Dag 4: Samburu Nationalreservat


Efter tidlig morgenkaffe og te tager I ud på safari i det imponerende morgenlys. Efter spændende naturoplevelser kører I tilbage til lodgen og spiser morgenmad, hvorefter dagen kan bruges på afslapning indtil om eftermiddagen, hvor I atter kører ud på safari. Hen under aften får I forhåbentlig mulighed for at se en smuk solnedgang, når dagen går på hæld i Afrika.

 

I returnerer til lodgen, hvor I frisker jer op inden middag.

 

Indkvartering: Samburu Sopa Lodge inkl. helpension

 

Dag 5: Samburu - Ol Pejeta Reservat


Spis morgenmad i lodgen hvor efter I checker I ud. Jeres rejse fortsætter nu mod Ol Pejeta Reservatet. Ol Pejeta ligger smukt placeret for foden af Aberdares og Mount Kenya og udover, at være hjem for savannens vilde dyr, fungerer parken også som fristed for store aber. De vilde dyr, som man ser her omfatter bl.a. Grevy’s zebra, geparder, flodheste, gazeller og ’The Big 5’, der er et samlet begreb for Afrikas fem større dyr: løve, elefant, bøffel, næsehorn og leopard. Ol Pejeta er stadig lidt af en rejsehemmelighed, da de færreste vælger, at besøge dette sted.

 

I ankommer til jeres camp i tide til frokost. Senere på dagen fortsætter I ud på en eftermiddagssafari i Ol Pejeta reservatet og til chimpansernes fristed. Husk at nyde udsigten til Mount Kenyas top undervejs.

 

Indkvartering: Sweetwaters Serena Camp inkl. helpension

 

Sweetwaters Serena Camp bliver anset som en af de bedste safaricamps i Kenya grundet sin høje bestand af vilde dyr. Sweetwaters fremstår som en beskyttet oase rundt om et vandhul og sat i den rolige og private del af Ol Pejeta tilbyder campen en blanding af afslappet stemning og kenyansk safari luksus. I bliver indkvarteret i luksustelte, med hver sin private veranda med udsigt over vandhullet, hvor de vilde dyr kommer for at slukke tørsten.

 

Dag 6: Ol Pejeta - Lake Naivasha


Efter morgenmad checkes der ud fra lodgen og I kører mod Lake Naivasha, hvortil I ankommer ved frokosttid.
Lake Naivasha er en ferskvandssø, som er omringet af gulbarkede akacietræer i Great Rift Valley, som ligger 1.890 moh. og dermed er det højeste punkt i den kenyanske del af dette betagende område. Lake Naivasha er hjem til mange vilde dyr, her i blandt en stor bestand af flodheste, waterbuck, bøffel, giraffer og gazeller. Da Lake Naivasha er en ferskvandssø, er der også masser af fisk, som tiltrækker flere forskellige fiskespisende fugle, som pelikaner og forskellige arter af isfugle.

 

Efter frokost kan I bruge tiden som I har lyst. I kan vælge, at tage på valgfri bådtur eller vandring til Crescent Island (kan bookes direkte i lodgen for egen regning).

 

Indkvartering: Lake Naivasha Sopa Resort inkl. helpension

 

Omringet af de smukke og berømte akacietræer finder man Lake Naivasha Sopa Resort. Området er ikke kun hjem for giraffer, waterbuck og colobus aber, men også flodheste, som kommer hver nat for at græsse på de vidtstrakte arealer. Det er muligt, at tage en forfriskende dukkert i de to swimmingpools – enten med børnesektion eller ved pool-baren. Ligeledes findes der spa-afdeling og for de aktive har stedet en tennisbane, som kan benyttes.

 

Dag 7: Lake Naivasha - Masai Mara Nationalreservat


Efter tidlig morgenmad i de betagende omgivelser er det atter tid til at drage videre. I kører mod Masai Mara – Kenyas berømte vildtdyrsreservat. Reservatet er nok det mest berømte og besøgte reservat i Kenya, og ikke uden grund. Parken byder på en ekstraordinær variation af vilde dyr, herunder ’The Big five’. Mangfoldigheden af dyr kan variere alt efter hvilken slette man befinder sig på.

 

Køreturen tager jer ned af Great Rift Valley, som byder på vidunderlige udsigter ud over vildtlivet og Mount Longonot, den sovende vulkan. På jeres vej til Masai Mara har I mulighed for at besøge en af de lokale skoler, hvis det skulle ønskes.

 

I ankommer til jeres lodge til frokost. Om eftermiddagen tager I på safari og returnerer til lodgen igen hen under aftenen, hvor I kan friske os op inden middag.

 

Indkvartering: Mara Sopa Lodge inkl. helpension

 

Masai Mara Sopa Lodge var en af de første safarilodges, der blev bygget i Masai Mara reservatet, hvilket viser sig i de frodige haver og træer, der omgiver lodgen. Alle bygningerne følger et design af traditionelle afrikanske runde huse med kegleformede tage, som strækker sig langs bjergkæden. Lodgen har en pool, hvor man kan tage sig en forfriskende dukkert, mens man nyder den imponerende natur omkring sig.

 

Dag 8: Masai Mara


I dag tilbringer I en hel dag i Masai Mara. I har mulighed for, at besøge en masai landsby og en lokal skole. Resten af dagsprogrammet aftaler I sammen med jeres guide, der sammen med jer vil planlægge hvad, der skal ske resten af dagen. Måske har I lyst til en heldagssafari med medbragte madpakker, som nydes undervejs. Det kan også være, at I har lyst til at dele dagen op, så der både er tid til afslapning i lodgen samt safari. Valget er jeres, og den bedste løsning vil blive vendt mellem jer og jeres guide.

 

Indkvartering: Mara Sopa Lodge inkl. helpension

 

Dag 9: Masai Mara - Nairobi – hjemrejse


Efter tidlig morgenmad i lodgen er det tid til at tage afsked med magiske Mara, og det sidste stykke af rejsen fortsætter tilbage mod Nairobi. Køreturen tager jer atter ned af Great Rift Valley, hvor I tager afsked med den smukke natur. Hold øje med giraffer og gazeller mens I kører. I ankommer i Kenyas pulserende hovedstad ved frokosttid (som i dag er for egen regning). Efter frokost kører jeres chauffør jer til lufthavnen, hvor det er tid til at tage flyet mod Danmark pakket med gode minder om et fantastisk safarieventyr i Kenya.

 

Familiesafari i Kenya


Vaccinationer
Gul feber:                Ikke obligatorisk
Hepatitis:                Kontakt venligst egen læge
Malaria:                   Kontakt venligst egen læge
Andet:                     Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:   Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visum  
1 x VISA påkrævet. Kan købes kontakt ved ankomst i lufthavnen (USD 50)

 

Transport          
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Forbehold
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

fra21.150,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 21.150 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur på økonomiklasse
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Transfer / transport i firhjulstrækker
 • Safari og udflugter som beskrevet i rejseplan
 • Erfaren engelsktalende chauffør / guide
 • Relevante parkgebyrer
 • Flaskevand under safari (2 x halvliter pr. pers pr. dag)
 • Skatter og afgifter

 

Andet:

Hvorfor ikke afslutte en god safari med afslappende badeferie. Forhør dig hos os om dine muligheder

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Personlige udgifter til ekstra bagage, kommunikationsgebyr, vasketøj osv.
 • Drikkevarer ud over vand under safari
 • Måltider, som ikke er nævnt i rejseplan
 • Rejseforsikring
 • Afbestillngsforsikring
 • Drikkepenge til chauffør, tjenere, portere
 • Gebyr til safetyboks
 • Visa
 • Vaccinationer
 • Andet som ikke er nævnt specifikt i rejseprogram

 

KONTAKT OS