Find din rejse til Afrika her:

 

Luksussafari i Botswana og Victoria Falls


8 Dage
Med engelsktalende lokalguide


 

Tag med på denne luksuriøse safarirejse der byder på eksklusiv safari i det storslåede Okavango Delta i Botswana. Deltaet, som er verdens største indlandsdelta, byder på helt unikke naturoplevelser for den kræsne safarigæst. På denne rejse oplever  du The Big 5  blandt øer, sivskove, sumpområder og store åbne vådområder , som skaber et helt unikt habitat for løver, elefanter, næsehorn og det øvrige afrikanske dyreliv.

 

Det bliver en uforglemmelig oplevelse på første klasse midt i deltaet. Med fly tager du til den lille ø Xabaxaba  og med indkvartering i luksustelt, midt i den afrikanske bush bliver det næppe mere eventyrligt. Det skulle da lige være den helikoptertur, som venter. Her kan du se frem til at opleve det fantastiske dyreliv fra fugleperspektiv samt se deltaets enorme vidder under dig. Efter et par dage går turen videre til Moremi vildtreservat , hvor du ligeledes skal på safari på Botswanas enorme flodsletter.

 

Rejsen rundes af med et besøg ved de majestætiske Victoria Falls, et af verdens naturvidundere. Siden David Livingstone beskrev disse vandfald på en af sine store ekspeditioner i Afrika, er de blevet betragtet med fascination og forbløffelse. Du skal bo på den luksuriøse Victoria Falls Safari Club med en smuk udsigt over Zambezi Nationalpark. Eventyret fuldendes med en helikoptertur  over Victoria Falls hvor du vil se  vandfaldet sende Zambeziflodens vandmasser i frit fald. Kort sagt kan du  på denne rejse forvente betagende natur, vildt dyreliv og luksuriøs indkvartering.

 

 

Luksussafari i Botswana og Victoria Falls


Dag 1: Ankomst i Botswana


I dag ankommer du til Maun lufthavn, hvor du vil blive mødt af en repræsentant fra vores team. Her vil du blive hjulpet videre til dit næste forbindende fly, som tager dig til Eagle Island Lodge. Lodgen er beliggende på øen Xaxaba i Okavango Delta og udgør en perfekt ramme for en uforglemmelig safarioplevelse. Check ind i lodgen og nyd lidt afslapning inden du skal afsted på din eftermiddagssafari.

 

Indkvartering: Belmond Eagle Island Lodge i luksustelt inkl. all inclusive*

 

*All Inclusive: Morgenmad, frokost, middag samt drikkevarer

 

Dag 2: Xaxaba – Okavango Delta


Spis morgenmad i lodgen hvor efter du skal på din første tidlige morgensafari. Efterfølgende skal du på en 35 minutters helikoptertur hvor fra du kan nyde det smukke afrikanske landskab fra fugleperspektiv. Resten af dagen bruger du på egen hånd før du skal på endnu en safari.

 

Indkvartering: Belmond Eagle Island Lodge i luksustelt inkl. all inclusive

 

Dag 3: Xaxaba – Okavango Delta


Nyd en afslappet dag og det smukke landskab omkring dig på dine safariture, når du skal opleve hjertet af vildtlivet.

 

Indkvartering: Belmond Eagle Island Lodge i luksustelt inkl. all inclusive

 

Dag 4: Moremi Vildtdyrsreservat


Du spiser morgenmad i lodgen hvor efter du skal på en sidste safari i dette område. Her efter bliver du kørt til dit fly, som tager dig videre til Khwai River Lodge. Campen ligger placeret på den østlige side af Moremi Vildtdyrsreservat på toppen af Khwai flodsletterne. Nyd skønheden af denne smukke camp før du tager ud på eftermiddagssafari.

 

Indkvartering: Belmond Khwai River Lodge inkl. all inclusive

 

Dag 5: Victoria Falls


Denne morgen spiser du morgenmad hvor efter du bliver hentet kl. 8.30 og skal afsted på en majestætisk tur til Victoria Falls. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at det smukke vandfald er et af verdens syv naturvidundere. Du vil med det samme se hvorfor, når vi ankommer fra den zimbabwiske side, som byder på mange spektakulære udsigtspunkter langs bredden af faldet. Synet af denne vidunderlige gave fra naturen vil uden tvivl tage vejret fra dig.

 

Tag på vandring gennem den smukke tågede regnskov, der ligger placeret ud mod vandfaldet. Stop op og nyd omgivelserne og vandet, som falder i kaskader til dybderne nedenunder. Se, lyt og føl vandsprøjtene og den torden det giver, når millioner af liter vand fra vandfaldet vælter ned i en række kløfter nedenfor. Victoria Falls sørger for det mest dramatiske show, og det er i sandhed et privilegie at opleve det.

 

Frokost serveres på Makuwe-Kuwa, hvor du kan opleve gribbene, der ligeledes får deres frokost serveret. Senere om eftermiddagen bliver du hentet kl. 15.00 til et solnedgangs-cruise på Zambezi Explorer. Smæk fødderne op, få dig en ’sundowner’ og nyd livet mens lyset forsigtigt falmer. Lad det rolige vildtkrydstogt føre dig langs Zambezi floden over vandfaldene. Fra det bedste udsigtspunkt kan du se flodheste, krokodiller og andre dyr, der kommer ned til flodens kant tidligt om aftenen for at slukke deres tørst. Med din cocktail i hånden kan du betragte solens smukke stråler kaste en brændt orange glød, der giver genskin i floden.

Senere om aftenen spiser du middag på Makuwe-Kuwa Restaurant.

 

Indkvartering: Victoria Falls Safari Club inkl. helpension*

 

*Helpension: Morgenmad + 2 x frokost + 2 x middag på restaurant

 

Dag 7: Victoria Falls Safari Club


Nyd en afslappet dag, hvor du atter spiser frokost på Makuwe-Kuwa Restaurant. Om aftenen bliver middagen serveret på Boma, som er en fantastisk oplevelse med overvældende kulturelle sange, dans og et ekstraordinært måltid. Denne unikke middagsoplevelse og den kulturelle underholdning sørger for en magisk aften, du vil huske for altid. Shangaan og Ndebele danserne samt sangerne er inspirerende med deres pulserende energi, og det vil snart være nødsaget at holde dig tilbage fra dansegulvet. Du kan ligeledes se frem til traditionelle Zimbabwiske delikatesser – og for de vovede vil der blive serveret lidt let-grillede Mopani orme. Dette vil helt sikkert være en aften du sent glemmer.

 

Indkvartering: Victoria Falls Safari Club inkl. helpension

 

Dag 8: Hjemrejse


I dag er det tid til at tage afsked med smukke Afrika. Du bliver kørt tilbage til Victoria Falls International Airport, hvor du tager flyet hjem til Danmark pakket med gode minder om et vidunderligt afrikansk eventyr.

 

Luksussafari i Botswana og Victoria Falls


Vaccinationer
Gul feber:          Ikke obligatorisk
Hepatitis A:       Kontakt venligst egen læge
Malaria:             Kontakt venligst egen læge
Andet:                Kontakt venligst egen læge


Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:   Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visum
VISA ikke påkrævet ved indrejse i Botswana (ved rejse på op til 90 dage)

 

Transport
Firhjulstrækker eller minivan

 

I øvrigt 

Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.

 

Luksussafari i Botswana og Victoria Falls


fra43.940,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 43.940 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur
 • Alle indkvarteringer
 • Alle transfer
 • Helikoptertur
 • Måltider i henhold til program
 • Drikkevarer i henhold til program
 • Alle relevante parkgebyrer
 • Skatter og afgifter
 • Aktiviteter i henhold til program

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Personlige udgifter til kommunikationsgebyr, ekstra bagage etc.
 • Måltider som ikke er nævnt i program
 • Drikkevarer der ikke er nævnt i program
 • Botswana Departure Tax (ca. USD 12)
 • Drikkepenge til chauffør, guide, hotelpersonale
 • Vaccinationer
 • Andet som ikke er nævnt specifikt i rejseprogram

 

KONTAKT OS