Find din rejse til Afrika her:

 

Bestigning af Mount Kenya


7 dage
Med engelsktalende guide


 

På dette trek skal du opleve nogle af de bedste udsigter over de højeste bjergtoppe i Kenya. Med gradvis opstigning i behageligt tempo, krydser du bjerget gennem Sirimon trekket, hvor du kan nyde det bedste af Timau og Chogoria. Du går ned fra bjerget igen via Naro Moru ruten.

 

Turismen i Kenya er steget mere end nogensinde før – hvilket ikke er overraskende, især i dette varierede og interessante land. Heldigvis bliver det også lettere for turister, der ønsker at være aktive på deres ferier. Efter lange timer tilbragt i minibusser, er det forfriskende at vide, at der blandt flere steder i hvert fald er ét sted hvor du kan strække dine ben og se frem til nogle mere anstrengende dage. Vores trekkingruter på Mount Kenya dækker et bredt spektrum af muligheder. Vi har designet mange nye rejseplaner for at imødekomme de forskellige krav vi modtager fra alle typer individer. Vi imødekommer behovene hos en bred vifte af besøgende, fra naturelskeren, der blot ønsker at have en afslappende dag ved lodgen eller en en-dags vandretur for at gå på opdagelse i den unikke lavtliggende skov ved Mount Kenyas skråninger. Eller til den mere ambitiøse, der ønsker at trekke til Point Lenana. Vi mener, at vores foreslåede rejseplaner giver værdi til denne type rejser. Da Mount Kenya er stort, og tilbyder mange forskellige vandre- og klatreruter, kan der være behov for en særlig rejseplan, så tøv ikke med at kontakte os, og lad os høre om vi kan være med til at arrangere drømmerejsen. Vi gør det vi er bedst til, nemlig at lave en skræddersyet rejse til dig. En rejse, du aldrig glemmer.

 

 

Bestigning af Mount Kenya


Dag 1: Ankomst i Nairobi


Ved ankomsten til Narobi Lufthavn bliver du mødt af en repræsentant fra vores team i byen. Herefter går turen til dit hotel hvor du tjekker ind. Eftermiddagen bruges på at sortere og organisere dit personlige udstyr til trekket, med hjælp fra vores guide.

Overnatning: Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 2: Nairobi - Sirimon Gate - Judmaier Camp


Morgenen bruger vi på at sortere og organisere udstyr til bjergtrekket, hvorefter du køres til Sirimon gaten. En let vandretur på 3 timer igennem et ækvatorial skovområde til Judmaier's Camp (3.300m), hvor du skal overnatte i højdetelte.

 

Overnatning: Højdetelte i Judmaier's Camp (3.300m).

 

Dag 3: Judmaier Camp - Sirimon Valley


Efter morgenmaden trekker du gennem hedelandskabet omkring Sirimon Valley, men væk fra Sirimon trekket (3940 m). Dette er et sjældent besøgt område med et enorm rigt dyreliv.

 

Overnatning i Sirimon Valley (3940 m højde).

 

Dag 4: Sirimon Valley - Hall Tarns


I dag starter vi tidligt ud af Sirimon Valley og sætter kurs mod Hinde Valley. Vi krydser derpå Nithi og Gorges Valleys. Dette er utvivlsomt et af de mest naturskønne områder i bjergene med uberørte dale og strømmende vandfald, hvilket er et af de mest spektakulære trekkingområder i Kenya.

 

Overnatning: Hall Tarns (4.300m).

 

Dag 5: Lake Michaelson


I dag går vi ned til Lake Michaelson i bunden af ​​Gorges Valley. Se den utrolige huleformation kendt som ’The Temple’. Gå langs til Vivienne Falls (opkaldt efter den berømte forfatter Speak to the Earth ). Gå tilbage til lejren om eftermiddagen.

 

Overnatning: Hall Tarns (4.300m.).

 

Dag 6: Hall Tarns - Pt. Lenana - Makinders Camp


I dag bestiger vi den tredje højeste bjergtop Pt. Lenana (4.985m), gennem den nordlige side, som kun er lidt brugt af turister. 4 timers vandretur til bjergtoppet. Herefter går turen ned til Teleki Valley.

 

Overnatning: Mackinders Camp (4.150m).

 

Dag 7: Makinders Camp - Naro Moru


Nedstigning af bjerget via Naro Moru ruten fuldender en fin tur på Mt. Kenya. Herefter går turen tilbage til Nairobi og dit fly til Danmark efter et fantastisk eventyr på Mount Kenya, rejsen du aldrig glemmer.

 

Bestigning af Mount Kenya


Vaccinationer
Gul feber:        Ikke nødvendigt
Hepatitis A:     Kontakt venligst egen læge
Malaria:           Kontakt venligst egen læge
Andet:              Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                 Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:    Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes ved ankomst i lufthavnen ( USD 50)

 

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra

Aalborg / Billund / København

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

 

Bestigning af Mount Kenya


fra16.495,-

 

 

 

 

Pris

Pris pr. person i delt dobbeltværelse 16.495,-

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Indkvartering i delt dobbeltværelse

Erfaren engelsktalende chauffør / guide

Erfaren trekking-guide under på Mt Kenya

Måltider som beskrevet i rejseplan

Trekking som beskrevet i rejseplan

Drikkevand under trekking (ca 3 liter/person)

 

Andet:

Mod tillæg i prisen kan rejsen kombineres med safari eller badeferie ved Mombassa

 

Ikke inkluderet i prisen

Afbestillingsforsikring

Rejseforsikring

Drikkevarer

Drikkepenge til chauffør/guide/hotelpersonale

Tøjvask

VISA

Vaccinationer

Personlige omkostninger til kommunikationsgebyr, vasketøj og lign.

Andet som ikke er specificeret i rejseprogram

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha