Find din rejse til Afrika her:

 

Familieferie i det nordlige Madagaskar


15 Dage / 14 nætter
med engelsktalende guide


 

Velkommen med på en rejse i lemuren og naturens tegn. Madagaskar er det idelle sted for en ekspeditionsrejse med lokalguide, som kender alt til områdernes flora, fauna og specielle vildtliv. Uanset om du vover dig afsted på egen hånd, eller i ledsagelse med rejsefæller.

 

Madagaskar er isoleret fra Afrika for millioner af år siden og har udviklet et utrolig rigt økostyem og et landskab, der er ligeså bizart som det er unikt. Her vrimler med tegneserie-agtigt dyreliv og næsten en fjerdedel af alle afrikanske blomstrende planter.

 

Rejsen på denne betagende destination er velsignet med forskelligt naturlig skønhed, der spænder fra frodige regnskove til tørre rustfarvede landskaber og hakkede kalkstenskræfter. Den spirende malagasiske befolkning er utrolig høflig og gæstfri, med en rig kultur, der er lige så unik som resten af ​​øen. Oplev de dramatiske "skove" af kalkstenstifter på UNESCOS Verdensarvsliste, Tsingy de Bemaraha, og nyd de palmefyldte strande og turkisblå vandene i blændende Nosy Be.

 

Dette er et eksempel på en rejse til Madagaskar. Har du ønsker til ændringer i programmet har du mulighed for at få lavet et skræddersyet forslag, der passer til dig. Kontakt os for yderligere information.

 

Familieferie i det nordlige Madagaskar


Dag 1: Ankomst i Antananarivo


Manao Ahoana! Velkommen til Madagaskar. Ved ankomst i lufthavnen i Antananarivo bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team i byen, som vil sørge for transfer til dit hotel.

 

Indkvartering: Chalet des Roses inkl. morgenmad

 

Chalet des Roses ligger i hjertet af Anatanarivo, og er et hotel med klassisk charme, indrettet i klassisk italiensk stil og med aromaerne af italiensk køkken i restauranten.

 

Dag 2: Antananarivo – Andasibe


Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter du bliver hentet af din guide som tager dig med en kort byrundtur i Antananarivo. I Tana, som hovedstaden er kendt som, er der alt hvad hjertet begærer af gode spisesteder, shopping, historie såvel som masser af trafik. Det ville helt sikkert være en fejltagelse ikke at opleve den livlige by på tæt hold. Tana har i øvrigt været hjemsted for malagskisk magt i tre århundreder, og der er en enorm mængde historie og kultur at tage på opdagelse i.

 

Efter byrundturen bliver du kørt til Andasibe Nationalpark. Om aftenen skal du på aftenvandring langs vejen nær parken, hvor du forhåbentlig spotter de mere nataktive lemurarter og kamæleoner.

 

Indkvartering: Hotel Feon’ny Ala inkl. morgenmad

 

Denne hyggelige lodge ligger placeret ved en lille sø, hvor lemurer, såsom indris lemurer, ofte ses. Lodgen består af enkle, men komfortable bungalows og med en pulserende restaurant, der serverer god lokal og kinesisk mad.

 

Dag 3: Andasibe Nationalpark


I dag skal du opleve Andasibe Nationalpark inde fra. Det er den bedste park for at opleve indri lemuren, den største af lemurarterne. Her findes i alt otte lemurarter, hvoraf de mest almindelige er den grå bambus lemur, den brune lemur og uldlemuren. Ligeledes kan du være heldige at spotte nogle af de vidunderlige kamæleoner, der også har levested i parken – bl.a. den to meter lange Parsons kamæleon samt den lille næsehornede kamæleon. Frøer er her rigeligt af såvel som fugleliv.

 

Parken udforskes til fods langs stier gennem skoven. Ekspeditioner kan variere i længden fra en time til fem. Vandreture er særligt givende tidligt om morgenen, når indrien kalder, hvis ekko lyder lidt som en underlig skovhvalfangst gennem luften.

 

Du kan ligeledes se frem til et besøg på Vakona Lemur Island, som ligger ved Valkona Forest Lodge. Lemuerne her er tamme og vil med høj sandsynlighed sætte sig på dig - især hvis du har bananer.

 

Indkvartering: Hotel Feon’ny Ala inkl. morgenmad

 

Dag 4: Andasibe Nationalpark - Antanarivo


Efter morgenmad bliver du kørt tilbage til Antanarivo, hvor du overnatter på et lufthavnshotel.

 

Indkvartering: Le Chat’O Park Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 5: Antanarivo – Diego Suarez – Montagne d’Ambre


Tidligt denne morgen tager du et fly til Diego Suarez. Ved ankomst i lufthavnen bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team i byen, som vil tage dig med på en kort byrundtur. Diego Suarez ligger i den nordlige del af Madagaskar i verdens næststørste naturlige bugt ved den maleriske by Nosy Lonja. Diego Suarez er opkaldt efter den portuisiske udforkser Diego Diaz, der kom til Madagskar i 1500 og sejleren Fernando Suarez, der ankom til bugten i 1506. Desværre var Diego Diaz ret grusom over for lokalbefolkningen, som han solgte til slaveri.

 

Du bliver herefter kørt til Montagne d’Ambre.

 

Indkvartering: Benedictine Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 6: Montagne d’Ambre


Du tilbringer hele dagen i Montagne d’Ambre Nationalpark. Parken blev grundlagt i 1958 og beskytter en total overfalde på 185 km2. Massivet stiger fra det omkringliggende tørre område, der danner en isoleret strækning af montane regnskov. Parken byder på stor biodiversitet: stor tropisk regnskov med endemisk flora og fauna, frodig vegetation og mange vandfald og vulkaniske søer. Klimaet er perfekt med kølig luft, der virker genopfriskende efter lavlandet. I parken bor der et stort antal dyrearter: 25 slags pattedyr, 6 kødæende dyr og 8 lemurarter. Der udover findes der et væld af forskellige fugle, 60 repitlarter og en masse frøer og sommerfugle.

 

Denne smukke park er bogstaveligt talt et frisk pust med alt sin frodige skov. Et perfekt sted til vandreture.

 

Indkvartering: Benedectine Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 7: Montagne d’Ambre - Ankarana


I dag køres du til Ankarana, og skal besøge "Red Tsingy" undervejs. Det er et spektakulært sted med stenformationer og farver, som byder på fantastiske udsigter for besøgende. De unikke røde skulpturer er formet af vinden og regnen i alverdens former. Skønheden i Tsingy er virkelig et besøg værd.

 

Indkvartering: Le Relais De L’Ankarana inkl. morgenmad

 

Enkel, men komfortabel. Det er dette, der gør denne lodge så speciel. Hotellet ligger lige uden for Ankarana reservatet, som er hjem til flere forskellige lemurarter. Ved første øjekast består stedet ’bare’ af åbne sletter, men det skal hurtigt vise sig at have nogle vidunderlige haver, hvor genplantede unge bananer, mangoer, kokosnødder, citroner og appelsintræer tager form.

 

Dag 8: Ankarana


I dag er hele dagen dedikeret til Tsingy, hvor du til fulde kan beundre dette smukke naturlige kunstværk og store område.

 

Indkvartering: Le Relais De L’Ankarana inkl. morgenmad

 

Dag 9: Ankarana - Ankify


Du kører til Ankify, hvorfra du tager båden videre til Nosy Be. Her er der dømt afslapning, dykning og badning. Måske har du lyst til at tage på udforskning i området.

 

Indkvartering: Chanty Beach inkl. morgenmad

 

Chanty Beach er et charmerende og roligt feriested ved stranden. Det består af to huse i kreolsk stil, et palæ og en nærliggende bungalow beliggende i en veletableret have med træer direkte på en palmeoverdækket sandstrand væk fra trængsel og turisme. Stedet byder på afslapning i et venligt og tropisk hjem, væk fra dit hjem. Et sandt paradis til din strandferie.

 

Dag 10-13: Nosy Bee


På den slagne vej er Nosy Bes øhav beliggende ud for Madagaskars nordvestlige kyst. Det tropiske klima og den fantastiske beliggenhed gør det til Madagaskars top destination for strandferie. Selvom Nosy Be har tilbøjelighed til masseturisme, er det endnu et stort søvning sted med sukkerrørsplantager, rumdestillerier, ylang ylang buske, lemuerer og frisk vind. For ikke at glemme, at denne smukke ø tilbyder fantastiske snorkle- og dykkermuligheder samt skove med stort dyreliv. Tag evt. ud til den lille ø Sakatia Island, der ligger lige ved siden af, hvor der også er gode dykkermuligheder.

 

Indkvartering: Chanty Beach inkl. morgenmad

 

Dag 14: Nosy Be – Antanarivo


Det er tid til at tage afsked med de vidunderlige omgivelser på Nosy Be. Du bliver kørt til lufthavnen, hvor du tager flyet retur til Antanarivo. Ved ankomst i lufthavnen bliver du kørt til det nærliggende lufthavnshotel.

 

Indkvartering: Le Chat’o Park Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 15: Hjemrejse


Det er nu tid til at vinke helt farvel til Madagaskar og du bliver kørt i lufthavnen, hvor du tager flyet hjem til Danmark. Med i bagagaen har du fantastiske minder om en dejlig rundrejse i Madagaskar. En rejse, du aldrig glemmer.

 

 

 

Familieferie i det nordlige Madagaskar


Vaccinationer
Gul feber:             Kontakt venligst egen læge
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom

Afbestillingsforsikring:      Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan søges ved Madagaskars ambassade eller ved ankomst til Madagaskar (EUR 35).

 

Ansøgning om VISA er på eget ansvar og skal søges i god tid inden afrejse, hvis du vælger at søge hjemmefra. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig VISA til det pågældende land, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

fra23.750,-

 

 

 

 

Pris

Fra 23.750 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Indenrigsfly

Færgeovergang

Indkvartering i henhold til program

Bil og erfaren engelsktalende lokal guide

Måltider i henhold til program

Udflugter i henhold til program inkl. guide

Alle relevante parkgebyrer

Skatter og afgifter

 

Andet:

Mod tillæg i prisen kan rejsen kombineres med f.eks. et ophold i Sydafrika eller Seychellerne

 

Ikke inkluderet i prisen

Visum (EUR 35)

Drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillingsforsikring

Rejseforsikring

Andet som ikke er specificeret i program

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha